. WUAHAAAA BAKSO BAKAR TER-THE BEST IN THE TOWN YO… | Info Kuliner Solo Terbaru Trending Murah Rame Mantap

.
WUAHAAAA BAKSO BAKAR TER-THE BEST IN THE TOWN YOWWWW~
.
Yap, tepate neng nggone bakso bakar Pak’e Ida, iki panggone neng barat gedung MTA mangkunegaran lur, jan jane awal mbien ki bakule nek manggrok neng nggon cedak smp 5 sepanjang ngarsopuro kae, tapi semenjak di relokasi mergo dalane wes raoleh dinggo dodolan akhire pindah neng Barate Gedung MTA mangkunegaran lur, pindahe ora pati adoh karo sedurunge 😁
.
Pas aku teko nggone sih tak delok seko kadohan regane 2.500/tusuk lur, batinku kok larang yo, abene 1000nan/tusuk je 😂✌, EITSSS tapi rasa penasaranku terjawab langsung lur, ha pie pas tak inguk nggon bakarane baknen bakso bakare ki guedi guedi tenan je 😍, nganti sak sunduk kebak full bakso, senajan isine gur 5 tapi ki ncen marem tenan seko tampilane 😍 jan marai KEMECER tenan lur 🤤
.
🍽 FIRST BITE BAKSO BAKAR
Pas gigitan pertama langsung mak CLESSSS, ya ampun wenak tenan lur 😭😭😭 dadi ki baksone ndaging bangettttt yakin, menurutku rasane premium banget, bahan bakune koyo bakso sing biasa di dol 17ewunan nganggo kuah kae lur, jan ndaging dan berserat banget 🤤 wingi aku pesen sing pedes ki yo pedese wenak poll, lain daripada yang lain lur 🤤 opo meneh di padukan karo baksone sing ndaging, UHHH jan marai ilate geyal geyol tenan kiii 🤤😍 wagelaseh iki menurutku 🤤
.
🚀 Wes langsung agendakne TKP wae lur, ndak selak kentekan, biasane gur bukak 3 jam wes entek je 😅, maklum ki laris banget lur, senajan hargane diatas rata rata tapi menurutku WORTH IT banget karo rasane sing super uendollll 🤤😍 sing wes nyobo ojo lali di STORY dan TAG mimin @kuliner.neng.solo ya lur 😁 salam MADANG!!🔥#madanglur
.
🏠 BAKSO BAKAR PAK’E IDA
🔰 GEDUNG MTA MANGKUNEGARAN SOLO KE BARAT 50M, YANG JUALAN SELATAN JALAN
⏰ BUKA JAM 13.00-HABIS
.
💰 BAKSO BAKAR = Rp. 2.500,-/Tusuk
.
#kulinernengsolo

Sumber Berita