. WAHHHH ENEK TEMPAT NGOPI PALING UNIK NENG SUKOHA… | Info Kuliner Solo Terbaru Trending Murah Rame Mantap

.
WAHHHH ENEK TEMPAT NGOPI PALING UNIK NENG SUKOHARJO IKI LURRR 😍😍😍 KUDU BANGET DI COBO!!! 😍
.
Warga sukoharjo dan sekitarnya saiki nek arep ngopi plus nongkrong wis ra perlu adoh2 tekan solo, langsung gas neng gone @minarets_coffee wae 😍panggon e ki unik bgt lur, bangunan e koyo semacam kerajaan ngono, neng njerone akeh bgt barang2 antik sing instagramable 😍 .
Nah neng @minarets_coffee iki memang terkenal e kopi ne lur, kopi ne langsung di gawe neng kono dadi fresh bgt rasane 🀀 selain kopi makanan e yo unik2 neng kene, pokoke cocok bgt lah dinggo koe sing lg boring neng omah cusssss rene wae nongki plus ngopi 😍
.
🍽 FIRST BITE ESPRESSO WINE PROCESS
Kopine iki aromane wangi khas kopi aceh gayo, trus pas sruputan pertama ki enek rasa kecut sepet sepet seger dan kopine iki cenderung ora pait lur 😍 cocok bgt di ombe pas wengi2 hawane adem semliduuut 🀀 penasaran??? Langsung gasss cobanen lur 😍
.
🍽 SECOND BITE KALIO MIE
Iki semacam spaghetti lur tapi bumbune ki bumbu rempah trus di tambahi potongan daging ngono neng njerone wahhhhhhhh marai nagih bgt rasane 🀀 porsine lumayan akeh lur, dijamin warek pokoke 😍 .
πŸš€ Wes monggo sing penasaran karo tempat e langsung gaske wae neng @minarets_coffe 😍 sing wes tau nyobo ojo lali tulis review singkate neng kolom komentar, utowo sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG mimin @kuliner.neng.solo ya lur 😁 salam MADANG!!πŸ”₯ #madanglur
.
🏠 MINARETS COFFEE @minarets_coffee
πŸ”° Kedunggandu, Mranggen, Polokarto, Sukoharjo (Utara SMP Negeri 1 Polokarto, barat jalan)
⏰ BUKA JAM 16.00-23.00 WIB
.
πŸ’° Espresso Wine Process = 30K
πŸ’° Teh Teko = 35K
πŸ’° Kalio Mie = 55K
πŸ’° Roti Keju Panggang = 30K
.
#kulinernengsolo

Sumber Berita