Tulong diinfo,ati2 ono omah tawon ndas sing koyo n… | Info Seputar Soloraya

Tulong diinfo,ati2 ono omah tawon ndas sing koyo ngono kuwi,ono kuninge,bahaya bnget,entuppe mengandung racun syaraf,masku meninggal dientup tawon kuwi,mugo2 ra ono korban meneh. Yen ngerti omahe,laporke damkar,ojo ditangani dewe
.
📲 @sambudinugroho

Sumber Berita