Enek sing durung tau rene lur ? Yen durung tau wajib rene ! Panganane enak kabeh

Enek sing durung tau rene lur ? Yen durung tau wajib rene ! Panganane enak kabeh

Enek sing durung tau rene lur ? Yen durung tau wajib rene ! Panganane enak kabeh tur murah, nyaman dinggo dompet mahasiswa 😍. Opo meneh gone syahdu banget dinggo pacaran opo mung dinggo modus2, soale garap tugas karo nyawang sing bening2 iso ning kene. Sopo ngerti iso entuk jodho lur 😅wis pokoke cobanen sek. Mushola, [baca…]

. THOL PENTHOLL, PENTHOL ZUPER HOHAH TENAN YEN IKI!!! . Panggone neng mburi Stad

.
THOL PENTHOLL, PENTHOL ZUPER HOHAH TENAN YEN IKI!!!
.
Panggone neng mburi Stad

. THOL PENTHOLL, PENTHOL ZUPER HOHAH TENAN YEN IKI!!!🔥 . Panggone neng mburi Stadion Manahan lur, tepate neng nggone bakso penthol super pedas ngarep tirtomoyo lur 😁 sing marai aku tertarik mrene ki yo mergo baksone ki lumayan gedi gedi dan saus sambele kui lho lur ketok pedes tenan!!🤤 . Oiyo iki yo iso banget [baca…]

Critane numpak motor keblasuk google map..mjngkin lali ra dirubah mode yen nggo

Critane numpak motor keblasuk google map..mjngkin lali ra dirubah mode yen nggo

Critane numpak motor keblasuk google map..mjngkin lali ra dirubah mode yen nggo motor 😂 Wis tau keblusuk google map durung lurr? . Pengendara Sepeda Motor Masuk Tol… Seorang pengendara sepeda motor Lina, 20 tahun, dari Klaten Jawa Tengah kebingungan saat jalan yang dilalui ternyata adalah jalan menuju pintu masuk Tol Ngasem Colomadu Karanganyar. Beruntung segera [baca…]

– SUMPAH LELENE WENAK TENAN IKI LUR, NDAGING!!! – Pokoke yen babakan masakan lel

-
SUMPAH LELENE WENAK TENAN IKI LUR, NDAGING!!!
-
Pokoke yen babakan masakan lel

– SUMPAH LELENE WENAK TENAN IKI LUR, NDAGING!!!🤤 – Pokoke yen babakan masakan lele tetep paling juara yo neng nggone @leva_spesial_lele 🤤 sing special neng kene ki warunge dodol berbagai macam masakan lele lur, enek lele kuah (mirip mangut lele) karo lele sambel bawang 🤤 eitsss, ora gur kui lur, kabeh lelene neng kene ki [baca…]

– WAH SEDINO WUTUH NENG NGOMAH NGUNGKULI SAUNA – Yen pas hawane koyo ngene ki e

-
WAH SEDINO WUTUH NENG NGOMAH NGUNGKULI SAUNA 
-
Yen pas hawane koyo ngene ki e

– WAH SEDINO WUTUH NENG NGOMAH NGUNGKULI SAUNA 😭 – Yen pas hawane koyo ngene ki enake golek penyetan sek wae lur ben nyelot kemringet, basah basah semliduttt 😂🤟 pokoke nek babakan penyetan ki nek aku cocoke sing model ala ala jawa timuran lur, sing di wadahke neng cobek trus diwenehi sambel trasi 😍 koyo [baca…]

– SARAPAN SOTO SEK BEN AWAKE TAMBAH SEGER!!! – Pokoke yen babakan soto sing sege

-
SARAPAN SOTO SEK BEN AWAKE TAMBAH SEGER!!!
-
Pokoke yen babakan soto sing sege

– SARAPAN SOTO SEK BEN AWAKE TAMBAH SEGER!!!🤤🤟 – Pokoke yen babakan soto sing seger dan anget aku tetep milih Soto Seger Mbok Giyem lur 😍 soale selain regane terjangkau, sundukane komplit tenan lur, enek sate uritan, sate paru, sate kikil, sate babat, tempe goreng kering, komplit banget pokoke lur 🤤 jan marai ngiler kabeh [baca…]

– MONGGO SARAPAN AMPUN HARAPAN!!! – Pokoke yen babakam soto sing seger dan anget

-
MONGGO SARAPAN AMPUN HARAPAN!!!
-
Pokoke yen babakam soto sing seger dan anget

– MONGGO SARAPAN AMPUN HARAPAN!!!😂🤟 – Pokoke yen babakam soto sing seger dan anget aku tetep milih Soto Seger Mbok Giyem lur 😍 soale selain regane terjangkau, sundukane komplit tenan lur, enek sate uritan, sate paru, sate kikil, sate babat, tempe goreng kering, komplit banget pokoke lur 🤤 jan marai ngiler kabeh 🤤 – Oiyo [baca…]