Ndi seng wingi jare arep golek kaos karo jaket polos? Iki lho tokone lur.. 100k

Ndi seng wingi jare arep golek kaos karo jaket polos? Iki lho tokone lur.. 100k

Ndi seng wingi jare arep golek kaos karo jaket polos? Iki lho tokone lur.. 100k etuk 3 kaos polos.. 150k etuk 1 jaket polos + 2 kaos polos.. custom kaos satuan 85k, custom jaket 135k, murah tenaan 💸⠀ ⠀ Ndang difollow IG ne 👉 @maustore.id & @maucustom.id ⠀ ⠀ Lokasi kidul SMA Batik 2 Kerten⠀ [baca…]

– BAR UDAN UDAN ENAKE NGOCOK SEK WAE LUR!!! – Koyo aku ki wingi bar mbakso kocok

-
BAR UDAN UDAN ENAKE NGOCOK SEK WAE LUR!!!
-
Koyo aku ki wingi bar mbakso kocok

– BAR UDAN UDAN ENAKE NGOCOK SEK WAE LUR!!!🤤 – Koyo aku ki wingi bar mbakso kocok karo ngguling ayam neng nggone @thejagongan Sriwedari lur, dadi neng kene ki dodolan 2 macam varian menu lur, enek Bakso Kocok karo Ayam Guling lur 😍 nek ndelok seko proses nggawene bakso kocoke sih mirip banget karo proses [baca…]

. MIE AYAM DAUN BAWANG??? WAH SYEGER POLLL . Wingi awan critane aku bar golek m

. MIE AYAM DAUN BAWANG??? WAH SYEGER POLLL 💦 . Wingi awan critane aku bar golek mie ayam neng daerah sumber lur, tepate neng nggon Mie Ayam Pak Mardi Sumber, nek Wong Sumber ramudeng Mie Ayam iki kebangeten, soale wes legend banget lur 😍 seko warung emplek emplek saiki wes ndue warung dewe semi permanen [baca…]

. ESUK ESUK NYABU SEGER TENAN KI . Koyo aku ki wingi lur, bar golek sarapan nen

.
ESUK ESUK NYABU SEGER TENAN KI 
.
Koyo aku ki wingi lur, bar golek sarapan nen

. ESUK ESUK NYABU SEGER TENAN KI 🤤😍 . Koyo aku ki wingi lur, bar golek sarapan neng daerah ISI cedak UNS kae lur, tepate neng nggon bubur ayam jakarta Mbak Ardita mburi gerbang ISI 😍 ki bubure wes kondang tenan lur, ha pie ki wingi jare bakule wes dodolan bubur wes 20 TAHUN jeeee [baca…]

. LOTEK ANDALANKU KI LUR, PORSINE XIMPLAH XIMPLAH TENAN!!! . Dadi critane wingi

.
LOTEK ANDALANKU KI LUR, PORSINE XIMPLAH XIMPLAH TENAN!!!
.
Dadi critane wingi

. LOTEK ANDALANKU KI LUR, PORSINE XIMPLAH XIMPLAH TENAN!!!🤤 . Dadi critane wingi aku bar golek makan siang lur neng nggon daerah kustati, tepate neng nggone Warung Lotek Bu Lastri 🤤 Tekan nggone wingi wes terpantau cukup rame, tapi tenang wae lur, neng kene wes disediakne panggon nggo ngiras utowo makan di tempat 😍 ki [baca…]

– MALEM MINGGU GOLEK JUJUKAN NGGO NGEMIL SEK WAE KI ENAKE!!! – Wadaww sing wingi

-
MALEM MINGGU GOLEK JUJUKAN NGGO NGEMIL SEK WAE KI ENAKE!!!
-
Wadaww sing wingi

– MALEM MINGGU GOLEK JUJUKAN NGGO NGEMIL SEK WAE KI ENAKE!!!😍 – Wadaww sing wingi durung sempet njajal kenikmatan takoyaki nggone @tako_pico , langsung agendakne wae lur, mumpung dino iki lagi enek neng event Food Festival Solo Paragon nganti suk Minggu lho lur 😁 – Sing marai aku selalu mampir mrene ki yo mergo kabeh [baca…]

. MIE AYAM NYEMEK ANDALANKU . Ki wingi awan critane aku bar golek kehangatan lu

.
MIE AYAM NYEMEK ANDALANKU 
.
Ki wingi awan critane aku bar golek kehangatan lu

. MIE AYAM NYEMEK ANDALANKU 🤤 . Ki wingi awan critane aku bar golek kehangatan lur neng daerah Kelurahan Karangasem, tepate neng nggone Mie Ayam Pak Jenggo 😁 hapie hawane adem bar udan udan ngene ki enake ncen mangan mie ayam owk 😂🤙 . Aku ki wingi pesene Mie Ayam nyemek lur, seko tampilane porsine [baca…]

– HAWANE ADEM NGENE KI NYEMIL TAKOYAKI MANTUL TENAN LUR!!! – Wadaww sing wingi d

-
HAWANE ADEM NGENE KI NYEMIL TAKOYAKI MANTUL TENAN LUR!!!
-
Wadaww sing wingi d

– HAWANE ADEM NGENE KI NYEMIL TAKOYAKI MANTUL TENAN LUR!!!🤤 – Wadaww sing wingi durung sempet njajal kenikmatan takoyaki nggone @tako_pico , langsung agendakne wae lur, mumpung dino iki lagi enek neng event Food Festival Solo Paragon nganti suk Minggu lho lur 😁 – Sing marai aku selalu mampir mrene ki yo mergo kabeh masakan [baca…]

– HUJAN HUJAN CAKUNG GINI, ENAKNYA CARI CEMILAN DULU LUR!!! – Wadaww sing wingi

-
HUJAN HUJAN CAKUNG GINI, ENAKNYA CARI CEMILAN DULU LUR!!!
-
Wadaww sing wingi

– HUJAN HUJAN CAKUNG GINI, ENAKNYA CARI CEMILAN DULU LUR!!!🤤 – Wadaww sing wingi durung sempet njajal kenikmatan takoyaki nggone @tako_pico , langsung agendakne wae lur, mumpung dino iki lagi enek neng event Food Festival Solo Paragon nganti suk Minggu lho lur 😁 – Sing marai aku selalu mampir mrene ki yo mergo kabeh masakan [baca…]

– CEMILAN KEBAB ANDALANKU NEK PAS NGEMALL, NAGIH POLLL!!! – Aku wingi critane ba

-
CEMILAN KEBAB ANDALANKU NEK PAS NGEMALL, NAGIH POLLL!!!
-
Aku wingi critane ba

– CEMILAN KEBAB ANDALANKU NEK PAS NGEMALL, NAGIH POLLL!!!🤤 – Aku wingi critane bar golek cemilan neng Solo Paragon lur, ra nganggo suwe langsung tak gas neng nggon panggon cemilan andalanku to yo KABOBS Premium Kebab! @kabobs.id sing durung mudeng @kabobs.id dodol opo wae, dadi neng kene ki specialist dodolan berbagai jenis pipihan menu Kebab [baca…]

Wingi mimin dolan rene neh lur jan tenan ra berubah, tetep nyaman dan uenak So

Wingi mimin dolan rene neh lur  jan tenan ra berubah, tetep nyaman dan uenak 
So

Wingi mimin dolan rene neh lur 😁 jan tenan ra berubah, tetep nyaman dan uenak 😭 Soyo recommended saiki, wes ono kanopi dan aman nek udan 🤣 . Pokoke nyenengke tenan nongkrong kene, nek mager jare pegawaine akeh promo neng Grab dan Gojek 👌 ndang dicek ben ra keentekan. Cek en profil e bagian hightlight [baca…]