• Wes tau nyobo panggon iki durung? Monggo lur rekomendasi nge-grill atau nge-su

•
Wes tau nyobo panggon iki durung?
Monggo lur rekomendasi nge-grill atau nge-su

• Wes tau nyobo panggon iki durung? Monggo lur rekomendasi nge-grill atau nge-suki murah, pas dikantong rasane yo ra main main. Daginge iki wes nganggo us beef lur, dadi rasane Joooz ra ngapusi.. Oh iyo ojo lali pesen cocolan mozarella, dipadukan mbe daginge mau wess jan ENDULITAA tenan, lidahmuu serasa lagi indehoyy men . NIKMAT [baca…]

• Sopo sing wes nyobo ombenan iki? wes do mudeng durung nek saiki cadbury blend

•
Sopo sing wes nyobo ombenan iki? 
wes do mudeng durung nek saiki cadbury blend

• Sopo sing wes nyobo ombenan iki? wes do mudeng durung nek saiki cadbury blend buka ning solo paragon. tapi sing paling mantep cadburyblend saiki lagi enek promo , dadi pokoe ombenan e sing rego awal e 20ewu dadi 13ewu tok. wes ndang budal o ngajak bojomu opo sopo kono sing gelem njajake kwe 😂 [baca…]

• Makan siang neng kene rame-rame emang paling yoi sih Wes do mudeng durung ?

• Makan siang neng kene rame-rame emang paling yoi sih 😂 Wes do mudeng durung ? @tenda.daun posisine neng sumber . Uenak buanget, panggone penak, panganan e enak, seng genah murah coy 🤣 mosok aku mangan wareg mung 25k, wareg lho iki 😭 . Suk sopo gelem tak jak rene ? Langsung komen yo 🤣 [baca…]

. ALAKATAK a.k.a BESENGEK MIE . Hayo sopo sing wes tau njajal kenikmatane jajan

.
ALAKATAK a.k.a BESENGEK MIE 
.
Hayo sopo sing wes tau njajal kenikmatane jajan

. ALAKATAK a.k.a BESENGEK MIE 😍 . Hayo sopo sing wes tau njajal kenikmatane jajanane iki lur?nah iki jajanan khas daerah Sukoharjonan karo Wonogiri lur, dadi iki modele koyo mie, tapi bahan bakune seko tepung singkong lur, trus di wenehi tempe benguk dinggo cakotane lur, trus di wadahi neng njero godong jati, dadi pas di [baca…]

. WADIDAW ENEK JAJANAN ANYAR NENG KOTA SOLO KI LUR!!! . Hayo sopo sing wes tau n

.
WADIDAW ENEK JAJANAN ANYAR NENG KOTA SOLO KI LUR!!!
.
Hayo sopo sing wes tau n

. WADIDAW ENEK JAJANAN ANYAR NENG KOTA SOLO KI LUR!!!🤤 . Hayo sopo sing wes tau njajal jajanane iki?yapsss, jajanane iki jenenge Mie Kuah Pedas Asam Manis lur 😁 dadi iki modele Mie kriting trus diwenehi Saus racikane bakule, trus di siram kuah asam manis mirip nggon kuah Selat kae lho lur 😁 . 🍽 [baca…]

. UDAN UDAN ENAKE NYEMIL SING MANIS MANIS SEK WAE KI LUR . Hayo sopo sing wes t

.
UDAN UDAN ENAKE NYEMIL SING MANIS MANIS SEK WAE KI LUR 
.
Hayo sopo sing wes t

. UDAN UDAN ENAKE NYEMIL SING MANIS MANIS SEK WAE KI LUR 🤤 . Hayo sopo sing wes tau njajal mangan rotine iki?nah sing durung tau simaken critoku lur 😁 iki jenenge Gabin Fla lur, dadi iki bahan baku luare seko biskuit, trus njerone di iseni fla mirip isian nggon kue sus kae lho lur, [baca…]

. BAKMI JOWO GODOG BEKONANG EMANG TIADA DUA TENAN LUR!!!! . Hayo sopo sing wes t

.
BAKMI JOWO GODOG BEKONANG EMANG TIADA DUA TENAN LUR!!!!
.
Hayo sopo sing wes t

. BAKMI JOWO GODOG BEKONANG EMANG TIADA DUA TENAN LUR!!!!🔥 . Hayo sopo sing wes tau njajal golek bakmi jowo godog neng Bekonang?sing durung tau brati wajib banget njajal neng daerah kene lur, hapie nek neng kene ki bakmi jowone terkenal syedep tenan, dan dijamin bedo banget karo liyane 🤤 . Yo salah sijine iki [baca…]

Malem minggu iki meh do neng ndi lur ? Wes tau njajal panggon iki rung . Cocok

Malem minggu iki meh do neng ndi lur ? Wes tau njajal panggon iki rung  
.
Cocok

Malem minggu iki meh do neng ndi lur ? Wes tau njajal panggon iki rung @tenda.daun 😁 . Cocok banget nggo nongkrong rame-rame panggone, nggo ngumpul konco lawas penak banget 😁 cozy Oponeh regone murah buanget lho, jajalen dewe ra percoyo 🤣 . 50ewu wes turah-turah dan wareg buanget lur 😂 ki ig ne panggone [baca…]

PROMO KAOS & JAKET MURAH! FOLLOW Wes wayahe nduwe kaos utowo jaket gambare sak

PROMO KAOS & JAKET MURAH!
FOLLOW   Wes wayahe nduwe kaos utowo jaket gambare sak

PROMO KAOS & JAKET MURAH! FOLLOW @tuntas_id 👉🏻👉🏻 Wes wayahe nduwe kaos utowo jaket gambare sak karepmu dewe lur! Hanya dengan uang 60.000 kamu udah bisa bawa pulang kaos dengan gambar yang kamu pengen! Jaket mulai 120.000! – Harga per cm² cuma 200 rupiah ditambah harga kaos atau jaket polos, bawa flashdisk kesini, GRATIS ngelayout [baca…]

– SANGU SEPULUH EWU WES ISOH NGGOWO MULEH ES 2???!!! WADIDAWW TENAN IKI PROMONE!

-
SANGU SEPULUH EWU WES ISOH NGGOWO MULEH ES 2???!!! WADIDAWW TENAN IKI PROMONE!

– SANGU SEPULUH EWU WES ISOH NGGOWO MULEH ES 2???!!!😍 WADIDAWW TENAN IKI PROMONE!!🔥 – Hayok warga Mojosongo dan sekitarnya, wes doh nanjakne PROMO BUY 1 GET 1 FREE neng nggone @staykult.indonesia cabang Mojosongo durung lur?😍 Wes rasah nggo suwe langsung gas mrene wae, mumpung dino iki HARI TERAKHIR PROMONE lho 😍 . Nah sing [baca…]

• LANGGANANKU NEK NANG THE PARK . Mesti wes do familiar tho karo brand ASLI SO

•
LANGGANANKU NEK NANG THE PARK  
.
Mesti wes do familiar tho karo brand ASLI SO

• LANGGANANKU NEK NANG THE PARK 🤩 @kujira.matcha . Mesti wes do familiar tho karo brand ASLI SOLO sing wes nyebar 18 cabang seko Batam tekan Manokwari iki 😮 . Nah aku ki ya lur, mbuh ngopo seneng banget karo minuman sing niat nggawene ngeneki.. bahan bakune kualitas paling jos, trus nggawene tenanan nganggo alat [baca…]

. WADUWWWW ENEK CEMILAN ANYAR SING WAJIB DI JAJAL KI LUR!!! . Hayo sopo sing wes

.
WADUWWWW ENEK CEMILAN ANYAR SING WAJIB DI JAJAL KI LUR!!!
.
Hayo sopo sing wes

. WADUWWWW ENEK CEMILAN ANYAR SING WAJIB DI JAJAL KI LUR!!!🤤 . Hayo sopo sing wes tau njajal mangan rotine iki?nah sing durung tau simaken critoku lur 😁 iki jenenge Gabin Fla lur, dadi iki bahan baku luare seko biskuit, trus njerone di iseni fla mirip isian nggon kue sus kae lho lur, bar kui [baca…]