STOP DULU LURR !!! . . Wes ra jaman lurr ambyar atine,,, Ayo podho Rene sing mu

STOP DULU LURR !!!
.
.
Wes ra jaman lurr ambyar atine,,, Ayo podho Rene  sing mu

STOP DULU LURR !!! . . Wes ra jaman lurr ambyar atine,,, Ayo podho Rene @internasionalkompsolo sing mumpung lg Ambyarrr Regone!!! πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£ Ono promo Super FLASHSALE November Untuk kalean kalean semua special dr @internasionalkompsolo πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£ . . Periode Promosi 4 – 12 November 2019 β›” Flashdisk Sandisk 16gb Original Only 40Rb β›” Mouse Wireless Genius [baca…]

π‘·π’“π’π’Žπ’ π’ˆπ’†π’…π’† π’ˆπ’†π’…π’†π’‚π’ 𝒍𝒖𝒓 , wes ndang dikepoin igne mumpung lagi promo. saiki rego

π‘·π’“π’π’Žπ’ π’ˆπ’†π’…π’† π’ˆπ’†π’…π’†π’‚π’ 𝒍𝒖𝒓 , wes ndang dikepoin igne  mumpung lagi promo. saiki rego

πŸ”₯ π‘·π’“π’π’Žπ’ π’ˆπ’†π’…π’† π’ˆπ’†π’…π’†π’‚π’ 𝒍𝒖𝒓 , wes ndang dikepoin igne @taka_project mumpung lagi promo. saiki rego celonone @taka_project mung 95k, Regone murah tur yo kualitas e nomer siji. γ…€γ…€γ…€γ…€γ…€γ…€ Ig : @taka_project Shopee : taka_project Whatsapp : 085740846934 Sumber Berita

– PIE LUR?SESUK WES SIAP AMBYAR DURUNG?MANTUL TENAN KI ACARANE – Wah ki parah b

-
PIE LUR?SESUK WES SIAP AMBYAR DURUNG?MANTUL TENAN KI ACARANE 
-
Wah ki parah b

– PIE LUR?SESUK WES SIAP AMBYAR DURUNG?MANTUL TENAN KI ACARANE 😍🀟 – Wah ki parah banget enek Food Festival suk Kamis nganti Minggu tanggal 7-10 November lur 😍🀟 – Sing pengen melu lomba serba AMBYARE yo cocok banget lho iki 😍 sing genah rasah khawatir larang lur, dijamin kabeh stand makanane neng kene ki murmer [baca…]

β€’ Wes suwe ra mampir rene lurr Pentol ndower solo . cemani pas e prapatan cemani

β€’
Wes suwe ra mampir rene lurr
Pentol ndower solo
.
cemani
pas e prapatan cemani

β€’ Wes suwe ra mampir rene lurr Pentol ndower solo . πŸ“cemani pas e prapatan cemani kae ngulon sitik kiri jalan, buka e jam 1 awan tekan bengi @pentolpedas_solo . Mau aku pesen pentol ndower, sosis ndower, otak2 ndower tak nggo lawuh makan siang πŸ˜‚ Rasane tetep mantep koyo mbien, pesenku seng extra pedass Wes [baca…]

Wes Tanggal Nom lur VR GATE Cocok untuk Keluarga (Family Holiday) atau Asik-asik

Wes Tanggal Nom lur
VR GATE Cocok untuk Keluarga (Family Holiday) atau Asik-asik

Wes Tanggal Nom lur🀀 VR GATE Cocok untuk Keluarga (Family Holiday) atau Asik-asikan Bareng Temen2 . πŸ‘‰Follow Instagram @vrgatecafe @vrgateresto karena ada kejutan PROMO menarik yg menanti anda Kota Surakarta ___________________________ ⏰Buka mulai 17.00-23.59 Setiap SELASA Libur . Fasilitas : – Wahana 10 Dimensi VIRTUAL REALITY – COFFEE Shop – LIVE MUSIC – RESTO . [baca…]

– PAS JIK CILIK MBENDINO NGOMBENE SUSU, BARENG WES GEDE MANGANE GUR MICIN WAE, S

-
PAS JIK CILIK MBENDINO NGOMBENE SUSU, BARENG WES GEDE MANGANE GUR MICIN WAE, S

– PAS JIK CILIK MBENDINO NGOMBENE SUSU, BARENG WES GEDE MANGANE GUR MICIN WAE, SOPO SING KOYO NGONO?YOK NGUMPUL πŸ˜‚ – Koyo aku ki mau bar muleh makaryo mampir jajan neng nggon Etan Pasar Depok lur, ha pie aku penasaran tenan je karo jajanan siji iki, mosok aku rung tau ngko ndak di guyu tanggane [baca…]

– WES POKOKE YEN BABAKAN CEMILAN PAS ESUK ESUK KARO NGOPI, AKU PILIH NYEMIL IKI

-
WES POKOKE YEN BABAKAN CEMILAN PAS ESUK ESUK KARO NGOPI, AKU PILIH NYEMIL IKI

– WES POKOKE YEN BABAKAN CEMILAN PAS ESUK ESUK KARO NGOPI, AKU PILIH NYEMIL IKI WAE πŸ™Œ – Tepate neng nggon @lacremepuff.soloparagon lur 😁 ki wingi awan aku mampir mrene mergo pas lewat kok ketok lucu lucu creme puff e 😍 WIDIHHH MANTULLSSS, sing durung mudeng @lacremepuff.soloparagon dodol opo wae tak jelaske singkat lur, dadi [baca…]

. Wes neg iki aku ra perlu nulis dowo-dowo,paling do wes mudeng rasane sak josss

.
Wes neg iki aku ra perlu nulis dowo-dowo,paling do wes mudeng rasane sak josss

. Wes neg iki aku ra perlu nulis dowo-dowo,paling do wes mudeng rasane sak jossse.. . Meh di iras meh di gowo muleh meh di go food rasane ra maleh.. . Menu senenganku Sego Sambel Koyor VS Es Soklat Ori🀩 . Total entek’e gur Rp.15.000 wareg njobo njero 😁 . ES SOkLAT DJADOEL @essoklatdjadoel_solo β›³ [baca…]

– WES SIAP MANGAN KEBAB ENAK DURUNG LUR??? – KABOBS Premium Kebab! Kebab sing ng

-
WES SIAP MANGAN KEBAB ENAK DURUNG LUR???
-
KABOBS Premium Kebab! Kebab sing ng

– WES SIAP MANGAN KEBAB ENAK DURUNG LUR???🀀😍 – KABOBS Premium Kebab! Kebab sing nganggo daging XIMPLAH XIMPLAH, sayurane FRESH tur SEGER dan nganggo SAOS racikan spesial! – Mulai 21 Oktober, KABOBS bakal bukak neng Solo Grand Mall karo Solo Paragon Mall lho lur!😍 tentune enek OPENING PROMO ne barang lur, dinggo tuku varian BIG [baca…]

β€’ π‘·π’“π’π’Žπ’ π’ˆπ’†π’…π’† π’ˆπ’†π’…π’†π’‚π’ 𝒍𝒖𝒓 , wes ndang dikepoin igne mumpung lagi ono potongan re

β€’
 π‘·π’“π’π’Žπ’ π’ˆπ’†π’…π’† π’ˆπ’†π’…π’†π’‚π’ 𝒍𝒖𝒓 , wes ndang dikepoin igne  mumpung lagi ono potongan re

β€’ πŸ”₯ π‘·π’“π’π’Žπ’ π’ˆπ’†π’…π’† π’ˆπ’†π’…π’†π’‚π’ 𝒍𝒖𝒓 , wes ndang dikepoin igne @taka_project mumpung lagi ono potongan rego😁 .. Saiki rego celonone @taka_project mung 95k, Regone murah tur yo kualitas e nomer siji .. IG : @taka_project Shopee : taka_project Whatsapp : 085740846934 Sumber Berita