. TANGGAL TUO MANGAN SEAFOOD?WANIH!!!! . Yo iki lur, salah satu warung seafood s

.
TANGGAL TUO MANGAN SEAFOOD?WANIH!!!!
.
Yo iki lur, salah satu warung seafood s

. TANGGAL TUO MANGAN SEAFOOD?WANIH!!!!🔥 . Yo iki lur, salah satu warung seafood sing wajib banget mbok jajal, panggone neng nggone @podo_moro_seafood_dan_ayam lur 😍 aku mrene ki mergo jare testimonine konco koncoku selain regane murah, rasane yo enak, tur PORSINE AKEH BANGET!!!😍 . Jyan tenan og, pas pesen mrene ki ndelalah yo lagi enek PROMO [baca…]

Ganggu Jalan, Warung PKL Gang Tarakan Kestalan Solo Dibongkar . TRIBUNSOLO.COM,

Ganggu Jalan, Warung PKL Gang Tarakan Kestalan Solo Dibongkar
.
TRIBUNSOLO.COM,

Ganggu Jalan, Warung PKL Gang Tarakan Kestalan Solo Dibongkar . TRIBUNSOLO.COM, SOLO – Pemerintah Kota (Pemkot) Solo membongkar empat warung makan di Gang Tarakan, Kestalan, Banjarsari, Kamis (2/1/2020). Petugas yang melakukan pembongkaran warung tersebut dari Dinas Perdagangan (Disdag) Solo. Mereka datang menggunakan satu mobil pick up langsung merobohkan warung pedagang dengan cara menarik menggunakan tali. [baca…]

– AYAM BAKAR PALING MONCOR TENAN KI LUR!!! – Panggone neng nggone Warung Ayem Te

-
AYAM BAKAR PALING MONCOR TENAN KI LUR!!!
-
Panggone neng nggone Warung Ayem Te

– AYAM BAKAR PALING MONCOR TENAN KI LUR!!!🤤 – Panggone neng nggone Warung Ayem Tentrem Pak Sunarman @ayemtentremsolo lur 😁 aku mrene ki terakhir jaman SMA lur 😂 wes legend banget ki warunge 😍 nek babakan roso wes rausah di tebak lah, sing genah rasane WENAK+NUMANI 😍 – Seko tampilane sih ketok semlidut tenan lur, [baca…]

– WAIKI PARAH TENAN MENUNE WENAK BANGET!!! – Jebule enek warung makan nasi bebek

-
WAIKI PARAH TENAN MENUNE WENAK BANGET!!!
-
Jebule enek warung makan nasi bebek

– WAIKI PARAH TENAN MENUNE WENAK BANGET!!!🤤 – Jebule enek warung makan nasi bebek neng daerah pasar kembang lho lur, tepate neng gone @warungbebekkurnia 😍 selain hargane murah, baknen panggone ki yo cowzy banget lur, cocok banget dinggo kumpul karo keluarga utowo konco koncomu 😍 – Sing terkenal neng kene iki enek paketan murah banget [baca…]

– WAIKI NENG UMS ENEK WARUNG GELATO ANYAR, CAH UMS NDI SUARANE KI??? – Panggone

-
WAIKI NENG UMS ENEK WARUNG GELATO ANYAR, CAH UMS NDI SUARANE KI???
-
Panggone

– WAIKI NENG UMS ENEK WARUNG GELATO ANYAR, CAH UMS NDI SUARANE KI???😍 – Panggone tepate neng nggon @dali_gelato lur, ki meh OPENING tanggal 26 Oktober 2019 lho 😍 – Tentune bakal enel PROMO DISKON 50% seko tanggal 26-29 OKTOBER, syarate gur cukup follow instagram: @dali_gelato 😍 WADIDAWW MANTULLSS!!!🔥 – 🏡 Panggone neng Jalan Garuda [baca…]

– WARUNG GONGSO PASWORDNYA???GONGSO NIKMAT TIADA DUANYA!!! – Sopo to sing ra ke

-
WARUNG GONGSO PASWORDNYA???GONGSO NIKMAT TIADA DUANYA!!! 
-
Sopo to sing ra ke

– WARUNG GONGSO PASWORDNYA???GONGSO NIKMAT TIADA DUANYA!!! 😍 – Sopo to sing ra kenal karo kenikmatan gongsone nggone @warunggongso ???mesti hampir kabeh wong solo wes tau njajal, ha pie cabange saiki tersebar neng ngendi ngendi je, tur yo iso di pesen lewat aplikasi gojek/grab 😍 – Masalah roso?tentune nggone @warunggongso ki khas banget rasane lur, [baca…]

– NANGISO TAK PAKANI!!! – Jebule enek warung makan nasi bebek neng daerah pasar

-
NANGISO TAK PAKANI!!!
-
Jebule enek warung makan nasi bebek neng daerah pasar

– NANGISO TAK PAKANI!!!🤤 – Jebule enek warung makan nasi bebek neng daerah pasar kembang lur, tepate neng gone @warungbebekkurnia 😍 selain hargane murah, baknen panggone ki yo cowzy banget lur, cocok banget dinggo kumpul karo keluarga utowo konco koncomu 😍 – Sing terkenal neng kene iki enek paketan murah banget lur jenenge PAKET HEMAT [baca…]

– ASHIAP WARUNG GONGSO LANGGANANKU MLEBU TV KI LUR – Sopo sih sing rung tau nja

-
ASHIAP WARUNG GONGSO LANGGANANKU MLEBU TV KI LUR 
-
Sopo sih sing rung tau nja

– ASHIAP WARUNG GONGSO LANGGANANKU MLEBU TV KI LUR 😍 – Sopo sih sing rung tau njajal kenikmatan masakan neng nggone @warunggongso?😍 wes rasah diragukan menehlah soal rasane, dijamin ENAK dan NUMANI 😍 selain kui neng kene dodolane yo komplit tenan lur enek gongso sapi karo ayam, pokoke komplit banget 🤤 – 🔰 FYI SESUK [baca…]

– BAKMI GODOGNYA MONCOR BANGET LUR!!! – Panggone neng nggone Warung Bakmi Selera

-
BAKMI GODOGNYA MONCOR BANGET LUR!!!
-
Panggone neng nggone Warung Bakmi Selera

– BAKMI GODOGNYA MONCOR BANGET LUR!!!🤤 – Panggone neng nggone Warung Bakmi Selera Pak Sukidi daerah bekonang sukoharjo lur, baknen neng bekonang ki selain terkenal Sentra Produksi Alkohol a.k.a C1U ternyata yo terkenal bakmi godog e sing super mantap lur 😍 – Ki wingi bengi warunge terpantau ramai lancar lur, ora crowded banget, soale ki [baca…]

. AYAM BAKARNYA JUARA BANGET LUR!!! – Tepate neng nggon Warung Ayem Tentrem Pak

.
AYAM BAKARNYA JUARA BANGET LUR!!!
-
Tepate neng nggon Warung Ayem Tentrem Pak

. AYAM BAKARNYA JUARA BANGET LUR!!!🤤 – Tepate neng nggon Warung Ayem Tentrem Pak Sunarman @ayemtentremsolo lur 😁neng kene ki specialis dodolan berbagai olahan ayam lur, enek bakar karo goreng 🤤 tapi nek aku pas mrene sing menurutku paling juwara yo ayam bakare 🤤 ayam bakare ki lain daripada yang lain lur 🤤 . Seko [baca…]

. AYAM BAKAR PALING MONCOR DI SOLO!!!! . Tepate neng nggon Warung Ayem Tentrem

.
AYAM BAKAR PALING MONCOR DI SOLO!!!! 
.
Tepate neng nggon Warung Ayem Tentrem

. AYAM BAKAR PALING MONCOR DI SOLO!!!! 🔥 . Tepate neng nggon Warung Ayem Tentrem Pak Sunarman @ayemtentremsolo lur 😁 aku mrene ki terakhir jaman SMA lur 😂 wes legend banget ki warunge 😍 nek babakan roso wes rausah di tebak lah, sing genah rasane WENAK+NUMANI 😍 . Seko tampilane sih ketok semlidut tenan lur, [baca…]

. WARUNG KOREA TER-LAZIZ DAN TER-MURAH DI SOLO NIH LUR . Tepate neng nggone lu

.
WARUNG KOREA TER-LAZIZ DAN TER-MURAH DI SOLO NIH LUR 
.
Tepate neng nggone  lu

. WARUNG KOREA TER-LAZIZ DAN TER-MURAH DI SOLO NIH LUR 🤤 . Tepate neng nggone @daehan.id lur, neng kene ki special dodolan berbagai macam olahan makanan korea, dan kuomplit tenan lur menune, enek takoyaki, kimbap, ramyeon 😍 dan dijamin rasane enak tur hargane yo bersahabat tenan lur 😍 . 🍽 OVERALL enak banget lur masakan [baca…]