• Es teh rungewu wae iso wifian sak kemengmu . . SWIPE KE KIRI UNTUK MAPSNYA!!!

• Es teh rungewu wae iso wifian sak kemengmu🤭😁👌 . @wedanganradjimanplus . SWIPE KE KIRI UNTUK MAPSNYA!!! ❣ . . . #Radjiman #Radjimania #WedanganRadjiman #WedanganRadjimanPlus #YouNeverWedanganAlone Sumber Berita

. BAR UDAN UDAN NYEAFOOD SEK WAE KI LUR!!! . Hayok pecinta Seafood Merapat lur,

.
BAR UDAN UDAN NYEAFOOD SEK WAE KI LUR!!!
.
Hayok pecinta Seafood Merapat lur,

. BAR UDAN UDAN NYEAFOOD SEK WAE KI LUR!!!🤤 . Hayok pecinta Seafood Merapat lur, @wartegboss lagi ngetokne 3 menu anyare lho lur, enek Paket Cumi Saos Mafia, Kerang Saos Pedas Manis, karo Udang Saos Tiram 😍 seko tampilan lawuhe ketok XIMPLAH XIMPLAH tenan lur, hapie jan wakeh tenan lawuhe, opo neh sak paket iki [baca…]

. VALENTINENAN NENG NDI?WES RASAH BINGUNG, MENDING MAMPIR MRENE WAE LUR!!! . Koy

. VALENTINENAN NENG NDI?WES RASAH BINGUNG, MENDING MAMPIR MRENE WAE LUR!!!😍 . Koyo aku ki lho lur, bar mampir neng nggone @pawon.omahkoe lur 😍 aku mampir mrene mergo di rekomendasikne koncoku jarene pepak tenan masakane, dan sing genah rasane nyuss kabeh lur 🤤 . Pas tekan nggone wingi kaget aku lur, panggone jembar tenan je, [baca…]

. Dek Jum ameh lamaran bingung nggolek dekor lamaran..?? Japri wae

. Dek Jum ameh lamaran bingung nggolek dekor lamaran..?? Japri wae – tur yang siap sedia mendekor acara lamaranmu biar makin mantep semantep pilihan atimu dan HOT PRICE alias regone panas sepanas atine mantan ndelok fotomu dilamar DE’E syolololololo🤭 . available for : * * * * * . . :: . # # # [baca…]

. UDAN UDAN ENAKE NYEMIL SING MANIS MANIS SEK WAE KI LUR . Hayo sopo sing wes t

.
UDAN UDAN ENAKE NYEMIL SING MANIS MANIS SEK WAE KI LUR 
.
Hayo sopo sing wes t

. UDAN UDAN ENAKE NYEMIL SING MANIS MANIS SEK WAE KI LUR 🤤 . Hayo sopo sing wes tau njajal mangan rotine iki?nah sing durung tau simaken critoku lur 😁 iki jenenge Gabin Fla lur, dadi iki bahan baku luare seko biskuit, trus njerone di iseni fla mirip isian nggon kue sus kae lho lur, [baca…]

– TANGGAL ENOM ENAKE NANJAKNE BLANJAN SEK WAE KI LUR!!! – Gloooo, koyo aku ki lh

-
TANGGAL ENOM ENAKE NANJAKNE BLANJAN SEK WAE KI LUR!!!
-
Gloooo, koyo aku ki lh

– TANGGAL ENOM ENAKE NANJAKNE BLANJAN SEK WAE KI LUR!!!🤤 – Gloooo, koyo aku ki lho bar mampir golek nanjakne blanjan neng nggone @kakkoii_id lur 😍 neng kene ki All You Can Eat sing paling komplit banget neng kota Solo lur 😍 hapie sak mben aku mrene ki mesti rame polll 😍 maklum lur, dinggo [baca…]

– MALEM MINGGU GOLEK JUJUKAN NGGO NGEMIL SEK WAE KI ENAKE!!! – Wadaww sing wingi

-
MALEM MINGGU GOLEK JUJUKAN NGGO NGEMIL SEK WAE KI ENAKE!!!
-
Wadaww sing wingi

– MALEM MINGGU GOLEK JUJUKAN NGGO NGEMIL SEK WAE KI ENAKE!!!😍 – Wadaww sing wingi durung sempet njajal kenikmatan takoyaki nggone @tako_pico , langsung agendakne wae lur, mumpung dino iki lagi enek neng event Food Festival Solo Paragon nganti suk Minggu lho lur 😁 – Sing marai aku selalu mampir mrene ki yo mergo kabeh [baca…]

wae doyan banget lur karo seng lagi viral ! Baristane ora kalah ayu lho lur k

wae doyan banget lur karo  seng lagi viral ! Baristane  ora kalah ayu lho lur k

@sivaapriliareal wae doyan banget lur karo @newbirthcoffee seng lagi viral ! Baristane @newbirthcoffee ora kalah ayu lho lur karo Siva. . Ora percoyo paranono langsung ning coffee shop e. . @newbirthcoffee ono ning lantai 2 Distro New Birth, Solo Baru (sebrang Nasmoco), regane murah banget 10.000 wae wes iso ngombe kowe lur wes ngono nggo [baca…]

– WEDYAAAN NDENGAREN PANASE RA UMUM, GOLEK SING SEGER SEK WAE BEN RA SEMAPUT!!!

-
WEDYAAAN NDENGAREN PANASE RA UMUM, GOLEK SING SEGER SEK WAE BEN RA SEMAPUT!!!

– WEDYAAAN NDENGAREN PANASE RA UMUM, GOLEK SING SEGER SEK WAE BEN RA SEMAPUT!!!💦🤙 – Hayooo sopo sing ngelak?hawane panas tenan ya lur, aku ki mau nganti bingung golek tombo ngelak 😭 lha kok pas ngadem neng The Park Solo Baru ki ko kadohan enek rame rame tak pikir enek opo, baknen doh ngantri nyeger [baca…]

. ESUK ESUK GOLEK KESEGARAN SEK WAE KI BEN TAMBAH SEHAT!!! . Sopo sing lagi diet

.
ESUK ESUK GOLEK KESEGARAN SEK WAE KI BEN TAMBAH SEHAT!!!
.
Sopo sing lagi diet

. ESUK ESUK GOLEK KESEGARAN SEK WAE KI BEN TAMBAH SEHAT!!!☃️ . Sopo sing lagi diet tapi bingung golek jujukan nggo golek minuman sing iso nggo menunjang olahraga utowo dietmu?nahhh tenang wae lur, saiki neng kota Solo wes enek panggone, tepate neng nggone @kendipressjuicery sing panggone neng Manahan selatan KFC lur 😁 dadi neng kene [baca…]

. NDENGAREN HAWANE PANAS TENAN, GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI COCOKE!!! . Wa

.
NDENGAREN HAWANE PANAS TENAN, GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI COCOKE!!!
.
Wa

. NDENGAREN HAWANE PANAS TENAN, GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI COCOKE!!!🤤💦 . Wadawww awan awan ngene ki paling seger ngombe es coklat sek lur, koyo aku ki lho bar golek es coklat neng nggone @seriuschocolate_solo cedak Solo Paragon Mall lur 😁 . Seko tampilane ketok seger tenan lur, soale ki Full Cream Cheese [baca…]