WADAWWW, ENEK PROMO MANTUL TENAN IKI LUR!!! – WIHIYYYW bakal enek Paket Candu s

WADAWWW, ENEK PROMO MANTUL TENAN IKI LUR!!!
-
WIHIYYYW  bakal enek Paket Candu s

WADAWWW, ENEK PROMO MANTUL TENAN IKI LUR!!!😍 – WIHIYYYW @pantiespizzaindonesia bakal enek Paket Candu sing marai kecanduan tenan ki lur, hapie mangan pizza all variant + drink all variant MUNG BAYAR 30K TOK!!!😍 (gek wes termasuk PPN lho) wadidaw mantul tenan ki promone 😍 – Syarat PROMONE yo gampang banget lur, dadi promone iki 1. [baca…]

. WADAWWW BEBEK GORENGE MONCOR TENAN KI LUR!!! . Wah baknen dino iki lagi enek F

.
WADAWWW BEBEK GORENGE MONCOR TENAN KI LUR!!!
.
Wah baknen dino iki lagi enek F

. WADAWWW BEBEK GORENGE MONCOR TENAN KI LUR!!!💦 . Wah baknen dino iki lagi enek Food Festival Hello Market lho lur 😍 komplit tenan jajanane lur, salah satune sing marai aku tertarik mrene ki mau yo nggone tenant @bebekbacok lur, hapie bebeke ki di centel centelke marai kemecer tenan je 😍 . Varian menune yo [baca…]

– WADAWWW, TANGGAL TUO ENEK PROMO MANTUL TENAN IKI LUR!!! – WIHIYYYW bakal enek

-
WADAWWW, TANGGAL TUO ENEK PROMO MANTUL TENAN IKI LUR!!!
-
WIHIYYYW  bakal enek

– WADAWWW, TANGGAL TUO ENEK PROMO MANTUL TENAN IKI LUR!!!😍 – WIHIYYYW @pantiespizza bakal enek Paket Candu sing marai kecanduan tenan ki lur, hapie mangan pizza + tea/soda MUNG BAYAR 25K TOK!!!😍 (gek wes termasuk PPN lho) wadidaw mantul tenan ki promone 😍 – Syarat PROMONE yo gampang banget lur, dadi promone iki 1. Berlaku [baca…]

. WADAWWW TANGGAL TUO NYAWANG KOYO NGENE AKU YO NGGAK KUAT!!! . Yo iki lur, sala

.
WADAWWW TANGGAL TUO NYAWANG KOYO NGENE AKU YO NGGAK KUAT!!!
.
Yo iki lur, sala

. WADAWWW TANGGAL TUO NYAWANG KOYO NGENE AKU YO NGGAK KUAT!!!🤤 . Yo iki lur, salah satu warung seafood sing wajib banget mbok jajal, panggone neng nggone @podo_moro_seafood_dan_ayam lur 😍 aku mrene ki mergo jare testimonine konco koncoku selain regane murah, rasane yo enak, tur PORSINE AKEH BANGET!!!😍 . Jyan tenan og, pas pesen mrene [baca…]

– WADAWWW SEBLAK & CHUANGKI INSTAN SEMENE AKEHE GUR 5K???MURAH TENAN!!! – Panggo

-
WADAWWW SEBLAK & CHUANGKI INSTAN SEMENE AKEHE GUR 5K???MURAH TENAN!!!
-
Panggo

– WADAWWW SEBLAK & CHUANGKI INSTAN SEMENE AKEHE GUR 5K???MURAH TENAN!!!🔥😍 – Panggone neng nggone @seblaknenggeulisss lur, dadi neng kene ki special dodolan Seblak karo Chuangki lur 😍 eitsss ra gur kui, sing marai aku penasaran pesen mrene ki selain wenak, packaginge ringkes tenan, dan gampang banget masake 😍 opo neh regane MURAH MERIAH tenan [baca…]

WADAWWW .. sing doh bingung golek cemilan pas udan udan ngene ki, dan sing regan

WADAWWW .. sing doh bingung golek cemilan pas udan udan ngene ki, dan sing regan

WADAWWW .. sing doh bingung golek cemilan pas udan udan ngene ki, dan sing regane pas di kantong, nyohh tak wenehi rekomendasi cemilan enak @banana_via 🍌🤤 cukup dengan 10.000 koe wes oleh 4 rasa sekaligus lur 🤤 murah banget kan!!!😍 . . Dan jik enek varian rasa sing wajib mbok coba . khusus solo dan [baca…]

. WADAWWW MASAKANE MANTUL TENAN IKI LUR . Hayo sopo sing durung tau njajal makan

.
WADAWWW MASAKANE MANTUL TENAN IKI LUR
.
Hayo sopo sing durung tau njajal makan

. WADAWWW MASAKANE MANTUL TENAN IKI LUR🤤 . Hayo sopo sing durung tau njajal makan siang neng nggone @wartegboss ?😁dadi sing special neng kene ki kabeh menu masakane FRESH dan dijamin ANTI AMIS AMIS CLUB 😍 tur rasah khawatir, neng kene koe isoh njikuk sego dewe sak njemblingmu lur, dan terutama nek masalah rego neng [baca…]

. WADAWWW LOMBOKE WAKEH TENAN IKI, MARAKNE GOBYOSSS KOTOS KOTOS!!! . Hawane mend

.
WADAWWW LOMBOKE WAKEH TENAN IKI, MARAKNE GOBYOSSS KOTOS KOTOS!!!
.
Hawane mend

. WADAWWW LOMBOKE WAKEH TENAN IKI, MARAKNE GOBYOSSS KOTOS KOTOS!!!🤤 . Hawane mendung terus enake golek sing anget anget sek lur, koyo aku ki lho bar mampir neng nggone @chuangki_akang_bandung lur, ki lagi bukak neng 2 panggon lho lur, neng The Park Mall Solo Baru karo neng Hartono Mall lur 🤤 . Neng kene special [baca…]

. WADAWWW ES SUSU FULL CREAM SING WAJIB DI JAJAL TENAN IKI LUR!!! . Panggone nen

.
WADAWWW ES SUSU FULL CREAM SING WAJIB DI JAJAL TENAN IKI LUR!!!
.
Panggone nen

. WADAWWW ES SUSU FULL CREAM SING WAJIB DI JAJAL TENAN IKI LUR!!!🤤 . Panggone neng nggone @saystory.kts Utara Kampus IAIN lur, dadi sing special neng kene ki dodolan Es Susu Full Cream nganggo varian rasa sing macem macem lur, enek coklat, red velvet, greentea, lan sak panunggale 🤤 dan sing genah rasane seger polll [baca…]

. WADAWWW ENEK JAJANAN ANYAR SING KUDU DI JAJAL KI LUR!!! . Panggone neng nggone

.
WADAWWW ENEK JAJANAN ANYAR SING KUDU DI JAJAL KI LUR!!!
.
Panggone neng nggone

. WADAWWW ENEK JAJANAN ANYAR SING KUDU DI JAJAL KI LUR!!!😍 . Panggone neng nggone @kedaipandasoba lur, dadi neng kene ki dodolan semacam masakan grilled, tapi seko daging ayam asli lur, dudu frozenfood utowo daging olahaj, dadi dijamin fresh dan higenitase terjamin 😍 seko tampilane sih mirip mirip koyo Chicken Gordon Bleu lur 😍 cuman [baca…]

. WADAWWW BAKSONE MARAI GOBYOS TENAN IKI, COCOK KARO HAWANE!!! . Panggone iki ne

.
WADAWWW BAKSONE MARAI GOBYOS TENAN IKI, COCOK KARO HAWANE!!!
.
Panggone iki ne

. WADAWWW BAKSONE MARAI GOBYOS TENAN IKI, COCOK KARO HAWANE!!!🤤 . Panggone iki neng nggon The Park Mall Solo Baru lur, baknen neng kene lagi enek Food Festival lho lur, jan akeh tenan stand panganane lur 😍 tapi sing marai aku tertarik yo gone @chuangki_akang_bandung iki 😍 neng kene dodolan semacam bakso pedes kekinian lur [baca…]

– WADAWWW SING PENGEN PENTOL GRATISAN AYO MERAPAT!!! – Ki lho lur, jajanan anyar

-
WADAWWW SING PENGEN PENTOL GRATISAN AYO MERAPAT!!!
-
Ki lho lur, jajanan anyar

– WADAWWW SING PENGEN PENTOL GRATISAN AYO MERAPAT!!!😍🤟 – Ki lho lur, jajanan anyar nenh daerah UMS, jenenge @pentol.mafia lur 🤤 sing special neng kene ki isian bakso pentole variatif dan komplit banget, enek sing isi cumi, jamur, telur puyuh, karo keju 🤤 pokoke lain daripada yang lain lur 🤤 dan sing genah nek babakan [baca…]