• Makan siang neng kene rame-rame emang paling yoi sih Wes do mudeng durung ?

• Makan siang neng kene rame-rame emang paling yoi sih 😂 Wes do mudeng durung ? @tenda.daun posisine neng sumber . Uenak buanget, panggone penak, panganan e enak, seng genah murah coy 🤣 mosok aku mangan wareg mung 25k, wareg lho iki 😭 . Suk sopo gelem tak jak rene ? Langsung komen yo 🤣 [baca…]

Biasane makan siang neng ndi lur ? . Ki tak rekomen tempat makan siang, nyore,

Biasane makan siang neng ndi lur ? 
.
Ki tak rekomen tempat makan siang, nyore,

Biasane makan siang neng ndi lur ? 😁 . Ki tak rekomen tempat makan siang, nyore, dan nongkrong bengi seng cocok banget nggo kantong-kantong mahasiswa ki 😂 . Oponeh jare kasir e dino iki sampe tgl 20 ono paket Valentine 😍 iso langsung cek storyne @tenda.daun 😘 Ayo seng meh valentine an karo yange, paketan [baca…]

Malem minggu iki meh do neng ndi lur ? Wes tau njajal panggon iki rung . Cocok

Malem minggu iki meh do neng ndi lur ? Wes tau njajal panggon iki rung  
.
Cocok

Malem minggu iki meh do neng ndi lur ? Wes tau njajal panggon iki rung @tenda.daun 😁 . Cocok banget nggo nongkrong rame-rame panggone, nggo ngumpul konco lawas penak banget 😁 cozy Oponeh regone murah buanget lho, jajalen dewe ra percoyo 🤣 . 50ewu wes turah-turah dan wareg buanget lur 😂 ki ig ne panggone [baca…]

Wingi mimin dolan rene neh lur jan tenan ra berubah, tetep nyaman dan uenak So

Wingi mimin dolan rene neh lur  jan tenan ra berubah, tetep nyaman dan uenak 
So

Wingi mimin dolan rene neh lur 😁 jan tenan ra berubah, tetep nyaman dan uenak 😭 Soyo recommended saiki, wes ono kanopi dan aman nek udan 🤣 . Pokoke nyenengke tenan nongkrong kene, nek mager jare pegawaine akeh promo neng Grab dan Gojek 👌 ndang dicek ben ra keentekan. Cek en profil e bagian hightlight [baca…]

Tenda Daun lagi promo gede-gedean ki neng Grab / Gofood wah mayan nggo ngirit n

Tenda Daun lagi promo gede-gedean ki neng Grab / Gofood  wah mayan nggo ngirit n

Tenda Daun lagi promo gede-gedean ki neng Grab / Gofood 😭 wah mayan nggo ngirit nabung rabi 🤣 . Mben Jumat awan jam 11.00-16.00 ono diskon 20% barang, terus neng gojek karo grab ngasi 40% 😂 edan . Weteng e mimin bulan iki aman brarti, jik iso nabung, soale murah dan panggone puenaak pol 😆 [baca…]

Biasane mimin bingung, tanggal abang ngene meh dolan neng ndi ? pesti tutup kab

Biasane mimin bingung, tanggal abang ngene meh dolan neng ndi ?  pesti tutup kab

Biasane mimin bingung, tanggal abang ngene meh dolan neng ndi ? 😭 pesti tutup kabeh . Saiki wes ora, aman, Tenda Daun Tempat nongkrong Favorit mimin tetep buka 😁, aman, dulur-dulur luar kota iso dijak mrene, low budget tanggal tuo 😂 . Nek mager, ono promo besar di grabfood/gofood, langsung gas cek en aplikasimu ya [baca…]

Gimana mudik nya kemarin ? lancar atau kena macet ? semoga lancar semua ya . u

Gimana mudik nya kemarin ? lancar atau kena macet ? 
semoga lancar semua ya
.
 u

Gimana mudik nya kemarin ? lancar atau kena macet ?