GASKE LUR TANGGALANE AYU TENAN KOYO DE’E . 11.11 Iso dadi kenangan. Tambah kenan

GASKE LUR TANGGALANE AYU TENAN KOYO DE’E . 11.11 Iso dadi kenangan. Tambah kenan

GASKE LUR TANGGALANE AYU TENAN KOYO DE’E . 11.11 Iso dadi kenangan. Tambah kenangan neh ngumbahke mobil ning @irangecarwashid mung 11ewu. Murih banget pokokmen! Tak tunggu tanggal 11 November ning ORANGE CARWASH YA! Ki lho cavange okeh isoh milih sing cedak omahmu . PROMO TANGGAL CANTIK NOVEMBER 🎉🎉🎉 . Kemarin ada yang tanya mimin promo [baca…]

– DAGING AYAME XIMPLAH XIMPLAH TENAN KI LUR!!! – Aku mau awan critane bar njajal

-
DAGING AYAME XIMPLAH XIMPLAH TENAN KI LUR!!!
-
Aku mau awan critane bar njajal

– DAGING AYAME XIMPLAH XIMPLAH TENAN KI LUR!!!🤤🤟 – Aku mau awan critane bar njajal warung anyar neng nggon daerah kampus ISI lur 😍 tepate neng nggon @kedai_mi86 😍 sing special neng kene ki selain regane murah mie ne special banget lur, dan iso request topping sesuai seleramu, enek bakso, siomay, karo tahu bakso 🤤 [baca…]

– WAH AWAN AWAN MANGAN GEPREK ENAK TENAN KI MESTI – Koyo aku ki mau bar pesen g

-
WAH AWAN AWAN MANGAN GEPREK ENAK TENAN KI MESTI 
-
Koyo aku ki mau bar pesen g

– WAH AWAN AWAN MANGAN GEPREK ENAK TENAN KI MESTI 🤤 – Koyo aku ki mau bar pesen geprek neng nggone @geprekchiki lur, neng kene ki special dodolan geprek dengan topping beraneka macam, enek mozzarella, sambel matah, Saus BBQ, Saus Keju, trus yo enek indomie ayam geprek barang lho lur 🤤 pokoke komplit banget🤤 – [baca…]

– GURITA DI MASAK GONGSO???WALAHLAH PERTAMA NENG SOLO TENAN KI LUR!!!! – Nek koe

-
GURITA DI MASAK GONGSO???WALAHLAH PERTAMA NENG SOLO TENAN KI LUR!!!!
-
Nek koe

– GURITA DI MASAK GONGSO???WALAHLAH PERTAMA NENG SOLO TENAN KI LUR!!!!🤤🤟💦 – Nek koe biasane ngicipi gurita di masak ala ala thai street, brati koe kudu njajal gurita sing dimasak gongso iki lur 🤤 mumpung dino iki @warunggongso lagi launching MENU ANYARE LUR!!!🤤 pokoke unik tenan iki inovasine, yo lagi iki aku mudeng gurita di [baca…]

– WAH SESUK PREI, DOLAN MRENE COCOK TENAN KI LUR – Wah ki parah banget enek Foo

-
WAH SESUK PREI, DOLAN MRENE COCOK TENAN KI LUR 
-
Wah ki parah banget enek Foo

– WAH SESUK PREI, DOLAN MRENE COCOK TENAN KI LUR 😍 – Wah ki parah banget enek Food Festival suk Kamis nganti Minggu tanggal 7-10 November lur 😍🤟 – Sing pengen melu lomba serba AMBYARE yo cocok banget lho iki 😍 sing genah rasah khawatir larang lur, dijamin kabeh stand makanane neng kene ki murmer [baca…]

– HAWANE PANAS TENAN, MANGAN GONGSO SEK BEN TAMBAH GOBYOSS!!! – Koyo aku ki mau

-
HAWANE PANAS TENAN, MANGAN GONGSO SEK BEN TAMBAH GOBYOSS!!!
-
Koyo aku ki mau

– HAWANE PANAS TENAN, MANGAN GONGSO SEK BEN TAMBAH GOBYOSS!!!🔥 – Koyo aku ki mau bar golek kenikmatan neng nggone gongsone @warunggongso , mesti hampir kabeh wong solo wes tau njajal, ha pie cabange saiki tersebar neng ngendi ngendi je, tur yo iso di pesen lewat aplikasi gojek/grab 😍 – Masalah roso?tentune nggone @warunggongso ki [baca…]

– PIE LUR?SESUK WES SIAP AMBYAR DURUNG?MANTUL TENAN KI ACARANE – Wah ki parah b

-
PIE LUR?SESUK WES SIAP AMBYAR DURUNG?MANTUL TENAN KI ACARANE 
-
Wah ki parah b

– PIE LUR?SESUK WES SIAP AMBYAR DURUNG?MANTUL TENAN KI ACARANE 😍🤟 – Wah ki parah banget enek Food Festival suk Kamis nganti Minggu tanggal 7-10 November lur 😍🤟 – Sing pengen melu lomba serba AMBYARE yo cocok banget lho iki 😍 sing genah rasah khawatir larang lur, dijamin kabeh stand makanane neng kene ki murmer [baca…]

– SUMPAH JAJANANE NENG KENE MONCOR TENAN LUR!!! – Panggone neng lur, aku wingi

-
SUMPAH JAJANANE NENG KENE MONCOR TENAN LUR!!!
-
Panggone neng  lur, aku wingi

– SUMPAH JAJANANE NENG KENE MONCOR TENAN LUR!!!🤤 – Panggone neng @jumbohomeware lur, aku wingi mampir mrene ki mergo jarene jajanane pepak banget, dan regane terjangkau kabeh lur 😍 eitsss ora gur kui tok lur, baknen neng kene ki yo lagi enek UNDIAN BERHADIAH MOTOR lho!!!😍 ASHIAPP mantul tenan ki!!😍 – 🔰 FYI wingi pas [baca…]

—[SOL KABEH LOSS]—— Waiki bakule loss tenan, sok kabeh. Guwak kabeh, mbendino is

—[SOL KABEH LOSS]—— Waiki bakule loss tenan, sok kabeh. Guwak kabeh, mbendino is

—[SOL KABEH LOSS]—— Waiki bakule loss tenan, sok kabeh. Guwak kabeh, mbendino iso ganti alat masak ki 😂 . 📍 Babalu Cafe Sambak, Danyang, Purwodadi, Grobogan . from @evan_media   Sumber Berita

– WEDYANNN KUE BALOK KEJUNE WENAK TENAN KI LUR!!! – YO IKI IKIIII, kue balok pal

-
WEDYANNN KUE BALOK KEJUNE WENAK TENAN KI LUR!!!
-
YO IKI IKIIII, kue balok pal

– WEDYANNN KUE BALOK KEJUNE WENAK TENAN KI LUR!!!🤤 – YO IKI IKIIII, kue balok paling fenomenal @kuebalokparikesit 😍 wis tau nyobo durung lur? Nek durung tak saranke ndang nyoba o kue balok siji iki, dijamin ra bakal kecewa karo rasane 🤤 kue balok e iki ora gur rasa cokelat tok lur, saiki enek macem [baca…]

– WAIKI KOMPLIT TENAN STAND MAKANANE LUR, FAVORITKU YO ES DURENE MUMPUNG HAWANE

-
WAIKI KOMPLIT TENAN STAND MAKANANE LUR, FAVORITKU YO ES DURENE MUMPUNG HAWANE

– WAIKI KOMPLIT TENAN STAND MAKANANE LUR, FAVORITKU YO ES DURENE MUMPUNG HAWANE PANAS!!!🔥 – Panggone neng @jumbohomeware lur, aku wingi mampir mrene ki mergo jarene jajanane pepak banget, dan regane terjangkau kabeh lur 😍 eitsss ora gur kui tok lur, baknen neng kene ki yo lagi enek UNDIAN BERHADIAH MOTOR lho!!!😍 ASHIAPP mantul tenan [baca…]

. SUMPAH IKI CHUANGKINE SEGER TENAN!!! GOBYOSSSS!!! . Dino minggu enake ngemall

.
SUMPAH IKI CHUANGKINE SEGER TENAN!!! GOBYOSSSS!!!
.
Dino minggu enake ngemall

. SUMPAH IKI CHUANGKINE SEGER TENAN!!!🤤 GOBYOSSSS!!!💦 . Dino minggu enake ngemall sek wae ki lur, koyo aku ki mau bar ngemall neng gon Solo Paragon lur, baknen neng kene lagi enek Food Festival lho lur, jan akeh tenan stand panganane lur 😍 tapi sing marai aku tertarik yo gone @chuangki_akang_bandung iki 😍 neng kene [baca…]