WADAWWW, ENEK PROMO MANTUL TENAN IKI LUR!!! – WIHIYYYW bakal enek Paket Candu s

WADAWWW, ENEK PROMO MANTUL TENAN IKI LUR!!!
-
WIHIYYYW  bakal enek Paket Candu s

WADAWWW, ENEK PROMO MANTUL TENAN IKI LUR!!!😍 – WIHIYYYW @pantiespizzaindonesia bakal enek Paket Candu sing marai kecanduan tenan ki lur, hapie mangan pizza all variant + drink all variant MUNG BAYAR 30K TOK!!!😍 (gek wes termasuk PPN lho) wadidaw mantul tenan ki promone 😍 – Syarat PROMONE yo gampang banget lur, dadi promone iki 1. [baca…]

. NYORE NYEMIL SIOMAH BATAGOR SEK WAE LUR!!! . Hawane syahdu tenan lur, ojo lali

. NYORE NYEMIL SIOMAH BATAGOR SEK WAE LUR!!!🤤 . Hawane syahdu tenan lur, ojo lali neng paragon lagi enek @hellomarket lho 😍 pokoke ojo nganti ketinggalan 😍 opo meneh akeh banget stand makanane, nah nek koe bingung meh tuku opo mending nyoba o neng stand e @mr_perfect_batagor_siomay lur 😍 neng kene ki special e siomay [baca…]

. HAWANE PANAS TENAN, GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI ENAKE!!! . Panggone neng

. HAWANE PANAS TENAN, GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI ENAKE!!!🔥 . Panggone neng nggon Food Festival Hello Market Solo Paragon Mall lur, tepate neng nggone @dawetkemayu karo @ocilcorner 😁 nah neng kene ki sing special ki dodolan dawet ireng khas Purworejo karo cilok khas bandung lur, sing biasane nganggo siraman gulo jowo karo [baca…]

– KEJU MOZZARELLANE MOLOR MOLOR TENAN KI LUR!!! – Wah baknen dino iki HARI TERAK

– KEJU MOZZARELLANE MOLOR MOLOR TENAN KI LUR!!!🔥 – Wah baknen dino iki HARI TERAKHIR FOOD FESTIVAL neng Solo Paragon Mall lho lur 😍 tentune dengan makanan sing menarik banget 🤤 nek aku sih andalane yo tetep neng nggone mentai rice @bang_apeyy lur, hapie ki PIONER MENTAI RICE neng Solo je 😍 dadi mentai rice [baca…]

. MAKAN SIANG NGANGGO SEGO KULIT CRISPY ENAK TENAN KI LUR!!! . Mumpung dino iki

.
MAKAN SIANG NGANGGO SEGO KULIT CRISPY ENAK TENAN KI LUR!!!
.
Mumpung dino iki

. MAKAN SIANG NGANGGO SEGO KULIT CRISPY ENAK TENAN KI LUR!!!🤤 . Mumpung dino iki HARI TERAKHIR Food Festival ayo gek ndang gage dolan golek jajanan lur, tak saranke mampiro neng Solo Paragon Mall sisan mampir @hellomarketsolo 😍 akeh banget stand makanan e lur, dan koe kudu nyobo gone @bangbayik_official 😍 . Dadi gone @bangbayik_official [baca…]

– MALEM MINGGU JAJAN MENTAI RICE KARO NONGKRONG ENAK TENAN KI LUR!!! – Wah bakne

– MALEM MINGGU JAJAN MENTAI RICE KARO NONGKRONG ENAK TENAN KI LUR!!!🔥 – Wah baknen dino iki neng Solo Paragon lagi enek FOOD FESTIVAL lho lur 😍 tentune dengan makanan sing menarik banget 🤤 nek aku sih andalane yo tetep neng nggone mentai rice @bang_apeyy lur, hapie ki PIONER MENTAI RICE neng Solo je 😍 [baca…]

. PUKIS PALING NAGIH TENAN KI LUR!!! . Pecinta pukis wajib banget njajal pukise

. PUKIS PALING NAGIH TENAN KI LUR!!!🔥 . Pecinta pukis wajib banget njajal pukise nggone @pukisbadran koyo aku ki mau bar tuku pukise dinggo persiapan nyemil pas weekend ngene ki 😍 pukis e dudu sembarang pukis lho lur, iki pukis pioner aneka rasa dan topping neng Solo lur, wes ono HALAL MUI-ne sisan 😍 Oiyo [baca…]

. SUMPAH IKI BATAGORE NAGIH BANGET YAKIN!!!! . Hawane syahdu tenan lur, ojo lali

. SUMPAH IKI BATAGORE NAGIH BANGET YAKIN!!!!🤤 . Hawane syahdu tenan lur, ojo lali neng paragon lagi enek @hellomarket lho 😍 pokoke ojo nganti ketinggalan 😍 opo meneh akeh banget stand makanane, nah nek koe bingung meh tuku opo mending nyoba o neng stand e @mr_perfect_batagor_siomay lur 😍 neng kene ki special e siomay karo [baca…]

. KUE BROWNIESE ENDES TENAN LUR, GARING DILUAR LEMBUT DI DALAM!!!! . Wah mubeng

. KUE BROWNIESE ENDES TENAN LUR, GARING DILUAR LEMBUT DI DALAM!!!!🤤 . Wah mubeng mubeng Food Festival Hello Market ra sengojo malah nemu jujukan kue brownies, panggone neng nggone @spoonbrownies lur 🤤 yo langsung tak gasss!!! opo neh seko tampilane ki jan ketok lumer tenan lur, dan model brownies e ki garing di luar lembut [baca…]

. KULIT CRISPY PALING MONCOR TENAN KI LUR!!!! . Mumpung dino iki lagi enek Food

.
KULIT CRISPY PALING MONCOR TENAN KI LUR!!!!
.
Mumpung dino iki lagi enek Food

. KULIT CRISPY PALING MONCOR TENAN KI LUR!!!!🔥 . Mumpung dino iki lagi enek Food Festival ayo gek ndang gage dolan golek jajanan lur, tak saranke mampiro neng Solo Paragon Mall sisan mampir @hellomarketsolo 😍 akeh banget stand makanan e lur, dan koe kudu nyobo gone @bangbayik_official 😍 . Dadi gone @bangbayik_official iki dodolan berbagai [baca…]

– GURITANE MENUL MENUL TENAN KI LUR!!! – Yo iki jujukan takoyaki andalanku lur,

– GURITANE MENUL MENUL TENAN KI LUR!!!🤤 – Yo iki jujukan takoyaki andalanku lur, hapie ko kadohan guritane ngawe awe tenan je 🤤 menul menul 😍 dan sing marai aku selalu mampir mrene ki yo mergo kabeh masakan menu guritane wenak tenan lur, nagih poll 🤤 seko tampilane wes ketok moncor banget 😍 ha pie [baca…]