– MALEM MINGGU GOLEK CEMILAN GURITA SEK WAE LUR!!! – Yo iki jujukan takoyaki and

-
MALEM MINGGU GOLEK CEMILAN GURITA SEK WAE LUR!!!
-
Yo iki jujukan takoyaki and

– MALEM MINGGU GOLEK CEMILAN GURITA SEK WAE LUR!!!🔥 – Yo iki jujukan takoyaki andalanku lur, hapie ko kadohan guritane ngawe awe tenan je 🤤 menul menul 😍 dan sing marai aku selalu mampir mrene ki yo mergo kabeh masakan menu guritane wenak tenan lur, nagih poll 🤤 seko tampilane wes ketok moncor banget 😍 [baca…]

– GURITANE MENUL MENUL TENAN KI LUR!!! – Yo iki jujukan takoyaki andalanku lur,

– GURITANE MENUL MENUL TENAN KI LUR!!!🤤 – Yo iki jujukan takoyaki andalanku lur, hapie ko kadohan guritane ngawe awe tenan je 🤤 menul menul 😍 dan sing marai aku selalu mampir mrene ki yo mergo kabeh masakan menu guritane wenak tenan lur, nagih poll 🤤 seko tampilane wes ketok moncor banget 😍 ha pie [baca…]

– HAWANE ADEM NGENE KI NYEMIL TAKOYAKI MANTUL TENAN LUR!!! – Wadaww sing wingi d

-
HAWANE ADEM NGENE KI NYEMIL TAKOYAKI MANTUL TENAN LUR!!!
-
Wadaww sing wingi d

– HAWANE ADEM NGENE KI NYEMIL TAKOYAKI MANTUL TENAN LUR!!!🤤 – Wadaww sing wingi durung sempet njajal kenikmatan takoyaki nggone @tako_pico , langsung agendakne wae lur, mumpung dino iki lagi enek neng event Food Festival Solo Paragon nganti suk Minggu lho lur 😁 – Sing marai aku selalu mampir mrene ki yo mergo kabeh masakan [baca…]

– HAWANE ADEM TENAN, NYEMIL TAKOYAKI WENAK TENAN KI LUR – Hayo sopo sing wes ta

-
HAWANE ADEM TENAN, NYEMIL TAKOYAKI WENAK TENAN KI LUR 
-
Hayo sopo sing wes ta

– HAWANE ADEM TENAN, NYEMIL TAKOYAKI WENAK TENAN KI LUR 🤤 – Hayo sopo sing wes tau njajal kenikmatan nggone @tako_pico ?🤤, sing durung tau langsung agendakne wae lur, mumpung dino iki lagi enek neng event Food Festival Solo Paragon karo The Park Mall Solo Baru lho lur 😍 – Sing marai aku selalu mampir [baca…]

– ASYIAPP UDAN UDAN NGEMIL TAKOYAKI MENUL MENUL SEK WAE KI – Yo iki lur, cemila

-
ASYIAPP UDAN UDAN NGEMIL TAKOYAKI MENUL MENUL SEK WAE KI 
-
Yo iki lur, cemila

– ASYIAPP UDAN UDAN NGEMIL TAKOYAKI MENUL MENUL SEK WAE KI 😍 – Yo iki lur, cemilan sing ratau tak lewatkan nek pas lagi neng Food Festival lur, mumpung dino iki lagi enek neng event Food Festival Solo Paragon langsung tak GASS lur 😍 – Maklum aku wes lengganan banget jajan mrene lur, nganti tiap [baca…]

5 Hari Lagi!!! . Hujan-hujan gini kurang cocok kalau belum ditemani dengan yg h

5 Hari Lagi!!! 
.
Hujan-hujan gini kurang cocok kalau belum ditemani dengan yg h

5 Hari Lagi!!! 🔥🔥🔥 . Hujan-hujan gini kurang cocok kalau belum ditemani dengan yg hangat-hangat. Hmm, enaknya makan apa coba 🤔 . Gak usah bingung, cukup nikmati menu-menu mie dan yg berkuah aja. Pasti pas deh untuk dinikmati di cuaca hari ini 😁 . Di Daehan ada banyak kok varian mie korea yang enak dan [baca…]

– HAWANE MENDUNG, NYEMIL TAKOYAKI BABY OCTOPUS DISEK COCOK TENAN IKI!! – Hayo so

-
HAWANE MENDUNG, NYEMIL TAKOYAKI BABY OCTOPUS DISEK COCOK TENAN IKI!!
-
Hayo so

– HAWANE MENDUNG, NYEMIL TAKOYAKI BABY OCTOPUS DISEK COCOK TENAN IKI!!🤤 – Hayo sopo sing lengganan neng nggone @tako_pico lur???😍 langsung gass mrene wae, mumpung lagi enek neng event Food Festival Solo Paragon langsung tak GASS lur 😍 – Maklum aku wes lengganan banget jajan mrene lur, nganti tiap enek neng Food Festival selalu lengganan [baca…]

. TAKOYAKI BABY OCTOPUS PALING MONCOR!!! . Tepate neng nggone lur, mumpung dino

.
TAKOYAKI BABY OCTOPUS PALING MONCOR!!!
.
Tepate neng nggone  lur, mumpung dino

. TAKOYAKI BABY OCTOPUS PALING MONCOR!!!🔥🤟 . Tepate neng nggone @tako_pico lur, mumpung dino iki dino terakhir neng event Food Festival neng Solo Paragin Mall 😍 dadi sing special neng kene ki hampir menune kabeh ki bahan baku utamane nganggo Gurita lur 😍 seko tampilane sih ketok moncor banget 😍 ha pie selain regane cukup [baca…]