. SUMPAH IKI BATAGORE NAGIH BANGET YAKIN!!!! . Hawane syahdu tenan lur, ojo lali

. SUMPAH IKI BATAGORE NAGIH BANGET YAKIN!!!!🤤 . Hawane syahdu tenan lur, ojo lali neng paragon lagi enek @hellomarket lho 😍 pokoke ojo nganti ketinggalan 😍 opo meneh akeh banget stand makanane, nah nek koe bingung meh tuku opo mending nyoba o neng stand e @mr_perfect_batagor_siomay lur 😍 neng kene ki special e siomay karo [baca…]

. SUMPAH IKI PANGGONE NYAMAN TENAN LUR!!! . Sopo sing bingung golek panggon mang

.
SUMPAH IKI PANGGONE NYAMAN TENAN LUR!!!
.
Sopo sing bingung golek panggon mang

. SUMPAH IKI PANGGONE NYAMAN TENAN LUR!!!🔥 . Sopo sing bingung golek panggon mangan sak keluarga tapi pengen golek sing enek playground dinggo anak anak?nyohhh tak kei referensi lur, panggone neng nggon @sfasteak lur 😁 nah aku ki seneng banget neng kene mergo selain regane murah, panggone nyaman, masakane yo nikmat kabeh lur, kabeh menune [baca…]

. SUMPAH MIE NE LEMBUT TENAN LUR!!! . Pecinta Mie Ayam wajib banget ki mampir ne

.
SUMPAH MIE NE LEMBUT TENAN LUR!!!
.
Pecinta Mie Ayam wajib banget ki mampir ne

. SUMPAH MIE NE LEMBUT TENAN LUR!!!🔥 . Pecinta Mie Ayam wajib banget ki mampir neng nggone @mieayampamanjohn lur, ki panggone neng daerah Gentan, aku ki mau mampir mrene ki yo mergo ra sengojo pas lewat enek PROMO BELI MIE AYAM 2 GUR 20K wes sak es tehe lho lur 🤤 yo iki cocok tenan [baca…]

. SUMPAH IKI SEMPOLE KUANDEL TENAN TELURE!!! . Tepate neng nggone , neng kene k

. SUMPAH IKI SEMPOLE KUANDEL TENAN TELURE!!!🤤 . Tepate neng nggone @sempolsolo , neng kene ki sing marai unik sempole di baluri telur kopyok sing kandel tenan lur jan marai kemecer banget 🤤 opo neh sempole ki murah banget regane gur SEWU tok lur 😍 selain kui koe yo iso request nganggo mayonaise barang lho [baca…]

. SUMPAH IKI BURGERE GEDHE BANGET LUR!!! . Wadidaww ujan ujan cakung (cuaca mend

.
SUMPAH IKI BURGERE GEDHE BANGET LUR!!!
.
Wadidaww ujan ujan cakung (cuaca mend

. SUMPAH IKI BURGERE GEDHE BANGET LUR!!!🔥 . Wadidaww ujan ujan cakung (cuaca mendukung) ngene ki enake nggolek cemilan sek lur, glo koyo aku ki mau lho lur bar golek jujukan panggon mburger anyar neng nggone @laweburgerbar 😁 . Aku ki mau mampir mrene ki mergo ko kadohan ketok jembar tenan panggone, dan kebetulan lagi [baca…]

. SUMPAH SEAFOOD E MURAH TENAN IKI LUR!!! . Hayok pecinta Seafood Merapat lur,

.
SUMPAH SEAFOOD E MURAH TENAN IKI LUR!!!
.
Hayok pecinta Seafood Merapat lur,

. SUMPAH SEAFOOD E MURAH TENAN IKI LUR!!!😍 . Hayok pecinta Seafood Merapat lur, @wartegboss lagi ngetokne 3 menu anyare lho lur, enek Paket Cumi Saos Mafia, Kerang Saos Pedas Manis, karo Udang Saos Tiram 😍 seko tampilan lawuhe ketok XIMPLAH XIMPLAH tenan lur, hapie jan wakeh tenan lawuhe, opo neh sak paket iki wes [baca…]

– SUMPAH IKI KEJUNE MOLOR MOLOR TENAN LUR – Widiwww, sing kepengen langsung mam

-
SUMPAH IKI KEJUNE MOLOR MOLOR TENAN LUR 
-
Widiwww, sing kepengen langsung mam

– SUMPAH IKI KEJUNE MOLOR MOLOR TENAN LUR 🤤🔥 – Widiwww, sing kepengen langsung mampir wae neng nggone Mentai Rice @bang_apeyy sing lagi enek neng Food Festival Hello Market Solo Paragon Mall karo The Park Mall Solo Baru lur 😍 dadi mentai rice ki nasine modele nasi putih di ublek nganggo potongan nori lur, bar [baca…]

. SUMPAH IKI SEGER TENAN YAKIN!!! . Yupsss, sopo hayooo sing rung tau menikmati

.
SUMPAH IKI SEGER TENAN YAKIN!!!
.
Yupsss, sopo hayooo sing rung tau menikmati

. SUMPAH IKI SEGER TENAN YAKIN!!!🤤 . Yupsss, sopo hayooo sing rung tau menikmati kesegaran es nggone @kampoeldjadoel_solo ?😍 yo iki jujukan Es andalanku nek lagi neng Food Festival lur 🤤 . Hapie selain seger dan variane wakeh banget, neng kene ki regane yo murah tenan lur, dan 100% nganggo gula asli 😍 selain minuman [baca…]

– SUMPAH IKI SYEGER TENAN LUR!!! – panggone neng nggone Thai Tea mburi Solo Squ

-
SUMPAH IKI SYEGER TENAN LUR!!!
-
panggone neng nggone Thai Tea  mburi Solo Squ

– SUMPAH IKI SYEGER TENAN LUR!!!🤤 – panggone neng nggone Thai Tea @ayethaitea mburi Solo Square lur 😍 sing marai aku penasaran mrene ki wingi selain lagi ngelak, baknen ki yo lagi enek PROMO DISKON 10% lho lur 😍 wadawww mantul tenan ki 😍 – 🍺 OVERALL seger tenan ki rasane, greenteane kroso banget, dan [baca…]

. SUMPAH IKI ES COKLATE SEGER TENAN LUR!!! . Wadawww awan awan ngene ki paling s

.
SUMPAH IKI ES COKLATE SEGER TENAN LUR!!!
.
Wadawww awan awan ngene ki paling s

. SUMPAH IKI ES COKLATE SEGER TENAN LUR!!!🤤 . Wadawww awan awan ngene ki paling seger ngombe es coklat sek lur, koyo aku ki lho bar golek es coklat neng nggone @seriuschocolate_solo Food Crave The Park Mall Solo baru lur 😁 ki mau aku mampir mrene mergo lagi enek PROMO lur, ha pie sak CUP [baca…]

– SUMPAH KEJUNE MOLOR MOLOR TENAN IKI LUR!!! – Wah baknen dino iki neng The Park

-
SUMPAH KEJUNE MOLOR MOLOR TENAN IKI LUR!!!
-
Wah baknen dino iki neng The Park

– SUMPAH KEJUNE MOLOR MOLOR TENAN IKI LUR!!!🤤 – Wah baknen dino iki neng The Park Solo Baru lagi enek FOOD FESTIVAL lho lur 😍 tentune dengan makanan sing menarik banget 🤤 nek aku sih andalane yo tetep neng nggone mentai rice @bang_apeyy lur, hapie ki PIONER MENTAI RICE neng Solo je 😍 dadi mentai [baca…]

. SUMPAH IKI PIZZANE WENAK TENAN LUR!!! . Pizza sing paling cocok neng ilatku yo

.
SUMPAH IKI PIZZANE WENAK TENAN LUR!!!
.
Pizza sing paling cocok neng ilatku yo

. SUMPAH IKI PIZZANE WENAK TENAN LUR!!!🤤 . Pizza sing paling cocok neng ilatku yo mung neng nggone @pantiespizza lur 😍, tur neg selain wenak, @pantiespizza iki menurutku paling sregep ngadakne PROMO MENARIK lur, jossss tenan 😍 nah ndelalah ki mau aku pas mrene ki baknen lagi enek PAKET PROMO DINGGO MANGAN RAME RAME LUR, [baca…]