– SUMPAH IKI SYEGER TENAN LUR!!! – panggone neng nggone Thai Tea mburi Solo Squ

-
SUMPAH IKI SYEGER TENAN LUR!!!
-
panggone neng nggone Thai Tea  mburi Solo Squ

– SUMPAH IKI SYEGER TENAN LUR!!!🤤 – panggone neng nggone Thai Tea @ayethaitea mburi Solo Square lur 😍 sing marai aku penasaran mrene ki wingi selain lagi ngelak, baknen ki yo lagi enek PROMO DISKON 10% lho lur 😍 wadawww mantul tenan ki 😍 – 🍺 OVERALL seger tenan ki rasane, greenteane kroso banget, dan [baca…]

. SUMPAH IKI ES COKLATE SEGER TENAN LUR!!! . Wadawww awan awan ngene ki paling s

.
SUMPAH IKI ES COKLATE SEGER TENAN LUR!!!
.
Wadawww awan awan ngene ki paling s

. SUMPAH IKI ES COKLATE SEGER TENAN LUR!!!🤤 . Wadawww awan awan ngene ki paling seger ngombe es coklat sek lur, koyo aku ki lho bar golek es coklat neng nggone @seriuschocolate_solo Food Crave The Park Mall Solo baru lur 😁 ki mau aku mampir mrene mergo lagi enek PROMO lur, ha pie sak CUP [baca…]

– SUMPAH KEJUNE MOLOR MOLOR TENAN IKI LUR!!! – Wah baknen dino iki neng The Park

-
SUMPAH KEJUNE MOLOR MOLOR TENAN IKI LUR!!!
-
Wah baknen dino iki neng The Park

– SUMPAH KEJUNE MOLOR MOLOR TENAN IKI LUR!!!🤤 – Wah baknen dino iki neng The Park Solo Baru lagi enek FOOD FESTIVAL lho lur 😍 tentune dengan makanan sing menarik banget 🤤 nek aku sih andalane yo tetep neng nggone mentai rice @bang_apeyy lur, hapie ki PIONER MENTAI RICE neng Solo je 😍 dadi mentai [baca…]

. SUMPAH IKI PIZZANE WENAK TENAN LUR!!! . Pizza sing paling cocok neng ilatku yo

.
SUMPAH IKI PIZZANE WENAK TENAN LUR!!!
.
Pizza sing paling cocok neng ilatku yo

. SUMPAH IKI PIZZANE WENAK TENAN LUR!!!🤤 . Pizza sing paling cocok neng ilatku yo mung neng nggone @pantiespizza lur 😍, tur neg selain wenak, @pantiespizza iki menurutku paling sregep ngadakne PROMO MENARIK lur, jossss tenan 😍 nah ndelalah ki mau aku pas mrene ki baknen lagi enek PAKET PROMO DINGGO MANGAN RAME RAME LUR, [baca…]

. SUMPAH IKI SEDEP BANGET LUR, BUMBU KHAS MANADONE JUWARA TENAN . Lha iki makan

.
SUMPAH IKI SEDEP BANGET LUR, BUMBU KHAS MANADONE JUWARA TENAN 
.
Lha iki makan

. SUMPAH IKI SEDEP BANGET LUR, BUMBU KHAS MANADONE JUWARA TENAN 🤤 . Lha iki makanan sing sering diserbu nek meh tanggal nom ngene ki 🤣 wingi aku nyobo seafood neng gone @kepitingambyarsolo 😍 neng kene ki nyediakne berbagai macam seafood enek udang saus Manado, cumi saus Manado, rica ayam bumbu Manado 🤤 wes pokoke [baca…]

– SUMPAH IKI RASANE NAGIH TENAN LUR!!! – Nyoh tak kei referensi panggon jujukan

-
SUMPAH IKI RASANE NAGIH TENAN LUR!!!
-
Nyoh tak kei referensi panggon jujukan

– SUMPAH IKI RASANE NAGIH TENAN LUR!!!🤤 – Nyoh tak kei referensi panggon jujukan nggo MAKSIBAR!!!😁 Pokoke yen tanggal enom ngene ki wayahe nanjakne blanjan sek neng nggone @dapur_omahku lur, dadi neng kene ki special dodolan berbagai macam olahan cumi lur, komplit banget dan jan marai kemecer kabeh menu cumine 🤤 selain enak neng kene [baca…]

. SUMPAH IKI KENTANGE ORA KALENG KALENG TENAN LUR, WENAK POLLL . Koe kabeh kudu

.
SUMPAH IKI KENTANGE ORA KALENG KALENG TENAN LUR, WENAK POLLL 
.
Koe kabeh kudu

. SUMPAH IKI KENTANGE ORA KALENG KALENG TENAN LUR, WENAK POLLL 🤤 . Koe kabeh kudu banget nyobo cemilan siji iki lur, langsung gek ndang otw Solo Paragon Mall, gon foodfest golekono stand e @hugo.fries 😍 tak jamin bakal ketagihan 🤤 . Dadi neng kene ki dodolan cemilan kentang lur, tapi di kemas dengan tampilan [baca…]

– SUMPAH LELENE WENAK TENAN IKI LUR, NDAGING!!! – Pokoke yen babakan masakan lel

-
SUMPAH LELENE WENAK TENAN IKI LUR, NDAGING!!!
-
Pokoke yen babakan masakan lel

– SUMPAH LELENE WENAK TENAN IKI LUR, NDAGING!!!🤤 – Pokoke yen babakan masakan lele tetep paling juara yo neng nggone @leva_spesial_lele 🤤 sing special neng kene ki warunge dodol berbagai macam masakan lele lur, enek lele kuah (mirip mangut lele) karo lele sambel bawang 🤤 eitsss, ora gur kui lur, kabeh lelene neng kene ki [baca…]

– SUMPAH IKI BROWNIESE SUPER LUMER TENAN LUR, COKLAT LUAR DALAM!!! – Wadaww saik

-
SUMPAH IKI BROWNIESE SUPER LUMER TENAN LUR, COKLAT LUAR DALAM!!!
-
Wadaww saik

– SUMPAH IKI BROWNIESE SUPER LUMER TENAN LUR, COKLAT LUAR DALAM!!!🤤 – Wadaww saiki @lapisaren ngetokne varian anyar lur, variane iki packaginge unik tenan, cocok digowo luar kota nggo oleh oleh ki lur, ha pie kabeh toppinge di pisah je, dan sing menarik koe iso nyesuaikne tingkat ketebalan topping sesuai seleramu 🤤 mantul tenan pokoke [baca…]

. SUMPAH NENG KENE KI ROTINE KUOMPLIT TENAN LUR!!! . Iki roti andalanku ket jama

.
SUMPAH NENG KENE KI ROTINE KUOMPLIT TENAN LUR!!!
.
Iki roti andalanku ket jama

. SUMPAH NENG KENE KI ROTINE KUOMPLIT TENAN LUR!!!😍 . Iki roti andalanku ket jaman mbiyen sih lur 😍 termasuk roti legend neng kota solo @dikabakeryandcake 😍 wahhh soyo rene ki varian rotine soyo akeh lur dan selalu ngetokne menu sing kekinian 😍 enek berbagai macam roti koyo sobek, donat, cake, trus akeh macem macem [baca…]

– SUMPAH IKI URITANE XIMPLAH XIMPLAH TENAN LUR!!! – Panggone neng daerah Baturan

-
SUMPAH IKI URITANE XIMPLAH XIMPLAH TENAN LUR!!!
-
Panggone neng daerah Baturan

– SUMPAH IKI URITANE XIMPLAH XIMPLAH TENAN LUR!!!😍🤟 – Panggone neng daerah Baturan lur, tepate neng nggone Soto Lamongan Cak Apit lur 🤤 sing special neng kene ki selain regane murah, toppinge komplit tenan lur, enek uritan, kulit, lan sak panunggale 🤤 – Aku ki wingi pesene soto uritan lur, seko tampilane ketok nyamleng tenan, [baca…]

– SUMPAH IKI ROTINE WENAK TENAN LUR, MOLOR MOLOR BANGET!!! – Wah mumpung hawane

-
SUMPAH IKI ROTINE WENAK TENAN LUR, MOLOR MOLOR BANGET!!!
-
Wah mumpung hawane

– SUMPAH IKI ROTINE WENAK TENAN LUR, MOLOR MOLOR BANGET!!!🤤🤟 – Wah mumpung hawane mendung syahdu, golek cemilan sek wae ki lur, koyo aku iki lho bar golek neng nggone @ohayoucheesetoast , neng kene varian menu Cheese Toast e yo wakeh tenan lur, enek varian Pizza, trus enek varian original, varian Chrocoal (Roti hitam dari [baca…]