. SORE SORE GOLEK CEMILAN SEK WAE KI ENAKE . Koyo aku ki mau bar golek Roti Pan

.
SORE SORE GOLEK CEMILAN SEK WAE KI ENAKE 
.
Koyo aku ki mau bar golek Roti Pan

. SORE SORE GOLEK CEMILAN SEK WAE KI ENAKE 🤤 . Koyo aku ki mau bar golek Roti Panggang Kukus neng ngone @rotipakubulibul , dadi neng kene ki nyediakne roti paku (panggang & kukus) isine macem macem varian rasa topping, enek rasa buah buahan koyo srikaya, strawberry, enek rasa cokelat, tiramisu, chocomaltine, trus enek sing [baca…]

. SORE SORE OJO LALI NONGKRONG SEK, BEN KOYO CAH ENOM . Panggone neng nggone l

.
SORE SORE OJO LALI NONGKRONG SEK, BEN KOYO CAH ENOM 
.
Panggone neng nggone  l

. SORE SORE OJO LALI NONGKRONG SEK, BEN KOYO CAH ENOM 😂 . Panggone neng nggone @lembaranbaru_id lur 😁 neng kene ki panggone enek sing indoor karo outdoor, pokoke panggone syahdu tenan lur 😁 . Eitsss rasah khawatir, senajan panggone syahdu, neng kene ki regane murah meriah, cocok tenan pokoke dinggo koe sing pengen nongkrong [baca…]

Hari ke3 di thn 2020 msh bersama yuk join sore ini di Ada perform dari : : Pi

Hari ke3 di thn 2020 msh bersama  yuk join sore ini di 
Ada perform dari :
 : Pi

Hari ke3 di thn 2020 msh bersama @kythara.entertainment, yuk join sore ini di @theparksolo_official.. Ada perform dari : @karuniayogayoga : Piano @valentinadwi.96 : Vocal tahunbaru2020 #newyear2020 #sekolahmusiksolo #belajarmusiksolo #belajarpianosolo #belajarvocal #pecintamusik #acaramusiksolo #musiksolo #kytharasolo #kytharaentertainment #entertain #pertunjukanmusik #kursusmusiksolo #agendasolo #theparksolo Sumber Berita

Kan barusan ngrayain malam taun baru nih guys, lanjut ngrayain taun baru sore in

Kan barusan ngrayain malam taun baru nih guys, lanjut ngrayain taun baru sore in

Kan barusan ngrayain malam taun baru nih guys, lanjut ngrayain taun baru sore ini ke @theparksolo_official yuk.. Ada perform dr Talent @kythata.entertainment dan siswa @kytharasolo : @ardianyonatan : piano @syahriutomo : saxophone @septatsabitah_ : violin Devon Mattew Christopher : piano #tahunbaru2020 #newyear2020 #sekolahmusiksolo #belajarmusiksolo #belajarpianosolo #belajarviolin #belajarsaxophone #pecintamusik #acaramusiksolo #musiksolo #kytharasolo #kytharaentertainment #entertain #pertunjukanmusik #kursusmusiksolo [baca…]

– SORE SORE BEN RA NGANTUK OJO LALI NGOPI SEK SLURRR – Warga solo bagian kidul

-
SORE SORE BEN RA NGANTUK OJO LALI NGOPI SEK SLURRR 
-
Warga solo bagian kidul

– SORE SORE BEN RA NGANTUK OJO LALI NGOPI SEK SLURRR 😍 – Warga solo bagian kidul a.k.a Sukoharjo City, saiki rasah khawatir nek kepengen ngicipi kopi sing lagi hits rasah adoh adoh tekan Solo, saiki neng Sukoharjo enek lur, tepate neng nggone @kopijanjijiwa.skhjendsudirman 😍 – Neng kene ki dodolane special kopi kekinian dengan beraneka [baca…]

. SORE SORE NYEGER SEK WAE KI ENAKE!!! . Wah akhire bukak cabang neng Solo Gran

.
SORE SORE NYEGER SEK WAE KI ENAKE!!!
.
Wah akhire  bukak cabang neng Solo Gran

. SORE SORE NYEGER SEK WAE KI ENAKE!!!🤤 . Wah akhire @u_ungcafe bukak cabang neng Solo Grand Mall ki lur, sing special neng kene ki dodolan berbagai minuman Teh ala Taiwan dengan berbagai macam varian rasa sing menarik lur, dan nek babakan roso sing genah wenak tur syeger banget 🤤 . 🍺 OVERALL seger banget [baca…]

– SORE SORE GOLEK CEMILAN SEK WAE LUR!! – Hayo sopo sing lengganan neng nggone

-
SORE SORE GOLEK CEMILAN SEK WAE LUR!!
-
Hayo sopo sing lengganan neng nggone

– SORE SORE GOLEK CEMILAN SEK WAE LUR!!🤤 – Hayo sopo sing lengganan neng nggone @tako_pico lur???😍 langsung gass mrene wae, mumpung lagi enek neng event Food Festival Solo Paragon langsung tak GASS lur 😍 – Maklum aku wes lengganan banget jajan mrene lur, nganti tiap enek neng Food Festival selalu lengganan mampir jajan neng [baca…]

– SORE SORE GOLEK CEMILAN ROTI MOLOR ANDALANKU DISEK WAE KI ENAKE!!! – Wah mumpu

-
SORE SORE GOLEK CEMILAN ROTI MOLOR ANDALANKU DISEK WAE KI ENAKE!!!
-
Wah mumpu

– SORE SORE GOLEK CEMILAN ROTI MOLOR ANDALANKU DISEK WAE KI ENAKE!!!🤤 – Wah mumpung hawane mendung syahdu, golek cemilan sek wae ki lur, koyo aku iki lho bar golek neng nggone @ohayoucheesetoast , neng kene varian menu Cheese Toast e yo wakeh tenan lur, enek varian Pizza, trus enek varian original, varian Chrocoal (Roti [baca…]

. SORE SORE GOLEK KOPI KARO MANGAN SAMBEL CUMI MANTUL TENAN KI LUR!!! . Warung k

.
SORE SORE GOLEK KOPI KARO MANGAN SAMBEL CUMI MANTUL TENAN KI LUR!!!
.
Warung k

. SORE SORE GOLEK KOPI KARO MANGAN SAMBEL CUMI MANTUL TENAN KI LUR!!!🤤 . Warung kopi neng daerah Solo wis lumayan akeh ya lur, tapi koe wis doh nyobo neng gone @kawanlamakopi durung lur? 😍 tepate neng daerah penumping mburi GM lur, neng kene ki nyediakne berbagai macam minuman koyo kopi, greentea, taro, rum regal, [baca…]

– SORE SORE NONGKRONG SAMBIL NYEMIL SOMAY MANTUL BANGET KI LUR!!! – Koyo aku ki

-
SORE SORE NONGKRONG SAMBIL NYEMIL SOMAY MANTUL BANGET KI LUR!!!
-
Koyo aku ki

– SORE SORE NONGKRONG SAMBIL NYEMIL SOMAY MANTUL BANGET KI LUR!!!🤤🔥 – Koyo aku ki mau bar jajan siomay karo ndoro putriku neng Food Festival Solo Baru lur, tekan nggone ki mau aku langsung mampir neng nggone @siomay_teh_wiwid lur 🤤 aku ki mau mampir mrene mergo penasaran banget karo rasane lur, ha pie jarang tenan [baca…]

– SORE SORE MAKAN SIOMAY BIAR TAMBAH BOHAYYYY – Koyo aku ki mau bar jajan sioma

-
SORE SORE MAKAN SIOMAY BIAR TAMBAH BOHAYYYY 
-
Koyo aku ki mau bar jajan sioma

– SORE SORE MAKAN SIOMAY BIAR TAMBAH BOHAYYYY 🤤🤟 – Koyo aku ki mau bar jajan siomay karo ndoro putriku neng Food Festival Solo Baru lur, tekan nggone ki mau aku langsung mampir neng nggone @siomay_teh_wiwid lur 🤤 aku ki mau mampir mrene mergo penasaran banget karo rasane lur, ha pie jarang tenan lho lur [baca…]

– GURITANE ENDEUSS TENAN KI LUR!!! – Wingi sore aku bar golek cemilan neng nggon

-
GURITANE ENDEUSS TENAN KI LUR!!!
-
Wingi sore aku bar golek cemilan neng nggon

– GURITANE ENDEUSS TENAN KI LUR!!!🤤 – Wingi sore aku bar golek cemilan neng nggone @tako_pico karo lur, mumpung lagi enek neng event Food Festival neng The Park Mall Solo Baru 😍 dadi sing special neng kene ki hampir menune kabeh ki bahan baku utamane nganggo Gurita lur 😍 seko tampilane sih ketok moncor banget [baca…]