Download jare ⠀ Kancane sopo kih?⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ Reposted from ⠀

Download jare 😭⠀ Kancane sopo kih?⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ Reposted from @soloinfo⠀ ⠀ #agendasolo #soloinfo #kotasolo #surakarta #kulinersolo #exploresolo Sumber Berita

• Sik awak’e gering sopo lur ? . Pernah ga sih kamu dibilang : Ih kurus banget,

• Sik awak’e gering sopo lur ? 😁 . Pernah ga sih kamu dibilang : Ih kurus banget, cacingan ya ? Tulangnya keliatan banget tuh ? Awas pegangan, nanti terbang lohh ditiup angin ! Eh kamu disenggol dikit aja jatoh !! 😂 Aku paham ko penderitaan kamu seperti apa 😕, maka dari itu aku kasih [baca…]

. SARAPAN SARAPAN, ESUK ESUK ENAKE NYOTO DISIK KI LUR . Sopo sing wes tau nyobo

. SARAPAN SARAPAN, ESUK ESUK ENAKE NYOTO DISIK KI LUR 🤤 . Sopo sing wes tau nyobo soto neng nggone Soto Seger Mbok Giyem ?mesti hampir kabeh wong solo tau njajal kesegaran sotone 🤤 nek aku wes lengganan ket jaman SMA lur, soale neng nggone Soto Seger Mbok Giyem ki selain regane terjangkau, sundukane komplit [baca…]

. DESSERT INSTAN ANTI RIBET RIBET CLUB!!! . Halo lur, sopo sing hobby jajan pudd

.
DESSERT INSTAN ANTI RIBET RIBET CLUB!!!
.
Halo lur, sopo sing hobby jajan pudd

. DESSERT INSTAN ANTI RIBET RIBET CLUB!!!🤤 . Halo lur, sopo sing hobby jajan pudding?nyohh tak wenehi referensi panggon sing menurutku rekomen tenan, panggone neng nggone @silkymilky__solo lur, pas aku mrene wingi ki baknen lagi ngetokne varian mentahane, dadi iso mbok gawe dewe neng ngomah, dan cara gawene ki simpel tenan lur, randue bakat neng [baca…]

– SOPO SING PENGEN DI KOCOK?? SESUK ESUK MAMPIRO RENE LUR!!! – Tepate neng nggon

– SOPO SING PENGEN DI KOCOK?? SESUK ESUK MAMPIRO RENE LUR!!!🔥 – Tepate neng nggone @thejagongan Sriwedari lur, dadi neng kene ki dodolan 2 macam varian menu lur, enek Bakso Kocok karo Ayam Guling lur 😍 nek ndelok seko proses nggawene bakso kocoke sih mirip banget karo proses gawene Mie Kocok Bandung lur, dadi kabeh [baca…]

• Sopo gaene mbiyen lengganane iki jaman neng mburi UNS ro mojosongo??? . Sak ik

•
Sopo gaene mbiyen lengganane iki jaman neng mburi UNS ro mojosongo??? .
Sak ik

• Sopo gaene mbiyen lengganane iki jaman neng mburi UNS ro mojosongo??? . Sak iki bejane seng omahe daerah kulonan🤣 Pindah gentan ndezzzz.. . Neg seng rung tau ngrasakne pentol’e ati-ati.. dijamin mbendino bali🤤 . Jal nyawang thok we wes marai kemecer🤤 sambele nggo lombok tnan neg iki, dudu nggo lombok-lombok’an🤣 . Neg seng ra [baca…]

. UDAN UDAN MANGAN PRENGUSAN, BEN TAMBAH NJENGAT!!! . Selamat malam lur sopo si

. UDAN UDAN MANGAN PRENGUSAN, BEN TAMBAH NJENGAT!!!😂🤟 . Selamat malam lur 😁 sopo sing wes tau njajal nasi kebuli?nah nek durung tau simaken critoku sek lur, sopo ngerti koe pengen 🤤 😂 . Wingi critane aku bar golek makan malam neng nggon Nasi Kebuli Mbah Soleh lur, neng kene ki dodolane berbagai macam nasi [baca…]

. LAGI MUDENG NEK NENG PASAR KLECO BAKNEN ENEK SING DODOL KUE LOPIS . Hayo sopo

. LAGI MUDENG NEK NENG PASAR KLECO BAKNEN ENEK SING DODOL KUE LOPIS 🤤 . Hayo sopo sing wes tau ngicipi jajanan kue lopis sing siji iki?😁 nah iki salah satu makanan tradisional sing saiki wes angel banget di temoni lur, jujur iki lagi pengalaman pertamaku njajal kenikmatane jajanan tradisional iki 😁 . Nek seko [baca…]

Sopo seng mau melu ambyar bareng Jolali sesuk isuk jam 10.00 WIB isih ono Gr

Sopo seng mau melu ambyar bareng @ndarboy_genk, @tasya_ratu_gopo? Jolali sesuk isuk jam 10.00 WIB isih ono @happy_asmara77. Gratisss FESTIVAL KULINER INDOMARET 22 Februari 2020 pukul 10.00-22.00 WIB 23 Februari 2020 pukul 06.00 – 13.00 WIB HTM : FREE Kupon Kuliner Rp. 10.000 per kupon @ Lap Parkir Stadion Manahan Solo   Sumber Berita

. SOPO SING PENGEN DI GOYANG???MRENEO LUR!!! . Yaps, ki panggone neng ngarep SMA

. SOPO SING PENGEN DI GOYANG???MRENEO LUR!!!😍 . Yaps, ki panggone neng ngarep SMA 7 lur, bakule ki dodolan bakso wes ket aku jaman SMA, mbien nek sak mben istirahat mesti ratau absen menek pager karo tuku baksone bapake iki, ha pie selain regane murah tetelane oleh okeh tenan 😍 . “PAK BAKSO RONGEWU SING [baca…]