Opo kowe yo nduwe konco sing sregep gonta-ganti nomer hp ??⠀ Jal tag en bocahe ⠀

Opo kowe yo nduwe konco sing sregep gonta-ganti nomer hp ??⠀ Jal tag en bocahe 😜⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ 📷 @awreceh.id⠀ Reposted from @jelajahsolo⠀ ⠀ #agendasolo #exploresolo #jelajahsolo #jelajahsolonew #jajansolo #kulinersolo #kotasolo #surakarta #karanganyar #sragen #sukoharjo #kartasura #boyolali #klaten #jawatengah Sumber Berita

. HAWANE PANAS TENAN, GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI ENAKE!!! . Panggone neng

. HAWANE PANAS TENAN, GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI ENAKE!!!🔥 . Panggone neng nggon Food Festival Hello Market Solo Paragon Mall lur, tepate neng nggone @dawetkemayu karo @ocilcorner 😁 nah neng kene ki sing special ki dodolan dawet ireng khas Purworejo karo cilok khas bandung lur, sing biasane nganggo siraman gulo jowo karo [baca…]

. WADIDAW ENEK JAJANAN ANYAR SING WAJIB MBOK JAJAL KI LUR!!! . Panggone neng ngg

.
WADIDAW ENEK JAJANAN ANYAR SING WAJIB MBOK JAJAL KI LUR!!!
.
Panggone neng ngg

. WADIDAW ENEK JAJANAN ANYAR SING WAJIB MBOK JAJAL KI LUR!!! . Panggone neng nggon Food Festival Solo Paragon lur, tekan nggone ki mau seko kadohan kok ketoke enek jajanan anyar gedhang kopong karo cakwee ayam udang 😍 yo langsung tak GASS, soale nek neng Solo yo rung enek sing dodol lur, tepate ki mau [baca…]

Feeling Good lur, sing lagi hitsss . Promo cuma 10.000 !!! . . Monggo cah ngop

Feeling Good lur, sing lagi hitsss 
.
Promo cuma 10.000 !!!
.
.
Monggo  cah ngop

Feeling Good lur, sing lagi hitsss 😀😀😀 . Promo cuma 10.000 !!!😍😍😍 . . Monggo cah ngopi + cah nongkrong 😅 yo mung ng kene ES TEH SEWUUU🤭😍😍 Dan menu barunya yaitu dimsum🤤🤤🤤 . @kopitiam_comet @kopitiam_comet . . Lokasi nya di tengah persawahan, di emperan dan halaman rumah. . 📍Kopitiam_comet 📍Jln. Busukan barat Mojosongo. Kecamatan [baca…]

– ADEGAN BERBAHAYA SING MARAI KALAP TENAN IKI LUR!!!! – Sing mengko awan bingung

– ADEGAN BERBAHAYA SING MARAI KALAP TENAN IKI LUR!!!!🤤 – Sing mengko awan bingung nggolek jujukan makan siang langsung gasss neng nggone gongsone @warunggongso wae lur , mesti hampir kabeh wong solo wes tau njajal, ha pie cabange saiki tersebar neng ngendi ngendi je, krungu krungu ki jare yo meh buka cabang neng kota kota [baca…]

. SARAPAN SARAPAN, ESUK ESUK ENAKE NYOTO DISIK KI LUR . Sopo sing wes tau nyobo

. SARAPAN SARAPAN, ESUK ESUK ENAKE NYOTO DISIK KI LUR 🤤 . Sopo sing wes tau nyobo soto neng nggone Soto Seger Mbok Giyem ?mesti hampir kabeh wong solo tau njajal kesegaran sotone 🤤 nek aku wes lengganan ket jaman SMA lur, soale neng nggone Soto Seger Mbok Giyem ki selain regane terjangkau, sundukane komplit [baca…]

. LAGI NGOPO???NGOPIIII!!!! . Yo iki panggon kofisyop sing wajib banget mbok jaj

. LAGI NGOPO???NGOPIIII!!!!🔥 . Yo iki panggon kofisyop sing wajib banget mbok jajal lur, panggone neng @sandarankopi lur 😍 sing marai aku tertarik mrene ki yo panggone kui lho lur, syahdu tenan je, ha pie selain indoor yo enek outdoor e, tur cowzy banget panggone lur 😍 opo neh FREE WIFI barang 😍 dijamin marai [baca…]

. PECINTA AYAM KLOMOH MONGGO MERAPAT!!!! . Hallo lur, sing ngroso pecinta ayam k

. PECINTA AYAM KLOMOH MONGGO MERAPAT!!!!🔥 . Hallo lur, sing ngroso pecinta ayam klomoh langsung ajaken koncomu mangan neng nggone Jank Jank Wings @jankjankwings.id wae lur 😍 . Sing durung mudeng, dadi Jank Jank Wings iki resto fast food sing nsue menu andalan sayap ayam krispi dibalut karo saus spesial 🤤 . Selain sayap, yo [baca…]

. RICE BOWL KULIT CRISPY ANDALANKU!!! . Sopo sing seneng ngganyangu kulit goreng

.
RICE BOWL KULIT CRISPY ANDALANKU!!!
.
Sopo sing seneng ngganyangu kulit goreng

. RICE BOWL KULIT CRISPY ANDALANKU!!!🤤 . Sopo sing seneng ngganyangu kulit goreng??😍, nek seneng brati koe koyo aku lur, ki mau bar nyelakne mampir golek sego sambel mercon neng nggone @racebowl.id , aku lengganan mrene ki mergo selain regane murah, rosone kui lho lur, wenak tenan, khas banget bumbune 🤤 opo neh kabeh menune [baca…]

. JUJUKAN SARAPAN SOTO ANDALANKU!!! . Sopo sing bingung golek sarapan?? nyoh sin

. JUJUKAN SARAPAN SOTO ANDALANKU!!!😍 . Sopo sing bingung golek sarapan?? nyoh sing bingung golek sarapan gas mrene wae, koyo aku iki mau bar goleke sarapan sing seger, ki mau bar golek Soto neng nggon daerah Banyuanyar lur, tepate nggone Soto Seger bu sopo ya, aku rodo lali jenenge 😂 . Sing special neng kene [baca…]

. WADIDAW SING PENGEN GOLEK GRATISAN PENTHOL MONGGO LANGSUNG MERAPAT!!!! . Nek k

. WADIDAW SING PENGEN GOLEK GRATISAN PENTHOL MONGGO LANGSUNG MERAPAT!!!! . Nek koe ngaku pecinta penthol, koe wajib banget njajal penthole iki lur, panggone neng daerah UMS tepate neng nggone @pentol_hit.hot.official lur 😁 sing marai aku tertarik mrene ki yo mergo diandani koncoku, jarene rasane ki khas tenan lur, koyo penthol jaman aku jik cilik, [baca…]