. ANGKRINGAN ANDALANE WONG BEKONANG!!! . Hayo sopo sing kerep jajan mrene? yo ik

.
ANGKRINGAN ANDALANE WONG BEKONANG!!!
.
Hayo sopo sing kerep jajan mrene? yo ik

. ANGKRINGAN ANDALANE WONG BEKONANG!!!😍🤟 . Hayo sopo sing kerep jajan mrene?😁 yo iki salah satu wedangan paling komplit sak bekonang lur, hapie hidangane pepak tenan je, segala macam nasi enek, nasi gudeg model wungkusan koyo sego kucing?enek, nasi pecel?enek, nasi sambel welut?enek, kuomplity tenan pokoke, opo neh sing marai gelap mata ki yo sundukan [baca…]

. TERANG BULAN JADUL RASA PREMIUM!!! . Hayo sopo sing jaman SD senengane jajan t

.
TERANG BULAN JADUL RASA PREMIUM!!!
.
Hayo sopo sing jaman SD senengane jajan t

. TERANG BULAN JADUL RASA PREMIUM!!!🤤 . Hayo sopo sing jaman SD senengane jajan terang bulan jadul?nek koe seneng, brati podo aku lur, aku yo seneng banget karo salah satu jajanan siji iki, hapie selain regane murah, rasane yo wenak tenan je 🤤 . Opo neh wingi pas aku lewat neng mburi kampus UNS ki [baca…]

. HIDDEN GEMS, SING MARAI NGILER TENAN IKI LUR!!! . Tepate neng nggon lur neng

.
HIDDEN GEMS, SING MARAI NGILER TENAN IKI LUR!!!
.
Tepate neng nggon  lur  neng

. HIDDEN GEMS, SING MARAI NGILER TENAN IKI LUR!!!🤤 . Tepate neng nggon @navia_kebab lur 😍 neng kene ki spesialis dodolan berbagai olahan kebab lur, dan sing marai aku tertarik mrene ki selain kebabe enak, yo regane kui lho lur, murah meriah tenan je 😍 . Ora gur kui lur, selain murah neng kene ki [baca…]

. JARING LABA LABA BISA DIMAKAN?? . yo iki salah satu jajanan sing hits banget n

.
JARING LABA LABA BISA DIMAKAN??
.
yo iki salah satu jajanan sing hits banget n

. JARING LABA LABA BISA DIMAKAN??🤤 . yo iki salah satu jajanan sing hits banget neng kalangan anak anak SD lur, jenenge Jaring Laba Laba lur 🤤 iki dadi model adonane meh koyo terang bulan jadul cuman cara masake sing digawe bedo lur, dibentuk koyo jaring laba laba 🤤 . Pas tak jajal ki baknen [baca…]

– AWAN AWAN PANAS GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI ENAKE, MUMPUNG PREI!! – Wah

-
AWAN AWAN PANAS GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI ENAKE, MUMPUNG PREI!!
-
Wah

– AWAN AWAN PANAS GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI ENAKE, MUMPUNG PREI!!😍 – Wah yo iki jajanan sing tak tunggu tunggu lur, jenenge @popipopmieori.id 😍 iki panggone neng cedak monumen pers lur, dan sing special neng kene ki wi dodolan berbagai macam jenis mie original sing ndue style dan standar dewe lur 😍 [baca…]

Ning Solo teryata ono lur panggone dodolan boneka sing gewede gewede .. iki neg

Ning Solo teryata ono lur panggone dodolan boneka sing gewede gewede .. iki neg

Ning Solo teryata ono lur panggone dodolan boneka sing gewede gewede .. iki neg cewe mu mbok ajaki rono mesti seneg e selapan ora bar bar lur .. neg sing cewe ra ndue gandengan utowo biasa disebut pendekar , jal rono mbk wes to dijamin turu mu ono sing ngancani .. bahan bahan e neg [baca…]

. JAJANAN KHAS AUSTRALIA SING MARAI NAGIH TENAN IKI LUR!!! . Wah baknen neng Sol

.
JAJANAN KHAS AUSTRALIA SING MARAI NAGIH TENAN IKI LUR!!!
.
Wah baknen neng Sol

. JAJANAN KHAS AUSTRALIA SING MARAI NAGIH TENAN IKI LUR!!!🤤 . Wah baknen neng Solo saiki enek jajanan khas Australia lho lur, panggone neng daerah mburi kampus UNS lur, tepate neng @mr.koala2019 😍 sing marai aku penasaran mrene ki selain gur SATU SATUNYA neng Kota Solo yo Cheff e iki lho lur, Cheff e Asli [baca…]

– AYAM GEPREKE WENAK TENAN IKI LUR!!! – Yo iki ayam geprek langgananku sing rasa

-
AYAM GEPREKE WENAK TENAN IKI LUR!!!
-
Yo iki ayam geprek langgananku sing rasa

– AYAM GEPREKE WENAK TENAN IKI LUR!!!🤤 – Yo iki ayam geprek langgananku sing rasane nagih tenan lur, panggone neng nggone @geprekchiki lur, neng kene ki special dodolan geprek dengan topping beraneka macam, enek mozzarella, sambel matah, Saus BBQ, Saus Keju, trus yo enek indomie ayam geprek barang lho lur 🤤 pokoke komplit banget🤤 – [baca…]

Ono sing wis pernah mlebu area bekas RS Kadipolo iki? Rumah Sakit Kadipolo didi

Ono sing wis pernah mlebu area bekas RS Kadipolo iki?

Rumah Sakit Kadipolo didi

Ono sing wis pernah mlebu area bekas RS Kadipolo iki? Rumah Sakit Kadipolo didirikan pada masa pemerintahan Sunan Pakubuwono X. Rumah sakit yang awalnya hanya untuk poliklinik abdi dalem itu pada 1948 pengelolaannya diserahkan pada Pemerintah Kota (Pemkot) Solo. Pada 1976 pasien Rumah Sakit Kadipolo secara bertahap dipindah ke Rumah Sakit Mangkubumen. Hal itu bertujuan [baca…]

. BAKSO LUMAYAN THEG SHEGG PAK TIYO!!! . Yo iki salah satu bakso sing porsine ma

.
BAKSO LUMAYAN THEG SHEGG PAK TIYO!!!
.
Yo iki salah satu bakso sing porsine ma

. BAKSO LUMAYAN THEG SHEGG PAK TIYO!!!🔥 . Yo iki salah satu bakso sing porsine marai Theg Shegg tenan lur, panggone neng nggone Bakso Lumayan Pak Tiyo purwosari lur 😁 hapie sak porsine nganti munjung munjung koyo gunung je 😂 tur tethelane wakeh tenan jeee 🤤 . Sak porsi ki mau tak absen isine enek [baca…]

. MINUMAN SEGER ANDALANKU SING WAJIB BANGET DI JAJAL KI LUR!! . Sopo sing wes ta

.
MINUMAN SEGER ANDALANKU SING WAJIB BANGET DI JAJAL KI LUR!!
.
Sopo sing wes ta

. MINUMAN SEGER ANDALANKU SING WAJIB BANGET DI JAJAL KI LUR!!🤤 . Sopo sing wes tau njajal kesegaran es nggone @u_ungcafe ???🤤 nah sing rung tau dan rung mudeng, dadi sing special neng kene ki dodolan berbagai minuman Teh ala Taiwan dengan berbagai macam varian rasa sing menarik lur, dan nek babakan roso sing genah [baca…]