. . Pecinta cilor dan maklor wajib banget njajal jajanan siji iki, panggone neng

. . Pecinta cilor dan maklor wajib banget njajal jajanan siji iki, panggone neng nggone Cilor Gaya lur, sing marai aku lengganan mrene ki bapake ket jaman durung usum cilor selalu konsisten ngeki porsi telur akeh banget nggon cilore, pokoke bedo karo cilor/maklor liyane sing “pelit” ngeki endok, sorry to say but its the fact [baca…]

– HAYO WES TAU NJAJAL JAJANAN SING SIJI IKI DURUNG LUR? – Dadi iki jajanane miri

-
HAYO WES TAU NJAJAL JAJANAN SING SIJI IKI DURUNG LUR?
-
Dadi iki jajanane miri

– HAYO WES TAU NJAJAL JAJANAN SING SIJI IKI DURUNG LUR?😁 – Dadi iki jajanane mirip koyo sushi, cuman model penyajiane bedo lur, nek iki digawe model koyo makaroni skotel, isine enek Nasi sing wes di campur karo nori, Trus daging, nah daginge ki iso milih enek ayam, beef, karo salmon 🤤 trus bar kui [baca…]

. KENTANGE MONCOR BANGET IKI LUR!!! . Koe kabeh kudu banget nyobo cemilan siji i

.
KENTANGE MONCOR BANGET IKI LUR!!!
.
Koe kabeh kudu banget nyobo cemilan siji i

. KENTANGE MONCOR BANGET IKI LUR!!!🤤 . Koe kabeh kudu banget nyobo cemilan siji iki lur, langsung gek ndang otw Solo Paragon Mall, gon foodfest golekono stand e @hugo.fries 😍 tak jamin bakal ketagihan 🤤 . Dadi neng kene ki dodolan cemilan kentang lur, tapi di kemas dengan tampilan sing menggugah selera tenan 🤤 cemilan [baca…]

– MALEM MINGGU GOLEK JAJANAN BAKSO MERCON SEK WAE KI LUR – Yo iki salah siji ja

-
MALEM MINGGU GOLEK JAJANAN BAKSO MERCON SEK WAE KI LUR 
-
Yo iki salah siji ja

– MALEM MINGGU GOLEK JAJANAN BAKSO MERCON SEK WAE KI LUR 🤤 – Yo iki salah siji jajanan anyar sing wajib di jajal nek neng Food Festival lur, tepate neng nggone @baksomercon_endogjugil lur 😍 dadi ki mau aku ra sengojo nonton jajanan siji iki, soale jarang tenan enek sing dodol bakso mercon karo endok jugil [baca…]

– WADAWWW MANTUL TENAN IKI JAJANANE!!! – Yo iki salah siji jajanan anyar sing wa

-
WADAWWW MANTUL TENAN IKI JAJANANE!!!
-
Yo iki salah siji jajanan anyar sing wa

– WADAWWW MANTUL TENAN IKI JAJANANE!!!🤤 – Yo iki salah siji jajanan anyar sing wajib di jajal nek neng Food Festival lur, tepate neng nggone @baksomercon_endogjugil lur 😍 dadi ki mau aku ra sengojo nonton jajanan siji iki, soale jarang tenan enek sing dodol bakso mercon karo endok jugil koyo jajanan SD neng njero MALL [baca…]

– NEK KOE NGAKU PENGABDI MICIN BRATI KOE WAJIB NJAJAL JAJANAN SIJI IKI LUR!!! –

-
NEK KOE NGAKU PENGABDI MICIN BRATI KOE WAJIB NJAJAL JAJANAN SIJI IKI LUR!!!
-

– NEK KOE NGAKU PENGABDI MICIN BRATI KOE WAJIB NJAJAL JAJANAN SIJI IKI LUR!!!🤤 – Panggone neng @gulingmicin lur, neng kene ki special dodolan cemilan krupuk kulit sapi dengan varian rasa dan bentuk sing unik banget lur, hapie bentuke koyo guling tenan je!!! wakeh tenan isine lur 😭😭😭 dan sing genah nek masalah rego rasah [baca…]

– BUCIN A.K.A BUDAK MICIN WAJIB NJAJAL CEMILAN SIJI IKI!!! – Panggone neng lur,

-
BUCIN A.K.A BUDAK MICIN WAJIB NJAJAL CEMILAN SIJI IKI!!!
-
Panggone neng  lur,

– BUCIN A.K.A BUDAK MICIN WAJIB NJAJAL CEMILAN SIJI IKI!!!😍🤟 – Panggone neng @gulingmicin lur, neng kene ki special dodolan cemilan krupuk kulit sapi dengan varian rasa dan bentuk sing unik banget lur, hapie bentuke koyo guling tenan je!!! wakeh tenan isine lur 😭😭😭 dan sing genah nek masalah rego rasah perlu khawatir, tak jamin [baca…]

– SALAH SIJI MIE AYAM ANDALANKU SING BUKAKE SAK PENAKE DEWE!!!! – Agendaku wingi

-
SALAH SIJI MIE AYAM ANDALANKU SING BUKAKE SAK PENAKE DEWE!!!!
-
Agendaku wingi

– SALAH SIJI MIE AYAM ANDALANKU SING BUKAKE SAK PENAKE DEWE!!!!😭 – Agendaku wingi bar njajah mie ayam neng daerah purwosari lur, suwe ra maem mie ayam soale 😭, ki mau panggone tepate neng mburi sala view hotel lur, aku mudeng panggone iki mergo ndisik jaman kuliah tau dijak dosenku mangan mrene, jare enak banget, [baca…]

. PEMBURU DISKON WAJIB BANGET NYOBO PIZZA SIJI IKI LURRRR . Sopo sih sing ra ke

.
PEMBURU DISKON WAJIB BANGET NYOBO PIZZA SIJI IKI LURRRR 
.
Sopo sih sing ra ke

. PEMBURU DISKON WAJIB BANGET NYOBO PIZZA SIJI IKI LURRRR 😍 . Sopo sih sing ra kenal @pantiespizzasolo ??Pizza sing paling fenomenal neng kota Solo iki menurutku paling sregep ngadakne PROMO NENARIK jossss tenan 😍 nah dinggo memperingati hari kemerdekaan KHUSUS tanggal 17 AGUSTUS 2019, @pantiespizzasolo ngadakne PROMO MENARIK lur 😍 hapie gur bayar 17K [baca…]