Mbok menowo ono seng durung ngerti… GraPARI Solo pindah gaes wis rodo suwe jan

Mbok menowo ono seng durung ngerti... GraPARI Solo pindah gaes wis rodo suwe jan

Mbok menowo ono seng durung ngerti… GraPARI Solo pindah gaes wis rodo suwe jane 😁. Geser ngetan, nengarep BTN Sriwedari selatan jalan, samping Museum Batik Danar Hadi GraPARI Solo Jl. Slamet Riyadi 265 Solo Sumber Berita

Wis tau dolan mrene lurr, panggonan mangan seng instagramable nggo foto-foto? .

Wis tau dolan mrene lurr, panggonan mangan seng instagramable nggo foto-foto? 
.

Wis tau dolan mrene lurr, panggonan mangan seng instagramable nggo foto-foto? 🤔 . Seng durung tau rene abseno kene gen aku ono koncone 😅 . . 📷 @perihal . 📍@grandisbarn, Blulukan, Colomadu, Karanganyar Sumber Berita

Sopo seng durung dolan neng Bazar Sekaten karo Pasar Rakyat Sekaten? Sih ono wek

Sopo seng durung dolan neng Bazar Sekaten karo Pasar Rakyat Sekaten? Sih ono wek

Sopo seng durung dolan neng Bazar Sekaten karo Pasar Rakyat Sekaten? Sih ono wektu yen pingin dolan mrono gaes 😁 . . BAZAR SEKATEN PAGELARAN KERATON Sampai 18 November 2019 @ Pagelaran Keraton & Jl. Alun-Alun Lor PASAR RAKYAT SEKATEN Sampai 17 November 2019 @ Alkid Solo Sumber Berita

Sopo seng jaman cilikane dolanan ngene iki? . Kene lurr, nostalgia. Sisan ndolan

Sopo seng jaman cilikane dolanan ngene iki?
.
Kene lurr, nostalgia. Sisan ndolan

Sopo seng jaman cilikane dolanan ngene iki? . Kene lurr, nostalgia. Sisan ndolanke anake neng Sekaten karo nonton gamelan 😁 . . SEKATEN SOLO 2-9 November 2019 @ Halaman Masjid Agung Surakarta   Sumber Berita

Suegerr tenan pemandangane . Ono seng omahe cedak sawah seng viewne seenger koyo

Suegerr tenan pemandangane
.
Ono seng omahe cedak sawah seng viewne seenger koyo

Suegerr tenan pemandangane . Ono seng omahe cedak sawah seng viewne seenger koyo ngene? 😁 . . . . Persawahan Desa Jatiyoso, Karanganyar Difotoin : @andto_han . from @aryajakasatria Sumber Berita