. BAR UDAN UDAN NYEAFOOD SEK WAE KI LUR!!! . Hayok pecinta Seafood Merapat lur,

.
BAR UDAN UDAN NYEAFOOD SEK WAE KI LUR!!!
.
Hayok pecinta Seafood Merapat lur,

. BAR UDAN UDAN NYEAFOOD SEK WAE KI LUR!!!🤤 . Hayok pecinta Seafood Merapat lur, @wartegboss lagi ngetokne 3 menu anyare lho lur, enek Paket Cumi Saos Mafia, Kerang Saos Pedas Manis, karo Udang Saos Tiram 😍 seko tampilan lawuhe ketok XIMPLAH XIMPLAH tenan lur, hapie jan wakeh tenan lawuhe, opo neh sak paket iki [baca…]

. AWAN AWAN PANAS NGENE KI PALING ENAK NYUSU SEK LUR, SUWE RA NYUSU KI . Wah nd

.
AWAN AWAN PANAS NGENE KI PALING ENAK NYUSU SEK LUR, SUWE RA NYUSU KI 
.
Wah nd

. AWAN AWAN PANAS NGENE KI PALING ENAK NYUSU SEK LUR, SUWE RA NYUSU KI 🤤 . Wah ndengaren hawane panas tenan lur, paling cocok ngene ki ngombe es susu sek neng nggone @authenticflamingo 🤤 opo neh enek PROMO BELI 2 CUP GUR 15K 😍 wadidaww tenan iki, penasaran kan?tenang tak duduhi panggone lur, panggone [baca…]

. UDAN UDAN ENAKE NYEMIL SING MANIS MANIS SEK WAE KI LUR . Hayo sopo sing wes t

.
UDAN UDAN ENAKE NYEMIL SING MANIS MANIS SEK WAE KI LUR 
.
Hayo sopo sing wes t

. UDAN UDAN ENAKE NYEMIL SING MANIS MANIS SEK WAE KI LUR 🤤 . Hayo sopo sing wes tau njajal mangan rotine iki?nah sing durung tau simaken critoku lur 😁 iki jenenge Gabin Fla lur, dadi iki bahan baku luare seko biskuit, trus njerone di iseni fla mirip isian nggon kue sus kae lho lur, [baca…]

– TANGGAL ENOM ENAKE NANJAKNE BLANJAN SEK WAE KI LUR!!! – Gloooo, koyo aku ki lh

-
TANGGAL ENOM ENAKE NANJAKNE BLANJAN SEK WAE KI LUR!!!
-
Gloooo, koyo aku ki lh

– TANGGAL ENOM ENAKE NANJAKNE BLANJAN SEK WAE KI LUR!!!🤤 – Gloooo, koyo aku ki lho bar mampir golek nanjakne blanjan neng nggone @kakkoii_id lur 😍 neng kene ki All You Can Eat sing paling komplit banget neng kota Solo lur 😍 hapie sak mben aku mrene ki mesti rame polll 😍 maklum lur, dinggo [baca…]

– MALEM MINGGU GOLEK JUJUKAN NGGO NGEMIL SEK WAE KI ENAKE!!! – Wadaww sing wingi

-
MALEM MINGGU GOLEK JUJUKAN NGGO NGEMIL SEK WAE KI ENAKE!!!
-
Wadaww sing wingi

– MALEM MINGGU GOLEK JUJUKAN NGGO NGEMIL SEK WAE KI ENAKE!!!😍 – Wadaww sing wingi durung sempet njajal kenikmatan takoyaki nggone @tako_pico , langsung agendakne wae lur, mumpung dino iki lagi enek neng event Food Festival Solo Paragon nganti suk Minggu lho lur 😁 – Sing marai aku selalu mampir mrene ki yo mergo kabeh [baca…]

– WEDYAAAN NDENGAREN PANASE RA UMUM, GOLEK SING SEGER SEK WAE BEN RA SEMAPUT!!!

-
WEDYAAAN NDENGAREN PANASE RA UMUM, GOLEK SING SEGER SEK WAE BEN RA SEMAPUT!!!

– WEDYAAAN NDENGAREN PANASE RA UMUM, GOLEK SING SEGER SEK WAE BEN RA SEMAPUT!!!💦🤙 – Hayooo sopo sing ngelak?hawane panas tenan ya lur, aku ki mau nganti bingung golek tombo ngelak 😭 lha kok pas ngadem neng The Park Solo Baru ki ko kadohan enek rame rame tak pikir enek opo, baknen doh ngantri nyeger [baca…]

. SESHOKKK!!!!CATET TANGGALE SEK, CUKUP BAYAR 15K ETUK 2 CUP!!! . Wadawww, usum

.
SESHOKKK!!!!CATET TANGGALE SEK, CUKUP BAYAR 15K ETUK 2 CUP!!!
.
Wadawww, usum

. SESHOKKK!!!!CATET TANGGALE SEK, CUKUP BAYAR 15K ETUK 2 CUP!!!😍 . Wadawww, usum udan ngombe es?wani thok!!! cah sangar og 😂🤙 opo neh nek enek PROMO BELI 2 CUP GUR 15K 😍 wadidaww tenan iki, penasaran kan?tenang tak duduhi panggone lur, panggone neng nggon daerah UMS, tepate neng nggone @authenticflamingo lur 🤤 . Dadi neng [baca…]

. MALEM JUMAT NGISI AMUNISI SARAPAN PRENGUSAN SEK BEN TAMBAH NJENGAT!!! . Sing p

.
MALEM JUMAT NGISI AMUNISI SARAPAN PRENGUSAN SEK BEN TAMBAH NJENGAT!!!
.
Sing p

. MALEM JUMAT NGISI AMUNISI SARAPAN PRENGUSAN SEK BEN TAMBAH NJENGAT!!!🔥🤙 . Sing pengen golek asupan nutrisi ben tambah njengat nyoh tak wenehi referensi tengkleng masak neng nggon daerah kerten, tepate neng nggone warung sate kambing mas agus thowil lur 😁 aku langganan neng kene ki soale selain regane murah, porsine yo wakeh tenan lur🤤 [baca…]

. ESUK ESUK GOLEK KESEGARAN SEK WAE KI BEN TAMBAH SEHAT!!! . Sopo sing lagi diet

.
ESUK ESUK GOLEK KESEGARAN SEK WAE KI BEN TAMBAH SEHAT!!!
.
Sopo sing lagi diet

. ESUK ESUK GOLEK KESEGARAN SEK WAE KI BEN TAMBAH SEHAT!!!☃️ . Sopo sing lagi diet tapi bingung golek jujukan nggo golek minuman sing iso nggo menunjang olahraga utowo dietmu?nahhh tenang wae lur, saiki neng kota Solo wes enek panggone, tepate neng nggone @kendipressjuicery sing panggone neng Manahan selatan KFC lur 😁 dadi neng kene [baca…]

. NDENGAREN HAWANE PANAS TENAN, GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI COCOKE!!! . Wa

.
NDENGAREN HAWANE PANAS TENAN, GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI COCOKE!!!
.
Wa

. NDENGAREN HAWANE PANAS TENAN, GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI COCOKE!!!🤤💦 . Wadawww awan awan ngene ki paling seger ngombe es coklat sek lur, koyo aku ki lho bar golek es coklat neng nggone @seriuschocolate_solo cedak Solo Paragon Mall lur 😁 . Seko tampilane ketok seger tenan lur, soale ki Full Cream Cheese [baca…]

. BAR UDAN UDAN GOLEK TAHU GIMBAL SEK WAE KI ENAKE . Tepate neng nggon daerah k

.
BAR UDAN UDAN GOLEK TAHU GIMBAL SEK WAE KI ENAKE 
.
Tepate neng nggon daerah k

. BAR UDAN UDAN GOLEK TAHU GIMBAL SEK WAE KI ENAKE 🤤 . Tepate neng nggon daerah kartasura lur, nggon Tahu Gimbal Mas Wawan 😁 neng kene ki special dodolan tahu gimbal, sing rung mudeng tahu gimbal, tahu gimbal ki mirip koyo ketoprak jakarta, ya mung nek tahu gimbal ki di tambahi bakwan udang + [baca…]

. BAR UDAN UDAN GOLEK SING ANGET ANGET SEK WAE LUR!!! . Glo koyo aku ki mau lho

.
BAR UDAN UDAN GOLEK SING ANGET ANGET SEK WAE LUR!!!
.
Glo koyo aku ki mau lho

. BAR UDAN UDAN GOLEK SING ANGET ANGET SEK WAE LUR!!!🤤 . Glo koyo aku ki mau lho lur, bar mampir nang The Park Solo Baru, ki mau mampir mrene mergo nuruti ndoro putrine kepengen Zuppa Soup, eh pucuk di cinta ulam pun tiba, baknen enek sing dodol, ki mau aku tuku neng nggone @zuppa_yukusiba [baca…]