. MALEM JUMAT NGISI AMUNISI SARAPAN PRENGUSAN SEK BEN TAMBAH NJENGAT!!! . Sing p

.
MALEM JUMAT NGISI AMUNISI SARAPAN PRENGUSAN SEK BEN TAMBAH NJENGAT!!!
.
Sing p

. MALEM JUMAT NGISI AMUNISI SARAPAN PRENGUSAN SEK BEN TAMBAH NJENGAT!!!🔥🤙 . Sing pengen golek asupan nutrisi ben tambah njengat nyoh tak wenehi referensi tengkleng masak neng nggon daerah kerten, tepate neng nggone warung sate kambing mas agus thowil lur 😁 aku langganan neng kene ki soale selain regane murah, porsine yo wakeh tenan lur🤤 [baca…]

– MUMPUNG PANAS GOLEK SARAPAN SOP SEK BEN TAMBAH GOBYOS!! – Wah esuk esuk enake

-
MUMPUNG PANAS GOLEK SARAPAN SOP SEK BEN TAMBAH GOBYOS!!
-
Wah esuk esuk enake

– MUMPUNG PANAS GOLEK SARAPAN SOP SEK BEN TAMBAH GOBYOS!!🔥 – Wah esuk esuk enake golek sing seger seger sek ki lur, koyo aku bar golek sarapan neng daerah gading lur, tepate neng nggone Sop Pak Min Klaten, iki sing Pak Min tenan ya lur, sing huruf “i” ne siji, dadi cabang asli dudu sing [baca…]

– NASI PADANG PALING MURAH DEWE SAK ASIA TENGGARA!! – Esuk esuk enake sarapan Wa

-
NASI PADANG PALING MURAH DEWE SAK ASIA TENGGARA!!
-
Esuk esuk enake sarapan Wa

– NASI PADANG PALING MURAH DEWE SAK ASIA TENGGARA!!🔥 – Esuk esuk enake sarapan Warung Nasi Padang Murah @padangmurahindonesia sek lur 😍 sing marai aku tertarik mrene ki rego menune terjangkau kabeh lur, ha pie paling murah ki regane gur 3500 tok, dan sing paling larang gur 14K tok je, tur isoh njikuk nasi dewe [baca…]

. SARAPAN PENYETAN SEK LUR, BEN MAREM NYAMBUT GAWENE . Ki lho tak kei referensi

.
SARAPAN PENYETAN SEK LUR, BEN MAREM NYAMBUT GAWENE 
.
Ki lho tak kei referensi

. SARAPAN PENYETAN SEK LUR, BEN MAREM NYAMBUT GAWENE 😂🤟 . Ki lho tak kei referensi sarapan neng daerah UNS karo UMS tepate neng nggon @warungjepun sing rung mudeng, dadi neng kene ki dodolane special berbagai jenis penyetan lur, komplit banget pokoke 😍 . Dan neng kene lawuhe modele dimasak setengah mateng lur, dadi nek [baca…]

– DINO MINGGU GOLEK SARAPAN NASI PADANG SEK WAE KI – Esuk esuk enake saeapan Wa

-
DINO MINGGU GOLEK SARAPAN NASI PADANG SEK WAE KI 
-
Esuk esuk enake saeapan Wa

– DINO MINGGU GOLEK SARAPAN NASI PADANG SEK WAE KI 🤤 – Esuk esuk enake saeapan Warung Nasi Padang Murah @padangmurahindonesia sek lur 😍 sing marai aku tertarik mrene ki rego menune terjangkau kabeh lur, ha pie paling murah ki regane gur 3500 tok, dan sing paling larang gur 14K tok je, tur isoh njikuk [baca…]

Malam guys besok udah ada rencana belum mau sarapan dimana ? Sarapan di aja y

Malam guys  besok udah ada rencana belum mau sarapan dimana ? 
Sarapan di  aja y

Malam guys 😊 besok udah ada rencana belum mau sarapan dimana ? Sarapan di @lampionhotelsolo aja yuukk ada menu special nih Nasi Ayam Hainam sarapan sambil menikmanti Live Music dari @Kythara.entertainment dengan memainkan Grand Piano loh wahhh so romantic ❤️ Kan jarang bgt tuh ada live music pakai Grand Piano 😍 Cusss..besok pagi langsung berangkat [baca…]

– SARAPAN NASI GORENG KEBULI MANTUL KI LUR!!! – Panggone iki neng daerah Gentan

-
SARAPAN NASI GORENG KEBULI MANTUL KI LUR!!!
-
Panggone iki neng daerah Gentan

– SARAPAN NASI GORENG KEBULI MANTUL KI LUR!!!🤤 – Panggone iki neng daerah Gentan lur, sing marai aku mampir mrene ki mergo jarang tenan neng Solo enek sing dodol nasi goreng kebuli sing model kaki lima koyo ngene 😍 opo neh sing marai aku semangat ki pas nginguk regane lur, ha pie regane murah murah [baca…]

. AWALI HARIMU DENGAN SARAPAN LUR!!! . Koyo aku ki wingi lur, bar mampir sarapan

.
AWALI HARIMU DENGAN SARAPAN LUR!!!
.
Koyo aku ki wingi lur, bar mampir sarapan

. AWALI HARIMU DENGAN SARAPAN LUR!!!🔥 . Koyo aku ki wingi lur, bar mampir sarapan neng nggon @pawon.omahkoe lur 😍 aku mampir mrene mergo di rekomendasikne koncoku jarene pepak tenan masakane, dan sing genah rasane nyuss kabeh lur 🤤 . Pas tekan nggone wingi kaget aku lur, panggone jembar tenan je, enek pendopo joglone, trus [baca…]

. WAIKI JUJUKAN SARAPAN ANDALANKU SING PALING KOMPLIT DAN MURAH MERIAH!!! . Ki

.
WAIKI JUJUKAN SARAPAN ANDALANKU SING PALING KOMPLIT DAN MURAH MERIAH!!! 
.
Ki

. WAIKI JUJUKAN SARAPAN ANDALANKU SING PALING KOMPLIT DAN MURAH MERIAH!!! 😍 . Ki wingi critane aku bar golek sarapan neng daerah UNS tepate neng nggon @warungjepun aku mrene ki mergo pengen njajal sing panggon anyare sing luweh jembar lur 😍 oiyo sing rung mudeng, dadi neng kene ki dodolane special berbagai jenis penyetan lur, [baca…]

– SARAPAN SARAPAN, SARAPAN ENAK RA KUDU LARANG LUR!!! – Koyo aku wingi bar golek

-
SARAPAN SARAPAN, SARAPAN ENAK RA KUDU LARANG LUR!!!
-
Koyo aku wingi bar golek

– SARAPAN SARAPAN, SARAPAN ENAK RA KUDU LARANG LUR!!!😍 – Koyo aku wingi bar golek sarapan neng nggon daerah UMS lur, tepate neng nggon Warung Nasi Padang Murah @padangmurahindonesia 😍 sing marai aku tertarik mrene ki rego menune terjangkau kabeh lur, ha pie paling murah ki regane gur 3500 tok, dan sing paling larang gur [baca…]

SARAPAN PECEL JAMUR ENAK TENAN KI LUR!!! . Tepate neng nggone Pecel Jamur Tiram

SARAPAN PECEL JAMUR ENAK TENAN KI LUR!!!
.
Tepate neng nggone Pecel Jamur Tiram

#kulinerBPJS SARAPAN PECEL JAMUR ENAK TENAN KI LUR!!!🤤 . Tepate neng nggone Pecel Jamur Tiram Mbak Suliy Pabelan, panggone strategis banget lur, neng nggon ngarep RS Orthopedi Solo 😍 senajan panggone gur neng warung emplek emplek, tapi nek babakan roso ojo salah lur, ENDESSS 🤤 . 🍽 FIRST BITE PECEL JAMUR TIRAM Pecele seger tenan [baca…]

. HARI PERTAMA MAKARYO OJO LALI SARAPAN YA LUR . Koyo aku ki wingi lur bar gole

.
HARI PERTAMA MAKARYO OJO LALI SARAPAN YA LUR
.
Koyo aku ki wingi lur bar gole

#kulinerBPJS . HARI PERTAMA MAKARYO OJO LALI SARAPAN YA LUR😁 . Koyo aku ki wingi lur bar golek sarapan neng warung masakan jawa andalanku 😁 . Ki wingi sarapane neng nggon daerah Pom Bensin Sambeng Depok lur, tepate nggone warung Bu Sri 😁 neng kene modele ki masakan jawa dan uakeh banget lawuhe, iso milih [baca…]