. AWAN AWAN MANGAN SAMBEL NGANGGO GEREH NIKMAT TENAN KI LUR . Yo iki menu favor

.
AWAN AWAN MANGAN SAMBEL NGANGGO GEREH NIKMAT TENAN KI LUR 
.
Yo iki menu favor

. AWAN AWAN MANGAN SAMBEL NGANGGO GEREH NIKMAT TENAN KI LUR 🤤 . Yo iki menu favoritku sing isoh marai ngentekne sego sak Cething 🤤 Sego gereh diwenehi sambel 🤤 beuhhhh moncorrr tenan 🤤 iki wingi aku tuku sambele neng nggone @silkymilky__solo lur, dadi sambele iki modele sachetan dan enek 3 varian rasa, enek sambel [baca…]

– SAMBEL BABY CUMI PALING MONCOR SAK SOLO LUR!!!! – Kapan meneh lur isoh njajal

-
SAMBEL BABY CUMI PALING MONCOR SAK SOLO LUR!!!!
-
Kapan meneh lur isoh njajal

– SAMBEL BABY CUMI PALING MONCOR SAK SOLO LUR!!!!😍 – Kapan meneh lur isoh njajal rice bowl sambel cumi dengan harga sing terjangkau, dan kenikmatan yang luar biasa 🤤 Koyo aku ki mau bar njajal neng outlete @sambelcumi_solo sing neng mburi Solo Square🤤 – FYI iki rice bowl cumine nganggo Baby Cumi, alias anakan cumi [baca…]

. NASI GUDEG NGANGGO SAMBEL PETE?WADIDAW THE ONE AND ONLY NENG KOTA SOLO KI!!!!

.
NASI GUDEG NGANGGO SAMBEL PETE?WADIDAW THE ONE AND ONLY NENG KOTA SOLO KI!!!!

. NASI GUDEG NGANGGO SAMBEL PETE?WADIDAW THE ONE AND ONLY NENG KOTA SOLO KI!!!!😍 . Panggone neng nggone nasi gudeg Bu Sarmi lur, panggone iki neng nggon ngarep pas RS PKU Muhammadyah 😁 aku mau ki mampir mrene mergo ket awan rung mangan lur, eeeeh lha kok ko kadohan enek tulisan Nasi Gudeg dan Jenang [baca…]

– SEGO SAMBEL LELE PALING MURAH SAK ASIA TENGGARA!!! – Hapie lur, sego sambel le

-
SEGO SAMBEL LELE PALING MURAH SAK ASIA TENGGARA!!!
-
Hapie lur, sego sambel le

– SEGO SAMBEL LELE PALING MURAH SAK ASIA TENGGARA!!!😍🤟 – Hapie lur, sego sambel lele semono ambane gur 11K tok gek wes sak Es Teh e sisan meneh 😍 dompetku langsung bergetar to yo, opo neh panggon warunge neng cedak omahku sisan 😍 yo iki cocok karo hawane!!!🤟 – Ki panggone neng nggone Kedai Tiga [baca…]

– NASI KULIT SAMBEL MATAH PLUS TELUR CUMAN 9K???MURAH BANGET!!! – Panggone neng

-
NASI KULIT SAMBEL MATAH PLUS TELUR CUMAN 9K???MURAH BANGET!!!
-
Panggone neng

– NASI KULIT SAMBEL MATAH PLUS TELUR CUMAN 9K???MURAH BANGET!!!🤤 – Panggone neng gone @kedaicupidsolo lur, neng kene ki Special dodolan berbagai masakan sing ramah di kantong, enek ayam, iga gongso, telur kriting jumbo, es bobba, thai tea, pokoke komplit tenan lur!!!🤤🔥 cocok tenan nggo jujukan makan siangmu utowo makan malammu lur, eitsss sing mager [baca…]

. SORE SORE GOLEK KOPI KARO MANGAN SAMBEL CUMI MANTUL TENAN KI LUR!!! . Warung k

.
SORE SORE GOLEK KOPI KARO MANGAN SAMBEL CUMI MANTUL TENAN KI LUR!!!
.
Warung k

. SORE SORE GOLEK KOPI KARO MANGAN SAMBEL CUMI MANTUL TENAN KI LUR!!!🤤 . Warung kopi neng daerah Solo wis lumayan akeh ya lur, tapi koe wis doh nyobo neng gone @kawanlamakopi durung lur? 😍 tepate neng daerah penumping mburi GM lur, neng kene ki nyediakne berbagai macam minuman koyo kopi, greentea, taro, rum regal, [baca…]

. ESUK ESUK SARAPAN SAMBEL WELUT SEK WAE KI, BEN LUNYU KOYO OMONGANE MANTANMU .

.
ESUK ESUK SARAPAN SAMBEL WELUT SEK WAE KI, BEN LUNYU KOYO OMONGANE MANTANMU 
.

. ESUK ESUK SARAPAN SAMBEL WELUT SEK WAE KI, BEN LUNYU KOYO OMONGANE MANTANMU 😂🤟 . Koyo aku wingi bar golek sarapan neng daerah mangkubumen lur, tepate nggon sambel welut warung bambu cedak RS PKU ronggowarsito 😍 . Tekan nggone ki wingi terpantau ra pati rame lur, senajan panggone gur emplek emplek neng pinggir ndalan [baca…]

– SAMBEL PEDES PASWORDNYA???PEDES DI LIDAH NYAMAN DI PERUT – Wohoooyyy, sing la

-
SAMBEL PEDES PASWORDNYA???PEDES DI LIDAH NYAMAN DI PERUT 
-
Wohoooyyy, sing la

– SAMBEL PEDES PASWORDNYA???PEDES DI LIDAH NYAMAN DI PERUT 😍🤟 – Wohoooyyy, sing lagi golek lawuh utowo sambel dinggo sangu mangan awan utowo mangan bengi langsung gas pesen neng nggone @the_erwinss wae lur 😍🤟, dadi neng kene ki special dodolan berbagai macam sambel lur, enek sambel baby cumi, sambel ayam suwir, sambel kerang, pokoe komplit [baca…]

– SAMBEL IKAN CAKALANG FUFU?WADIDAWWW MONCOR BANGET KI MESTI – Tepate nggone l

-
SAMBEL IKAN CAKALANG FUFU?WADIDAWWW MONCOR BANGET KI MESTI 
-
Tepate nggone  l

– SAMBEL IKAN CAKALANG FUFU?WADIDAWWW MONCOR BANGET KI MESTI 🤤 – Tepate nggone @the_erwinss lur, dadi neng kene ki special dodolan berbagai macam sambel lur, enek sambel baby cumi, sambel ayam suwir, sambel kerang, pokoe komplit tenan 🤤 aku wes langganan banget neng kene lur, soale selain regane terjangkau, rasane yo ra kaleng kaleng, nglawuhi [baca…]

– SOPO SING GOLEK SAMBEL CUMI???? – Kapan meneh lur isoh njajal rice bowl sambel

-
SOPO SING GOLEK SAMBEL CUMI????
-
Kapan meneh lur isoh njajal rice bowl sambel

– SOPO SING GOLEK SAMBEL CUMI????😍 – Kapan meneh lur isoh njajal rice bowl sambel cumi dengan harga sing terjangkau, dan kenikmatan yang luar biasa 🤤 – FYI iki rice bowl cumine nganggo Baby Cumi, alias anakan cumi lho lur, dadi di jamin bakal menimbulkan sensasi kenikmatan baru ketika mbok kunyah lur 🤤 nakdekkkkk~ – [baca…]

– SAMBEL IWAK PE NYA MONCOR!!!! – Warga UNS dan sekitarnya saiki nek pengen ngic

-
SAMBEL IWAK PE NYA MONCOR!!!!
-
Warga UNS dan sekitarnya saiki nek pengen ngic

– SAMBEL IWAK PE NYA MONCOR!!!!💦 – Warga UNS dan sekitarnya saiki nek pengen ngicipi @segosambelsurabayaiwakpe_uns rasah khawatir, saiki @segosambelsurabayaiwakpe_uns wes buka cabang neng UNS lho lur!!!!😍 WIDIWWW mantulsss – Dadi neng kene ki dodolan anekan macam lawuh lur, enek tempe tahu, ayam, telur, iwak tuna, dan sing paling special yo olahan iwak pe ne [baca…]

– NASI BESEK SAMBEL CUMI PALING MONCOR DI KOTA SOLO!!! – Panggone nggone lur, d

-
NASI BESEK SAMBEL CUMI PALING MONCOR DI KOTA SOLO!!!
-
Panggone nggone  lur, d

– NASI BESEK SAMBEL CUMI PALING MONCOR DI KOTA SOLO!!!🤤💦 – Panggone nggone @the_erwinss lur, dadi neng kene ki special dodolan berbagai macam sambel lur, enek sambel baby cumi, sambel ayam suwir, sambel kerang, pokoe komplit tenan 🤤 selain kui neng kene yo enek menu speciale lho lur, jenenge SEGO BESEK SAMBEL CUMI!!!🤤 – Seko [baca…]