• Sopo sing wes nyobo ombenan iki? wes do mudeng durung nek saiki cadbury blend

•
Sopo sing wes nyobo ombenan iki? 
wes do mudeng durung nek saiki cadbury blend

• Sopo sing wes nyobo ombenan iki? wes do mudeng durung nek saiki cadbury blend buka ning solo paragon. tapi sing paling mantep cadburyblend saiki lagi enek promo , dadi pokoe ombenan e sing rego awal e 20ewu dadi 13ewu tok. wes ndang budal o ngajak bojomu opo sopo kono sing gelem njajake kwe 😂 [baca…]

. KUE PUTHU ANEKA WARNA??? . Yo iki jajanan legendaris andalanku sing saiki ange

.
KUE PUTHU ANEKA WARNA???
.
Yo iki jajanan legendaris andalanku sing saiki ange

. KUE PUTHU ANEKA WARNA???😍 . Yo iki jajanan legendaris andalanku sing saiki angel banget golekane, Kue Puthu lur 😁 iki aku tukune neng nggon daerah Unisri lur, neng nggone @puthulegend34 😁 sing marai aku tertarik mrene ki yo mergo selain iki jajanan favoritku, yo varian rasane iki lho lur, enek wakeh tenan variane, enek [baca…]

– AYAM GEPREK ANDALANKU PALING MANTUL KI!!! – Wah baknen saiki bar mbukak caban

-
AYAM GEPREK ANDALANKU PALING MANTUL KI!!!
-
Wah baknen saiki  bar mbukak caban

– AYAM GEPREK ANDALANKU PALING MANTUL KI!!!🤤 – Wah baknen saiki @geprekchiki bar mbukak cabange neng nggon daerah Sondakan lho lur, ra nggumun sih nek saiki nganti isoh buka cabang anyar, soale yo wenak tenan, tur regane murah lur 🤤 sing marai special neng nggone @geprekchiki ki dadi neng kene ki special dodolan geprek dengan [baca…]

. GUILTY PLEASURE TENAN IKI LUR!!! . Baknen saiki lagi enek neng beberapa Food

.
GUILTY PLEASURE TENAN IKI LUR!!!
.
Baknen saiki  lagi enek neng beberapa Food

. GUILTY PLEASURE TENAN IKI LUR!!!🔥 . Baknen saiki @thaistreet_smg lagi enek neng beberapa Food Festival lur, neng Paragon, karo The Park Mall Solo Baru 😍 tentune dengan PROMO MENARIK tenan iki lur, hapie @thaistreet_smg lagi ngenekne PROMO BELI 2 GRATIS 1 CUP KECIL JE!!!🔥 wadidaw mancapss . Iki wingi aku pesene Chicken In Red, [baca…]

. SEGO KULIT CUMI SEMENE MUNG 9K?MURAH TENAN!!! . Warga UMS dan Sekitarnya saiki

.
SEGO KULIT CUMI SEMENE MUNG 9K?MURAH TENAN!!!
.
Warga UMS dan Sekitarnya saiki

. SEGO KULIT CUMI SEMENE MUNG 9K?MURAH TENAN!!!😍 . Warga UMS dan Sekitarnya saiki nek meh golek jujukan dinggo makan siang utowo makan malam sing enak enak dan mantap mantap rasah bingung meneh, nyohhh tak wenehi referensi panggon jujukan anyar lur, panggone neng nggone @racebowl.id lur 😍 . Sing special neng kene ki dodolan berbagai [baca…]

Kapan terakhir dolan neng Rowo Pening? Saiki tambah asyik gaes, digawe jembatan

Kapan terakhir dolan neng Rowo Pening? Saiki tambah asyik gaes, digawe jembatan

Kapan terakhir dolan neng Rowo Pening? Saiki tambah asyik gaes, digawe jembatan koyo ngene. . . Photo : @bagas.ade . 📍Bukit Cinta, Rawa Pening, Ambarawa Kab. Semarang Sumber Berita

TRENDING !! Saiki VR GATE Lagi dadi pusat Tujuan Wisata kota Solo. TRENDING samp

TRENDING !! Saiki VR GATE Lagi dadi pusat Tujuan Wisata kota Solo.
TRENDING samp

TRENDING !! Saiki VR GATE Lagi dadi pusat Tujuan Wisata kota Solo. TRENDING sampek Luar Jawa Tengah lur !! Dadi Tujuan Wisata yen neng kota Solo Soyo Jos Po maneh saiki wes ora eneng Prei ne karo buka soko Siang sampek Malam 11.00-23.59 Dadi nggon Favorite Arisan, makan siang Kantoran karo acara kumpulan Komunitas . [baca…]

PROMO BELI 1 GRATIS 1 dek jum saiki wes ono ning UMS gaess Seng omah e daerah

PROMO BELI 1 GRATIS 1 dek jum
 saiki wes ono ning UMS gaess 
Seng omah e daerah

PROMO BELI 1 GRATIS 1 dek jum @minoom.ahh saiki wes ono ning UMS gaess 😍🤤 Seng omah e daerah UMS rasah adoh adoh meneh 😎 Wes gek ndang di serbu dek jum selak kentekan 🏃🏻‍♀ SYARAT & KETENTUAN : > PROMO BERLAKU 10 – 12 Januari 2020 > PEMBELIAN DITEMPAT (Minoom.ahh UMS) > BERLAKU PEMBELIAN [baca…]

Kabar gembira ngo wong UMS, saiki wes buka Kopi Lain Hati ning UMS. Kopine mante

Kabar gembira ngo wong UMS, saiki wes buka Kopi Lain Hati ning UMS.
Kopine mante

Kabar gembira ngo wong UMS, saiki wes buka Kopi Lain Hati ning UMS. Kopine mantep lur, ono lantai 2 ne barang iso ngo ngerjake tugas (free colokan, wifi, ruangan ber-AC) Buka e jam 09.00-23.00 Yen mager yo iso nganggo gofood / grabfood. Kopi Lain Hati UMS Ruko Menco City nomer C2, UMS Jl garuda mas [baca…]