– MALEM MINGGU JAJAN MENTAI RICE KARO NONGKRONG ENAK TENAN KI LUR!!! – Wah bakne

– MALEM MINGGU JAJAN MENTAI RICE KARO NONGKRONG ENAK TENAN KI LUR!!!🔥 – Wah baknen dino iki neng Solo Paragon lagi enek FOOD FESTIVAL lho lur 😍 tentune dengan makanan sing menarik banget 🤤 nek aku sih andalane yo tetep neng nggone mentai rice @bang_apeyy lur, hapie ki PIONER MENTAI RICE neng Solo je 😍 [baca…]

– MENTAI RICE ANDALANKU HADIR DI FOOD FESTIVAL LUR!!!! – Wah baknen dino iki nen

– MENTAI RICE ANDALANKU HADIR DI FOOD FESTIVAL LUR!!!!🔥 – Wah baknen dino iki neng Solo Paragon lagi enek FOOD FESTIVAL lho lur 😍 tentune dengan makanan sing menarik banget 🤤 nek aku sih andalane yo tetep neng nggone mentai rice @bang_apeyy lur, hapie ki PIONER MENTAI RICE neng Solo je 😍 dadi mentai rice [baca…]

. RICE BOWL KULIT CRISPY ANDALANKU!!! . Sopo sing seneng ngganyangu kulit goreng

.
RICE BOWL KULIT CRISPY ANDALANKU!!!
.
Sopo sing seneng ngganyangu kulit goreng

. RICE BOWL KULIT CRISPY ANDALANKU!!!🤤 . Sopo sing seneng ngganyangu kulit goreng??😍, nek seneng brati koe koyo aku lur, ki mau bar nyelakne mampir golek sego sambel mercon neng nggone @racebowl.id , aku lengganan mrene ki mergo selain regane murah, rosone kui lho lur, wenak tenan, khas banget bumbune 🤤 opo neh kabeh menune [baca…]

. RICE BOWL PALING MANTAP MANTAP KI LUR, LAWUHE XIMPLAH XIMPLAH!!!! . Wahhh nek

. RICE BOWL PALING MANTAP MANTAP KI LUR, LAWUHE XIMPLAH XIMPLAH!!!!🔥 . Wahhh nek wes menginjak tanggal tuo ngene ki pancen kudu selektif nek milih jajanan lur, ben duite awet tekan sasi ngarep 😂 yo koyo aku ngene ki, nek wes wayahe tanggal tuo mesti bingung golek jujukan nggon mangan sing murah, enak dan porsine [baca…]

– PIONER MENTAI RICE NENG KOTA SOLO KI LUR!!! – Wah baknen dino iki neng The Par

-
PIONER MENTAI RICE NENG KOTA SOLO KI LUR!!!
-
Wah baknen dino iki neng The Par

– PIONER MENTAI RICE NENG KOTA SOLO KI LUR!!!🔥 – Wah baknen dino iki neng The Park Solo Baru lagi enek FOOD FESTIVAL lho lur 😍 tentune dengan makanan sing menarik banget 🤤 nek aku sih andalane yo tetep neng nggone mentai rice @bang_apeyy lur, hapie ki PIONER MENTAI RICE neng Solo je 😍 dadi [baca…]

– MENTAI RICE PALING MANTUL KI!!! – Wah baknen dino iki neng The Park Solo Baru

-
MENTAI RICE PALING MANTUL KI!!!
-
Wah baknen dino iki neng The Park Solo Baru

– MENTAI RICE PALING MANTUL KI!!!🤤 – Wah baknen dino iki neng The Park Solo Baru lagi enek FOOD FESTIVAL lho lur 😍 tentune dengan makanan sing menarik banget 🤤 nek aku sih andalane yo tetep neng nggone mentai rice @bang_apeyy lur, hapie ki PIONER MENTAI RICE neng Solo je 😍 dadi mentai rice ki [baca…]

– SORE SORE ENAKE NYEMIL MENTAI RICE ENAK TENAN KI LUR – Koyo aku ki mau bar ne

-
SORE SORE ENAKE NYEMIL MENTAI RICE ENAK TENAN KI LUR 
-
Koyo aku ki mau bar ne

– SORE SORE ENAKE NYEMIL MENTAI RICE ENAK TENAN KI LUR 🤤 – Koyo aku ki mau bar neng @solo.square lagi enek FOOD FESTIVAL lho lur 😍 tentune dengan makanan sing menarik banget 🤤 nek aku sih andalane yo tetep neng nggone mentai rice @bang_apeyy lur, hapie ki PIONER MENTAI RICE neng Solo je 😍 [baca…]

– BENGI BENGI GOLEK MENTAI RICE DISEK WAE KI LUR – Ashiap, dino iki neng lagi

-
BENGI BENGI GOLEK MENTAI RICE DISEK WAE KI LUR 
-
Ashiap, dino iki neng  lagi

– BENGI BENGI GOLEK MENTAI RICE DISEK WAE KI LUR 🤤 – Ashiap, dino iki neng @solo.square lagi enek FOOD FESTIVAL lho lur 😍 tentune dengan makanan sing menarik banget 🤤 nek aku sih andalane yo tetep neng nggone mentai rice @bang_apeyy lur, hapie ki PIONER MENTAI RICE neng Solo je 😍 dan ki mau [baca…]

– WADIDAWW MENTAI RICE PALING MONCOR DI SOLO KI LUR!!! – Ashiap, dino iki neng

-
WADIDAWW MENTAI RICE PALING MONCOR DI SOLO KI LUR!!!
-
Ashiap, dino iki neng

– WADIDAWW MENTAI RICE PALING MONCOR DI SOLO KI LUR!!!🤤🤟 – Ashiap, dino iki neng @solo.square lagi enek FOOD FESTIVAL lho lur 😍 tentune dengan makanan sing menarik banget 🤤 nek aku sih andalane yo tetep neng nggone mentai rice @bang_apeyy lur, hapie ki PIONER MENTAI RICE neng Solo je 😍 dan ki mau ndelalah [baca…]

– PIONER MENTAI RICE DI KOTA SOLO!!!! – Wah baknen dino iki neng lagi enek FOOD

-
PIONER MENTAI RICE DI KOTA SOLO!!!!
-
Wah baknen dino iki neng  lagi enek FOOD

– PIONER MENTAI RICE DI KOTA SOLO!!!!😍🤟 – Wah baknen dino iki neng @soloparagonmall lagi enek FOOD FESTIVAL lho lur 😍 tentune dengan makanan sing menarik banget 🤤 nek aku sih andalane yo tetep neng nggone mentai rice @bang_apeyy lur, hapie ki PIONER MENTAI RICE neng Solo je 😍 kelingan banget aku soale jaman pertama [baca…]

– SOPO SING GOLEK SAMBEL CUMI???? – Kapan meneh lur isoh njajal rice bowl sambel

-
SOPO SING GOLEK SAMBEL CUMI????
-
Kapan meneh lur isoh njajal rice bowl sambel

– SOPO SING GOLEK SAMBEL CUMI????😍 – Kapan meneh lur isoh njajal rice bowl sambel cumi dengan harga sing terjangkau, dan kenikmatan yang luar biasa 🤤 – FYI iki rice bowl cumine nganggo Baby Cumi, alias anakan cumi lho lur, dadi di jamin bakal menimbulkan sensasi kenikmatan baru ketika mbok kunyah lur 🤤 nakdekkkkk~ – [baca…]

. WADIDAWW MALEM MALEM MAKAN MENTAI RICE PALING MONCOR MANTUL BANGET NIH LUR .

.
WADIDAWW MALEM MALEM MAKAN MENTAI RICE PALING MONCOR MANTUL BANGET NIH LUR 
.

. WADIDAWW MALEM MALEM MAKAN MENTAI RICE PALING MONCOR MANTUL BANGET NIH LUR 🤤 . Tepate neng nggon mentai rice @bang_apeyy FOOD FESTIVAL SOLO PARAGON MALL lur, dadi iki nasine modele nasi putih di ublek nganggo potongan nori lur, bar kui di wenehi crab stick karo potongan daging, enek daging ayam, sapi, salmon 🤤 wenakk [baca…]