. MALEM JUMAT NGISI AMUNISI SARAPAN PRENGUSAN SEK BEN TAMBAH NJENGAT!!! . Sing p

.
MALEM JUMAT NGISI AMUNISI SARAPAN PRENGUSAN SEK BEN TAMBAH NJENGAT!!!
.
Sing p

. MALEM JUMAT NGISI AMUNISI SARAPAN PRENGUSAN SEK BEN TAMBAH NJENGAT!!!🔥🤙 . Sing pengen golek asupan nutrisi ben tambah njengat nyoh tak wenehi referensi tengkleng masak neng nggon daerah kerten, tepate neng nggone warung sate kambing mas agus thowil lur 😁 aku langganan neng kene ki soale selain regane murah, porsine yo wakeh tenan lur🤤 [baca…]

. HIDDEN PLEASURE PRENGUSAN ANDALANKU KI LUR!!! . Hayo sopo sing kenal karo pakd

.
HIDDEN PLEASURE PRENGUSAN ANDALANKU KI LUR!!!
.
Hayo sopo sing kenal karo pakd

. HIDDEN PLEASURE PRENGUSAN ANDALANKU KI LUR!!!🔥 . Hayo sopo sing kenal karo pakdene iki?yapsss iki jenenge pakde Sukat lur, alias Pakde Suk, pakdene iki dodol berbagai macam menu olahan daging kambing lur, tentune sing marai aku tertarik mrene ki yo mergo regane kondhang murah tenan lur!!!😍 hapie sate buntel semene akehe gur 20K tok [baca…]

– ESUK ESUK OJO LALI MANGAN PRENGUSAN SEK BEN TAMBAH NJENGAT – Koyo aku ki mau b

-
ESUK ESUK OJO LALI MANGAN PRENGUSAN SEK BEN TAMBAH NJENGAT
-
Koyo aku ki mau b

– ESUK ESUK OJO LALI MANGAN PRENGUSAN SEK BEN TAMBAH NJENGAT🤟 – Koyo aku ki mau bar mampir sarapan neng nggone warung sate sido mampir fajar indah 😍 iki warunge jan jane wes legend banget lur ket jaman aku ijik SMP ki wes dodol neng nggon cedak fajar indah, cuman semenjak bapake sing ndue meninggal [baca…]

– ESUK ESUK SARAPAN PRENGUSAN SEK WAE KI BEN TAMBAH NJENGAT NJENGAT – Sopo sih

-
ESUK ESUK SARAPAN PRENGUSAN SEK WAE KI BEN TAMBAH NJENGAT NJENGAT 
-
Sopo sih

– ESUK ESUK SARAPAN PRENGUSAN SEK WAE KI BEN TAMBAH NJENGAT NJENGAT 😍🤟 – Sopo sih sing rung tau njajal mangan neng gon sate kambing @pak.djaman_laweyan ??😍 mesti hampir wong solo bagian selatan wes tau njajal kenikmatane 😍 hapie ki wes bukak ket tahun 1989 je 😍 dadi wes rasah di paido meneh kenikmatan satene [baca…]

. SOP SAREH ANDALANKU!!!! . Wah pirang pirang ndino mangane gur prengusan nganti

.
SOP SAREH ANDALANKU!!!!
.
Wah pirang pirang ndino mangane gur prengusan nganti

. SOP SAREH ANDALANKU!!!!😍 . Wah pirang pirang ndino mangane gur prengusan nganti jeleh tenan lur 😭 ki mau akhire aku nyelakne mampir neng Sop Ayam Pak Sareh daerah kratonan, neng kene ki ternyata selain esuk baknen yo bukak bengi lur, dadi enek 2 SHIFT dan rasane dijamin endes tur marai kemramyas tenan 🤤 . [baca…]

. RICA RICA ISI SUPER PEDAS ANDALANKU . Bosen mangan prengusan golek rica rica

.
RICA RICA ISI SUPER PEDAS ANDALANKU 
.
Bosen mangan prengusan golek rica rica

. RICA RICA ISI SUPER PEDAS ANDALANKU 🤤 . Bosen mangan prengusan golek rica rica sek wae ki enake 🤤 tepate neng nggone Rica Rica ISI solo lur 🤤 neng kene ki menurutku salah satu kuliner legendaris neng daerah kampus, ha pie babakan roso karo pedese ki wes kondang tekan ngendi ngndi lho lur, terbukti [baca…]

. AMUNISI MAKAN SIANG PRENGUSAN SEBELUM IDUL ADHA . Nah ndek mau aku critane ba

.
AMUNISI MAKAN SIANG PRENGUSAN SEBELUM IDUL ADHA 
.
Nah ndek mau aku critane ba

. AMUNISI MAKAN SIANG PRENGUSAN SEBELUM IDUL ADHA 😍 . Nah ndek mau aku critane bar makan siang dengan menu prengusan alias kambing neng daerah manahan lur, tepate neng nggone sate wedos Pakde Sukat 😁 . FYI, neng kene dodolane macem macem lur, enek sate, tongseng, tengkleng, gule, uakeh pokoke, dan dijamin regane ra marai [baca…]