Kelingan iki ora lurr? Pas iki koe kelas piro? SD, SMP, SMA, kuliah po wis kerjo

Kelingan iki ora lurr? Pas iki koe kelas piro? SD, SMP, SMA, kuliah po wis kerjo

Kelingan iki ora lurr? Pas iki koe kelas piro? SD, SMP, SMA, kuliah po wis kerjo? . . 6 tahun gunung Kelud di Kediri meletus. Gunung Kelud meletus pada 13 Februari 2014 dan 14 Februari 2014 saat pagi menyapa kota Solo diselimuti abu from @solozamandulu Sumber Berita

. SING BINGUNG GOLEK PANGGON JUJUKAN DINGGO DINNER SUK PAS TANGGAL 14 LANGSUNG M

.
SING BINGUNG GOLEK PANGGON JUJUKAN DINGGO DINNER SUK PAS TANGGAL 14 LANGSUNG M

. SING BINGUNG GOLEK PANGGON JUJUKAN DINGGO DINNER SUK PAS TANGGAL 14 LANGSUNG MAMPIR MRENE WAE!!!🔥 . Happy Valentine 🌹 Have a romantic valentine celebration with your love ones. . . 💸 Idr:350 K /couple 🌹Thursday, feb 14th 2020 @7PM – till end Includes: – Decoration – Choose One (Mineral Water,Ice/ Hot Tea, Fanta, Sprite, [baca…]

• owalah iki to mbak’e sing ayu kae, pas kae aku dewe sempet weruh mbak e iki ni

•
owalah iki to mbak'e sing ayu kae, pas kae aku dewe sempet weruh mbak e iki ni

• owalah iki to mbak’e sing ayu kae, pas kae aku dewe sempet weruh mbak e iki ning @newbirthcoffee gan, menurutku nek ndelok kok yo ayu tenan hehehe marai gerogi pas nyruput kopi ne gan 😂 untung ora utah pas ta sruput . tapi selain mbak’e ayu rasa ombenan e yo enak tenan, cucuk karo [baca…]

. KRIUK KRIUUUKKKK, YO KUI SING TAK RASAKNE NEK PAS MANGAN IKI LUR!!!! . Sopo si

.
KRIUK KRIUUUKKKK, YO KUI SING TAK RASAKNE NEK PAS MANGAN IKI LUR!!!!
.
Sopo si

. KRIUK KRIUUUKKKK, YO KUI SING TAK RASAKNE NEK PAS MANGAN IKI LUR!!!!🤤 . Sopo sing durung nyobo kenikmatan kulit ayam crispy gone @bangbayik_official ?😍 wah nek durung jan kesalahan tenan lur, soale wenak tenannn, dan dijamin nagih polll!!!🤤 . Dadi gone @bangbayik_official iki dodolan berbagai macam kulit ayam crispy lur, koe iso milih pengen [baca…]

[[BOBA ENAK NIH]] Siang siang pasti butuh yang seger2 kan?? .. Wahh pas banget n

[[BOBA ENAK NIH]]
Siang siang pasti butuh yang seger2 kan??
..
Wahh pas banget n
[[BOBA ENAK NIH]] Siang siang pasti butuh yang seger2 kan?? .. Wahh pas banget nih.. mimin punya jagoan boba baru niiiii @g.luck_id Enak banget bobanya empuk kenyel manis pokonya enak bangett.. .. Mimin Nyicipin varian taro sama redvelvetnya, wah gilaaaaak badebest nggak ada obat enaaaak banget di tambah bobaa kenyel empukss + murahhhhhh ahh nagih [baca…]

Sore dulur-dulur… Koe jik kelingan Kedai Kopi sing dodolane Gerobakan ning Pas

Sore dulur-dulur...
Koe jik kelingan Kedai Kopi sing dodolane Gerobakan ning Pas

Sore dulur-dulur… Koe jik kelingan Kedai Kopi sing dodolane Gerobakan ning Pasar Gede kae?? Nah kwi wis pindah mburi Solo Paragon Mall selama setaunan iki, dan sak iki tambah direnov soyo cozy panggone luur 👍 . Sing jelas gone guedeee uombooo, ono Kursi Sofa maupun lesehan… Pokoe cozzy tenan, ono Wifi ne barang karo colokan [baca…]

– CEMILAN KEBAB ANDALANKU NEK PAS NGEMALL, NAGIH POLLL!!! – Aku wingi critane ba

-
CEMILAN KEBAB ANDALANKU NEK PAS NGEMALL, NAGIH POLLL!!!
-
Aku wingi critane ba

– CEMILAN KEBAB ANDALANKU NEK PAS NGEMALL, NAGIH POLLL!!!🤤 – Aku wingi critane bar golek cemilan neng Solo Paragon lur, ra nganggo suwe langsung tak gas neng nggon panggon cemilan andalanku to yo KABOBS Premium Kebab! @kabobs.id sing durung mudeng @kabobs.id dodol opo wae, dadi neng kene ki specialist dodolan berbagai jenis pipihan menu Kebab [baca…]

Poyo koe wis tau mlebu rene lur? Mimin rene pas bukaan pertama kae. Ono seng any

Poyo koe wis tau mlebu rene lur? Mimin rene pas bukaan pertama kae. Ono seng any

Poyo koe wis tau mlebu rene lur? Mimin rene pas bukaan pertama kae. Ono seng anyar pora yo ? 🤔 . from @herdik . 📍The Heritage Palace, Kartasura, Sukoharjo Sumber Berita

. KENYIL KENYIL??COCOK TENAN IKI DINGGO NYEMIL PAS UDAN UDAN . Panggone neng ng

.
KENYIL KENYIL??COCOK TENAN IKI DINGGO NYEMIL PAS UDAN UDAN 
.
Panggone neng ng

. KENYIL KENYIL??COCOK TENAN IKI DINGGO NYEMIL PAS UDAN UDAN 🤤 . Panggone neng nggon Sate Kenyil Mas Ipul lapangan karangasem lur 😁 iki jajanan sing ratau tak lewatke seko aku ket jaman SD, mbien bapake sing dodol nek neng lapangan karangasem, tapi saiki wes di regenerasi karo anake lur 😁 . Oiyo sing menurutku [baca…]

WADAWWW .. sing doh bingung golek cemilan pas udan udan ngene ki, dan sing regan

WADAWWW .. sing doh bingung golek cemilan pas udan udan ngene ki, dan sing regan

WADAWWW .. sing doh bingung golek cemilan pas udan udan ngene ki, dan sing regane pas di kantong, nyohh tak wenehi rekomendasi cemilan enak @banana_via 🍌🤤 cukup dengan 10.000 koe wes oleh 4 rasa sekaligus lur 🤤 murah banget kan!!!😍 . . Dan jik enek varian rasa sing wajib mbok coba . khusus solo dan [baca…]

SOFT OPENING -OZORA SALON- Bingung cari salon bagus yg pas di kantong ? Salon

SOFT OPENING -OZORA SALON-

Bingung cari salon bagus yg pas di kantong ? 
Salon

SOFT OPENING -OZORA SALON- Bingung cari salon bagus yg pas di kantong ? Salon yg nyaman dan kamu banget…. Kami hadir untukmu …. 😍 WAJIB FOLLOW 👇🏻 @ozora_salonsolo @ozora_salonsolo @ozora_salonsolo @ozora_salonsolo #salonsoloraya #salonsolo #salonsolomurah #salonmurahsolo #salonhitssolo Reservasi skrg : 081901976601 Sumber Berita