. WAH NUGGET E PARAH TENAN IKI LUR, NDAGING BANGET!!!! . Hayo sopo sing senengan

.
WAH NUGGET E PARAH TENAN IKI LUR, NDAGING BANGET!!!!
.
Hayo sopo sing senengan

. WAH NUGGET E PARAH TENAN IKI LUR, NDAGING BANGET!!!!🔥 . Hayo sopo sing senengane nek pas udan udan bingung golek cemilan?nahh saiki rasah perlu bingung meneh lur, nyohh tak wenehi referensi panggon golek cemilan nggo koe, panggone neng daerah semanggi lur, tepate neng nggone @tokosafierafood 😁 sing marai aku mampir mrene ki yo selain [baca…]

– SUNGGUH NIKMAT MANA YANG KAU DUSTAKAN – Parah tenan, ngepasi tanggal tuo mal

-
SUNGGUH NIKMAT MANA YANG KAU DUSTAKAN 
-
Parah tenan, ngepasi tanggal tuo  mal

– SUNGGUH NIKMAT MANA YANG KAU DUSTAKAN 😍 – Parah tenan, ngepasi tanggal tuo malah ra sengojo nemu jajanan kebab REGANE GUR 6K lur 😍 panggone iki neng daerah Sondakan, tepate neng nggone @sahabat_kebab lur 🤤 WADIDAWWW MANTAPPP!!!🔥 – Dadi neng kene ki enek pilihan 4 Varian Size lur, enek sing kebab kecil, sedang, besar, [baca…]

. PROMO PARAH, ES OVALTINE CUMAN 2K LUR!!! . Wah akhire bukak cabang neng Solo

.
PROMO PARAH, ES OVALTINE CUMAN 2K LUR!!!
.
Wah akhire  bukak cabang neng Solo

. PROMO PARAH, ES OVALTINE CUMAN 2K LUR!!!🔥🔥🔥 . Wah akhire @u_ungcafe bukak cabang neng Solo Grand Mall ki dadi neng kene ki lagi Grand Opening dan ngadakne PROMO DISKON SUPER GILA!!! hapie sak CUP OVALTINE semene gedene gur cukup bayar 2K tok je 😍 . 🔰 FYI sing PROMO iki gur Es Ovaltine tok [baca…]

. BAKSO JUMBO SUPER MONCOR!!! . Wah parah banget lur, enek bakso murah meriah, f

.
BAKSO JUMBO SUPER MONCOR!!!
.
Wah parah banget lur, enek bakso murah meriah, f

. BAKSO JUMBO SUPER MONCOR!!!🤤 . Wah parah banget lur, enek bakso murah meriah, full tetelan neng cedak The Park Solo Baru, tepate neng nggone Bakso Giri 😍 Panggone iki cukup strategis lur, nek seko Lampu Merah Cedak Alkid kae gari ke selatan, panggone neng Utara SMK 3, karo sing sijije neng nggon cedak The [baca…]

. BANGBAYIKKK!!!! PARAH TENAN KULIT AYAM CRISPYNE, MANTUL TENAN LURRRR . Mumpun

.
BANGBAYIKKK!!!! PARAH TENAN KULIT AYAM CRISPYNE, MANTUL TENAN LURRRR 
.
Mumpun

. BANGBAYIKKK!!!! PARAH TENAN KULIT AYAM CRISPYNE, MANTUL TENAN LURRRR 🤤 . Mumpung sesuk prei gek ndang gage dolan golek diskonan lur, tak saranke neng o Solo Paragon Mall sisan mampir @hellomarketsolo 😍 akeh banget stand makanan e lur, dan koe kudu nyobo gone @bangbayik_official 😍 . Dadi gone @bangbayik_official iki dodolan berbagai macam kulit [baca…]

– SEAFOOD GONGSO??!!! MONCORR TENAN LUR!! – Wahh parah tenan ki lur, saiki enek

-
SEAFOOD GONGSO??!!! MONCORR TENAN LUR!!
-
Wahh parah tenan ki lur, saiki  enek

– SEAFOOD GONGSO??!!! MONCORR TENAN LUR!!💦 – Wahh parah tenan ki lur, saiki @warunggongso enek menu anyare lho lur, wes doh nyobo durung?😍 menune lain daripada yang lain 😍 hla pie cobo, nek biasane koe nemoni gongso ki nganggo daging sapi/ayam, saiki @warunggongso ngetokne menu anyare gongso serba Seafood lur 😍 WADIDAW jan unik tenan [baca…]

– KEBAB CUMAN 6K???WADAWWW MURAH BANGET!!! – Wah parah tenan ki lur, ngepasi tan

-
KEBAB CUMAN 6K???WADAWWW MURAH BANGET!!!
-
Wah parah tenan ki lur, ngepasi tan

– KEBAB CUMAN 6K???WADAWWW MURAH BANGET!!!🔥🔥🔥 – Wah parah tenan ki lur, ngepasi tanggal tuo aku wingi malah ra sengojo nemu jajanan kebab REGANE GUR Rp. 6.000,- neng daerah laweyan, tepate neng nggone @sahabat_kebab lur 🤤 WADIDAWWW MANTAPPP!!!🔥 – Dadi neng kene ki enek pilihan 4 Varian Size lur, enek sing kebab kecil, sedang, besar, [baca…]

– WAH ANEKA BIOTA LAUT DIMASAK NGANGGO BUMBU GONGSO, ENAK BANGET!!! – Wahh parah

-
WAH ANEKA BIOTA LAUT DIMASAK NGANGGO BUMBU GONGSO, ENAK BANGET!!!
-
Wahh parah

– WAH ANEKA BIOTA LAUT DIMASAK NGANGGO BUMBU GONGSO, ENAK BANGET!!!🤤🤟 – Wahh parah tenan ki lur, saiki @warunggongso enek menu anyare lho lur, wes doh nyobo durung?😍 menune lain daripada yang lain 😍 hla pie cobo, nek biasane koe nemoni gongso ki nganggo daging sapi/ayam, saiki @warunggongso ngetokne menu anyare gongso serba Seafood lur [baca…]

– JAJANAN KEBAB PALING MURAH DI KOTA SOLO!!!! – Wah parah tenan ki lur, ngepasi

-
JAJANAN KEBAB PALING MURAH DI KOTA SOLO!!!!
-
Wah parah tenan ki lur, ngepasi

– JAJANAN KEBAB PALING MURAH DI KOTA SOLO!!!!😍 – Wah parah tenan ki lur, ngepasi tanggal tuo aku wingi malah ra sengojo nemu jajanan kebab REGANE GUR Rp. 6.000,- neng daerah laweyan, tepate neng nggone @sahabat_kebab lur 🤤 WADIDAWWW MANTAPPP!!!🔥 – Dadi neng kene ki enek pilihan 4 Varian Size lur, enek sing kebab kecil, [baca…]

– SOKKKK KABEH!!!!! LOSHHH DOLLL POKOKE!!! – Wahh parah tenan ki lur, aku wingi

-
SOKKKK KABEH!!!!! LOSHHH DOLLL POKOKE!!!
-
Wahh parah tenan ki lur, aku wingi

– SOKKKK KABEH!!!!! LOSHHH DOLLL POKOKE!!!😍🤟 – Wahh parah tenan ki lur, aku wingi sore ki bar golek mangan neng @warunggongso , eh ndelalah pas aku mrene ki baknen lagi launching menu anyare lur, menune lain daripada yang lain 😍 hla pie cobo, nek biasane koe nemoni gongso ki nganggo daging sapi/ayam, saiki @warunggongso ngetokne [baca…]

– HAHHH????ALL YOU CAN EAT CUMAN 55K???MURAHHHH BANGET!!! – Wah parah ki lur, we

-
HAHHH????ALL YOU CAN EAT CUMAN 55K???MURAHHHH BANGET!!!
-
Wah parah ki lur, we

– HAHHH????ALL YOU CAN EAT CUMAN 55K???MURAHHHH BANGET!!!🔥🔥🔥🔥 – Wah parah ki lur, wes mulai tanggal tuo, eh wingi pas golek makan siang ki kok yo ndelalah nemu panggon All You Can Eat regane gur 55K tok!😭 murah dewe sak Solo tenan iki lur, hapie gur bayar 55K koe iso mangan kabeh daging dagingane neng [baca…]