. HABIS UJAN UJAN NYEMIL NI PANGSIT MANTUL BANGET LUR!!! . Tepate neng nggone l

.
HABIS UJAN UJAN NYEMIL NI PANGSIT MANTUL BANGET LUR!!!
.
Tepate neng nggone  l

. HABIS UJAN UJAN NYEMIL NI PANGSIT MANTUL BANGET LUR!!!🤤 . Tepate neng nggone @hotpangsit_nyonyorsolo lur 😍 dadi wingi aku nemokne cemilane iki neng nggon daerah UMS lur 😍 sing special neng nggon kene ki pangsite isine wakeh tenan lur, dan enek 3 varian isi, enek bakso, ayam, karo sosis 😍 selain kui koe yo [baca…]

. ASHIYAAPP JAJANAN PANGSIT ANYAR COME BACK!!!! . Tepate neng nggone lur dadi

.
ASHIYAAPP JAJANAN PANGSIT ANYAR COME BACK!!!!
.
Tepate neng nggone  lur  dadi

. ASHIYAAPP JAJANAN PANGSIT ANYAR COME BACK!!!!😍 . Tepate neng nggone @hotpangsit_nyonyorsolo lur 😍 dadi wingi aku nemokne cemilane iki neng nggon daerah UMS lur 😍 sing special neng nggon kene ki pangsite isine wakeh tenan lur, dan enek 3 varian isi, enek bakso, ayam, karo sosis 😍 selain kui koe yo isoh lho request [baca…]

. SORE SORE CARI CEMILAN PANGSIT DULU MANTUL NIH . Tepate neng nggone lur dad

.
SORE SORE CARI CEMILAN PANGSIT DULU MANTUL NIH 
.
Tepate neng nggone  lur  dad

. SORE SORE CARI CEMILAN PANGSIT DULU MANTUL NIH 😍 . Tepate neng nggone @pangsitdasdezz lur 😍 dadi wingi aku nemokne cemilane iki neng nggon Food Festival Solo Paragon Mall lur 😍 sing special neng nggon kene ki pangsite isine wakeh tenan lur, dan enek 3 varian isi, enek bakso, ayam, karo sosis 😍 selain [baca…]

. CEMILAN PANGSIT PALING MONCOR . Tepate neng nggone lur dadi wingi aku nemok

.
CEMILAN PANGSIT PALING MONCOR 
.
Tepate neng nggone  lur  dadi wingi aku nemok

. CEMILAN PANGSIT PALING MONCOR 🤤 . Tepate neng nggone @pangsitdasdezz lur 😍 dadi wingi aku nemokne cemilane iki neng nggon Food Festival Solo Paragon Mall lur 😍 sing special neng nggon kene ki pangsite isine wakeh tenan lur, dan enek 3 varian isi, enek bakso, ayam, karo sosis 😍 selain kui koe yo isoh [baca…]

. PARAH PARAH!!!!! TANGGAL TUA ADA GRATISAN PANGSIT 100 BIJI . Tepate neng nggo

.
PARAH PARAH!!!!! TANGGAL TUA ADA GRATISAN PANGSIT 100 BIJI 
.
Tepate neng nggo

. PARAH PARAH!!!!! TANGGAL TUA ADA GRATISAN PANGSIT 100 BIJI 😭😭 . Tepate neng nggon @pangsitdasdezz UMS lur, dadi neng kene ki critane sesuk RABU enek PROMO GRAND OPENING BAGI BAGI PANGSIT GORENG GRATIS TOTAL 100 BUAH 😍 MANTOLLL!!! COCOK TENAN KARO TANGGALE LUR!!!😍 . 🔰 FYI PROMO iki berlaku seko tanggal 26-29 Juni 2019 [baca…]

Makan Mie Ayam, Pake Mangkuk Pangsit nihhh Jajaners~~ . Udah nyoba Mie Di Pak Jo

Makan Mie Ayam, Pake Mangkuk Pangsit nihhh Jajaners~~
.
Udah nyoba Mie Di Pak Jo

Makan Mie Ayam, Pake Mangkuk Pangsit nihhh Jajaners~~ . Udah nyoba Mie Di Pak Joko belakang Alana belum nihhh jajaners? Awalnya aku penasaran bgt, eh sampe sini lgs gemess dehh soalnya bener bener mangkuknya dr pangsit. Dan disini kamu bisa nemuin mie ayam goreng dengan tingkatan level gitu. Kemarin sih aku pesennya ini: