. HAYO WARUNG ANDALANE SOPO IKI? . Yoiiii lur, ki panggone neng nggone Warung Bu

.
HAYO WARUNG ANDALANE SOPO IKI?
.
Yoiiii lur, ki panggone neng nggone Warung Bu

. HAYO WARUNG ANDALANE SOPO IKI?😁 . Yoiiii lur, ki panggone neng nggone Warung Bu Narti a.k.a SOR TALOK etan pasar kembang lur 😁 neng kene ki dodolane komplit tenan lho lur, jangan tumpang?enek, sego liwet?enek, sego gudeg?eneng, wes pokoke komplit tenan, cocok banget nggo jujukan koe nek ditakoni yangmu, “meh mangan neng ndi?” dijamin [baca…]

– ESUK ESUK NYEGER SOTO KULIT NAK TENAN KI LUR – Panggone neng nggon Soto Lamon

-
ESUK ESUK NYEGER SOTO KULIT NAK TENAN KI LUR 
-
Panggone neng nggon Soto Lamon

– ESUK ESUK NYEGER SOTO KULIT NAK TENAN KI LUR 🤤 – Panggone neng nggon Soto Lamongan Cak No lur 😁 sing marai aku mampir mrene ki mergo mben lewat ratau sepi warunge lur, maklum selain regane cukup terjangkau, rasane yo endes banget lur 😁 – Selain kui neng kene koe yo iso request tambahan [baca…]

. GUILTY PLEASURE SING MARAI GAQ QUQU TENAN IKI LUR!!! . Yapsss, panggone neng n

.
GUILTY PLEASURE SING MARAI GAQ QUQU TENAN IKI LUR!!!
.
Yapsss, panggone neng n

. GUILTY PLEASURE SING MARAI GAQ QUQU TENAN IKI LUR!!!🤤 . Yapsss, panggone neng nggone @mieayampamanjohn lur, ki panggone neng daerah Gentan, aku wingi mrene ki yo mergo ra sengojo pas lewat enek PROMO BELI MIE AYAM 2 GUR 20K wes sak es tehe lho lur 🤤 yo iki cocok tenan karo hawane 🤤 . [baca…]

. MIE ACEH REGO 12K??WADAWW KOMPLIT TENAN ISINE LUR . Panggone neng nggone ki

.
MIE ACEH REGO 12K??WADAWW KOMPLIT TENAN ISINE LUR 
.
Panggone neng nggone  ki

. MIE ACEH REGO 12K??WADAWW KOMPLIT TENAN ISINE LUR 😍 . Panggone neng nggone @miegaullsp ki lur 😁 ki mau mrene mergo jarene neng kene ki dodolan mie aceh, dan sing genah regane murah meriah tenan lur, ha pie semene ambane gur 12K je 😍 wes komplit sak isen isenane koyo sing tak foto kui [baca…]

Ning Solo teryata ono lur panggone dodolan boneka sing gewede gewede .. iki neg

Ning Solo teryata ono lur panggone dodolan boneka sing gewede gewede .. iki neg

Ning Solo teryata ono lur panggone dodolan boneka sing gewede gewede .. iki neg cewe mu mbok ajaki rono mesti seneg e selapan ora bar bar lur .. neg sing cewe ra ndue gandengan utowo biasa disebut pendekar , jal rono mbk wes to dijamin turu mu ono sing ngancani .. bahan bahan e neg [baca…]

. SORE SORE OJO LALI NONGKRONG SEK, BEN KOYO CAH ENOM . Panggone neng nggone l

.
SORE SORE OJO LALI NONGKRONG SEK, BEN KOYO CAH ENOM 
.
Panggone neng nggone  l

. SORE SORE OJO LALI NONGKRONG SEK, BEN KOYO CAH ENOM 😂 . Panggone neng nggone @lembaranbaru_id lur 😁 neng kene ki panggone enek sing indoor karo outdoor, pokoke panggone syahdu tenan lur 😁 . Eitsss rasah khawatir, senajan panggone syahdu, neng kene ki regane murah meriah, cocok tenan pokoke dinggo koe sing pengen nongkrong [baca…]

. PANGGONE SYAHDU TENAN KI LUR, COCOK NGGO NGEYUP KARO NGOPI!! . Yo iki kofisyop

.
PANGGONE SYAHDU TENAN KI LUR, COCOK NGGO NGEYUP KARO NGOPI!!
.
Yo iki kofisyop

. PANGGONE SYAHDU TENAN KI LUR, COCOK NGGO NGEYUP KARO NGOPI!!😍 . Yo iki kofisyop anyar sing wajib banget di jajal lur, panggone neng @sandarankopi lur 😍 sing marai aku tertarik mrene ki yo panggone kui lho lur, syahdu tenan je, ha pie selain indoor yo enek outdoor e, tur cowzy banget panggone lur 😍 [baca…]

. KENYIL KENYIL??COCOK TENAN IKI DINGGO NYEMIL PAS UDAN UDAN . Panggone neng ng

.
KENYIL KENYIL??COCOK TENAN IKI DINGGO NYEMIL PAS UDAN UDAN 
.
Panggone neng ng

. KENYIL KENYIL??COCOK TENAN IKI DINGGO NYEMIL PAS UDAN UDAN 🤤 . Panggone neng nggon Sate Kenyil Mas Ipul lapangan karangasem lur 😁 iki jajanan sing ratau tak lewatke seko aku ket jaman SD, mbien bapake sing dodol nek neng lapangan karangasem, tapi saiki wes di regenerasi karo anake lur 😁 . Oiyo sing menurutku [baca…]

. BUSYETT ADA PROMO BUY 1 GET 1 KI LUR!!! . Yo iki Es Kopi Favoritos panggone n

.
BUSYETT ADA PROMO BUY 1 GET 1 KI LUR!!!
.
Yo iki Es Kopi Favoritos  panggone n

. BUSYETT ADA PROMO BUY 1 GET 1 KI LUR!!!😍 . Yo iki Es Kopi Favoritos 😍 panggone neng nggone @bicarakopi.solo UMS lur, iki panggone neng utara kampus 4 Kedokteran UMS lur 😁 . Pas rene wingi kok ndelalah yo enek Launching menu anyar, enek Kopi Pandan, Kopi Rum, karo Susu Regal lur 😍 wadawww [baca…]

. WASYIQ ADA PROMO BUY 1 GET 1 FREE LUR!!! . Yo iki Es Kopi Favoritos panggone

.
WASYIQ ADA PROMO BUY 1 GET 1 FREE LUR!!!
.
Yo iki Es Kopi Favoritos  panggone

. WASYIQ ADA PROMO BUY 1 GET 1 FREE LUR!!!😍 . Yo iki Es Kopi Favoritos 😍 panggone neng nggone @bicarakopi.solo UMS lur, iki panggone neng utara kampus 4 Kedokteran UMS lur 😁 . Pas rene wingi kok ndelalah yo enek Launching menu anyar, enek Kopi Pandan, Kopi Rum, karo Susu Regal lur 😍 wadawww [baca…]

. TAHU KUPAT PAKE ACAR?WADUDUWW WENAK TENAN IKI . Panggone neng nggone Tahu Kup

.
TAHU KUPAT PAKE ACAR?WADUDUWW WENAK TENAN IKI 
.
Panggone neng nggone Tahu Kup

. TAHU KUPAT PAKE ACAR?WADUDUWW WENAK TENAN IKI 🤤 . Panggone neng nggone Tahu Kupat Pak Jo Brewok ngarep Roti Mahkota lur 😁 ki salah satu tahu kupat andalanku nek pas lagi sarapan, sing mbedakne tahu kupat neng kene karo liyane ki nek neng kene modele kabeh tahu + bakwane FRESH alias di goreng langsung [baca…]

. WAH UDAN UDAN ENAKE GOLEK SING SEGER SEK WAE KI LUR . Panggone iki neng nggon

.
WAH UDAN UDAN ENAKE GOLEK SING SEGER SEK WAE KI LUR 
.
Panggone iki neng nggon

. WAH UDAN UDAN ENAKE GOLEK SING SEGER SEK WAE KI LUR 🤤 . Panggone iki neng nggon The Park Mall Solo Baru lur, baknen neng kene lagi enek Food Festival lho lur, jan akeh tenan stand panganane lur 😍 tapi sing marai aku tertarik yo gone @chuangki_akang_bandung iki 😍 neng kene dodolan semacam bakso [baca…]