– HAWANE ADEM NGENE KI PALING COCOK YO MANGAN SEGO GORENG SEK LUR!!! – Koyo aku

-
HAWANE ADEM NGENE KI PALING COCOK YO MANGAN SEGO GORENG SEK LUR!!!
-
Koyo aku

– HAWANE ADEM NGENE KI PALING COCOK YO MANGAN SEGO GORENG SEK LUR!!!πŸ”₯ – Koyo aku ki lho gawene langganan golek sego goreng neng nggone @nasgorrempah.mssoto , soale sing menurutku special neng kene ki varian nasi gorenge wakeh tenan, dan sundukane komplit pol lur!!!😍🀟 – Nek iki aku pesene Nasi Goreng Gila lur, seko tampilane [baca…]

– JAJANAN KEBAB PALING MURAH DI KOTA SOLO!!!! – Wah parah tenan ki lur, ngepasi

-
JAJANAN KEBAB PALING MURAH DI KOTA SOLO!!!!
-
Wah parah tenan ki lur, ngepasi

– JAJANAN KEBAB PALING MURAH DI KOTA SOLO!!!!😍 – Wah parah tenan ki lur, ngepasi tanggal tuo aku wingi malah ra sengojo nemu jajanan kebab REGANE GUR Rp. 6.000,- neng daerah laweyan, tepate neng nggone @sahabat_kebab lur 🀀 WADIDAWWW MANTAPPP!!!πŸ”₯ – Dadi neng kene ki enek pilihan 4 Varian Size lur, enek sing kebab kecil, [baca…]

– MUMPUNG DINO MINGGU SARAPAN SOTO LEGENDARIS PALING SEGER DISEK WAE KI – Pokok

-
MUMPUNG DINO MINGGU SARAPAN SOTO LEGENDARIS PALING SEGER DISEK WAE KI 
-
Pokok

– MUMPUNG DINO MINGGU SARAPAN SOTO LEGENDARIS PALING SEGER DISEK WAE KI 🀀 – Pokoke yen babakan soto sing seger dan anget aku tetep milih Soto Seger Mbok Giyem lur 😍 soale selain regane terjangkau, sundukane komplit tenan lur, enek sate uritan, sate paru, sate kikil, sate babat, tempe goreng kering, komplit banget pokoke lur [baca…]

Kedai Favorit mimin nih Tempat nya enak, makanannya juga enak Yang paling pent

Kedai Favorit mimin nih 
Tempat nya enak, makanannya juga enak 
Yang paling pent

Kedai Favorit mimin nih 🌟 Tempat nya enak, makanannya juga enak Yang paling penting, MURAH πŸ˜† . Mbolak mbalik @tenda.daun ra bosen 😁 Cocok tenan, yg belum pernah kesini buruanlah, rabakal kecewa πŸ˜‚ . Jangan lupa cobain mixture platter, bisa buat rame rame πŸ˜πŸ‘ Recommended polllll πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . Buka setiap hari Mulai jam 11.00-23.00 πŸ“ [baca…]

– GEPREK PALING MONCOR DI KOTA SOLO!!! – Tepate neng nggone lur, neng kene ki s

-
GEPREK PALING MONCOR DI KOTA SOLO!!!
-
Tepate neng nggone  lur, neng kene ki s

– GEPREK PALING MONCOR DI KOTA SOLO!!!🀀 – Tepate neng nggone @geprekchiki lur, neng kene ki special dodolan geprek dengan topping beraneka macam, enek mozzarella, sambel matah, Saus BBQ, Saus Keju, trus yo enek indomie ayam geprek barang lho lur 🀀 pokoke komplit banget🀀 – πŸ”° FYI senajan panggone neng njero gang tapi ojo salah [baca…]

– WADUDUHHHH MALEM MINGGU ASOYYY PALING ENAK MAKAN SOMAY!!! – Koyo aku ki mau ba

-
WADUDUHHHH MALEM MINGGU ASOYYY PALING ENAK MAKAN SOMAY!!!
-
Koyo aku ki mau ba

– WADUDUHHHH MALEM MINGGU ASOYYY PALING ENAK MAKAN SOMAY!!!🀀 – Koyo aku ki mau bar jajan siomay karo ndoro putrine neng Food Festival Solo Baru lur, tekan nggone ki mau aku langsung mampir neng nggone @siomay_teh_wiwid lur 🀀 aku ki mau mampir mrene mergo penasaran banget karo rasane lur, ha pie jarang tenan lho lur [baca…]

Kata orang, cowo sahabatan sama cewe itu mustahil. Yaa, paling ngga salah satu p

Kata orang, cowo sahabatan sama cewe itu mustahil. Yaa, paling ngga salah satu p

Kata orang, cowo sahabatan sama cewe itu mustahil. Yaa, paling ngga salah satu pasti bakal jatuh cinta. Tapi, ngga juga ah. Buktinya aku sahabatan sama Nisa udah 5 tahun, dari jaman SMA sampai sekarang. Sekolah bareng, main bareng, belajar bareng, ke mana-mana bareng, deket banget pokoknya. Ngga sedarah, tapi udah berasa saudara sendiri. Meskipun sekarang [baca…]

– AYAM BAKAR PALING MONCOR TENAN KI LUR!!! – Panggone neng nggone Warung Ayem Te

-
AYAM BAKAR PALING MONCOR TENAN KI LUR!!!
-
Panggone neng nggone Warung Ayem Te

– AYAM BAKAR PALING MONCOR TENAN KI LUR!!!🀀 – Panggone neng nggone Warung Ayem Tentrem Pak Sunarman @ayemtentremsolo lur 😁 aku mrene ki terakhir jaman SMA lur πŸ˜‚ wes legend banget ki warunge 😍 nek babakan roso wes rausah di tebak lah, sing genah rasane WENAK+NUMANI 😍 – Seko tampilane sih ketok semlidut tenan lur, [baca…]

– PANAS PANAS EMANG PALING COCOK GOLEK KESEGARAN DISEK KI LUR – Hawane panas te

-
PANAS PANAS EMANG PALING COCOK GOLEK KESEGARAN DISEK KI LUR 
-
Hawane panas te

– PANAS PANAS EMANG PALING COCOK GOLEK KESEGARAN DISEK KI LUR 😍 – Hawane panas tenan ya lur, mending golek kesegaran sek wae lur neng nggone @esmenduniasolo 🀀 sing rung mudeng neng kene dodolan opo wae tak jelasne singkat ya lur, dadi neng kene ki dodol berbagai macam es sing jarang ditemoni neng Solo 😍 [baca…]

WOAHH….. .. ini nih yang paling ditunggu-tunggu. Ayoo… Ambil jatah DISKON 50

WOAHH..... ..
ini nih yang paling ditunggu-tunggu.
Ayoo... Ambil jatah DISKON 50

WOAHH….. 😱😱.. ini nih yang paling ditunggu-tunggu. Ayoo… Ambil jatah DISKON 50% mu di seluruh outlet resmi rabbani sekarang jugaa. Jangan sampai kehabisan. Lets’go… Ambil jatah kerudung, busana, perlengkapan sholat, accesories, perlengkapan sekolah dan all produk rabbani di bulan oktober ini. Buruan ke outlet rabbani Solo Jl.Brigjen sudiarto No 69 Joyosuran Pasar kliwon Surakarta, Telp [baca…]

– WADIDAWW MENTAI RICE PALING MONCOR DI SOLO KI LUR!!! – Ashiap, dino iki neng

-
WADIDAWW MENTAI RICE PALING MONCOR DI SOLO KI LUR!!!
-
Ashiap, dino iki neng

– WADIDAWW MENTAI RICE PALING MONCOR DI SOLO KI LUR!!!🀀🀟 – Ashiap, dino iki neng @solo.square lagi enek FOOD FESTIVAL lho lur 😍 tentune dengan makanan sing menarik banget 🀀 nek aku sih andalane yo tetep neng nggone mentai rice @bang_apeyy lur, hapie ki PIONER MENTAI RICE neng Solo je 😍 dan ki mau ndelalah [baca…]