Tenaga medis menjadi pihak yang paling rentan dalam upaya menangkal pandemi coro

Tenaga medis menjadi pihak yang paling rentan dalam upaya menangkal pandemi corona. Turut berduka cita, para pejuang garda terdepan. 🙏🏻⁠ -⁠ Ikatan Dokter Indonesia (IDI) menyatakan ada enam dokter yang meninggal menjadi korban pandemi corona. Satu di antaranya telah dipastikan positif terpapar COVID-19 sedangkan dua lainnya meninggal dalam status Pasien dalam Pengawasan atau PDP.⁠ -⁠ [baca…]

” AYO DONOR! FREE MASKER & HAND SANITIZER ” . . Waktu yang paling baik untuk men

” AYO DONOR! FREE MASKER & HAND SANITIZER ” . . Waktu yang paling baik untuk mendonasikan darah kita adalah bila sudah tepat pada waktunya, yaitu 2 bulan atau 60 hari dari donor darah sebelumnya. . Kamu terakhir donor kapan? Sudah waktunya belum? Yok ajak saudara, kawan, keluarga dan orang tercinta menyempatkan donor sebentar di [baca…]

. PUKIS PALING NAGIH TENAN KI LUR!!! . Pecinta pukis wajib banget njajal pukise

. PUKIS PALING NAGIH TENAN KI LUR!!!🔥 . Pecinta pukis wajib banget njajal pukise nggone @pukisbadran koyo aku ki mau bar tuku pukise dinggo persiapan nyemil pas weekend ngene ki 😍 pukis e dudu sembarang pukis lho lur, iki pukis pioner aneka rasa dan topping neng Solo lur, wes ono HALAL MUI-ne sisan 😍 Oiyo [baca…]

. KULIT CRISPY PALING MONCOR TENAN KI LUR!!!! . Mumpung dino iki lagi enek Food

.
KULIT CRISPY PALING MONCOR TENAN KI LUR!!!!
.
Mumpung dino iki lagi enek Food

. KULIT CRISPY PALING MONCOR TENAN KI LUR!!!!🔥 . Mumpung dino iki lagi enek Food Festival ayo gek ndang gage dolan golek jajanan lur, tak saranke mampiro neng Solo Paragon Mall sisan mampir @hellomarketsolo 😍 akeh banget stand makanan e lur, dan koe kudu nyobo gone @bangbayik_official 😍 . Dadi gone @bangbayik_official iki dodolan berbagai [baca…]

– HAWANE ADEM I PALING SEGER MANGAN SUKI SEK LUR!!! – Gloooo, koyo aku ki lho ba

-
HAWANE ADEM I PALING SEGER MANGAN SUKI SEK LUR!!!
-
Gloooo, koyo aku ki lho ba

– HAWANE ADEM I PALING SEGER MANGAN SUKI SEK LUR!!!🤤 – Gloooo, koyo aku ki lho bar mampir golek kehangatan neng nggone @kakkoii_id lur 😍 neng kene ki All You Can Eat sing paling komplit banget neng kota Solo lur 😍 hapie sak mben aku mrene ki mesti rame polll 😍 maklum lur, dinggo ukuran [baca…]

• Howone adem udan terus paling cocok maem timlo. Iki lur Timlo lenggananku lur

• Howone adem udan terus paling cocok maem timlo. Iki lur Timlo lenggananku lur, timlo Mbak tiek jenenge, panggone ning tipes, nek awakmu soko lotte ke utara sitik nko kanan jalan enek cucian mobil & timlo mbak tiek ning kono panggone. timlo mbak tiek iki rasane paling masukk menurutku lur enak komplit kuah e yo [baca…]

• Makan siang neng kene rame-rame emang paling yoi sih Wes do mudeng durung ?

• Makan siang neng kene rame-rame emang paling yoi sih 😂 Wes do mudeng durung ? @tenda.daun posisine neng sumber . Uenak buanget, panggone penak, panganan e enak, seng genah murah coy 🤣 mosok aku mangan wareg mung 25k, wareg lho iki 😭 . Suk sopo gelem tak jak rene ? Langsung komen yo 🤣 [baca…]

. BURGER MINI PALING MURAH SAK ASIA TENGGARA!!! . Yo iki burger mini andalanku s

. BURGER MINI PALING MURAH SAK ASIA TENGGARA!!!🔥🔥🔥 . Yo iki burger mini andalanku sing rasane wenak, tur regane murah meriah 😍 tepate neng daerah mojosongo lur, neng nggone @nyamnyamsolo 😁 neng kene ki special dodolan burger sing ukurane mini lur, eitsss ojo salah, senajan ukurane mini tapi nek babakan roso wenak tenan lur, opo [baca…]

• GIVETIME — yuk ikutan kira kira mana nih yang paling tepat untuk melengkap

• GIVETIME 😍😍 — yuk ikutan #wtsupportsystem. kira kira mana nih yang paling tepat untuk melengkapi gambar SMOKED FISH di atas? ada saldo GoPay gratis buat kamu caranya gampah dah 1. Follow ig @warunkterror 2. jangan lupa like 3. Tulis dong jawabanmu di kolom komentar dan tag temanmu sebanyak banyaknya pemenang akan di undi 29 [baca…]

GIVETIME — yuk ikutan kira kira mana nih yang paling tepat untuk melengkapi

GIVETIME 
---
yuk ikutan  kira kira mana nih yang paling tepat untuk melengkapi

GIVETIME 😍😍 — yuk ikutan #wtsupportsystem. kira kira mana nih yang paling tepat untuk melengkapi gambar SMOKED FISH di atas? ada saldo GoPay gratis buat kamu caranya gampah dah 1. Follow ig @warunkterror 2. jangan lupa like 3. Tulis dong jawabanmu di kolom komentar dan tag temanmu sebanyak banyaknya pemenang akan di undi 29 feb [baca…]

. RICE BOWL PALING MANTAP MANTAP KI LUR, LAWUHE XIMPLAH XIMPLAH!!!! . Wahhh nek

. RICE BOWL PALING MANTAP MANTAP KI LUR, LAWUHE XIMPLAH XIMPLAH!!!!🔥 . Wahhh nek wes menginjak tanggal tuo ngene ki pancen kudu selektif nek milih jajanan lur, ben duite awet tekan sasi ngarep 😂 yo koyo aku ngene ki, nek wes wayahe tanggal tuo mesti bingung golek jujukan nggon mangan sing murah, enak dan porsine [baca…]

. PINDAH PANGGON NYELOT YAHUD TENAN KI LUR!!! PALING MURAH!! SAK PUASE, SOK KABE

.
PINDAH PANGGON NYELOT YAHUD TENAN KI LUR!!! PALING MURAH!! SAK PUASE, SOK KABE

. PINDAH PANGGON NYELOT YAHUD TENAN KI LUR!!! PALING MURAH!! SAK PUASE, SOK KABEHHH!!!🤤🤤🤤 . Murah!! Enak!! Okeh!!! Mesti kui sing mbok goleki to?😚 Nyohhh nyohhhh @obasan_id Grill & Suki termurmer neng Solo nyohhh. Neng ngendi meneh nek ora neng nggone @obasan_id, koe isoh mangan sak puase mung 59k tok lur!!! . Oiyaaa sedurunge aku [baca…]