Wani nyobo ora lurrr? . FLYING FOX UMBUL PALEM Wahana anyar neng Umbul Palem. S

Wani nyobo ora lurrr?
.
FLYING FOX UMBUL PALEM

Wahana anyar neng Umbul Palem. S

Wani nyobo ora lurrr? . FLYING FOX UMBUL PALEM Wahana anyar neng Umbul Palem. Sak liyane iso jegur banyu iso nyobo melayang, flying fox. Wani? . 🌏 Umbul Pelem, Wunut, Tulung, Klaten . . πŸŽ₯ @den_rhizky28   Sumber Berita

Wah tak jamin gelo lur yen nganti ora mampir ning Festival kuliner Nusantara nin

Wah tak jamin gelo lur yen nganti ora mampir ning Festival kuliner Nusantara nin

Wah tak jamin gelo lur yen nganti ora mampir ning Festival kuliner Nusantara ning @DeTjolomadoe tanggal 7 – 10 Nov 2019, soale enek @ruru.cheese roti keju sing molorrrrrrr songko sabang tekan merauke wkw, lan Feel Happy sing yen bar ngombe segere koyo bar adus kramas hihii. πŸ“De Tjolomadoe Open 7 – 10 Nov 2019 ⏰10.00-21.00 [baca…]

Ramalane bener ora lur? Mbiyen Mimin Yo pernah dolanan ngeneki, tapi sayang.e du

Ramalane bener ora lur?
Mbiyen Mimin Yo pernah dolanan ngeneki, tapi sayang.e du

Ramalane bener ora lur? Mbiyen Mimin Yo pernah dolanan ngeneki, tapi sayang.e durung oleh jodoh dadi ora biso buktikake πŸ˜‚ Mung bisa buktike Yen tanggal enom utowo tanggal tuo tetep iso madang ngombe enak warek murah nang @warunkterror Mung gwo 10k an tekan 20k an wis gass ntuk enak enak Outlet UMS Jl. Garuda mas [baca…]

Daerahmu jik enek syukuran suguhan Bancakan ora luur?? . Jauh sebelum budaya Ti

Daerahmu jik enek syukuran suguhan Bancakan ora luur?? 
.
Jauh sebelum budaya Ti

Daerahmu jik enek syukuran suguhan Bancakan ora luur?? πŸ˜„ . Jauh sebelum budaya Tiup Lilin dan Potong Kue dalam perayaan ulang tahun…Wong Jowo ngenal sing jenenge Tradisi Bancakan . πŸ“· @ganindari_ from @visitsurakarta Sumber Berita

Isih do apel jenenge panganan iki ora lur? Cobo sebutno seng neng slide kui opo

Isih do apel jenenge panganan iki ora lur? Cobo sebutno seng neng slide kui opo

Isih do apel jenenge panganan iki ora lur? Cobo sebutno seng neng slide kui opo wae? . Yuk nostalgia dengan berbagai makanan tradisional yang mungkin sebagian sudah jarang bisa kita temui di daerah masing-masing. . Tradisional Desert Festival digelar oleh @thesunanhotel pada 28-29 Oktober 2019. Nikmati aneka jajanan tradisional yang akan dijajakan oleh pedagang aslinya [baca…]

Ono seng mrene ora gaes? . Sedang berlangsung Haul & Doa untuk Bapak Hadiwirant

Ono seng mrene ora gaes?
.
Sedang berlangsung 
Haul & Doa untuk Bapak Hadiwirant

Ono seng mrene ora gaes? . Sedang berlangsung Haul & Doa untuk Bapak Hadiwiranto (Ranto Edi Gudel) malam ini (23/10) di Jl. Perintis Kemerdekaan 68 Solo Acara dimeriahkan dengan Hadrah Arrisalah, Majelis Dzikir & Tahlil, Mauidhotul Hasanah dan pentas bersama Didi Kempot . πŸŽ₯ @ratna_tamm   Sumber Berita