. NYORE NYEMIL SIOMAH BATAGOR SEK WAE LUR!!! . Hawane syahdu tenan lur, ojo lali

. NYORE NYEMIL SIOMAH BATAGOR SEK WAE LUR!!!🤤 . Hawane syahdu tenan lur, ojo lali neng paragon lagi enek @hellomarket lho 😍 pokoke ojo nganti ketinggalan 😍 opo meneh akeh banget stand makanane, nah nek koe bingung meh tuku opo mending nyoba o neng stand e @mr_perfect_batagor_siomay lur 😍 neng kene ki special e siomay [baca…]

. UDAN UDAN NYEMIL BURGER SEK WAE ENAKE!!! . Yo iki burger mini andalanku sing r

. UDAN UDAN NYEMIL BURGER SEK WAE ENAKE!!!🤤 . Yo iki burger mini andalanku sing rasane wenak, tur regane murah meriah 😍 tepate neng daerah mojosongo lur, neng nggone @nyamnyamsolo 😁 neng kene ki special dodolan burger sing ukurane mini lur, eitsss ojo salah, senajan ukurane mini tapi nek babakan roso wenak tenan lur, opo [baca…]

. WAH BAR UDAN UDAN NGENE KI NYEMIL NUGGET MANTUL TENAN LUR!!! . Yen bar udan ng

.
WAH BAR UDAN UDAN NGENE KI NYEMIL NUGGET MANTUL TENAN LUR!!!
.
Yen bar udan ng

. WAH BAR UDAN UDAN NGENE KI NYEMIL NUGGET MANTUL TENAN LUR!!!🤤 . Yen bar udan ngene ki pengene golek cemilan ya lur, nahh saiki nek koe pengen golek cemilan rasah perlu bingung meneh lur, nyohh tak wenehi referensi panggon golek cemilan nggo koe, panggone neng daerah semanggi lur, tepate neng nggone @tokosafierafood 😁 sing [baca…]

. HABIS UJAN UJAN NYEMIL NI PANGSIT MANTUL BANGET LUR!!! . Tepate neng nggone l

.
HABIS UJAN UJAN NYEMIL NI PANGSIT MANTUL BANGET LUR!!!
.
Tepate neng nggone  l

. HABIS UJAN UJAN NYEMIL NI PANGSIT MANTUL BANGET LUR!!!🤤 . Tepate neng nggone @hotpangsit_nyonyorsolo lur 😍 dadi wingi aku nemokne cemilane iki neng nggon daerah UMS lur 😍 sing special neng nggon kene ki pangsite isine wakeh tenan lur, dan enek 3 varian isi, enek bakso, ayam, karo sosis 😍 selain kui koe yo [baca…]

. SORE SORE NYEMIL NUGGET ENAK TENAN KI LUR . Hayo sopo sing senengane mben sor

.
SORE SORE NYEMIL NUGGET ENAK TENAN KI LUR 
.
Hayo sopo sing senengane mben sor

. SORE SORE NYEMIL NUGGET ENAK TENAN KI LUR 🤤 . Hayo sopo sing senengane mben sore bingung golek cemilan??😁nahh saiki rasah perlu bingung meneh lur, nyohh tak wenehi referensi panggon golek cemilan nggo koe, panggone neng daerah semanggi lur, tepate neng nggone @tokosafierafood 😁 sing marai aku mampir mrene ki yo selain komplit dodolane, [baca…]

. UDAN UDAN ENAKE NYEMIL SING MANIS MANIS SEK WAE KI LUR . Hayo sopo sing wes t

.
UDAN UDAN ENAKE NYEMIL SING MANIS MANIS SEK WAE KI LUR 
.
Hayo sopo sing wes t

. UDAN UDAN ENAKE NYEMIL SING MANIS MANIS SEK WAE KI LUR 🤤 . Hayo sopo sing wes tau njajal mangan rotine iki?nah sing durung tau simaken critoku lur 😁 iki jenenge Gabin Fla lur, dadi iki bahan baku luare seko biskuit, trus njerone di iseni fla mirip isian nggon kue sus kae lho lur, [baca…]

– HAWANE ADEM NGENE KI NYEMIL TAKOYAKI MANTUL TENAN LUR!!! – Wadaww sing wingi d

-
HAWANE ADEM NGENE KI NYEMIL TAKOYAKI MANTUL TENAN LUR!!!
-
Wadaww sing wingi d

– HAWANE ADEM NGENE KI NYEMIL TAKOYAKI MANTUL TENAN LUR!!!🤤 – Wadaww sing wingi durung sempet njajal kenikmatan takoyaki nggone @tako_pico , langsung agendakne wae lur, mumpung dino iki lagi enek neng event Food Festival Solo Paragon nganti suk Minggu lho lur 😁 – Sing marai aku selalu mampir mrene ki yo mergo kabeh masakan [baca…]

. UDAN UDAN NYEMIL PENTHOL NAK NANN!!! . Yo iki penthol fenomenal sing nagih ten

.
UDAN UDAN NYEMIL PENTHOL NAK NANN!!!
.
Yo iki penthol fenomenal sing nagih ten

. UDAN UDAN NYEMIL PENTHOL NAK NANN!!!🤤 . Yo iki penthol fenomenal sing nagih tenan lur, panggone neng kulon lapangan baturan, tepate neng nggone Penthol Pak Jon 😁 nah sing special neng kene ki penthole variane enek sing gwedhi dan isine ndok wutuh lho lur 🤤 jan marai kemecer tenan 🤤 . 🍽 FIRST BITE [baca…]

. SAWADDI KAB, UJAN UJAN JANGAN LUPA NYEMIL JAJANAN THAILAND DULU LUR!!! . Sopo

.
SAWADDI KAB, UJAN UJAN JANGAN LUPA NYEMIL JAJANAN THAILAND DULU LUR!!!
.
Sopo

. SAWADDI KAB, UJAN UJAN JANGAN LUPA NYEMIL JAJANAN THAILAND DULU LUR!!!🤤 . Sopo sing wes mampir jajan makanan Thailand???😍 Baknen saiki @thaistreet_smg lagi enek neng beberapa Food Festival lho lur, neng Paragon, karo The Park Mall Solo Baru 😍 tentune dengan PROMO MENARIK tenan iki lur, hapie @thaistreet_smg lagi ngenekne PROMO BELI 2 GRATIS [baca…]

– HAWANE ADEM TENAN, NYEMIL TAKOYAKI WENAK TENAN KI LUR – Hayo sopo sing wes ta

-
HAWANE ADEM TENAN, NYEMIL TAKOYAKI WENAK TENAN KI LUR 
-
Hayo sopo sing wes ta

– HAWANE ADEM TENAN, NYEMIL TAKOYAKI WENAK TENAN KI LUR 🤤 – Hayo sopo sing wes tau njajal kenikmatan nggone @tako_pico ?🤤, sing durung tau langsung agendakne wae lur, mumpung dino iki lagi enek neng event Food Festival Solo Paragon karo The Park Mall Solo Baru lho lur 😍 – Sing marai aku selalu mampir [baca…]

– LONG WEEKEND MENDUNG NYEMIL DONAT ANDALANKU SEK WAE KI – Warga solo mesti gen

-
LONG WEEKEND MENDUNG NYEMIL DONAT ANDALANKU SEK WAE KI 
-
Warga solo mesti gen

– LONG WEEKEND MENDUNG NYEMIL DONAT ANDALANKU SEK WAE KI 🤤 – Warga solo mesti genah ra asing karo donat iki, yups tepate neng @abatadonuts 😍 donut rasa bintang lima tapi regane kaki lima alias murah meriah lur 😍 toppinge yo macem macem enek sing cokelat, greentea, keju, almond, pokoke kuomplit markomplit 🤤 – Btw [baca…]

. KENYIL KENYIL??COCOK TENAN IKI DINGGO NYEMIL PAS UDAN UDAN . Panggone neng ng

.
KENYIL KENYIL??COCOK TENAN IKI DINGGO NYEMIL PAS UDAN UDAN 
.
Panggone neng ng

. KENYIL KENYIL??COCOK TENAN IKI DINGGO NYEMIL PAS UDAN UDAN 🤤 . Panggone neng nggon Sate Kenyil Mas Ipul lapangan karangasem lur 😁 iki jajanan sing ratau tak lewatke seko aku ket jaman SD, mbien bapake sing dodol nek neng lapangan karangasem, tapi saiki wes di regenerasi karo anake lur 😁 . Oiyo sing menurutku [baca…]