. NYEMIL PUDING ENAK TENAN KI LUR, MUMPUNG HAWANE PANAS . Wingi awan aku lewat

.
NYEMIL PUDING ENAK TENAN KI LUR, MUMPUNG HAWANE PANAS 
.
Wingi awan aku lewat

. NYEMIL PUDING ENAK TENAN KI LUR, MUMPUNG HAWANE PANAS 🤤 . Wingi awan aku lewat neng daerah pasar kliwon lur, ndelalah nglewati outlet e @silkymilky_solo 😍 dadi @silkymilky_solo iki dodolan macem macem pudding lur, enek sing cup cilik karo cup gedhe, neng kene yo dodol salad buah wuihhh pokoke cocok banget di santap siang [baca…]

– AWAN AWAN NYEMIL BROWNIES SUPER LUMER COCOK TENAN KI LUR – Wadaww saiki nget

-
AWAN AWAN NYEMIL BROWNIES SUPER LUMER COCOK TENAN KI LUR 
-
Wadaww saiki  nget

– AWAN AWAN NYEMIL BROWNIES SUPER LUMER COCOK TENAN KI LUR 🤤 – Wadaww saiki @lapisaren ngetokne varian anyar lur, variane iki packaginge unik tenan, cocok digowo luar kota nggo oleh oleh ki lur, ha pie kabeh toppinge di pisah je, dan sing menarik koe iso nyesuaikne tingkat ketebalan topping sesuai seleramu 🤤 mantul tenan [baca…]

. WAH UDAN UDAN ENAKE NYEMIL SIOMAY PRASMANAN SEK KI LUR!!! . Panggone neng daer

.
WAH UDAN UDAN ENAKE NYEMIL SIOMAY PRASMANAN SEK KI LUR!!!
.
Panggone neng daer

. WAH UDAN UDAN ENAKE NYEMIL SIOMAY PRASMANAN SEK KI LUR!!!🤤 . Panggone neng daerah Kartasura lur, tepate neng nggone Siomay Kang Peyok 😁 neng kene ki sing special siomayne di gelar koyo gunung lur, dan koe iso njikuk dewe alias prasmanan sesuai seleramu 😍 mantul banget kiii 😍 Oiyo selain siomay neng kene yo [baca…]

. HABIS UJAN UJAN NYEMIL DIMSUM DULU MANTUL BANGET LUR!!! . Wadidawww saiki wes

.
HABIS UJAN UJAN NYEMIL DIMSUM DULU MANTUL BANGET LUR!!!
.
Wadidawww  saiki wes

. HABIS UJAN UJAN NYEMIL DIMSUM DULU MANTUL BANGET LUR!!!🤤 . Wadidawww @dimsum.soc saiki wes ndue outlet tetap lho lur 😍 panggone neng Tipes lur, tepate sebelah Barat SMAN 7 SURAKARTA 😍 . Eitsss ora gur kui lur, tentune @dimsum.soc yo ngenekne PROMO FREE BUBUR dinggo setiap pembelian menune neng kene 😍 selain kui @dimsum.soc [baca…]

– MALEM MINGGU GOLEK PANGGON NONGKRONG KARO NYEMIL BABY GURITA SEK WAE KI LUR –

-
MALEM MINGGU GOLEK PANGGON NONGKRONG KARO NYEMIL BABY GURITA SEK WAE KI LUR 
-

– MALEM MINGGU GOLEK PANGGON NONGKRONG KARO NYEMIL BABY GURITA SEK WAE KI LUR 🤤 – Wingi bengi aku bar golek cemilan neng nggone @tako_pico karo lur, mumpung lagi enek neng event Food Festival Beteng Vastenburg lur 😍 dadi sing special neng kene ki hampir menune kabeh ki bahan baku utamane nganggo Gurita lur 😍 [baca…]

– BENGI BENGI NYEMIL KRUPUK KULIT MANTUL TENAN KI!!! – Koyo aku ki lho gawene la

-
BENGI BENGI NYEMIL KRUPUK KULIT MANTUL TENAN KI!!!
-
Koyo aku ki lho gawene la

– BENGI BENGI NYEMIL KRUPUK KULIT MANTUL TENAN KI!!!🤤 – Koyo aku ki lho gawene langganan golek cemilan neng nggone @gulingmicin lur, neng kene ki special dodolan cemilan krupuk kulit sapi dengan varian rasa dan bentuk sing unik banget lur, hapie bentuke koyo guling tenan je!!! wakeh tenan isine lur 😭😭😭 dan sing genah nek [baca…]

– SORE SORE NONGKRONG SAMBIL NYEMIL SOMAY MANTUL BANGET KI LUR!!! – Koyo aku ki

-
SORE SORE NONGKRONG SAMBIL NYEMIL SOMAY MANTUL BANGET KI LUR!!!
-
Koyo aku ki

– SORE SORE NONGKRONG SAMBIL NYEMIL SOMAY MANTUL BANGET KI LUR!!!🤤🔥 – Koyo aku ki mau bar jajan siomay karo ndoro putriku neng Food Festival Solo Baru lur, tekan nggone ki mau aku langsung mampir neng nggone @siomay_teh_wiwid lur 🤤 aku ki mau mampir mrene mergo penasaran banget karo rasane lur, ha pie jarang tenan [baca…]

– PAGI PAGI JANGAN LUPA NYEMIL YANG MANIS MANIS DULU LUR!!! – Pokoke yen babakan

-
PAGI PAGI JANGAN LUPA NYEMIL YANG MANIS MANIS DULU LUR!!!
-
Pokoke yen babakan

– PAGI PAGI JANGAN LUPA NYEMIL YANG MANIS MANIS DULU LUR!!!😍 – Pokoke yen babakan DESSERT ENAK aku tetep milih nggone @dapoerbarru lur 😁 soale sing special neng kene ki dessert e dudu sembarang dessert lur, ha pie bahan bakune serba PREMIUM kabeh je 🤤 tur rasah semelang nek penguk/basi lur, soale neng kene ki [baca…]

– SORE SORE ENAKE NYEMIL MENTAI RICE ENAK TENAN KI LUR – Koyo aku ki mau bar ne

-
SORE SORE ENAKE NYEMIL MENTAI RICE ENAK TENAN KI LUR 
-
Koyo aku ki mau bar ne

– SORE SORE ENAKE NYEMIL MENTAI RICE ENAK TENAN KI LUR 🤤 – Koyo aku ki mau bar neng @solo.square lagi enek FOOD FESTIVAL lho lur 😍 tentune dengan makanan sing menarik banget 🤤 nek aku sih andalane yo tetep neng nggone mentai rice @bang_apeyy lur, hapie ki PIONER MENTAI RICE neng Solo je 😍 [baca…]

– WES POKOKE YEN BABAKAN CEMILAN PAS ESUK ESUK KARO NGOPI, AKU PILIH NYEMIL IKI

-
WES POKOKE YEN BABAKAN CEMILAN PAS ESUK ESUK KARO NGOPI, AKU PILIH NYEMIL IKI

– WES POKOKE YEN BABAKAN CEMILAN PAS ESUK ESUK KARO NGOPI, AKU PILIH NYEMIL IKI WAE 🙌 – Tepate neng nggon @lacremepuff.soloparagon lur 😁 ki wingi awan aku mampir mrene mergo pas lewat kok ketok lucu lucu creme puff e 😍 WIDIHHH MANTULLSSS, sing durung mudeng @lacremepuff.soloparagon dodol opo wae tak jelaske singkat lur, dadi [baca…]

. PAGI PAGI NYEMIL PUKIS ANDALANKU DULU LUR!!! . Koyo aku iki lur, wingi bar tu

.
PAGI PAGI NYEMIL PUKIS ANDALANKU DULU LUR!!!
.
Koyo aku iki lur,  wingi bar tu

. PAGI PAGI NYEMIL PUKIS ANDALANKU DULU LUR!!!🤤🤟 . Koyo aku iki lur, wingi bar tuku pukis gone @pukisbadran dinggo persiapan nyemil pas weekend ngene ki 😍 pukis e dudu sembarang pukis lho lur, iki pukis pioner aneka rasa dan topping neng Solo lur, wes ono HALAL MUI-ne sisan 😍 Oiyo neng kene pukis e [baca…]

– MALEM MINGGU SYAHDU, NYEMIL GURITA DULU – Wadidawww guritane KRENYEL KRENYELL

-
MALEM MINGGU SYAHDU, NYEMIL GURITA DULU 
-
Wadidawww guritane KRENYEL KRENYELL

– MALEM MINGGU SYAHDU, NYEMIL GURITA DULU 😍🔥 – Wadidawww guritane KRENYEL KRENYELL!!!🔥🤤 dino iki @tako_pico lagi enek neng event Hello Market Solo Paragon karo neng Food Festival The Park Mall Solo Baru lho lur 😍 sing durung mudeng @tako_pico dodolan opo, tak jelasne singkat wae ya lur 😁 dadi sing special neng kene ki [baca…]