. KENYIL KENYIL??COCOK TENAN IKI DINGGO NYEMIL PAS UDAN UDAN . Panggone neng ng

.
KENYIL KENYIL??COCOK TENAN IKI DINGGO NYEMIL PAS UDAN UDAN 
.
Panggone neng ng

. KENYIL KENYIL??COCOK TENAN IKI DINGGO NYEMIL PAS UDAN UDAN 🤤 . Panggone neng nggon Sate Kenyil Mas Ipul lapangan karangasem lur 😁 iki jajanan sing ratau tak lewatke seko aku ket jaman SD, mbien bapake sing dodol nek neng lapangan karangasem, tapi saiki wes di regenerasi karo anake lur 😁 . Oiyo sing menurutku [baca…]

– HAWANE ADEM TENAN LUR, NYEMIL DONAT SEK WAE KI ENAKE – Warga solo mesti genah

-
HAWANE ADEM TENAN LUR, NYEMIL DONAT SEK WAE KI ENAKE 
-
Warga solo mesti genah

– HAWANE ADEM TENAN LUR, NYEMIL DONAT SEK WAE KI ENAKE 🤤 – Warga solo mesti genah ra asing karo donat iki, yups tepate neng @abatadonuts 😍 donut rasa bintang lima tapi regane kaki lima alias murah meriah lur 😍 toppinge yo macem macem enek sing cokelat, greentea, keju, almond, pokoke kuomplit markomplit 🤤 – [baca…]

– ESUK ESUK NYEMIL BAKPIA SEK WAE LUR!!! – Panggone neng daerah Karanganyar lur,

-
ESUK ESUK NYEMIL BAKPIA SEK WAE LUR!!!
-
Panggone neng daerah Karanganyar lur,

– ESUK ESUK NYEMIL BAKPIA SEK WAE LUR!!!🤤 – Panggone neng daerah Karanganyar lur, tepate neng nggone @bakpiawirda , sing special neng kene ki bakpiane FRESH banget lur alias MADE BY ORDER langsung, tur sing genah higenitase terjamin lho lur 😍 – Oiyo selain higenitase terjamin, neng kene ki bahan bakune premium lur, rasah khawatir, [baca…]

– UDAN UDAN NYEMIL PISANG TANDUK, MARAI TANDUK TENAN!!! – Panggone neng daerah M

-
UDAN UDAN NYEMIL PISANG TANDUK, MARAI TANDUK TENAN!!!
-
Panggone neng daerah M

– UDAN UDAN NYEMIL PISANG TANDUK, MARAI TANDUK TENAN!!!🔥 – Panggone neng daerah Makamhaji lur, tepate neng nggone @gedhangdowo 😁 sing marai aku tertarik mrene ki mergo pisange nganggo pisang tanduk lur, dadi ukurane dowo tur gedhi 😍 pokoke bedo karo pisang goreng liyane lur!!🤤 – Selain kui sing menarik koe yo iso request topping [baca…]

. UJAN UJAN CAKUNG, NYEMIL ROTI PANGGANG KUKUS DULU LUR, NIKMAT BANGET . Iki pan

.
UJAN UJAN CAKUNG, NYEMIL ROTI PANGGANG KUKUS DULU LUR, NIKMAT BANGET
.
Iki pan

. UJAN UJAN CAKUNG, NYEMIL ROTI PANGGANG KUKUS DULU LUR, NIKMAT BANGET🤤 . Iki panggone neng mburi UMS lur, nah @rotipakubulibul iki nyediakne roti paku (panggang & kukus) isine macem macem varian rasa topping, enek rasa buah buahan koyo srikaya, strawberry, enek rasa cokelat, tiramisu, chocomaltine, trus enek sing rasa telur sosis karo telur smoked [baca…]

. HAWANE MENDUNG NYEMIL SEMPOL AYAM ENAK TENAN LUR!!! . Yo iki salah satu jajana

.
HAWANE MENDUNG NYEMIL SEMPOL AYAM ENAK TENAN LUR!!!
.
Yo iki salah satu jajana

. HAWANE MENDUNG NYEMIL SEMPOL AYAM ENAK TENAN LUR!!!🔥 . Yo iki salah satu jajanan primadonane wong Solo lur, Sempol Ayam goreng 😁 nek tak delok iki jajanane sebenere mirip koyo bakso ayam cuman bentuke dowo dan disundiki nggo jiting 😁 jajanan iki jane durung suwe lur neng Solo, tapi peminate wakeh tenan 😍 opo [baca…]

– UDAN UDAN NYEMIL KEBAB SEK WAE KI ENAKE – Aku wingi bengi critane bar golek ce

-
UDAN UDAN NYEMIL KEBAB SEK WAE KI ENAKE
-
Aku wingi bengi critane bar golek ce

– UDAN UDAN NYEMIL KEBAB SEK WAE KI ENAKE😍 – Aku wingi bengi critane bar golek cemilan neng Solo Paragon lur, ra nganggo suwe langsung tak gas neng nggon panggon cemilan andalanku to yo KABOBS Premium Kebab! @kabobs.id sing durung mudeng @kabobs.id dodol opo wae, dadi neng kene ki specialist dodolan berbagai jenis pipihan menu [baca…]

. WALAH UDAN MENEH LUR, NYEMIL DIMSUM NAK TENAN KI!!! . Koyo aku ki mau bar gole

.
WALAH UDAN MENEH LUR, NYEMIL DIMSUM NAK TENAN KI!!!
.
Koyo aku ki mau bar gole

. WALAH UDAN MENEH LUR, NYEMIL DIMSUM NAK TENAN KI!!!🤤 . Koyo aku ki mau bar golek dimsum neng nggone @dimsum.soc.tipes lur 🤤 . Eitsss ora gur kui lur, @dimsum.soc saiki yo ngetokne menu menu anyare lho lur, enek Kai Ca, Ceker Ayam, Lumpia Goreng/Rebus, Bakpao, Hakau Udang, Siomay Ayam, Bubur lan sak panunggale lur [baca…]

– WAIKI, MENDUNG MENDUNG NYEMIL DONAT KARO NONTON TV, COCOK TENAN SLURR!! – Sopo

-
WAIKI, MENDUNG MENDUNG NYEMIL DONAT KARO NONTON TV, COCOK TENAN SLURR!!
-
Sopo

– WAIKI, MENDUNG MENDUNG NYEMIL DONAT KARO NONTON TV, COCOK TENAN SLURR!!🤤 – Sopo to sing durung tau ngicipi kenikmatan donat nggone @donatflow? mesti hampir kabeh wes tau ngrasakne donate, hapie lur, selain rasane wenak, regane murah tenan je, sak kerdus isi 6 ngene ki mung 15K tok!!!😍 wadawww mantul tenan – Nek seko tampilane [baca…]

. BENGI BENGI NYEMIL DESSERT WENAK TENAN KI LUR!!! . Koyo aku ki mau bar mampir

.
BENGI BENGI NYEMIL DESSERT WENAK TENAN KI LUR!!!
.
Koyo aku ki mau bar mampir

. BENGI BENGI NYEMIL DESSERT WENAK TENAN KI LUR!!!🤤 . Koyo aku ki mau bar mampir neng nggone outlet e @silkymilky_solo sing lagi enek neng Food Festival Solo Paragon Mall 😍 dadi @silkymilky_solo iki dodolan macem macem pudding lur, enek sing cup cilik karo cup gedhe, neng kene yo dodol salad buah wuihhh pokoke cocok [baca…]

. HAWANE ADEMMMM, NYEMIL KUE BALOK GRENTEA SUPER MONCOR SEK WAE LUR!!! . Sore so

.
HAWANE ADEMMMM, NYEMIL KUE BALOK GRENTEA SUPER MONCOR SEK WAE LUR!!!
.
Sore so

. HAWANE ADEMMMM, NYEMIL KUE BALOK GRENTEA SUPER MONCOR SEK WAE LUR!!!😍🔥 . Sore sore ngene ki enake nyemil sing manis manis sek lur ben ra ngantuk 😍 koyo aku ki mau bar tuku cemilan neng nggone @kuebalokparikesit 😁 ki mau aku mampir mrene ki jare krungu krungu @kuebalokparikesit lagi ngetokne varian menu anyar lur, [baca…]

– ESUK ESUK ENAKE NYEMIL DONAT KARO NGOPI!!! – Sopo to sing durung tau ngicipi k

-
ESUK ESUK ENAKE NYEMIL DONAT KARO NGOPI!!!
-
Sopo to sing durung tau ngicipi k

– ESUK ESUK ENAKE NYEMIL DONAT KARO NGOPI!!!🤤 – Sopo to sing durung tau ngicipi kenikmatan donat nggone @donatflow? mesti hampir kabeh wes tau ngrasakne donate, hapie lur, selain rasane wenak, regane murah tenan je, sak kerdus isi 6 ngene ki mung 15K tok!!!😍 wadawww mantul tenan – Nek seko tampilane sih ketok nyempluk, dan [baca…]