. . Pecinta cilor dan maklor wajib banget njajal jajanan siji iki, panggone neng

. . Pecinta cilor dan maklor wajib banget njajal jajanan siji iki, panggone neng nggone Cilor Gaya lur, sing marai aku lengganan mrene ki bapake ket jaman durung usum cilor selalu konsisten ngeki porsi telur akeh banget nggon cilore, pokoke bedo karo cilor/maklor liyane sing “pelit” ngeki endok, sorry to say but its the fact [baca…]

. PUKIS PALING NAGIH TENAN KI LUR!!! . Pecinta pukis wajib banget njajal pukise

. PUKIS PALING NAGIH TENAN KI LUR!!!🔥 . Pecinta pukis wajib banget njajal pukise nggone @pukisbadran koyo aku ki mau bar tuku pukise dinggo persiapan nyemil pas weekend ngene ki 😍 pukis e dudu sembarang pukis lho lur, iki pukis pioner aneka rasa dan topping neng Solo lur, wes ono HALAL MUI-ne sisan 😍 Oiyo [baca…]

. ALAKATAK a.k.a BESENGEK MIE . Hayo sopo sing wes tau njajal kenikmatane jajan

.
ALAKATAK a.k.a BESENGEK MIE 
.
Hayo sopo sing wes tau njajal kenikmatane jajan

. ALAKATAK a.k.a BESENGEK MIE 😍 . Hayo sopo sing wes tau njajal kenikmatane jajanane iki lur?nah iki jajanan khas daerah Sukoharjonan karo Wonogiri lur, dadi iki modele koyo mie, tapi bahan bakune seko tepung singkong lur, trus di wenehi tempe benguk dinggo cakotane lur, trus di wadahi neng njero godong jati, dadi pas di [baca…]

Malem minggu iki meh do neng ndi lur ? Wes tau njajal panggon iki rung . Cocok

Malem minggu iki meh do neng ndi lur ? Wes tau njajal panggon iki rung  
.
Cocok

Malem minggu iki meh do neng ndi lur ? Wes tau njajal panggon iki rung @tenda.daun 😁 . Cocok banget nggo nongkrong rame-rame panggone, nggo ngumpul konco lawas penak banget 😁 cozy Oponeh regone murah buanget lho, jajalen dewe ra percoyo 🤣 . 50ewu wes turah-turah dan wareg buanget lur 😂 ki ig ne panggone [baca…]

– SAMBEL BABY CUMI PALING MONCOR SAK SOLO LUR!!!! – Kapan meneh lur isoh njajal

-
SAMBEL BABY CUMI PALING MONCOR SAK SOLO LUR!!!!
-
Kapan meneh lur isoh njajal

– SAMBEL BABY CUMI PALING MONCOR SAK SOLO LUR!!!!😍 – Kapan meneh lur isoh njajal rice bowl sambel cumi dengan harga sing terjangkau, dan kenikmatan yang luar biasa 🤤 Koyo aku ki mau bar njajal neng outlete @sambelcumi_solo sing neng mburi Solo Square🤤 – FYI iki rice bowl cumine nganggo Baby Cumi, alias anakan cumi [baca…]

. HIDDEN GEMS!!! PROMO FREE 100 TUMBLER!!! . Sopo sing wes njajal promone sing

.
HIDDEN GEMS!!! PROMO FREE 100 TUMBLER!!!
.
Sopo sing wes njajal promone  sing

. HIDDEN GEMS!!! PROMO FREE 100 TUMBLER!!!😍 . Sopo sing wes njajal promone @thaistreet_smg sing neng nggon @theparkmall_official lur??? 😍 Khusus dino iki karo sesuk tanggal 10 & 11 Januari 2020, @thaistreet_smg bakal ngenekne PROMO FREE 100 tumbler per hari ne dinggo 100 pembeli pertama lho lur 😍 wah cocok tenan karo hawane, ra nganggo [baca…]

. WADAWWW MASAKANE MANTUL TENAN IKI LUR . Hayo sopo sing durung tau njajal makan

.
WADAWWW MASAKANE MANTUL TENAN IKI LUR
.
Hayo sopo sing durung tau njajal makan

. WADAWWW MASAKANE MANTUL TENAN IKI LUR🤤 . Hayo sopo sing durung tau njajal makan siang neng nggone @wartegboss ?😁dadi sing special neng kene ki kabeh menu masakane FRESH dan dijamin ANTI AMIS AMIS CLUB 😍 tur rasah khawatir, neng kene koe isoh njikuk sego dewe sak njemblingmu lur, dan terutama nek masalah rego neng [baca…]

Cocok karo hawane lurr, adem2 maem seng anget tur pedesss Njajal PENTOL NDOWER

Cocok karo hawane lurr, adem2 maem seng anget tur pedesss 
Njajal PENTOL NDOWER

Cocok karo hawane lurr, adem2 maem seng anget tur pedesss 😍 Njajal PENTOL NDOWER SOLO @pentolpedas_solo . Sambel e neng kene marai lambeku ndower😂 Panggone di CEMANI barat e alvin shoes menu liyane selain pentol – sosis ndower – otak otak ndower – telur gulung ndower – Mie ndower Wes buka ket jam 1 awan [baca…]

– HAYO WES TAU NJAJAL JAJANAN SING SIJI IKI DURUNG LUR? – Dadi iki jajanane miri

-
HAYO WES TAU NJAJAL JAJANAN SING SIJI IKI DURUNG LUR?
-
Dadi iki jajanane miri

– HAYO WES TAU NJAJAL JAJANAN SING SIJI IKI DURUNG LUR?😁 – Dadi iki jajanane mirip koyo sushi, cuman model penyajiane bedo lur, nek iki digawe model koyo makaroni skotel, isine enek Nasi sing wes di campur karo nori, Trus daging, nah daginge ki iso milih enek ayam, beef, karo salmon 🤤 trus bar kui [baca…]

. WADUDUWWW PECINTA MAKANAN THAILAND WAJIB NJAJAL IKI, MUMPUNG LAGI DISKON 50% L

.
WADUDUWWW PECINTA MAKANAN THAILAND WAJIB NJAJAL IKI, MUMPUNG LAGI DISKON 50% L

. WADUDUWWW PECINTA MAKANAN THAILAND WAJIB NJAJAL IKI, MUMPUNG LAGI DISKON 50% LUR!!!😍 . Hello gaes, Thai Express buka cabang niy gaes…softopening per hari ini ya… Bagi kamu Thai Food Lover, kami kasih diskon 50% untuk menu paket Pad Thai Ayam + Thai Tea Original dari harga IDR 18.000 menjadi IDR 9.000 Syaratnya: 1. Wajib [baca…]

. ES PISANG IJO CUMAN 3K??MURAH BANGET!!! . Sopo hayo sing durung tau njajal ken

.
ES PISANG IJO CUMAN 3K??MURAH BANGET!!!
.
Sopo hayo sing durung tau njajal ken

. ES PISANG IJO CUMAN 3K??MURAH BANGET!!!🔥 . Sopo hayo sing durung tau njajal kenikmatan Es Pisang Ijo?nah sing rung tau wajib banget ki mampir jajan nen nggone Es Pisang Ijo Istimewa Group lur 😁 mumpung hawane sumuk cocok tenan diombeni nganggo Es Pisang Ijo 🤤 tur sing genah regane murah banget lur, sak Cup [baca…]

– SATE PONOROGO PALING MASYUK RASANE KI LUR – Hayo sopo sing durung tau njajal

-
SATE PONOROGO PALING MASYUK RASANE KI LUR 
-
Hayo sopo sing durung tau njajal

– SATE PONOROGO PALING MASYUK RASANE KI LUR 🤤 – Hayo sopo sing durung tau njajal Sate Ponorogo nggone Pak Mangun cedak Stasiun Balapan?😁 tenang, saiki wes bukak cabang anyare lur neng nggon Selatan Ella Skin Care 😁 sing ratau kumanan panggon nek meh ngiras, saiki rasah khawatir lur, panggone sing anyar iki yo ra [baca…]