Sarapan lurr … sopo seng wis tau Sarapan neng Pecel ndeso ngisor ringin Waduk

Sarapan lurr ... sopo seng wis tau Sarapan neng Pecel ndeso ngisor ringin Waduk

Sarapan lurr … sopo seng wis tau Sarapan neng Pecel ndeso ngisor ringin Waduk Cengklik iki? . Pecele iki ra koyo biasane lur … nganggo beras merah. Sak liane pecel sambel kacang, iso milih wijen. Kapan2 minggu isuk sarapan kene yuk..karo jalan2 neng waduk Cengklik, Boyolali. . Regrann from @kabarsolo Sumber Berita