– ESUK ESUK ENAKE NYEMIL DONAT KARO NGOPI!!! – Sopo to sing durung tau ngicipi k

-
ESUK ESUK ENAKE NYEMIL DONAT KARO NGOPI!!!
-
Sopo to sing durung tau ngicipi k

– ESUK ESUK ENAKE NYEMIL DONAT KARO NGOPI!!!🤤 – Sopo to sing durung tau ngicipi kenikmatan donat nggone @donatflow? mesti hampir kabeh wes tau ngrasakne donate, hapie lur, selain rasane wenak, regane murah tenan je, sak kerdus isi 6 ngene ki mung 15K tok!!!😍 wadawww mantul tenan – Nek seko tampilane sih ketok nyempluk, dan [baca…]

Seng wingi durung kebagian dinggo ngicipi tahu susu seng lagi hitz iki ndang dic

Seng wingi durung kebagian dinggo ngicipi tahu susu seng lagi hitz iki ndang dic

Seng wingi durung kebagian dinggo ngicipi tahu susu seng lagi hitz iki ndang dicobo selak entek meneh mumpung diskon 40% only GRABFOOD kode promo “Grabwaejuara” gofood juga open 🌷 . 🏠 TAHU SUSU MAMITHA SOLO JAYENGAN . Pertama Ketemu Tahu susu ini dari @tasulumermamithasolo ini ada rasa yang unik karena Tahu ini tanpa di bumbui [baca…]

– SOTO KULITE WAKEH TENANN!!! – Sopo hayo sing durung tau ngicipi kenikmatan ngg

-
SOTO KULITE WAKEH TENANN!!!
-
Sopo hayo sing durung tau ngicipi kenikmatan ngg

– SOTO KULITE WAKEH TENANN!!!🔥 – Sopo hayo sing durung tau ngicipi kenikmatan nggone sotone Cak No ngarep RRI?aku yakin hampir kabeh mesti wes tau, soale ratau sepi je warunge, larise polll 😍 – Sing marai laris neng kene ki selain sotone seger, regane murah meriah, koe neng kene yo iso request tambahan topping enek [baca…]

– PANAS PANAS ENAKE NGOPI SEK WAE KI LUR!! – Wis doh nyobo durung lur, ngicipi k

-
PANAS PANAS ENAKE NGOPI SEK WAE KI LUR!!
-
Wis doh nyobo durung lur, ngicipi k

– PANAS PANAS ENAKE NGOPI SEK WAE KI LUR!!🤤 – Wis doh nyobo durung lur, ngicipi kopi sing lagi fenomenal sing enek neng Solo? Yuuups @kopikenangan.id 😍 iki kopine rasane jan mantul tenan lur 🤤 – 🍽 OVERALL rasa es kopine mantep banget lur, perpaduan kopi susune kenthel ora marai eneg 🤤 opo neh diombe [baca…]

– TUKU 2 ES KOPI KENANGAN MANTAN GUR 30K??? – Wis doh nyobo durung lur, ngicipi

-
TUKU 2 ES KOPI KENANGAN MANTAN GUR 30K??? 
-
Wis doh nyobo durung lur, ngicipi

– TUKU 2 ES KOPI KENANGAN MANTAN GUR 30K??? 😍 – Wis doh nyobo durung lur, ngicipi kopi sing lagi fenomenal sing enek neng Solo? Yuuups @kopikenangan.id 😍 iki kopine rasane jan mantul tenan lur 🤤 – 🍽 OVERALL rasa es kopine mantep banget lur, perpaduan kopi susune kenthel ora marai eneg 🤤 opo neh [baca…]