. HAYO WARUNG ANDALANE SOPO IKI? . Yoiiii lur, ki panggone neng nggone Warung Bu

.
HAYO WARUNG ANDALANE SOPO IKI?
.
Yoiiii lur, ki panggone neng nggone Warung Bu

. HAYO WARUNG ANDALANE SOPO IKI?😁 . Yoiiii lur, ki panggone neng nggone Warung Bu Narti a.k.a SOR TALOK etan pasar kembang lur 😁 neng kene ki dodolane komplit tenan lho lur, jangan tumpang?enek, sego liwet?enek, sego gudeg?eneng, wes pokoke komplit tenan, cocok banget nggo jujukan koe nek ditakoni yangmu, “meh mangan neng ndi?” dijamin [baca…]

. HABIS UJAN UJAN NYEMIL NI PANGSIT MANTUL BANGET LUR!!! . Tepate neng nggone l

.
HABIS UJAN UJAN NYEMIL NI PANGSIT MANTUL BANGET LUR!!!
.
Tepate neng nggone  l

. HABIS UJAN UJAN NYEMIL NI PANGSIT MANTUL BANGET LUR!!!🤤 . Tepate neng nggone @hotpangsit_nyonyorsolo lur 😍 dadi wingi aku nemokne cemilane iki neng nggon daerah UMS lur 😍 sing special neng nggon kene ki pangsite isine wakeh tenan lur, dan enek 3 varian isi, enek bakso, ayam, karo sosis 😍 selain kui koe yo [baca…]

. ASHIYAAPP JAJANAN PANGSIT ANYAR COME BACK!!!! . Tepate neng nggone lur dadi

.
ASHIYAAPP JAJANAN PANGSIT ANYAR COME BACK!!!!
.
Tepate neng nggone  lur  dadi

. ASHIYAAPP JAJANAN PANGSIT ANYAR COME BACK!!!!😍 . Tepate neng nggone @hotpangsit_nyonyorsolo lur 😍 dadi wingi aku nemokne cemilane iki neng nggon daerah UMS lur 😍 sing special neng nggon kene ki pangsite isine wakeh tenan lur, dan enek 3 varian isi, enek bakso, ayam, karo sosis 😍 selain kui koe yo isoh lho request [baca…]

. MIE ACEH REGO 12K??WADAWW KOMPLIT TENAN ISINE LUR . Panggone neng nggone ki

.
MIE ACEH REGO 12K??WADAWW KOMPLIT TENAN ISINE LUR 
.
Panggone neng nggone  ki

. MIE ACEH REGO 12K??WADAWW KOMPLIT TENAN ISINE LUR 😍 . Panggone neng nggone @miegaullsp ki lur 😁 ki mau mrene mergo jarene neng kene ki dodolan mie aceh, dan sing genah regane murah meriah tenan lur, ha pie semene ambane gur 12K je 😍 wes komplit sak isen isenane koyo sing tak foto kui [baca…]

. SORE SORE OJO LALI NONGKRONG SEK, BEN KOYO CAH ENOM . Panggone neng nggone l

.
SORE SORE OJO LALI NONGKRONG SEK, BEN KOYO CAH ENOM 
.
Panggone neng nggone  l

. SORE SORE OJO LALI NONGKRONG SEK, BEN KOYO CAH ENOM 😂 . Panggone neng nggone @lembaranbaru_id lur 😁 neng kene ki panggone enek sing indoor karo outdoor, pokoke panggone syahdu tenan lur 😁 . Eitsss rasah khawatir, senajan panggone syahdu, neng kene ki regane murah meriah, cocok tenan pokoke dinggo koe sing pengen nongkrong [baca…]

– SUMPAH IKI SYEGER TENAN LUR!!! – panggone neng nggone Thai Tea mburi Solo Squ

-
SUMPAH IKI SYEGER TENAN LUR!!!
-
panggone neng nggone Thai Tea  mburi Solo Squ

– SUMPAH IKI SYEGER TENAN LUR!!!🤤 – panggone neng nggone Thai Tea @ayethaitea mburi Solo Square lur 😍 sing marai aku penasaran mrene ki wingi selain lagi ngelak, baknen ki yo lagi enek PROMO DISKON 10% lho lur 😍 wadawww mantul tenan ki 😍 – 🍺 OVERALL seger tenan ki rasane, greenteane kroso banget, dan [baca…]

. WAIKI OMBENAN ANDALANKU!!! GER TENAN SLUR!! . Panggone neng nggone Utara Kamp

.
WAIKI OMBENAN ANDALANKU!!! GER TENAN SLUR!!
.
Panggone neng nggone  Utara Kamp

. WAIKI OMBENAN ANDALANKU!!! GER TENAN SLUR!!🤤 . Panggone neng nggone @saystory.kts Utara Kampus IAIN lur, dadi sing special neng kene ki dodolan Es Susu Full Cream nganggo varian rasa sing macem macem lur, enek coklat, red velvet, greentea, lan sak panunggale 🤤 dan sing genah rasane seger polll ki lur 🤤 . Aku wingi [baca…]

– WAIKI SEBLAK INSTANE MURAH TENAN LUR!!!! – Panggone neng nggone lur, dadi nen

-
WAIKI SEBLAK INSTANE MURAH TENAN LUR!!!!
-
Panggone neng nggone  lur, dadi nen

– WAIKI SEBLAK INSTANE MURAH TENAN LUR!!!!🔥 – Panggone neng nggone @seblaknenggeulisss lur, dadi neng kene ki special dodolan Seblak karo Chuangki lur 😍 eitsss ra gur kui, sing marai aku penasaran pesen mrene ki selain wenak, packaginge ringkes tenan, dan gampang banget masake 😍 opo neh regane MURAH MERIAH tenan lur!!!😍 wes pokoke sing [baca…]

. GOLEK KEHANGATAN SEK DENGAN SEPIRING PEMPEK ANDALANKU!!! . Tepate neng nggone

.
GOLEK KEHANGATAN SEK DENGAN SEPIRING PEMPEK ANDALANKU!!!
.
Tepate neng nggone

. GOLEK KEHANGATAN SEK DENGAN SEPIRING PEMPEK ANDALANKU!!!😍 . Tepate neng nggone Pempek Pak Gundul lur 😍 ki pempeke wes legend banget, ha pie ket jaman SMA wes manggrok neng kene, tur sing marai menarik ki yo porsi pempeke sing super gede kui lho lur 🤤 jan marai ngiler 🤤 opo neh regane terjangkau banget, [baca…]

. WAIKI KOFISYOP ANYAR SYAHDU TENAN LUR!!! . Panggone neng nggone lur neng ken

.
WAIKI KOFISYOP ANYAR SYAHDU TENAN LUR!!!
.
Panggone neng nggone  lur  neng ken

. WAIKI KOFISYOP ANYAR SYAHDU TENAN LUR!!!😍 . Panggone neng nggone @lembaranbaru_id lur 😁 neng kene ki panggone enek sing indoor karo outdoor, pokoke panggone syahdu tenan lur 😁 opo neh ngombene dikancani mbak mbak dishub @ajengmheemhee 😂🤟 . Eitsss rasah khawatir, senajan panggone syahdu, neng kene ki regane murah meriah, cocok tenan pokoke dinggo [baca…]

SARAPAN PECEL JAMUR ENAK TENAN KI LUR!!! . Tepate neng nggone Pecel Jamur Tiram

SARAPAN PECEL JAMUR ENAK TENAN KI LUR!!!
.
Tepate neng nggone Pecel Jamur Tiram

#kulinerBPJS SARAPAN PECEL JAMUR ENAK TENAN KI LUR!!!🤤 . Tepate neng nggone Pecel Jamur Tiram Mbak Suliy Pabelan, panggone strategis banget lur, neng nggon ngarep RS Orthopedi Solo 😍 senajan panggone gur neng warung emplek emplek, tapi nek babakan roso ojo salah lur, ENDESSS 🤤 . 🍽 FIRST BITE PECEL JAMUR TIRAM Pecele seger tenan [baca…]

– GURITANE GEDE TENAN KI LUR!!! – Panggone neng nggone , iki cemilan sing ratau

-
GURITANE GEDE TENAN KI LUR!!!
-
Panggone neng nggone  , iki cemilan sing ratau

– GURITANE GEDE TENAN KI LUR!!!🤤 – Panggone neng nggone @tako_pico , iki cemilan sing ratau tak lewatkan nek pas lagi neng Food Festival lur, mumpung lagi enek neng event Food Festival Solo Paragon langsung tak GASS lur 😍 – Maklum aku wes lengganan banget jajan mrene lur, nganti tiap enek neng Food Festival selalu [baca…]