. SARAPAN PECEL SAMBEL WIJEN NIKMAT POLLL!!! . Yaps iki tepate neng nggone pecel

. SARAPAN PECEL SAMBEL WIJEN NIKMAT POLLL!!!🤤 . Yaps iki tepate neng nggone pecel Keliling Bu Waginem lur 😁 selain pecel neng kene ki yo dodol gendar pecel, gorengan, karo bongko lur, dan sing marai special seko dodolane Bu Waginem iki yo sambele karo nasi merahe lur, sambele ki nganggo sambel wijen, dan sayure ki [baca…]

– BAKSO PORSI KULI, SAK MANGKOK KUEBAKKK!!!! – Panggone neng nggone Bakso Pakdhe

-
BAKSO PORSI KULI, SAK MANGKOK KUEBAKKK!!!!
-
Panggone neng nggone Bakso Pakdhe

– BAKSO PORSI KULI, SAK MANGKOK KUEBAKKK!!!!😱 – Panggone neng nggone Bakso Pakdhe Utara Matahari Singosaren lur, sing marai aku penasaran mrene ki menurut testimoni beberapa sing wes njajal porsine wakeh banget 😍 – Oiyo pilihan baksone neng kene ki enek beberapa lur, enek bakso alus, bakso campur urat, karo bakso urat jumbo 🤤 nek [baca…]

. AWAN AWAN PANAS GOLEK CEMILAN TAHU CRISPY SEK LUR!!!! . Tepate neng nggone Tah

. AWAN AWAN PANAS GOLEK CEMILAN TAHU CRISPY SEK LUR!!!!🔥🔥 . Tepate neng nggone Tahu Crispy Mas Tegar a.k.a Pak Kasno Makamhaji lur 😁 neng kene selain dodolan tahu crispy yo dodolan KFC versi kearifan lokal alias ayam goreng tepung lur🤤 cocok tenan iki nggo jujukan golek cemilan/lawuhmu lur 🤤 . 🍽 FIRST BITE TAHU [baca…]

. TAHU KUPAT ACAR TERENDES!!! . Panggone neng nggone Tahu Kupat Pak Jo Brewok ng

. TAHU KUPAT ACAR TERENDES!!!🤤 . Panggone neng nggone Tahu Kupat Pak Jo Brewok ngarep Roti Mahkota lur 😁 ki salah satu tahu kupat andalanku nek pas lagi sarapan, sing mbedakne tahu kupat neng kene karo liyane ki nek neng kene modele kabeh tahu + bakwane FRESH alias di goreng langsung lur, dadi pas di [baca…]

. ADEM ADEM MANGAN MIE NYEMEK SUPER PEDAS SEK LUR!!!! . Panggone neng nggone Wed

.
ADEM ADEM MANGAN MIE NYEMEK SUPER PEDAS SEK LUR!!!!
.
Panggone neng nggone Wed

. ADEM ADEM MANGAN MIE NYEMEK SUPER PEDAS SEK LUR!!!!🔥🔥🔥 . Panggone neng nggone Wedangan Special Pedas Pak Tres lur 😁 Sing Special neng wedangane iki masakane ki dudu sego kucing lur, tapi mie nyemek, karo nasi goreng, dan kabeh masakane ki SUPER PEDAS 🔥 . 🍽 FIRST BITE MIE NYEMEK SUPER PEDAS Kuahe PEDES [baca…]

. SALAH SATU SPOT BAKSO ANDALANKU KI LUR!! . Panggone neng nggone Bakso Pak Mars

.
SALAH SATU SPOT BAKSO ANDALANKU KI LUR!!
.
Panggone neng nggone Bakso Pak Mars

. SALAH SATU SPOT BAKSO ANDALANKU KI LUR!!🔥 . Panggone neng nggone Bakso Pak Marsono lur, iki panggone neng cedak bangjo gemblegan, aku mrene pertama kali ki mergo ra sengojo, pas hawane panas, ndelalah wetenge kluruk, ehhh malah enek bapak bapak parkir sing ngandani panggon bakso tersembunyi sing rasane wes kondang enak tenan!!!🤤 . Nek [baca…]

. SUMPAH IKI SEMPOLE KUANDEL TENAN TELURE!!! . Tepate neng nggone , neng kene k

. SUMPAH IKI SEMPOLE KUANDEL TENAN TELURE!!!🤤 . Tepate neng nggone @sempolsolo , neng kene ki sing marai unik sempole di baluri telur kopyok sing kandel tenan lur jan marai kemecer banget 🤤 opo neh sempole ki murah banget regane gur SEWU tok lur 😍 selain kui koe yo iso request nganggo mayonaise barang lho [baca…]

. PECEL NDESO ANDALANKU!!! . Yaps iki tepate neng nggone pecel Keliling Bu Wagin

. PECEL NDESO ANDALANKU!!!🤤 . Yaps iki tepate neng nggone pecel Keliling Bu Waginem lur 😁 selain pecel neng kene ki yo dodol gendar pecel, gorengan, karo bongko lur, dan sing marai special seko dodolane Bu Waginem iki yo sambele karo nasi merahe lur, sambele ki nganggo sambel wijen, dan sayure ki nganggo tambahan JANTUNG [baca…]

. HAYO WARUNG ANDALANE SOPO IKI? . Yoiiii lur, ki panggone neng nggone Warung Bu

.
HAYO WARUNG ANDALANE SOPO IKI?
.
Yoiiii lur, ki panggone neng nggone Warung Bu

. HAYO WARUNG ANDALANE SOPO IKI?😁 . Yoiiii lur, ki panggone neng nggone Warung Bu Narti a.k.a SOR TALOK etan pasar kembang lur 😁 neng kene ki dodolane komplit tenan lho lur, jangan tumpang?enek, sego liwet?enek, sego gudeg?eneng, wes pokoke komplit tenan, cocok banget nggo jujukan koe nek ditakoni yangmu, “meh mangan neng ndi?” dijamin [baca…]

. HABIS UJAN UJAN NYEMIL NI PANGSIT MANTUL BANGET LUR!!! . Tepate neng nggone l

.
HABIS UJAN UJAN NYEMIL NI PANGSIT MANTUL BANGET LUR!!!
.
Tepate neng nggone  l

. HABIS UJAN UJAN NYEMIL NI PANGSIT MANTUL BANGET LUR!!!🤤 . Tepate neng nggone @hotpangsit_nyonyorsolo lur 😍 dadi wingi aku nemokne cemilane iki neng nggon daerah UMS lur 😍 sing special neng nggon kene ki pangsite isine wakeh tenan lur, dan enek 3 varian isi, enek bakso, ayam, karo sosis 😍 selain kui koe yo [baca…]

. ASHIYAAPP JAJANAN PANGSIT ANYAR COME BACK!!!! . Tepate neng nggone lur dadi

.
ASHIYAAPP JAJANAN PANGSIT ANYAR COME BACK!!!!
.
Tepate neng nggone  lur  dadi

. ASHIYAAPP JAJANAN PANGSIT ANYAR COME BACK!!!!😍 . Tepate neng nggone @hotpangsit_nyonyorsolo lur 😍 dadi wingi aku nemokne cemilane iki neng nggon daerah UMS lur 😍 sing special neng nggon kene ki pangsite isine wakeh tenan lur, dan enek 3 varian isi, enek bakso, ayam, karo sosis 😍 selain kui koe yo isoh lho request [baca…]

. MIE ACEH REGO 12K??WADAWW KOMPLIT TENAN ISINE LUR . Panggone neng nggone ki

.
MIE ACEH REGO 12K??WADAWW KOMPLIT TENAN ISINE LUR 
.
Panggone neng nggone  ki

. MIE ACEH REGO 12K??WADAWW KOMPLIT TENAN ISINE LUR 😍 . Panggone neng nggone @miegaullsp ki lur 😁 ki mau mrene mergo jarene neng kene ki dodolan mie aceh, dan sing genah regane murah meriah tenan lur, ha pie semene ambane gur 12K je 😍 wes komplit sak isen isenane koyo sing tak foto kui [baca…]