. NASI LIWET URITAN?BEUHHH SEDEP TENAN LUR!!! . Panggone neng nggon Nasi Liwet P

.
NASI LIWET URITAN?BEUHHH SEDEP TENAN LUR!!!
.
Panggone neng nggon Nasi Liwet P

. NASI LIWET URITAN?BEUHHH SEDEP TENAN LUR!!!🤤 . Panggone neng nggon Nasi Liwet Pasar kleco lur, sing special neng kene ki koe iso nambah lawuh sesuai seleramu, enek sayap, kepala, paha, kulit, brutu, karo uritan 🤤 dan selain nasi liwet neng kene yo dodol ketan juruh barang lur, wes pokoke komplit tenan 🤤 . Yen [baca…]

– ESUK ESUK NYEGER SOTO KULIT NAK TENAN KI LUR – Panggone neng nggon Soto Lamon

-
ESUK ESUK NYEGER SOTO KULIT NAK TENAN KI LUR 
-
Panggone neng nggon Soto Lamon

– ESUK ESUK NYEGER SOTO KULIT NAK TENAN KI LUR 🤤 – Panggone neng nggon Soto Lamongan Cak No lur 😁 sing marai aku mampir mrene ki mergo mben lewat ratau sepi warunge lur, maklum selain regane cukup terjangkau, rasane yo endes banget lur 😁 – Selain kui neng kene koe yo iso request tambahan [baca…]

. BAR UDAN UDAN GOLEK TAHU GIMBAL SEK WAE KI ENAKE . Tepate neng nggon daerah k

.
BAR UDAN UDAN GOLEK TAHU GIMBAL SEK WAE KI ENAKE 
.
Tepate neng nggon daerah k

. BAR UDAN UDAN GOLEK TAHU GIMBAL SEK WAE KI ENAKE 🤤 . Tepate neng nggon daerah kartasura lur, nggon Tahu Gimbal Mas Wawan 😁 neng kene ki special dodolan tahu gimbal, sing rung mudeng tahu gimbal, tahu gimbal ki mirip koyo ketoprak jakarta, ya mung nek tahu gimbal ki di tambahi bakwan udang + [baca…]

. BAKSO CHUANGKINE JAN MARAI GOBYOS TENAN LUR!!! . Panggone iki neng nggon The P

.
BAKSO CHUANGKINE JAN MARAI GOBYOS TENAN LUR!!!
.
Panggone iki neng nggon The P

. BAKSO CHUANGKINE JAN MARAI GOBYOS TENAN LUR!!!🔥 . Panggone iki neng nggon The Park Mall Solo Baru lur, neng kene lagi enek Food Festival lho lur, jan akeh tenan stand panganane lur 😍 tapi sing marai aku tertarik yo gone @bakso_chuangki_akang_bandung iki 😍 neng kene dodolan semacam bakso pedes kekinian lur 🤤 wah yo [baca…]

. HIDDEN GEMS, SING MARAI NGILER TENAN IKI LUR!!! . Tepate neng nggon lur neng

.
HIDDEN GEMS, SING MARAI NGILER TENAN IKI LUR!!!
.
Tepate neng nggon  lur  neng

. HIDDEN GEMS, SING MARAI NGILER TENAN IKI LUR!!!🤤 . Tepate neng nggon @navia_kebab lur 😍 neng kene ki spesialis dodolan berbagai olahan kebab lur, dan sing marai aku tertarik mrene ki selain kebabe enak, yo regane kui lho lur, murah meriah tenan je 😍 . Ora gur kui lur, selain murah neng kene ki [baca…]

. GUILTY PLEASURE SING MARAI KETAGIHAN TENAN IKI LUR!!!! . Tepate neng nggon lu

.
GUILTY PLEASURE SING MARAI KETAGIHAN TENAN IKI LUR!!!!
.
Tepate neng nggon  lu

. GUILTY PLEASURE SING MARAI KETAGIHAN TENAN IKI LUR!!!!🤤 . Tepate neng nggon @navia_kebab lur 😍 neng kene ki spesialis dodolan berbagai olahan kebab lur, dan sing marai aku tertarik mrene ki selain kebabe enak, yo regane kui lho lur, murah meriah tenan je 😍 . Ora gur kui lur, selain murah neng kene ki [baca…]

. WAH UDAN UDAN ENAKE GOLEK SING SEGER SEK WAE KI LUR . Panggone iki neng nggon

.
WAH UDAN UDAN ENAKE GOLEK SING SEGER SEK WAE KI LUR 
.
Panggone iki neng nggon

. WAH UDAN UDAN ENAKE GOLEK SING SEGER SEK WAE KI LUR 🤤 . Panggone iki neng nggon The Park Mall Solo Baru lur, baknen neng kene lagi enek Food Festival lho lur, jan akeh tenan stand panganane lur 😍 tapi sing marai aku tertarik yo gone @chuangki_akang_bandung iki 😍 neng kene dodolan semacam bakso [baca…]

– WAIKI COWZY TENAN PANGGONE LUR DINGGO NONGKRONG – Panggone neng nggon daerah l

-
WAIKI COWZY TENAN PANGGONE LUR DINGGO NONGKRONG
-
Panggone neng nggon daerah l

– WAIKI COWZY TENAN PANGGONE LUR DINGGO NONGKRONG😍🤟 – Panggone neng nggon daerah laweyan lur, tepate neng nggone @betah.nongkrong lur 😍 aku ki mau mrene ki mergo di rekomendasikne koncoku, jare enek panggon nongkrong anyar, full ac dan free wifi, tur sing genah jare roso masakane enak enak dan regane murah lur 😍 waah yo [baca…]

– PANGGON NONGKRONG ANYARRRRR, FREE WIFI LUR – Panggone neng nggon daerah lawey

-
PANGGON NONGKRONG ANYARRRRR, FREE WIFI LUR 
-
Panggone neng nggon daerah lawey

– PANGGON NONGKRONG ANYARRRRR, FREE WIFI LUR 😍🤟 – Panggone neng nggon daerah laweyan lur, tepate neng nggone @betah.nongkrong lur 😍 aku ki mau mrene ki mergo di rekomendasikne koncoku, jare enek panggon nongkrong anyar, full ac dan free wifi, tur sing genah jare roso masakane enak enak dan regane murah lur 😍 waah yo [baca…]

. SALAH SATU BAKSO URAT ANDALANKU KI LUR!!! . Panggone neng nggon Bakso Titoti h

.
SALAH SATU BAKSO URAT ANDALANKU KI LUR!!!
.
Panggone neng nggon Bakso Titoti h

. SALAH SATU BAKSO URAT ANDALANKU KI LUR!!!🤤 . Panggone neng nggon Bakso Titoti honggowongso lur, yen mben aku mrene ko mesti pesene bakso urat tok lur ket mbien mben mangan rene cocok e gur sing urat soale 🤤 ra lali ki mau nganggo sego ben marem 🤤 . Seko tampilane ki ketok kebak banget [baca…]

– MIE AYAM PORSI KULI TENAN KI LUR!!! – Nek ra percoyo moro neng nggon daerah UM

-
MIE AYAM PORSI KULI TENAN KI LUR!!!
-
Nek ra percoyo moro neng nggon daerah UM

– MIE AYAM PORSI KULI TENAN KI LUR!!!😭 – Nek ra percoyo moro neng nggon daerah UMS lur, tepate neng ngarep PIGNATELI Karangasem nggone Mie Ayam Theg Sheg Bang Ahmad 😁, aku jane wes langganan kene suwe lur, cuman ki lagi pertama kali tak review 😁 – Secara keseluruhan memang hampir podo karo mie ayam [baca…]

– CHICKEN KATSU KAKI LIMA LEGENDARIS DI KOTA SOLO!!! – Panggone neng nggon Warun

-
CHICKEN KATSU KAKI LIMA LEGENDARIS DI KOTA SOLO!!!
-
Panggone neng nggon Warun

– CHICKEN KATSU KAKI LIMA LEGENDARIS DI KOTA SOLO!!!😍🤟 – Panggone neng nggon Warung Tokyo A.K.A Pak Warto Shelter kuliner barat Pengadilan Negri ngarep Sriwedari lur😁 neng kene ki menune special kabeh lur, pas wingi aku takon karo bakule sing paling best seller ki jarene Chicken Katsune lur, ha pie sak porsine ki oleh chicken [baca…]