– MALEM MINGGU GOLEK JUJUKAN NGGO NGEMIL SEK WAE KI ENAKE!!! – Wadaww sing wingi

-
MALEM MINGGU GOLEK JUJUKAN NGGO NGEMIL SEK WAE KI ENAKE!!!
-
Wadaww sing wingi

– MALEM MINGGU GOLEK JUJUKAN NGGO NGEMIL SEK WAE KI ENAKE!!!😍 – Wadaww sing wingi durung sempet njajal kenikmatan takoyaki nggone @tako_pico , langsung agendakne wae lur, mumpung dino iki lagi enek neng event Food Festival Solo Paragon nganti suk Minggu lho lur 😁 – Sing marai aku selalu mampir mrene ki yo mergo kabeh [baca…]

Referensi nggo koncomu lurr, mbok menowo ono seng pingin gawe film soal Keraton2

Referensi nggo koncomu lurr, mbok menowo ono seng pingin gawe film soal Keraton2

Referensi nggo koncomu lurr, mbok menowo ono seng pingin gawe film soal Keraton2an 😁 . Bantul – ‘Ratu’ Fanni Aminadia memesan sekitar 300 setel seragam Keraton Agung Sejagat di Putro Moelyono Drumband, Bantul. Berapa harga satu setel seragam tersebut? “Untuk harga satu setel itu Rp 900 ribu, itu sudah meliputi topi, baju, celana, dan aksesori,” [baca…]

• hehehe ndelok mbak e seger tenan, eh maksudte ndelok ombenan e . nggo kwe kwe

•
hehehe ndelok mbak e seger tenan, eh maksudte ndelok ombenan e 
.
nggo kwe kwe

• hehehe ndelok mbak e seger tenan, eh maksudte ndelok ombenan e 😂 . nggo kwe kwe sing durung nyobo @cadburyblend.id ning paragon ndang nyobo gan lagi enek promo potongan harga karo free extra bobba. aku wes nyobo rasane ngene 👍. . promo berlaku di outlet paragon dan the park. promo berlaku selama bulan januari [baca…]

Wes do jajal rene rung lur ? UNS , wifine banter cocok banget nggo nggarap tuga

Wes do jajal rene rung lur ?  UNS , wifine banter cocok banget nggo nggarap tuga

Wes do jajal rene rung lur ? @nawasena.solo UNS , wifine banter cocok banget nggo nggarap tugas dan ngobrol, nggo yang yangan yo oleh 🤣 . Wingi rene rame banget, ono smoking area, ono ac ne, makanan minuman komplit nggo ngancani ngobrol😁 . Ayo cah do rene seng rung tau jajal yo 😘 Tak rekomendasi [baca…]

OMAH SEMAR BUKA MULAI SIANG Wedangan sing paling rekomended nggo acara quality

OMAH SEMAR BUKA MULAI SIANG 

Wedangan sing paling rekomended nggo acara quality

OMAH SEMAR BUKA MULAI SIANG 😍 Wedangan sing paling rekomended nggo acara quality time karo keluargamu, calon morotuamu, konco sekolahmu, konco kantormu utowo konco rasan2mu lurr… @angkringan_omahsemar, wedangane mantep, panggone resik tur nyaman, menune komplit… . Buka jam 11-24.00, Parkir luas, Bisa menampung 150 orang, Ada ruang meeting ber ac, Sound lengkap . Menu: Nasi [baca…]

. PANGGONE SYAHDU TENAN KI LUR, COCOK NGGO NGEYUP KARO NGOPI!! . Yo iki kofisyop

.
PANGGONE SYAHDU TENAN KI LUR, COCOK NGGO NGEYUP KARO NGOPI!!
.
Yo iki kofisyop

. PANGGONE SYAHDU TENAN KI LUR, COCOK NGGO NGEYUP KARO NGOPI!!😍 . Yo iki kofisyop anyar sing wajib banget di jajal lur, panggone neng @sandarankopi lur 😍 sing marai aku tertarik mrene ki yo panggone kui lho lur, syahdu tenan je, ha pie selain indoor yo enek outdoor e, tur cowzy banget panggone lur 😍 [baca…]

Tenda Daun lagi promo gede-gedean ki neng Grab / Gofood wah mayan nggo ngirit n

Tenda Daun lagi promo gede-gedean ki neng Grab / Gofood  wah mayan nggo ngirit n

Tenda Daun lagi promo gede-gedean ki neng Grab / Gofood 😭 wah mayan nggo ngirit nabung rabi 🤣 . Mben Jumat awan jam 11.00-16.00 ono diskon 20% barang, terus neng gojek karo grab ngasi 40% 😂 edan . Weteng e mimin bulan iki aman brarti, jik iso nabung, soale murah dan panggone puenaak pol 😆 [baca…]

– LIBUR PANJANG TELAH USAI, WES NDUE JUJUKAN NGGO TUKU OLEH OLEH DURUNG LUR?NYOH

-
LIBUR PANJANG TELAH USAI, WES NDUE JUJUKAN NGGO TUKU OLEH OLEH DURUNG LUR?NYOH

– LIBUR PANJANG TELAH USAI, WES NDUE JUJUKAN NGGO TUKU OLEH OLEH DURUNG LUR?NYOH TAK KEI REFERENSI 😁 – Panggone neng daerah Karanganyar lur, tepate neng nggone @bakpiawirda , sing special neng kene ki bakpiane FRESH banget lur alias MADE BY ORDER langsung, tur sing genah higenitase terjamin lho lur 😍 – Oiyo selain higenitase [baca…]

. SOPO SING GOLEK GANDOS??? . Nyohh tak kei referensi gandos nggo koe lur, soale

.
SOPO SING GOLEK GANDOS???
.
Nyohh tak kei referensi gandos nggo koe lur, soale

. SOPO SING GOLEK GANDOS???😁 . Nyohh tak kei referensi gandos nggo koe lur, soale iki salah satu jajanan tradisional khas Solo sing saiki wes jarang banget di temoni neng tengah kota Solo lur 😁 . Dadi iki modele mirip banget karo Kue Pancong khas Jawa Barat lur, yo mung sing mbedakne bahan bakune iki [baca…]

Critane numpak motor keblasuk google map..mjngkin lali ra dirubah mode yen nggo

Critane numpak motor keblasuk google map..mjngkin lali ra dirubah mode yen nggo

Critane numpak motor keblasuk google map..mjngkin lali ra dirubah mode yen nggo motor 😂 Wis tau keblusuk google map durung lurr? . Pengendara Sepeda Motor Masuk Tol… Seorang pengendara sepeda motor Lina, 20 tahun, dari Klaten Jawa Tengah kebingungan saat jalan yang dilalui ternyata adalah jalan menuju pintu masuk Tol Ngasem Colomadu Karanganyar. Beruntung segera [baca…]