Wah baknen neng Klaten yo ono. Tag koncomu cah Klaten, sopo ngerti cedak omahe

Wah baknen neng Klaten yo ono. Tag koncomu cah Klaten, sopo ngerti cedak omahe

Wah baknen neng Klaten yo ono. Tag koncomu cah Klaten, sopo ngerti cedak omahe 😁 . Solopos.com, SEMARANG — Aparat Kepolisian Daerah (Polda) Jawa Tengah (Jateng) terus melakukan pemeriksaan terhadap Totok Santosa, 42, dan Fanni Aminadia, yang mengaku sebagai raja dan ratu Keraton Agung Sejagat. Hasil pemeriksaan terbaru, Polda Jateng menemukan fakta jika Keraton Agung [baca…]

. WAIKI PANGGON NONGKRONG ANYAR LUR!! . Wah pecinta gelato wajib ngerti ki, temp

.
WAIKI PANGGON NONGKRONG ANYAR LUR!!
.
Wah pecinta gelato wajib ngerti ki, temp

. WAIKI PANGGON NONGKRONG ANYAR LUR!!🔥 . Wah pecinta gelato wajib ngerti ki, tempat makan dan nongkrong anyar sing syahdu banget, panggone neng @apollogelato_ lur 😍 panggone cucok meong tenan dinggo nongkrong karo foto-foto, soale konsep e jos banget ki 😍 nah neng kene memang special e gelato ne lur muantulll banget akeh varian rasane [baca…]

. WAIKI ENEK PANGGON NONGKRONG ANYAR LUR!!! . Wah pecinta gelato wajib ngerti ki

.
WAIKI ENEK PANGGON NONGKRONG ANYAR LUR!!!
.
Wah pecinta gelato wajib ngerti ki

. WAIKI ENEK PANGGON NONGKRONG ANYAR LUR!!!😍🤟 . Wah pecinta gelato wajib ngerti ki, DINO IKI lagi enek GRAND OPENING @apollo_gelato_solo lur 😍 panggone cucok meong tenan dinggo nongkrong karo foto-foto, soale konsep e jos banget ki 😍 nah neng kene memang special e gelato ne lur muantulll banget akeh varian rasane komplit 🤤 tapi [baca…]

. WAYAHE WAYAHE, WAYAHE MAKAN SIANG . Hayooo sopo sih sing ora ngerti Catering

.
WAYAHE WAYAHE, WAYAHE MAKAN SIANG 
.
Hayooo sopo sih sing ora ngerti Catering

. WAYAHE WAYAHE, WAYAHE MAKAN SIANG 🤤 . Hayooo sopo sih sing ora ngerti Catering Dahar Eco? Catering sing terkenal mergo menu makanan e ki wenak wenaaak tenan, higenis dan dijamin 100% halal lho lur 😍dan ternyata saiki bukak resto juga jenenge @griyadahareco 😍 wahhh mantul ki nek pengen ngrasakne menu makanan e dahareco ora [baca…]

. WAH MALEM JUMAT ENAKE NANJAKNE JAJAN SISAN GOLEK PROMO SOPO NGERTI MENANG HADI

.
WAH MALEM JUMAT ENAKE NANJAKNE JAJAN SISAN GOLEK PROMO SOPO NGERTI MENANG HADI

. WAH MALEM JUMAT ENAKE NANJAKNE JAJAN SISAN GOLEK PROMO SOPO NGERTI MENANG HADIAH CINCIN LUR 😍 . Koe wajib banget melu promone iki lur, dadi iki @pantiespizzasolo lagi ngadakne promo #winwincincinkawin lho lur 😍 cocok banget ki nggo koe sing selak pengen rabi tapi rung ndue dit nggo tuku ali ali utowo cincin 😍 [baca…]