Wah awan mau panas ‘ngentang2’ yo gaes. Cocok yen sore2 ngene jajan cilok gone

Wah awan mau panas 'ngentang2' yo gaes. Cocok yen sore2 ngene jajan cilok gone

Wah awan mau panas ‘ngentang2’ yo gaes. Cocok yen sore2 ngene jajan cilok gone @utarinuralina kulon bandara. Pemandangane kene sejuk seger, cedak sawah og ๐Ÿ˜ . . . Photo repost dr @ketoprak_jowo Sumber Berita

. Assalamu’alaikum Lurrrr…. . Howone panas ngentang2 enake golek minuman sing

.
Assalamu'alaikum Lurrrr....
.
Howone panas ngentang2 enake golek minuman sing

. Assalamu’alaikum Lurrrr…. . Howone panas ngentang2 enake golek minuman sing segerr…๐Ÿ˜ . Monggo dipun icipi,ono @starkult.mangkuyudan lurrr, minuman sing lg hits neng kalangan anak muda kekinian….minuman berbahan dasar yakult, kro susu… Segerr?? Pastinya lurrr….๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ . Varian rasane enek 7 rasa, – Leci Kult – Anggur Kult – Sirsak Kult – Lemon Kult – Strawberry [baca…]