– SOTONYA MONCOR BANGET SLURRRR – Panggone neng “Soto Mas Di” ngarep Roti Mahko

-
SOTONYA MONCOR BANGET SLURRRR 
-
Panggone neng "Soto Mas Di" ngarep Roti Mahko

– SOTONYA MONCOR BANGET SLURRRR 🔥🤟 – Panggone neng “Soto Mas Di” ngarep Roti Mahkota lur, neng kene ki Special Soto kwali ASLI, ha pie rata rata soto liyane wes move on neng nggon panci dan ngoborine nganggo kompor gas, nek neng kene ki jik mempertahankan keaslian Soto Kwaline lur, ijik nganggo Kwali Seko Tanah [baca…]

. BAKSO KOJEK MONCOR YANG WAJIB DI JAJAL!!! . Panggone neng ngarep Kelurahan Sum

.
BAKSO KOJEK MONCOR YANG WAJIB DI JAJAL!!!
.
Panggone neng ngarep Kelurahan Sum

. BAKSO KOJEK MONCOR YANG WAJIB DI JAJAL!!!🔥 . Panggone neng ngarep Kelurahan Sumber Banjarsari lur, neng kene ki special dodolan bakso isi telur puyuh lur 🤤 seko tampilane yo mirip karo bakso ojek pada umume, cuman ukurane memang rodo gede gede lur, jan marai kemecer pokoke 🤤 . 🍽 FIRST BITE BAKSO OJEK Baksone [baca…]

. SUMPAH INI DAGING SOTONYA BANYAK BANGET . Panggone neng “Soto Mas Di” ngarep

.
SUMPAH INI DAGING SOTONYA BANYAK BANGET 
.
Panggone neng "Soto Mas Di" ngarep

. SUMPAH INI DAGING SOTONYA BANYAK BANGET 🤤 . Panggone neng “Soto Mas Di” ngarep Roti Mahkota lur, neng kene ki Special Soto kwali ASLI, ha pie rata rata soto liyane wes move on neng nggon dandang dan ngoborine nganggo kompor gas, nek neng kene ki jik mempertahankan keaslian Soto Kwaline lur, ijik nganggo Kwali [baca…]