Panggonan ngopi anyar ki lurr.. Lagi bukak dino iki. Jenenge lokasine neng Jl.

Panggonan ngopi anyar ki lurr.. Lagi bukak dino iki. Jenenge  lokasine neng Jl.

Panggonan ngopi anyar ki lurr.. Lagi bukak dino iki. Jenenge @kopilawe.id, lokasine neng Jl. Perintis Kemerdekaan No. 43 Laweyan. ..lor e Garuda billiard Nggone mayan asyik ki…buka mulai jam 10.00 – 24.00 WIB. Menune cek dewe neng slide mburi yo gas 😊 . . . #coffee #coffeeshop #coffeeaddict #coffeeholic #kopi #kopiindonesia #kopihitam #location #kopisenja #kotasolo [baca…]

– BAKSO MBLEDOS PALING MONCOR DI SOLO LUR – Panggone neng daerah Kabangan Sonda

-
BAKSO MBLEDOS PALING MONCOR DI SOLO LUR 
-
Panggone neng daerah Kabangan Sonda

– BAKSO MBLEDOS PALING MONCOR DI SOLO LUR 🤤🔥 – Panggone neng daerah Kabangan Sondakan lur, tepate neng nggone bakso mbledos, baksone neng kene isoh di jenengi bakso mbledos mergane njero baksone ki enek lomboke lur 😍 cocok tenan ki pokokoke nggo jujukan makan siang 🤤 – Sing ra doyan pedes tenang wae lur, neng [baca…]

– ESUK ESUK SARAPAN SOTO BABAT JAN MANTUL BANGET KI – Tepate neng nggon Soto Ba

-
ESUK ESUK SARAPAN SOTO BABAT JAN MANTUL BANGET KI 
-
Tepate neng nggon Soto Ba

– ESUK ESUK SARAPAN SOTO BABAT JAN MANTUL BANGET KI 🤤 – Tepate neng nggon Soto Babat Nikmat Sari Kartasura lur 🤤 neng kene ki special dodolan soto babat, tapi selain soto babat, neng kene ki enek salah satu menu special meneh lur, jenenge Babat Gongso 🤤 masalah roso rasah perlu tak jlentrehke panjang lebar [baca…]

– BAKSO MANUK LONDO???? – Wingi awan critane aku bar golek makan siang neng daer

-
BAKSO MANUK LONDO????
-
Wingi awan critane aku bar golek makan siang neng daer

– BAKSO MANUK LONDO????🤤🤤🤤 – Wingi awan critane aku bar golek makan siang neng daerah unisri, tepate neng nggone @baksomamanktse lur 😁, dadi neng kene ki dodolane bakso karo mie ayam lur, dan jenenge mie ayam karo baksone ki unik-unik lur 😂, enek bakso genderuwo, bakso jrangkong, bakso menthok crot, bakso hulk, karo bakso buto, [baca…]

– BAKSO PORSI YAK YAKAN – Panggone neng nggone Bakso Pakdhe Utara Matahari Sing

-
BAKSO PORSI YAK YAKAN 
-
Panggone neng nggone Bakso Pakdhe Utara Matahari Sing

– BAKSO PORSI YAK YAKAN 😭 – Panggone neng nggone Bakso Pakdhe Utara Matahari Singosaren lur, sing marai aku penasaran mrene ki menurut testimoni beberapa sing wes njajal porsine wakeh banget 😍 – Tekan panggone wingi terpantau rame lancar lur, oiyo pilihan baksone neng kene ki enek beberapa lur, enek bakso alus, bakso campur urat, [baca…]

. CEMILAN BARU YANG WAJIB DI COBA NIH LUR . Yupss, tepate neng nggone lur nek

.
CEMILAN BARU YANG WAJIB DI COBA NIH LUR 
.
Yupss, tepate neng nggone  lur  nek

. CEMILAN BARU YANG WAJIB DI COBA NIH LUR 🤤 . Yupss, tepate neng nggone @bolabii_ubikopong.uns lur 🤤 nek biasane koe nemokne cemilan ubi dalam bentuk rebus a.k.a telo godog, saiki enek inovasi cemilan anyar sing berbahan baku seko telo, jenenge bola bola ubi 🤤 seko tampilane yen sepintas bentuke mirip koyo cilok ya lur [baca…]

– BATAGOR PREMIUM TITOTI ENAK BANGET LUR!!! – Ki mau aku bar mampir mangan neng

-
BATAGOR PREMIUM TITOTI ENAK BANGET LUR!!!
-
Ki mau aku bar mampir mangan neng

– BATAGOR PREMIUM TITOTI ENAK BANGET LUR!!!🤤 – Ki mau aku bar mampir mangan neng nggone bakso titoti honggowongso lur, neng kene ki baknen selain dodol bakso karo mie ayam yo dodol siomay kukus karo siomay goreng lur 😍 aku mau tukune sing siomay goreng lur, seko tampilane komplit tenan iki mau tak absen enek [baca…]

. BOBA ARENNYA MONCOR BANGET LUR . Tepate neng nggone lur, dadi neng kene ki s

.
BOBA ARENNYA MONCOR BANGET LUR 
.
Tepate neng nggone  lur, dadi neng kene ki s

. BOBA ARENNYA MONCOR BANGET LUR 🔥🔥🔥 . Tepate neng nggone @kopibecak lur, dadi neng kene ki special dodolan minuman kopi kemasan 😍 dan sing marai unik, neng kene ki ngetokne varian anyar jenenge Boba Aren, dadi iki semacam susu tapi nganggo gula aren trus di wenehi koyo bubble ngono kae lur, dadi rasane dijamin [baca…]

. PROMO PARAH, ES OVALTINE CUMAN 2K DOANG LUR!!! . Tepate neng nggon The Park S

.
PROMO PARAH, ES OVALTINE CUMAN 2K DOANG LUR!!!
.
Tepate neng nggon  The Park S

. PROMO PARAH, ES OVALTINE CUMAN 2K DOANG LUR!!!🔥🔥🔥 . Tepate neng nggon @u_ungcafe The Park Solo Baru @theparksolo_official lur, dadi neng kene ki lagi Grand Opening dan ngadakne PROMO DISKON SUPER GILA!!! hapie sak CUP OVALTINE semene gedene gur cukup bayar 2K tok je 😍 . 🔰 FYI sing PROMO iki gur Es Ovaltine [baca…]

. GRILLED OCTOPUSNYA MONCOR ABIS NIH . Tepate neng nggone karo lur, mumpung d

.
GRILLED OCTOPUSNYA MONCOR ABIS NIH 
.
Tepate neng nggone  karo  lur, mumpung d

. GRILLED OCTOPUSNYA MONCOR ABIS NIH 🤤 . Tepate neng nggone @tako_pico karo @poko_tea lur, mumpung dino iki lagi enek neng event Food Festival neng Solo Paragin Mall 😍 dadi sing special neng kene ki hampir menune kabeh ki bahan baku utamane nganggo Gurita lur 😍 seko tampilane sih ketok moncor banget 😍 ha pie [baca…]

. PANGSITNYA NAGIH BANGET!!! . Tepate neng nggone lur dadi wingi aku nemokne c

.
PANGSITNYA NAGIH BANGET!!!
.
Tepate neng nggone  lur  dadi wingi aku nemokne c

. PANGSITNYA NAGIH BANGET!!!🤤 . Tepate neng nggone @pangsitdasdezz lur 😍 dadi wingi aku nemokne cemilane iki neng nggon Food Festival Solo Paragon Mall lur 😍 sing special neng nggon kene ki pangsite isine wakeh tenan lur, dan enek 3 varian isi, enek bakso, ayam, karo sosis 😍 selain kui koe yo isoh lho request [baca…]