Wis do mlipir neng Maleman Sekaten hurung gaes? . GEBYAR PASAR RAKYAT SEKATEN SO

Wis do mlipir neng Maleman Sekaten hurung gaes?
.
GEBYAR PASAR RAKYAT
SEKATEN SO

Wis do mlipir neng Maleman Sekaten hurung gaes?๐Ÿ™„ . GEBYAR PASAR RAKYAT SEKATEN SOLO 11 Oktober – 17 November 2019 @ Alun-Alun Kidul Solo Photo by @joeluluk Sumber Berita

Wis tau ngerasake apem hurung Lurr? Iki enek apem anyar neng Solo jeneng e Aku

Wis tau ngerasake apem hurung Lurr?
Iki enek apem anyar neng Solo jeneng e 

Aku

Wis tau ngerasake apem hurung Lurr? Iki enek apem anyar neng Solo jeneng e @apemmenul Aku wingi bar nyubo Lurr… rasane uenakk tenan, empuk tur Menul-Menul koyo jenenge ๐Ÿ˜„ Tekstur e apem menul ki lembut tur ora nyereti, bedo karo apem seng biasane. Pilihan toping e macem-macem, cocok banget dinggo cemilan utowo oleh-oleh dinggo calon [baca…]

– MIE AYAM PAKAI JAMUR TIRAM??? WUIDIHHHH MAK NYUS TENAN!!! – Panggone neng nggo

-
MIE AYAM PAKAI JAMUR TIRAM??? WUIDIHHHH MAK NYUS TENAN!!!
-
Panggone neng nggo

– MIE AYAM PAKAI JAMUR TIRAM???๐Ÿ˜ WUIDIHHHH MAK NYUS TENAN!!!๐Ÿคค – Panggone neng nggon daerah baturan lur, tepate neng Mie Ayam Pak Lan alias Pak Ramelan ๐Ÿ˜ sing marai aku mampir mrene ki mergo mie ayame unik banget lur, nganggo JAMUR TIRAM ๐Ÿ˜ BEUHH mantul gak tuh, mie ayam di kei topping jamur tiram mesti [baca…]

– BAKSO KOCOK??? MONCOR LURRR – Tepate neng nggone Sriwedari lur, dadi neng ke

-
BAKSO KOCOK??? MONCOR LURRR 
-
Tepate neng nggone  Sriwedari lur, dadi neng ke

– BAKSO KOCOK???๐Ÿคค MONCOR LURRR ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ – Tepate neng nggone @thejagongan Sriwedari lur, dadi neng kene ki lagi ngetokne menu anyar jenenge Bakso Kocok lur ๐Ÿ˜ seko proses nggawene sih mirip banget karo proses gawene Mie Kocok Bandung lur, dadi kabeh bahane ki di godok neng saringan trus di kocok kocok ๐Ÿ˜ – Oiyo selain [baca…]

Ono seng seneng durian ora gaes? . Iki wis ono seng dasaran. Lokasine neng kulon

Ono seng seneng durian ora gaes?
.
Iki wis ono seng dasaran. Lokasine neng kulon

Ono seng seneng durian ora gaes? . Iki wis ono seng dasaran. Lokasine neng kulon Pom Pabelan, Kartosuro. Regone mulai 15.000an. Soal roso cek dewe ya, mimin rapati seneng duren soale ๐Ÿ™ˆ __ LAPAK DURIAN Barat Pom Bensin Pabelan, Kartasura, Sukoharjo Sumber Berita

. MONCOR TENAN KI LUR, LUMER TUMPEH TUMPEH . Tepate neng nggon lur ki mau awa

.
MONCOR TENAN KI LUR, LUMER TUMPEH TUMPEH 
.
Tepate neng nggon  lur  ki mau awa

. MONCOR TENAN KI LUR, LUMER TUMPEH TUMPEH ๐Ÿ˜๐ŸคŸ . Tepate neng nggon @lacremepuff.soloparagon lur ๐Ÿ˜ ki mau awan aku mampir mrene mumpung lagi GRAND OPENING enek PROMO DISKON 25% ALL ITEM ๐Ÿ˜ WIDIHHH MANTULLSSS, sing durung mudeng @lacremepuff.soloparagon dodol opo wae tak jelaske singkat lur, dadi neng kene ki special dodolan creme puff, dadi [baca…]

– SUMPAH CEKERE EMPUK TENAN KI LUR!!! – Panggone neng nggone gudeg Bu Witri lur,

-
SUMPAH CEKERE EMPUK TENAN KI LUR!!!
-
Panggone neng nggone gudeg Bu Witri lur,

– SUMPAH CEKERE EMPUK TENAN KI LUR!!!๐Ÿคค – Panggone neng nggone gudeg Bu Witri lur, panggone ki neng nggon daerah jebres, tepat sebrang hotel asia kae lho lur ๐Ÿ˜ – Neng kene special dodolan gudeg lan sak bolo bolone lur ๐Ÿ˜ dan sing menarik neng kene ki koe iso request nganggo nasi utowo bubur ๐Ÿ˜ [baca…]

Mbaleni Ambyar Neng Gulo Klopo 13 November 2019 Monggo sareng-sareng wonten W

Mbaleni Ambyar Neng Gulo Klopo

13 November 2019

Monggo sareng-sareng  wonten W

Mbaleni Ambyar Neng Gulo Klopo 13 November 2019 Monggo sareng-sareng #MbaleniAmbyar wonten Wedangan Gulo Klopo dengan penampilan spesial Didi Kempot. #MbaleniAmbyar neng Gulo Klopo Tiket Box : Wedangan Gulo Klopo Jl. Diponegoro No.123, Wirogunan, Kartasura Maddog Infected Store Jl. Sam Ratulangi No.30, Manahan – Solo Argha : 0821 4396 5853 Bayu : 0812 5057 0382 [baca…]

“Tak duduhi dalene… belok kiri lurus wae… ” . Pedotmu neng belokan sengendi

"Tak duduhi dalene... belok kiri lurus wae... "
.
Pedotmu neng belokan sengendi

“Tak duduhi dalene… belok kiri lurus wae… ” . Pedotmu neng belokan sengendi lurrr ๐Ÿคญ . . . ๐Ÿ“ท @ariefnovan_ . ๐Ÿ“Jalan tembus Tawangmangu – Sarangan Sumber Berita