. AWAN AWAN ENAKE GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI LUR!!! . Panggone iki neng n

.
AWAN AWAN ENAKE GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI LUR!!!
.
Panggone iki neng n

. AWAN AWAN ENAKE GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI LUR!!!🤤 . Panggone iki neng nggon The Park Mall Solo Baru lur, baknen neng kene lagi enek Food Festival lho lur, jan akeh tenan stand panganane lur 😍 tapi sing marai aku tertarik yo gone @bakso_chuangki_akang_bandung iki 😍 neng kene dodolan semacam bakso pedes [baca…]

Seng malem tahun baru Imlek neng sar Gede sopo wae lurr.. Tetep jogo kebersihan

Seng malem tahun baru Imlek neng sar Gede sopo wae lurr.. Tetep jogo kebersihan

Seng malem tahun baru Imlek neng sar Gede sopo wae lurr.. Tetep jogo kebersihan lan barang bawaan ya 👍 . Mbengi iki ono live music & barongsai hingga tengah malam Sumber Berita

. JAJANAN KHAS JEPANG UNIK TENAN KI LUR!!!! . Hayo sopo sing wes mampir neng Foo

.
JAJANAN KHAS JEPANG UNIK TENAN KI LUR!!!!
.
Hayo sopo sing wes mampir neng Foo

. JAJANAN KHAS JEPANG UNIK TENAN KI LUR!!!!😍 . Hayo sopo sing wes mampir neng Food Festival @theparksolo_official ?😁 Nah nek koe lagi mampir mrene ojo lali mampir neng nggone salah satu spot jajanan khas jepang sing menurutku rekomen banget lur, panggone neng nggone @dokidoki_streetfood 😁 iki jajanane unik tenan lur, dan gur enek nek [baca…]

– PIONER MENTAI RICE NENG KOTA SOLO KI LUR!!! – Wah baknen dino iki neng The Par

-
PIONER MENTAI RICE NENG KOTA SOLO KI LUR!!!
-
Wah baknen dino iki neng The Par

– PIONER MENTAI RICE NENG KOTA SOLO KI LUR!!!🔥 – Wah baknen dino iki neng The Park Solo Baru lagi enek FOOD FESTIVAL lho lur 😍 tentune dengan makanan sing menarik banget 🤤 nek aku sih andalane yo tetep neng nggone mentai rice @bang_apeyy lur, hapie ki PIONER MENTAI RICE neng Solo je 😍 dadi [baca…]

. GUILTY PLEASURE TENAN IKI LUR!!! . Baknen saiki lagi enek neng beberapa Food

.
GUILTY PLEASURE TENAN IKI LUR!!!
.
Baknen saiki  lagi enek neng beberapa Food

. GUILTY PLEASURE TENAN IKI LUR!!!🔥 . Baknen saiki @thaistreet_smg lagi enek neng beberapa Food Festival lur, neng Paragon, karo The Park Mall Solo Baru 😍 tentune dengan PROMO MENARIK tenan iki lur, hapie @thaistreet_smg lagi ngenekne PROMO BELI 2 GRATIS 1 CUP KECIL JE!!!🔥 wadidaw mancapss . Iki wingi aku pesene Chicken In Red, [baca…]

Sopo seng duwe kenangan neng keneee . “Jare lungo mung sedelok-Jare sewulan rak

Sopo seng duwe kenangan neng keneee 
. "Jare lungo mung sedelok-Jare sewulan rak

Sopo seng duwe kenangan neng keneee 🤔 . “🎶Jare lungo mung sedelok-Jare sewulan rak ono-Pamitmu naliko semono ning Stasiun Balapan Solo…🎶. . Stasiun Balapan Solo dengan skybridge-nya sebagai penghubung dengan Terminal Tirtonadi. . . . from @dhian_hardjodisastro . #solo #surakarta #kotasolo #stasiunbalapan #jawatengah #skygrapher #droneindonesia #djisparkindonesia #droneshots Sumber Berita

Cedak-cedakan sik.. rung iso piknik neng Venice Itali, Kali Pepe pun jadi . . P

Cedak-cedakan sik.. rung iso piknik neng Venice Itali, Kali Pepe pun jadi 
.
.
P

Cedak-cedakan sik.. rung iso piknik neng Venice Itali, Kali Pepe pun jadi 😃 . . PERAHU WISATA – GREBEG SUDIRO Naik dari Dermaga belakang BRI Sudirman. HTM 10.000,- Durasi 10-15 menit Beroperasi 15-25 Januari 2020 pukul 18.00-22.00 WIB Photo : @deffryadyatama from @kabarsolo Sumber Berita

. HIDDEN GEMS, SING MARAI NGILER TENAN IKI LUR!!! . Tepate neng nggon lur neng

.
HIDDEN GEMS, SING MARAI NGILER TENAN IKI LUR!!!
.
Tepate neng nggon  lur  neng

. HIDDEN GEMS, SING MARAI NGILER TENAN IKI LUR!!!🤤 . Tepate neng nggon @navia_kebab lur 😍 neng kene ki spesialis dodolan berbagai olahan kebab lur, dan sing marai aku tertarik mrene ki selain kebabe enak, yo regane kui lho lur, murah meriah tenan je 😍 . Ora gur kui lur, selain murah neng kene ki [baca…]

. MIE ACEH REGO 12K??WADAWW KOMPLIT TENAN ISINE LUR . Panggone neng nggone ki

.
MIE ACEH REGO 12K??WADAWW KOMPLIT TENAN ISINE LUR 
.
Panggone neng nggone  ki

. MIE ACEH REGO 12K??WADAWW KOMPLIT TENAN ISINE LUR 😍 . Panggone neng nggone @miegaullsp ki lur 😁 ki mau mrene mergo jarene neng kene ki dodolan mie aceh, dan sing genah regane murah meriah tenan lur, ha pie semene ambane gur 12K je 😍 wes komplit sak isen isenane koyo sing tak foto kui [baca…]

Kapan terakhir dolan neng Rowo Pening? Saiki tambah asyik gaes, digawe jembatan

Kapan terakhir dolan neng Rowo Pening? Saiki tambah asyik gaes, digawe jembatan

Kapan terakhir dolan neng Rowo Pening? Saiki tambah asyik gaes, digawe jembatan koyo ngene. . . Photo : @bagas.ade . 📍Bukit Cinta, Rawa Pening, Ambarawa Kab. Semarang Sumber Berita