– ANJAYYY BAKSO AREMA SEGINI BANYAKNYA CUMAN 10K???!!!! – Panggone neng daerah B

-
ANJAYYY BAKSO AREMA SEGINI BANYAKNYA CUMAN 10K???!!!!
-
Panggone neng daerah B

– ANJAYYY BAKSO AREMA SEGINI BANYAKNYA CUMAN 10K???!!!!🔥🔥 – Panggone neng daerah Banyuagung lur, tepate neng nggone Bakso Arema Cak Dedik 😁 jan jane ik warung baksone ki wes lumayan legend lur, tapi wes suwe banget tutup, jare bakule ki mau mergo bar mbangun omah dadi sementara warunge tutup, dan ndelalah ki mau aku pas [baca…]

– WAIKI TANGGAL ENOM ENEK PROMO BUY 1 GET 1 LANGSUNG GASSS – Panggone neng ngg

-
WAIKI TANGGAL ENOM ENEK PROMO BUY 1 GET 1  LANGSUNG GASSS 
-
Panggone neng ngg

– WAIKI TANGGAL ENOM ENEK PROMO BUY 1 GET 1 😍 LANGSUNG GASSS 🏃🏃 – Panggone neng nggone @sugar.uns lur, dadi neng kene ki dodolan berbagai macam susu full cream, dengan varian rasa menarik, enek Taro, Milktea, Vanilla, Chocolatte, karo Cafelatte 😍 oiyo kabeh varian minumane neng kene ki nganggo Brown Sugar kabeh lur, dadi [baca…]

Neng Tawangmangu kowe karo sopo..? . Pie kabare seng mbiyen boncengan mrene? .

Neng Tawangmangu kowe karo sopo..? 
.
Pie kabare seng mbiyen boncengan mrene? 
.

Neng Tawangmangu kowe karo sopo..? 🎶 . Pie kabare seng mbiyen boncengan mrene? 😂 . . Di Payakumbuh Sumbar punya kelok 9. Tawangmangu Karanganyar punya kelok 5 versi mini, tepatnya sebelum masuk gerbang Tawangmangu.😘 . . from @dhian_hardjodisastro . 📍 Tawangmangu, Karanganyar #tawangmangu #karanganyar #agendasolo Sumber Berita

– JUJUKAN NONGKRONG ANYAR SUPER COWZY KI LUR – Panggone neng nggone Banjarsari

-
JUJUKAN NONGKRONG ANYAR SUPER COWZY KI LUR 
-
Panggone neng nggone  Banjarsari

– JUJUKAN NONGKRONG ANYAR SUPER COWZY KI LUR 😍🤟 – Panggone neng nggone @males.ahh Banjarsari lur, dadi neng kene ki dodolan berbagai olahan teh karo kopi lur, selain minuman, neng kene yo enek berbagai macam pancake, dengan rasa sing luar biasa tentune 😍🤟 – Yen aku wingi pesene rodo okeh lur, maklum nyucukne mumpung tanggal [baca…]

. SALAH SATU BAKSO URAT ANDALANKU KI LUR!!! . Panggone neng nggon Bakso Titoti h

.
SALAH SATU BAKSO URAT ANDALANKU KI LUR!!!
.
Panggone neng nggon Bakso Titoti h

. SALAH SATU BAKSO URAT ANDALANKU KI LUR!!!🤤 . Panggone neng nggon Bakso Titoti honggowongso lur, yen mben aku mrene ko mesti pesene bakso urat tok lur ket mbien mben mangan rene cocok e gur sing urat soale 🤤 ra lali ki mau nganggo sego ben marem 🤤 . Seko tampilane ki ketok kebak banget [baca…]

. MINGGU MINGGU GOLEK LEKER SEK WAE KI ENAKE . Tepate neng daerah kraton solo l

.
MINGGU MINGGU GOLEK LEKER SEK WAE KI ENAKE 
.
Tepate neng daerah kraton solo l

. MINGGU MINGGU GOLEK LEKER SEK WAE KI ENAKE 🤤 . Tepate neng daerah kraton solo lur, neng nggone Kue Leker Pak Ridwan 🤤 neng kene ki sing special kue lekere masake nganggo areng lur dadi dijamin panase awet tur aromane khas banget 🤤 . 🍽 FIRST BITE KUE LEKER Kue lekere crispy banget lur, [baca…]

. SUMPAH NENG KENE KI ROTINE KUOMPLIT TENAN LUR!!! . Iki roti andalanku ket jama

.
SUMPAH NENG KENE KI ROTINE KUOMPLIT TENAN LUR!!!
.
Iki roti andalanku ket jama

. SUMPAH NENG KENE KI ROTINE KUOMPLIT TENAN LUR!!!😍 . Iki roti andalanku ket jaman mbiyen sih lur 😍 termasuk roti legend neng kota solo @dikabakeryandcake 😍 wahhh soyo rene ki varian rotine soyo akeh lur dan selalu ngetokne menu sing kekinian 😍 enek berbagai macam roti koyo sobek, donat, cake, trus akeh macem macem [baca…]

. SOTO DAGING SAPI TELUNGEWUNAN?WADIDAW MURAH BANGET!!! . Tepate neng daerah paj

.
SOTO DAGING SAPI TELUNGEWUNAN?WADIDAW MURAH BANGET!!!
.
Tepate neng daerah paj

. SOTO DAGING SAPI TELUNGEWUNAN?WADIDAW MURAH BANGET!!!🔥 . Tepate neng daerah pajang lur, neng nggone Soto Barokah, dadi neng kene ki dodolan soto daging sapi lur, dan sing marai aku tertarik mrene ki yo regane kui lho lur, hapie jaman saiki enek soto regane gur 3K tok je 😭 . 🍽 FIRST BITE SOTO DAGING [baca…]