. . Pecinta cilor dan maklor wajib banget njajal jajanan siji iki, panggone neng

. . Pecinta cilor dan maklor wajib banget njajal jajanan siji iki, panggone neng nggone Cilor Gaya lur, sing marai aku lengganan mrene ki bapake ket jaman durung usum cilor selalu konsisten ngeki porsi telur akeh banget nggon cilore, pokoke bedo karo cilor/maklor liyane sing “pelit” ngeki endok, sorry to say but its the fact [baca…]

. HAWANE PANAS TENAN, GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI ENAKE!!! . Panggone neng

. HAWANE PANAS TENAN, GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI ENAKE!!!🔥 . Panggone neng nggon Food Festival Hello Market Solo Paragon Mall lur, tepate neng nggone @dawetkemayu karo @ocilcorner 😁 nah neng kene ki sing special ki dodolan dawet ireng khas Purworejo karo cilok khas bandung lur, sing biasane nganggo siraman gulo jowo karo [baca…]

. DAWET PAKE SUSU FULL CREAM?WADAWW UNIK BANGET KI LUR!!!! . Panggone neng nggon

. DAWET PAKE SUSU FULL CREAM?WADAWW UNIK BANGET KI LUR!!!!🔥🔥🔥 . Panggone neng nggon Food Festival Hello Market Solo Paragon Mall lur, tepate neng nggone @dawetkemayu 😁 nah neng kene ki sing special ki dodolan dawet ireng khas Purworejo lur, sing biasane nganggo siraman gulo jowo karo topping nangka 🤤 . Nah sing special seko [baca…]

. WADIDAW ENEK JAJANAN ANYAR SING WAJIB MBOK JAJAL KI LUR!!! . Panggone neng ngg

.
WADIDAW ENEK JAJANAN ANYAR SING WAJIB MBOK JAJAL KI LUR!!!
.
Panggone neng ngg

. WADIDAW ENEK JAJANAN ANYAR SING WAJIB MBOK JAJAL KI LUR!!! . Panggone neng nggon Food Festival Solo Paragon lur, tekan nggone ki mau seko kadohan kok ketoke enek jajanan anyar gedhang kopong karo cakwee ayam udang 😍 yo langsung tak GASS, soale nek neng Solo yo rung enek sing dodol lur, tepate ki mau [baca…]

. SOTO KERANGE MONCOR TENAN LUR!!!! . Wah yo iki esuk esuk nyeger sek neng nggon

.
SOTO KERANGE MONCOR TENAN LUR!!!!
.
Wah yo iki esuk esuk nyeger sek neng nggon

. SOTO KERANGE MONCOR TENAN LUR!!!!🤤 . Wah yo iki esuk esuk nyeger sek neng nggone Soto Pak Eko Blangkon wae lur 🤤 sing durung mudeng Soto Pak Blangkon iki special dodolan Soto sing nganggo penyajian lauk mirip Soto Semarang lur, dan neng kene ki yo enek 2 varian lur, enek sing sapi karo sing [baca…]

. JUJUKAN PANGGON KOFISYOP ANYAR KI LUR!!!! . Panggone neng nggon lur, dadi nen

.
JUJUKAN PANGGON KOFISYOP ANYAR KI LUR!!!!
.
Panggone neng nggon  lur, dadi nen

. JUJUKAN PANGGON KOFISYOP ANYAR KI LUR!!!!😍 . Panggone neng nggon @theparksolo_official lur, dadi neng @theparksolo_official saiki enek Coffe Lounge lho lur, panggone neng Lantai Dasar Central Park 😁 neng kene ki emang konsep panggone di gawe rodo bedo lur, semacam Work Space sing isoh dinggo nongkrong barang 😁 . Sing genah selain panggone nyaman, [baca…]

Share neng koncomu Lur,, semoga bermanfaat . Virus Corona. Virus yang telah men

Share neng koncomu Lur,, semoga bermanfaat 
.
Virus Corona. Virus yang telah men

Share neng koncomu Lur,, semoga bermanfaat 🙏 . Virus Corona. Virus yang telah menginfeksi ratusan orang itu diketahui bermula dari Wuhan, China. Virus ini cukup berbahaya karena dapat menyebabkan SARS, MERS, dan pneumonia. Tingkat kematian SARS berkisar 0% hingga 50 % dengan risiko paling tinggi pada orang dengan sistem imun lemah . . 🔄Solopos_com Sumber [baca…]

. ADEM ADEM MANGAN MIE NYEMEK SUPER PEDAS SEK LUR!!!! . Panggone neng nggone Wed

.
ADEM ADEM MANGAN MIE NYEMEK SUPER PEDAS SEK LUR!!!!
.
Panggone neng nggone Wed

. ADEM ADEM MANGAN MIE NYEMEK SUPER PEDAS SEK LUR!!!!🔥🔥🔥 . Panggone neng nggone Wedangan Special Pedas Pak Tres lur 😁 Sing Special neng wedangane iki masakane ki dudu sego kucing lur, tapi mie nyemek, karo nasi goreng, dan kabeh masakane ki SUPER PEDAS 🔥 . 🍽 FIRST BITE MIE NYEMEK SUPER PEDAS Kuahe PEDES [baca…]

. SOTO PAK EKO BLANGKON JOGJA BUKA CABANG NENG SOLO LUR!!!! . Wah yo iki esuk es

. SOTO PAK EKO BLANGKON JOGJA BUKA CABANG NENG SOLO LUR!!!!🔥🔥🔥 . Wah yo iki esuk esuk nyeger sek neng nggone Soto Pak Eko Blangkon wae lur 🤤 sing durung mudeng Soto Pak Blangkon iki special dodolan Soto sing nganggo penyajian lauk mirip Soto Semarang lur, dan neng kene ki yo enek 2 varian lur, [baca…]

– SOPO SING PENGEN DI KOCOK?? SESUK ESUK MAMPIRO RENE LUR!!! – Tepate neng nggon

– SOPO SING PENGEN DI KOCOK?? SESUK ESUK MAMPIRO RENE LUR!!!🔥 – Tepate neng nggone @thejagongan Sriwedari lur, dadi neng kene ki dodolan 2 macam varian menu lur, enek Bakso Kocok karo Ayam Guling lur 😍 nek ndelok seko proses nggawene bakso kocoke sih mirip banget karo proses gawene Mie Kocok Bandung lur, dadi kabeh [baca…]

. WAH HAWANE MENDUNG SYAHDU JAJAN BATAGOR SEK WAE KI LUR!!! . Yapsss tepate neng

. WAH HAWANE MENDUNG SYAHDU JAJAN BATAGOR SEK WAE KI LUR!!!🔥 . Yapsss tepate neng nggone Batagor Ayoe “Pak Warsito” UMS lur 😁 neng kene ki batagore special banget lur, ha pie, nek jajan mrene ki koe isoh obo sambel sak ndowere, tur Batagore Methungul gedi gedi jan marai menggugah selera tenan lur 🤤 . [baca…]