• Sopo sing wes nyobo ombenan iki? wes do mudeng durung nek saiki cadbury blend

•
Sopo sing wes nyobo ombenan iki? 
wes do mudeng durung nek saiki cadbury blend

• Sopo sing wes nyobo ombenan iki? wes do mudeng durung nek saiki cadbury blend buka ning solo paragon. tapi sing paling mantep cadburyblend saiki lagi enek promo , dadi pokoe ombenan e sing rego awal e 20ewu dadi 13ewu tok. wes ndang budal o ngajak bojomu opo sopo kono sing gelem njajake kwe 😂 [baca…]

• Bagi tim mangan Sukoharjo / UNS seng nek luwe terus ngamuk Pokoe kabeh seng p

• Bagi tim mangan Sukoharjo / UNS seng nek luwe terus ngamuk 😂 Pokoe kabeh seng phobia luwe Ki tak kei referensi panganan seng rasane ra ilang ilang neng ilat 🤣 . @segolemaks seng iso mbok tuku ng Nawasena Mburi UNS atau ng Cedak Proliman Sukoharjo 😁 Nek mager yo langsung Grabfood nek ra Gofood [baca…]

. RICE BOWL PALING MANTAP MANTAP KI LUR, LAWUHE XIMPLAH XIMPLAH!!!! . Wahhh nek

. RICE BOWL PALING MANTAP MANTAP KI LUR, LAWUHE XIMPLAH XIMPLAH!!!!🔥 . Wahhh nek wes menginjak tanggal tuo ngene ki pancen kudu selektif nek milih jajanan lur, ben duite awet tekan sasi ngarep 😂 yo koyo aku ngene ki, nek wes wayahe tanggal tuo mesti bingung golek jujukan nggon mangan sing murah, enak dan porsine [baca…]

Lur, nek pengen nginep Ning cedak balapan, Iki lho enek hotel !! . Ciamikkk har

Lur, nek pengen nginep Ning cedak balapan, Iki lho enek hotel  !!
.
Ciamikkk har

Lur, nek pengen nginep Ning cedak balapan, Iki lho enek hotel @poseinsolo !! . Ciamikkk harga terkondisikan ndek kantong, lokasi ndek ngarep persis stasiun Balapan Solo. . .95 kamar .Restaurant .Ballroom & Meeting Room .Swiming Pool .Massage & Spa .Wifi .Penjemputan & Pengantaran Bandara/stasiun. . Reservasi & Info lebih lanjut silahkan menghubungi ndek sini ya [baca…]

• LANGGANANKU NEK NANG THE PARK . Mesti wes do familiar tho karo brand ASLI SO

•
LANGGANANKU NEK NANG THE PARK  
.
Mesti wes do familiar tho karo brand ASLI SO

• LANGGANANKU NEK NANG THE PARK 🤩 @kujira.matcha . Mesti wes do familiar tho karo brand ASLI SOLO sing wes nyebar 18 cabang seko Batam tekan Manokwari iki 😮 . Nah aku ki ya lur, mbuh ngopo seneng banget karo minuman sing niat nggawene ngeneki.. bahan bakune kualitas paling jos, trus nggawene tenanan nganggo alat [baca…]

. KRIUK KRIUUUKKKK, YO KUI SING TAK RASAKNE NEK PAS MANGAN IKI LUR!!!! . Sopo si

.
KRIUK KRIUUUKKKK, YO KUI SING TAK RASAKNE NEK PAS MANGAN IKI LUR!!!!
.
Sopo si

. KRIUK KRIUUUKKKK, YO KUI SING TAK RASAKNE NEK PAS MANGAN IKI LUR!!!!🤤 . Sopo sing durung nyobo kenikmatan kulit ayam crispy gone @bangbayik_official ?😍 wah nek durung jan kesalahan tenan lur, soale wenak tenannn, dan dijamin nagih polll!!!🤤 . Dadi gone @bangbayik_official iki dodolan berbagai macam kulit ayam crispy lur, koe iso milih pengen [baca…]

. JAJANAN JEPANG SING UNIK TENAN IKI LUR, WAJIB BANGET DI JAJAL!!! . Saiki nek k

.
JAJANAN JEPANG SING UNIK TENAN IKI LUR, WAJIB BANGET DI JAJAL!!!
.
Saiki nek k

. JAJANAN JEPANG SING UNIK TENAN IKI LUR, WAJIB BANGET DI JAJAL!!!😍 . Saiki nek koe kepengen ngrasakne jajanan Jepang rasah adoh tekan Jepang lur, cukup mampir neng The Park utowo neng Solo Paragon Mall wae lur, langsung mampir neng nggone salah satu spot jajanan khas Jepang sing menurutku rekomen banget lur, panggone neng nggone [baca…]

– CEMILAN KEBAB ANDALANKU NEK PAS NGEMALL, NAGIH POLLL!!! – Aku wingi critane ba

-
CEMILAN KEBAB ANDALANKU NEK PAS NGEMALL, NAGIH POLLL!!!
-
Aku wingi critane ba

– CEMILAN KEBAB ANDALANKU NEK PAS NGEMALL, NAGIH POLLL!!!🤤 – Aku wingi critane bar golek cemilan neng Solo Paragon lur, ra nganggo suwe langsung tak gas neng nggon panggon cemilan andalanku to yo KABOBS Premium Kebab! @kabobs.id sing durung mudeng @kabobs.id dodol opo wae, dadi neng kene ki specialist dodolan berbagai jenis pipihan menu Kebab [baca…]

∞ Jutaan wong mesti mikir nek gawe seragam sing kualitas apik, dadine cepet kuwi

∞
Jutaan wong mesti mikir nek gawe seragam sing kualitas apik, dadine cepet kuwi

∞ Jutaan wong mesti mikir nek gawe seragam sing kualitas apik, dadine cepet kuwi mesti larang? Horaaa mesti slurrr. – Sampean gak percoyo? Cek instagram e 👉🏽 @brkhcloth 👈🏽 👉🏽 @brkhcloth 👈🏽 👉🏽 @brkhcloth 👈🏽 – ✅ KUALITAS TERHEBAT 😭 ✅ PROSES CEPAT 🥰 ✅ HARGA BERSAHABAT 🤑 ✅ ORA PERLU SAMBAT 🥱 – Dengan [baca…]

Mahasiswa UNS nek nugas do neng ndi ? Nek mimin ngejak genk ku nugas neng pang

Mahasiswa UNS nek nugas do neng ndi ?
Nek mimin ngejak genk ku nugas neng   pang

Mahasiswa UNS nek nugas do neng ndi ? Nek mimin ngejak genk ku nugas neng @nawasena.solo 😁 panggone iso nggo rapat dan talkshow jugak lho 😆 . Soale bukak sampek jam 01.00 bengi lho 😭 wifi ne banter, menu ne murah 🤣 Wes betah jane neng kene, mbok sisan bukak 24 jam mas @nawasena.solo 🤣 [baca…]

– PANAS PANAS NEK RA NGOMBE ES AKU YO KLENGERRR – Koyo aku ki mau kepanasen nga

-
PANAS PANAS NEK RA NGOMBE ES AKU YO KLENGERRR 
-
Koyo aku ki mau kepanasen nga

– PANAS PANAS NEK RA NGOMBE ES AKU YO KLENGERRR 😭 – Koyo aku ki mau kepanasen nganti meh semaput, eh ndelalah pas lewat enek panggon ngombe Thai Tea neng nggone @ayethaitea mburi Solo Square lur 😍 sing marai aku penasaran mrene ki mau selain lagi ngelak, baknen ki yo lagi enek PROMO BELI 2 [baca…]