. KENTANGE MONCOR BANGET IKI LUR!!! . Koe kabeh kudu banget nyobo cemilan siji i

.
KENTANGE MONCOR BANGET IKI LUR!!!
.
Koe kabeh kudu banget nyobo cemilan siji i

. KENTANGE MONCOR BANGET IKI LUR!!!🀀 . Koe kabeh kudu banget nyobo cemilan siji iki lur, langsung gek ndang otw Solo Paragon Mall, gon foodfest golekono stand e @hugo.fries 😍 tak jamin bakal ketagihan 🀀 . Dadi neng kene ki dodolan cemilan kentang lur, tapi di kemas dengan tampilan sing menggugah selera tenan 🀀 cemilan [baca…]

– SEGO SAMBELE MONCOR TENAN IKI LUR!!! – Tepate neng daerah Mayang Sukoharjo (Se

-
SEGO SAMBELE MONCOR TENAN IKI LUR!!!
-
Tepate neng daerah Mayang Sukoharjo (Se

– SEGO SAMBELE MONCOR TENAN IKI LUR!!!🀀 – Tepate neng daerah Mayang Sukoharjo (Selatan Tyfountex) aku wingi mampir mrene ki critane mergo ra sengojo lur, pas lewat kok enek tulisan ” SEGO SAMBEL MAYANG” waikii nemokne kuliner tersembunyi sing wajib di jajal 🀀 – Dadi neng kene ki special dodolan berbagai macam masakan mirip penyetan [baca…]

– BEBEK GORENGE MONCOR TENAN KI LUR!!! – Awan awan enake golek makan siang bebek

-
BEBEK GORENGE MONCOR TENAN KI LUR!!!
-
Awan awan enake golek makan siang bebek

– BEBEK GORENGE MONCOR TENAN KI LUR!!!🀀 – Awan awan enake golek makan siang bebek sek wae ki 🀀 koyo aku ki mau bar golek neng nggone @bebekmerah.id lur 🀀 sing special neng kene ki dodolan berbagai masakan bebek lur, dan sing genah regane murah meriah 😍🀟 eitsss ojo salah, selain bebek, neng kene yo [baca…]

. SEAFOOD MONCOR, REGANE MURAH MERIAH, WAJIB BANGET DI JAJAL KI LUR!!! . Lha iki

.
SEAFOOD MONCOR, REGANE MURAH MERIAH, WAJIB BANGET DI JAJAL KI LUR!!!
.
Lha iki

. SEAFOOD MONCOR, REGANE MURAH MERIAH, WAJIB BANGET DI JAJAL KI LUR!!!πŸ”₯ . Lha iki makanan sing sering diserbu nek meh tanggal nom ngene ki 🀣 wingi aku nyobo seafood neng gone @kepitingambyarsolo 😍 neng kene ki nyediakne berbagai macam seafood enek kepiting, lobster, udang, cumi, kerang hijau, kerang dara, kerang batik, baby octopus 🀀 [baca…]

– ROTI DURIANE MONCOR TENAN LUR!!! – Roti seko durian?wah marai penasaran tenan

-
ROTI DURIANE MONCOR TENAN LUR!!!
-
Roti seko durian?wah marai penasaran tenan

– ROTI DURIANE MONCOR TENAN LUR!!!πŸ€€πŸ’¦ – Roti seko durian?wah marai penasaran tenan ya lur, aku wae nganti kaget 😭 hapie lagi iki aku ngerti roti sing bahane seko durian neng kota Solo, ki mau ra sengojo lewat nganti tak selakne mampir mergo penasaran lur πŸ˜‚ – Pas tekan nggone @rotiduriansolo ki mau langsung tak [baca…]

– SOP LEGENDARIS KHAS KLATEN PALING MONCOR – Wah esuk esuk enake golek sing seg

-
SOP LEGENDARIS KHAS KLATEN PALING MONCOR 
-
Wah esuk esuk enake golek sing seg

– SOP LEGENDARIS KHAS KLATEN PALING MONCOR πŸ”₯ – Wah esuk esuk enake golek sing seger seger sek ki lur, koyo aku bar golek sarapan neng daerah gading lur, tepate neng nggone Sop Pak Min Klaten, iki sing Pak Min tenan ya lur, sing huruf “i” ne siji, dadi cabang asli dudu sing KW πŸ˜‚βœŒ [baca…]

– WADAWWW PIZZANE MONCOR DAN MURAH MERIAH TENAN KI LUR!!! – Tepate neng nggone

-
WADAWWW PIZZANE MONCOR DAN MURAH MERIAH TENAN KI LUR!!!
-
Tepate neng nggone

– WADAWWW PIZZANE MONCOR DAN MURAH MERIAH TENAN KI LUR!!!😍 – Tepate neng nggone @delanapizzeria.id 😍 sing special neng kene ki dodolan berbagai macam jenis pizza dengan harga sing terjangkau banget lur 😍 EITSSS selain murah neng kene ki panggone yo uapik tenan, cocok banget dinggo makan santai karo foto foto ki lur 😍 – [baca…]

. JAMUR ENOKINE MONCOR TENAN KI LUR!!! . Tenang wae lur, sing wes kemecer rasah

.
JAMUR ENOKINE MONCOR TENAN KI LUR!!!
.
Tenang wae lur, sing wes kemecer rasah

. JAMUR ENOKINE MONCOR TENAN KI LUR!!!🀀 . Tenang wae lur, sing wes kemecer rasah khawatir, saiki @phiphithaistreetfood buka cabang anyare neng nggon Solo Paragon Mall lho lur 🀀 tentune dengan PROMO DISKON sing menarik lur!!😍 hapie khusus neng nggon Outlet anyare iki bakal enek DISKON 20% dinggo all varian menu je 🀀 . Wah [baca…]

– ADEM ADEM BAR KUDANAN NYEGER KARO BAKSO SUPER MONCOR SEK WAE KI LUR!!! – Wah n

-
ADEM ADEM BAR KUDANAN NYEGER KARO BAKSO SUPER MONCOR SEK WAE KI LUR!!!
-
Wah n

– ADEM ADEM BAR KUDANAN NYEGER KARO BAKSO SUPER MONCOR SEK WAE KI LUR!!!🀀 – Wah ndengaren ki mau lur udane roto wkwk, biasane nek adem adem ngene ki enake di pakani karo sing anget anget lur, koyo aku ki mau lho bar kudanan bingung golek jujukan mangan, ha pie nek hawane adem ngeneki eneke [baca…]

– GEPREK PALING MONCOR DI KOTA SOLO!!! – Tepate neng nggone lur, neng kene ki s

-
GEPREK PALING MONCOR DI KOTA SOLO!!!
-
Tepate neng nggone  lur, neng kene ki s

– GEPREK PALING MONCOR DI KOTA SOLO!!!🀀 – Tepate neng nggone @geprekchiki lur, neng kene ki special dodolan geprek dengan topping beraneka macam, enek mozzarella, sambel matah, Saus BBQ, Saus Keju, trus yo enek indomie ayam geprek barang lho lur 🀀 pokoke komplit banget🀀 – πŸ”° FYI senajan panggone neng njero gang tapi ojo salah [baca…]

– NASI GORENG KEBULINE MONCOR BANGET!!! – Panggone iki neng daerah Gentan lur, s

-
NASI GORENG KEBULINE MONCOR BANGET!!!
-
Panggone iki neng daerah Gentan lur, s

– NASI GORENG KEBULINE MONCOR BANGET!!!🀀 – Panggone iki neng daerah Gentan lur, sing marai aku mampir mrene ki mergo jarang tenan neng Solo enek sing dodol nasi goreng kebuli sing model kaki lima koyo ngene 😍 opo neh sing marai aku semangat ki pas nginguk regane lur, ha pie regane murah murah tenan je [baca…]

– BAKSO URATE MONCOR BANGET!!! – Panas panas ngene ki enake nyeger karo bakso si

-
BAKSO URATE MONCOR BANGET!!!
-
Panas panas ngene ki enake nyeger karo bakso si

– BAKSO URATE MONCOR BANGET!!!πŸ’¦ – Panas panas ngene ki enake nyeger karo bakso sik wae ki lur ben nyelot gobyos!!!πŸ”₯ koyo aku ki mau bar mampir nyeger neng nggone bakso patung kuda lur 🀀 – Nek aku sih tiap pesen bakso mesti pesene sing urat, soale rumangsaku nek bakso urat ki mesti luweh kroso [baca…]