. MIE AYAM JAMURE MONCOR TENAN SLUR!!!! . Panggone neng nggone Mie Ayam Jamur Ng

.
MIE AYAM JAMURE MONCOR TENAN SLUR!!!!
.
Panggone neng nggone Mie Ayam Jamur Ng

. MIE AYAM JAMURE MONCOR TENAN SLUR!!!!🔥 . Panggone neng nggone Mie Ayam Jamur Ngarep RS Orthopedi Solo lur 😁 sing special neng kene ki porsi jamur tirame wakeh tenan lur, ha pie nganti mie ayame ketutupan je 🤤 opo neh sak porsi iki wes termasuk ceker barang lho 🤤 jan marai kemecer tenan ki [baca…]

– KEBABE MONCOR TENAN KI LUR, ISI DAGINGE KIMPLAH KIMPLAH!!!! – Aku wingi bengi

-
KEBABE MONCOR TENAN KI LUR, ISI DAGINGE KIMPLAH KIMPLAH!!!!
-
Aku wingi bengi

– KEBABE MONCOR TENAN KI LUR, ISI DAGINGE KIMPLAH KIMPLAH!!!!🤤 – Aku wingi bengi critane bar golek cemilan neng Solo Paragon lur, ra nganggo suw langsung tak gas neng nggon panggon cemilan andalanku to yo KABOBS Premium Kebab! @kabobs.id sing durung mudeng @kabobs.id dodol opo wae, dadi neng kene ki specialist dodolan berbagai jenis pipihan [baca…]

– BAKSO PENTOL ISI CUMI?WADAWWW MONCOR TENAN KI LUR!!! – Ki lho lur, jajanan any

-
BAKSO PENTOL ISI CUMI?WADAWWW MONCOR TENAN KI LUR!!!
-
Ki lho lur, jajanan any

– BAKSO PENTOL ISI CUMI?WADAWWW MONCOR TENAN KI LUR!!!😍 – Ki lho lur, jajanan anyar nenh daerah UMS, jenenge @pentol.mafia lur 🤤 sing special neng kene ki isian bakso pentole variatif dan komplit banget, enek sing isi cumi, jamur, telur puyuh, karo keju 🤤 pokoke lain daripada yang lain lur 🤤 dan sing genah nek [baca…]

. HAWANE ADEMMMM, NYEMIL KUE BALOK GRENTEA SUPER MONCOR SEK WAE LUR!!! . Sore so

.
HAWANE ADEMMMM, NYEMIL KUE BALOK GRENTEA SUPER MONCOR SEK WAE LUR!!!
.
Sore so

. HAWANE ADEMMMM, NYEMIL KUE BALOK GRENTEA SUPER MONCOR SEK WAE LUR!!!😍🔥 . Sore sore ngene ki enake nyemil sing manis manis sek lur ben ra ngantuk 😍 koyo aku ki mau bar tuku cemilan neng nggone @kuebalokparikesit 😁 ki mau aku mampir mrene ki jare krungu krungu @kuebalokparikesit lagi ngetokne varian menu anyar lur, [baca…]

– PISANG CRISPYNE MONCOR TENAN KI LUR!!! – Panggone neng daerah Makamhaji lur, t

-
PISANG CRISPYNE MONCOR TENAN KI LUR!!!
-
Panggone neng daerah Makamhaji lur, t

– PISANG CRISPYNE MONCOR TENAN KI LUR!!!🔥 – Panggone neng daerah Makamhaji lur, tepate neng nggone @gedhangdowo 😁 sing marai aku tertarik mrene ki mergo pisange nganggo pisang tanduk lur, dadi ukurane dowo tur gedhi 😍 pokoke bedo karo pisang goreng liyane lur!!🤤 – Selain kui sing menarik koe yo iso request topping aneka macam [baca…]

. NASI KULIT CRISPYNE MONCOR TENAN LUR!!!! . Mumpung dino terakhir Food Festival

.
NASI KULIT CRISPYNE MONCOR TENAN LUR!!!!
.
Mumpung dino terakhir Food Festival

. NASI KULIT CRISPYNE MONCOR TENAN LUR!!!!🤤 . Mumpung dino terakhir Food Festival gek ndang gage dolan golek diskonan lur, tak saranke neng o Solo Paragon Mall sisan mampir @hellomarketsolo 😍 akeh banget stand makanan e lur, dan koe kudu nyobo gone @bangbayik_official 😍 . Dadi gone @bangbayik_official iki dodolan berbagai macam kulit ayam crispy [baca…]

. KENTANGE MONCOR BANGET IKI LUR!!! . Koe kabeh kudu banget nyobo cemilan siji i

.
KENTANGE MONCOR BANGET IKI LUR!!!
.
Koe kabeh kudu banget nyobo cemilan siji i

. KENTANGE MONCOR BANGET IKI LUR!!!🤤 . Koe kabeh kudu banget nyobo cemilan siji iki lur, langsung gek ndang otw Solo Paragon Mall, gon foodfest golekono stand e @hugo.fries 😍 tak jamin bakal ketagihan 🤤 . Dadi neng kene ki dodolan cemilan kentang lur, tapi di kemas dengan tampilan sing menggugah selera tenan 🤤 cemilan [baca…]

– SEGO SAMBELE MONCOR TENAN IKI LUR!!! – Tepate neng daerah Mayang Sukoharjo (Se

-
SEGO SAMBELE MONCOR TENAN IKI LUR!!!
-
Tepate neng daerah Mayang Sukoharjo (Se

– SEGO SAMBELE MONCOR TENAN IKI LUR!!!🤤 – Tepate neng daerah Mayang Sukoharjo (Selatan Tyfountex) aku wingi mampir mrene ki critane mergo ra sengojo lur, pas lewat kok enek tulisan ” SEGO SAMBEL MAYANG” waikii nemokne kuliner tersembunyi sing wajib di jajal 🤤 – Dadi neng kene ki special dodolan berbagai macam masakan mirip penyetan [baca…]

– BEBEK GORENGE MONCOR TENAN KI LUR!!! – Awan awan enake golek makan siang bebek

-
BEBEK GORENGE MONCOR TENAN KI LUR!!!
-
Awan awan enake golek makan siang bebek

– BEBEK GORENGE MONCOR TENAN KI LUR!!!🤤 – Awan awan enake golek makan siang bebek sek wae ki 🤤 koyo aku ki mau bar golek neng nggone @bebekmerah.id lur 🤤 sing special neng kene ki dodolan berbagai masakan bebek lur, dan sing genah regane murah meriah 😍🤟 eitsss ojo salah, selain bebek, neng kene yo [baca…]

. SEAFOOD MONCOR, REGANE MURAH MERIAH, WAJIB BANGET DI JAJAL KI LUR!!! . Lha iki

.
SEAFOOD MONCOR, REGANE MURAH MERIAH, WAJIB BANGET DI JAJAL KI LUR!!!
.
Lha iki

. SEAFOOD MONCOR, REGANE MURAH MERIAH, WAJIB BANGET DI JAJAL KI LUR!!!🔥 . Lha iki makanan sing sering diserbu nek meh tanggal nom ngene ki 🤣 wingi aku nyobo seafood neng gone @kepitingambyarsolo 😍 neng kene ki nyediakne berbagai macam seafood enek kepiting, lobster, udang, cumi, kerang hijau, kerang dara, kerang batik, baby octopus 🤤 [baca…]

– ROTI DURIANE MONCOR TENAN LUR!!! – Roti seko durian?wah marai penasaran tenan

-
ROTI DURIANE MONCOR TENAN LUR!!!
-
Roti seko durian?wah marai penasaran tenan

– ROTI DURIANE MONCOR TENAN LUR!!!🤤💦 – Roti seko durian?wah marai penasaran tenan ya lur, aku wae nganti kaget 😭 hapie lagi iki aku ngerti roti sing bahane seko durian neng kota Solo, ki mau ra sengojo lewat nganti tak selakne mampir mergo penasaran lur 😂 – Pas tekan nggone @rotiduriansolo ki mau langsung tak [baca…]

– SOP LEGENDARIS KHAS KLATEN PALING MONCOR – Wah esuk esuk enake golek sing seg

-
SOP LEGENDARIS KHAS KLATEN PALING MONCOR 
-
Wah esuk esuk enake golek sing seg

– SOP LEGENDARIS KHAS KLATEN PALING MONCOR 🔥 – Wah esuk esuk enake golek sing seger seger sek ki lur, koyo aku bar golek sarapan neng daerah gading lur, tepate neng nggone Sop Pak Min Klaten, iki sing Pak Min tenan ya lur, sing huruf “i” ne siji, dadi cabang asli dudu sing KW 😂✌ [baca…]