. KULIT CRISPY PALING MONCOR TENAN KI LUR!!!! . Mumpung dino iki lagi enek Food

.
KULIT CRISPY PALING MONCOR TENAN KI LUR!!!!
.
Mumpung dino iki lagi enek Food

. KULIT CRISPY PALING MONCOR TENAN KI LUR!!!!🔥 . Mumpung dino iki lagi enek Food Festival ayo gek ndang gage dolan golek jajanan lur, tak saranke mampiro neng Solo Paragon Mall sisan mampir @hellomarketsolo 😍 akeh banget stand makanan e lur, dan koe kudu nyobo gone @bangbayik_official 😍 . Dadi gone @bangbayik_official iki dodolan berbagai [baca…]

. SOTO KERANGE MONCOR TENAN LUR!!!! . Wah yo iki esuk esuk nyeger sek neng nggon

.
SOTO KERANGE MONCOR TENAN LUR!!!!
.
Wah yo iki esuk esuk nyeger sek neng nggon

. SOTO KERANGE MONCOR TENAN LUR!!!!🤤 . Wah yo iki esuk esuk nyeger sek neng nggone Soto Pak Eko Blangkon wae lur 🤤 sing durung mudeng Soto Pak Blangkon iki special dodolan Soto sing nganggo penyajian lauk mirip Soto Semarang lur, dan neng kene ki yo enek 2 varian lur, enek sing sapi karo sing [baca…]

. BATAGOR MONCOR MURAH MERIAH PORSI MELIMPAH . Tepate neng timur Solo Paragon l

.
BATAGOR MONCOR MURAH MERIAH PORSI MELIMPAH 
.
Tepate neng timur Solo Paragon l

. BATAGOR MONCOR MURAH MERIAH PORSI MELIMPAH 🤤 . Tepate neng timur Solo Paragon lur, nggone batagor Pak Prasojo, neng kene ki special banget batagore lain daripada yang lain, mirip mirip batagor sing enek neng Mall kae lur, cuman nek iki sing versi kearifan lokal 😂 . 🍽 FIRST BITE BATAGOR Wuah batagore wenak tenan [baca…]

. WADAWW SEAFOOD E MONCOR TENAN KI LUR!!! . Hayok pecinta Seafood Merapat lur,

. WADAWW SEAFOOD E MONCOR TENAN KI LUR!!!🤤 . Hayok pecinta Seafood Merapat lur, @wartegboss lagi ngetokne 3 menu anyare lho lur, enek Paket Cumi Saos Mafia, Kerang Saos Pedas Manis, karo Udang Saos Tiram 😍 seko tampilan lawuhe ketok XIMPLAH XIMPLAH tenan lur, hapie jan wakeh tenan lawuhe, opo neh sak paket iki wes [baca…]

. WADAWWW BEBEK GORENGE MONCOR TENAN KI LUR!!! . Wah baknen dino iki lagi enek F

.
WADAWWW BEBEK GORENGE MONCOR TENAN KI LUR!!!
.
Wah baknen dino iki lagi enek F

. WADAWWW BEBEK GORENGE MONCOR TENAN KI LUR!!!💦 . Wah baknen dino iki lagi enek Food Festival Hello Market lho lur 😍 komplit tenan jajanane lur, salah satune sing marai aku tertarik mrene ki mau yo nggone tenant @bebekbacok lur, hapie bebeke ki di centel centelke marai kemecer tenan je 😍 . Varian menune yo [baca…]

– SAMBEL BABY CUMI PALING MONCOR SAK SOLO LUR!!!! – Kapan meneh lur isoh njajal

-
SAMBEL BABY CUMI PALING MONCOR SAK SOLO LUR!!!!
-
Kapan meneh lur isoh njajal

– SAMBEL BABY CUMI PALING MONCOR SAK SOLO LUR!!!!😍 – Kapan meneh lur isoh njajal rice bowl sambel cumi dengan harga sing terjangkau, dan kenikmatan yang luar biasa 🤤 Koyo aku ki mau bar njajal neng outlete @sambelcumi_solo sing neng mburi Solo Square🤤 – FYI iki rice bowl cumine nganggo Baby Cumi, alias anakan cumi [baca…]

. MIE AYAM JAMURE MONCOR TENAN SLUR!!!! . Panggone neng nggone Mie Ayam Jamur Ng

.
MIE AYAM JAMURE MONCOR TENAN SLUR!!!!
.
Panggone neng nggone Mie Ayam Jamur Ng

. MIE AYAM JAMURE MONCOR TENAN SLUR!!!!🔥 . Panggone neng nggone Mie Ayam Jamur Ngarep RS Orthopedi Solo lur 😁 sing special neng kene ki porsi jamur tirame wakeh tenan lur, ha pie nganti mie ayame ketutupan je 🤤 opo neh sak porsi iki wes termasuk ceker barang lho 🤤 jan marai kemecer tenan ki [baca…]

– KEBABE MONCOR TENAN KI LUR, ISI DAGINGE KIMPLAH KIMPLAH!!!! – Aku wingi bengi

-
KEBABE MONCOR TENAN KI LUR, ISI DAGINGE KIMPLAH KIMPLAH!!!!
-
Aku wingi bengi

– KEBABE MONCOR TENAN KI LUR, ISI DAGINGE KIMPLAH KIMPLAH!!!!🤤 – Aku wingi bengi critane bar golek cemilan neng Solo Paragon lur, ra nganggo suw langsung tak gas neng nggon panggon cemilan andalanku to yo KABOBS Premium Kebab! @kabobs.id sing durung mudeng @kabobs.id dodol opo wae, dadi neng kene ki specialist dodolan berbagai jenis pipihan [baca…]

– BAKSO PENTOL ISI CUMI?WADAWWW MONCOR TENAN KI LUR!!! – Ki lho lur, jajanan any

-
BAKSO PENTOL ISI CUMI?WADAWWW MONCOR TENAN KI LUR!!!
-
Ki lho lur, jajanan any

– BAKSO PENTOL ISI CUMI?WADAWWW MONCOR TENAN KI LUR!!!😍 – Ki lho lur, jajanan anyar nenh daerah UMS, jenenge @pentol.mafia lur 🤤 sing special neng kene ki isian bakso pentole variatif dan komplit banget, enek sing isi cumi, jamur, telur puyuh, karo keju 🤤 pokoke lain daripada yang lain lur 🤤 dan sing genah nek [baca…]

. HAWANE ADEMMMM, NYEMIL KUE BALOK GRENTEA SUPER MONCOR SEK WAE LUR!!! . Sore so

.
HAWANE ADEMMMM, NYEMIL KUE BALOK GRENTEA SUPER MONCOR SEK WAE LUR!!!
.
Sore so

. HAWANE ADEMMMM, NYEMIL KUE BALOK GRENTEA SUPER MONCOR SEK WAE LUR!!!😍🔥 . Sore sore ngene ki enake nyemil sing manis manis sek lur ben ra ngantuk 😍 koyo aku ki mau bar tuku cemilan neng nggone @kuebalokparikesit 😁 ki mau aku mampir mrene ki jare krungu krungu @kuebalokparikesit lagi ngetokne varian menu anyar lur, [baca…]

– PISANG CRISPYNE MONCOR TENAN KI LUR!!! – Panggone neng daerah Makamhaji lur, t

-
PISANG CRISPYNE MONCOR TENAN KI LUR!!!
-
Panggone neng daerah Makamhaji lur, t

– PISANG CRISPYNE MONCOR TENAN KI LUR!!!🔥 – Panggone neng daerah Makamhaji lur, tepate neng nggone @gedhangdowo 😁 sing marai aku tertarik mrene ki mergo pisange nganggo pisang tanduk lur, dadi ukurane dowo tur gedhi 😍 pokoke bedo karo pisang goreng liyane lur!!🤤 – Selain kui sing menarik koe yo iso request topping aneka macam [baca…]

. NASI KULIT CRISPYNE MONCOR TENAN LUR!!!! . Mumpung dino terakhir Food Festival

.
NASI KULIT CRISPYNE MONCOR TENAN LUR!!!!
.
Mumpung dino terakhir Food Festival

. NASI KULIT CRISPYNE MONCOR TENAN LUR!!!!🤤 . Mumpung dino terakhir Food Festival gek ndang gage dolan golek diskonan lur, tak saranke neng o Solo Paragon Mall sisan mampir @hellomarketsolo 😍 akeh banget stand makanan e lur, dan koe kudu nyobo gone @bangbayik_official 😍 . Dadi gone @bangbayik_official iki dodolan berbagai macam kulit ayam crispy [baca…]