Duo best seller Mie Original kamu lebih suka yang mana? ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ Yg kiri Hot Chi

Duo best seller Mie Original @PopipopMieOri.id, kamu lebih suka yang mana? 🤩⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ Yg kiri Hot Chili.. Yang kanan TomYum⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ Pedesnya pun bisa ditambah sesuai selera kaka, dari lv 1 sampai level 10. Nambah kremesan & loncang, FREE.⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ Bisa bikin kringetan, bisa bikin kepedesan, bisa bikin seger 🤤⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ Selamat menikmati semangkuk mie [baca…]

“Week end tlah tiba.. week end tlah tiba.. hatipun gembira “⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ Semoga week

"Week end tlah tiba.. week end tlah tiba.. hatipun gembira "⠀⠀⠀
⠀⠀⠀
Semoga week

“Week end tlah tiba.. week end tlah tiba.. hatipun gembira 🎶🎶😚”⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ Semoga week end sobat semua disini menyenangkan dan membahagiakan.⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ Yang mau ke @PopipopMieOri.id mari ka, kita tunggu kunjungannya dan siap jamu sepenuh hati 😊🙏⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ✓ Tempat luas nyaman buat rame-rame (up to 75 orang).⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ✓ Ada lesehan, banyak colokan, wifi [baca…]

. ADEM ADEM MANGAN MIE NYEMEK SUPER PEDAS SEK LUR!!!! . Panggone neng nggone Wed

.
ADEM ADEM MANGAN MIE NYEMEK SUPER PEDAS SEK LUR!!!!
.
Panggone neng nggone Wed

. ADEM ADEM MANGAN MIE NYEMEK SUPER PEDAS SEK LUR!!!!🔥🔥🔥 . Panggone neng nggone Wedangan Special Pedas Pak Tres lur 😁 Sing Special neng wedangane iki masakane ki dudu sego kucing lur, tapi mie nyemek, karo nasi goreng, dan kabeh masakane ki SUPER PEDAS 🔥 . 🍽 FIRST BITE MIE NYEMEK SUPER PEDAS Kuahe PEDES [baca…]

. SUMPAH MIE NE LEMBUT TENAN LUR!!! . Pecinta Mie Ayam wajib banget ki mampir ne

.
SUMPAH MIE NE LEMBUT TENAN LUR!!!
.
Pecinta Mie Ayam wajib banget ki mampir ne

. SUMPAH MIE NE LEMBUT TENAN LUR!!!🔥 . Pecinta Mie Ayam wajib banget ki mampir neng nggone @mieayampamanjohn lur, ki panggone neng daerah Gentan, aku ki mau mampir mrene ki yo mergo ra sengojo pas lewat enek PROMO BELI MIE AYAM 2 GUR 20K wes sak es tehe lho lur 🤤 yo iki cocok tenan [baca…]

• MAKAN MIE YANG JELAS AMAN . Mie ini dijamin AMAN Sentosa.. Gak bakal ketemu S

• ⚠MAKAN MIE YANG JELAS AMAN⚠ . Mie @saechicken.id ini dijamin AMAN Sentosa.. Gak bakal ketemu SETAN gaess.. Jadi bisa tidur dengan nyenyak.. . Horror kan kalo makan MIE ada Setan nya.. Hiiii.. 👻 . Niihh.. Di @saechicken.id ada MIE yang bersahabat gaes.. Baik HARGA maupun RASA nya.. Apalagi kalo bukan MIE SOBAT CRISPY . [baca…]

. MIE AYAM DAUN BAWANG??? WAH SYEGER POLLL . Wingi awan critane aku bar golek m

. MIE AYAM DAUN BAWANG??? WAH SYEGER POLLL 💦 . Wingi awan critane aku bar golek mie ayam neng daerah sumber lur, tepate neng nggon Mie Ayam Pak Mardi Sumber, nek Wong Sumber ramudeng Mie Ayam iki kebangeten, soale wes legend banget lur 😍 seko warung emplek emplek saiki wes ndue warung dewe semi permanen [baca…]

. BAR JUMATAN MACAK BAGUS GOLEK MIE AYAM SEK WAE KI ENAKE . Koyo aku ki lho lur

.
BAR JUMATAN MACAK BAGUS GOLEK MIE AYAM SEK WAE KI ENAKE 
.
Koyo aku ki lho lur

. BAR JUMATAN MACAK BAGUS GOLEK MIE AYAM SEK WAE KI ENAKE 🤤 . Koyo aku ki lho lur bar mampir neng nggone @mieayampamanjohn lur, ki panggone neng daerah Gentan, aku ki mau mampir mrene ki yo mergo ra sengojo pas lewat enek PROMO BELI MIE AYAM 2 GUR 20K wes sak es tehe lho [baca…]

. MIE AYAM GUR 7K DAGINGE XIMPLAH XIMPLAH TENAN!!! . Hawane adem ngene ki enake

.
MIE AYAM GUR 7K DAGINGE XIMPLAH XIMPLAH TENAN!!!
.
Hawane adem ngene ki enake

. MIE AYAM GUR 7K DAGINGE XIMPLAH XIMPLAH TENAN!!!🔥 . Hawane adem ngene ki enake golek sing anget anget sek lur, koyo aku ki mau bar mampir mbakso karo golek mie ayam lur 😁 aku ki mau mampir mrene ki mergo ra sengojo lur, ha bar kudanan katisen eh enek sing dodol mie ayam regane [baca…]

. ALAKATAK a.k.a BESENGEK MIE . Hayo sopo sing wes tau njajal kenikmatane jajan

.
ALAKATAK a.k.a BESENGEK MIE 
.
Hayo sopo sing wes tau njajal kenikmatane jajan

. ALAKATAK a.k.a BESENGEK MIE 😍 . Hayo sopo sing wes tau njajal kenikmatane jajanane iki lur?nah iki jajanan khas daerah Sukoharjonan karo Wonogiri lur, dadi iki modele koyo mie, tapi bahan bakune seko tepung singkong lur, trus di wenehi tempe benguk dinggo cakotane lur, trus di wadahi neng njero godong jati, dadi pas di [baca…]

. MIE JUDES SING MARAI LEMES TENAN IKI LUR, HAPIE MURAH TENAN JE!!!! . Pecinta m

.
MIE JUDES SING MARAI LEMES TENAN IKI LUR, HAPIE MURAH TENAN JE!!!!
.
Pecinta m

. MIE JUDES SING MARAI LEMES TENAN IKI LUR, HAPIE MURAH TENAN JE!!!!🤤 . Pecinta mie kekinian harap merapat, nyohh tak wenehi referensi panggon mie kekinian sing wenak, rasah perlu antri, porsi melimpah, tur LUWEH MURAH TIMBANGE SEBELAH 😂🤟 panggone neng nggone Mie Judes Bu Rida, utara Embarkasi Haji Donohudan 😁 . Sing marai aku [baca…]

. MIE AYAM NYEMEK ANDALANKU . Ki wingi awan critane aku bar golek kehangatan lu

.
MIE AYAM NYEMEK ANDALANKU 
.
Ki wingi awan critane aku bar golek kehangatan lu

. MIE AYAM NYEMEK ANDALANKU 🤤 . Ki wingi awan critane aku bar golek kehangatan lur neng daerah Kelurahan Karangasem, tepate neng nggone Mie Ayam Pak Jenggo 😁 hapie hawane adem bar udan udan ngene ki enake ncen mangan mie ayam owk 😂🤙 . Aku ki wingi pesene Mie Ayam nyemek lur, seko tampilane porsine [baca…]