. SUMPAH MASAKANE MURAH MURAH TENAN LUR!!!! . Nyohh sing kepengen golek referens

. SUMPAH MASAKANE MURAH MURAH TENAN LUR!!!!🔥 . Nyohh sing kepengen golek referensi dinggo makan siang tak kei referensi lur, pokoke koe tetep #dirumahaja pesen lewat Aplikasi Ojol yak 😁 panggone neng nggone @warungmamadotcom lur 😁 . Dadi neng kene ki special dodolan berbagai macam lauk, enek selat solo, pecel kembang turi jamur, karo ayam [baca…]

. WADAWWW MASAKANE MANTUL TENAN IKI LUR . Hayo sopo sing durung tau njajal makan

.
WADAWWW MASAKANE MANTUL TENAN IKI LUR
.
Hayo sopo sing durung tau njajal makan

. WADAWWW MASAKANE MANTUL TENAN IKI LUR🤤 . Hayo sopo sing durung tau njajal makan siang neng nggone @wartegboss ?😁dadi sing special neng kene ki kabeh menu masakane FRESH dan dijamin ANTI AMIS AMIS CLUB 😍 tur rasah khawatir, neng kene koe isoh njikuk sego dewe sak njemblingmu lur, dan terutama nek masalah rego neng [baca…]

– SUMPAH MASAKANE KOMPLIT TENAN KI LUR!!! – Awan ki mau aku agendane golek makan

-
SUMPAH MASAKANE KOMPLIT TENAN KI LUR!!!
-
Awan ki mau aku agendane golek makan

– SUMPAH MASAKANE KOMPLIT TENAN KI LUR!!!🤤 – Awan ki mau aku agendane golek makan siang karo adikku lur, neng nggon daerah UMS, tepate neng nggone @boskembardeplokdangongso , sing marai aku mampir mrene ki mergo penasaran karo Sop Igane sing murah meriah lur, hapie Sop Iga semene gedene gur 25K tok je 😍😍😍 tur menune [baca…]