. BANGBAYIKKK!!!! PARAH TENAN KULIT AYAM CRISPYNE, MANTUL TENAN LURRRR . Mumpun

.
BANGBAYIKKK!!!! PARAH TENAN KULIT AYAM CRISPYNE, MANTUL TENAN LURRRR 
.
Mumpun

. BANGBAYIKKK!!!! PARAH TENAN KULIT AYAM CRISPYNE, MANTUL TENAN LURRRR 🤤 . Mumpung sesuk prei gek ndang gage dolan golek diskonan lur, tak saranke neng o Solo Paragon Mall sisan mampir @hellomarketsolo 😍 akeh banget stand makanan e lur, dan koe kudu nyobo gone @bangbayik_official 😍 . Dadi gone @bangbayik_official iki dodolan berbagai macam kulit [baca…]

– WADAWWW MANTUL TENAN IKI JAJANANE!!! – Yo iki salah siji jajanan anyar sing wa

-
WADAWWW MANTUL TENAN IKI JAJANANE!!!
-
Yo iki salah siji jajanan anyar sing wa

– WADAWWW MANTUL TENAN IKI JAJANANE!!!🤤 – Yo iki salah siji jajanan anyar sing wajib di jajal nek neng Food Festival lur, tepate neng nggone @baksomercon_endogjugil lur 😍 dadi ki mau aku ra sengojo nonton jajanan siji iki, soale jarang tenan enek sing dodol bakso mercon karo endok jugil koyo jajanan SD neng njero MALL [baca…]

. SORE SORE GOLEK KOPI KARO MANGAN SAMBEL CUMI MANTUL TENAN KI LUR!!! . Warung k

.
SORE SORE GOLEK KOPI KARO MANGAN SAMBEL CUMI MANTUL TENAN KI LUR!!!
.
Warung k

. SORE SORE GOLEK KOPI KARO MANGAN SAMBEL CUMI MANTUL TENAN KI LUR!!!🤤 . Warung kopi neng daerah Solo wis lumayan akeh ya lur, tapi koe wis doh nyobo neng gone @kawanlamakopi durung lur? 😍 tepate neng daerah penumping mburi GM lur, neng kene ki nyediakne berbagai macam minuman koyo kopi, greentea, taro, rum regal, [baca…]

. HABIS UJAN UJAN NYEMIL DIMSUM DULU MANTUL BANGET LUR!!! . Wadidawww saiki wes

.
HABIS UJAN UJAN NYEMIL DIMSUM DULU MANTUL BANGET LUR!!!
.
Wadidawww  saiki wes

. HABIS UJAN UJAN NYEMIL DIMSUM DULU MANTUL BANGET LUR!!!🤤 . Wadidawww @dimsum.soc saiki wes ndue outlet tetap lho lur 😍 panggone neng Tipes lur, tepate sebelah Barat SMAN 7 SURAKARTA 😍 . Eitsss ora gur kui lur, tentune @dimsum.soc yo ngenekne PROMO FREE BUBUR dinggo setiap pembelian menune neng kene 😍 selain kui @dimsum.soc [baca…]

– BENGI BENGI NYEMIL KRUPUK KULIT MANTUL TENAN KI!!! – Koyo aku ki lho gawene la

-
BENGI BENGI NYEMIL KRUPUK KULIT MANTUL TENAN KI!!!
-
Koyo aku ki lho gawene la

– BENGI BENGI NYEMIL KRUPUK KULIT MANTUL TENAN KI!!!🤤 – Koyo aku ki lho gawene langganan golek cemilan neng nggone @gulingmicin lur, neng kene ki special dodolan cemilan krupuk kulit sapi dengan varian rasa dan bentuk sing unik banget lur, hapie bentuke koyo guling tenan je!!! wakeh tenan isine lur 😭😭😭 dan sing genah nek [baca…]

– SUMPAH INI ENAK BANGET LUR!!!! – Awan awan ngemil kerupuk kulit sapi mantul te

-
SUMPAH INI ENAK BANGET LUR!!!!
-
Awan awan ngemil kerupuk kulit sapi mantul te

– SUMPAH INI ENAK BANGET LUR!!!!🤤 – Awan awan ngemil kerupuk kulit sapi mantul tenan ki 🤤 koyo aku ki mau bar golek cemilan micin anyar kerupuk kulit sapi sing lagi HYPE banget lur, Panggone neng nggone @kerucin_kerupuk lur, aku ki mau pesen variane tak kompliti, enek balado, rumput laut, pedas asin, karo original lur [baca…]

– SORE SORE NONGKRONG SAMBIL NYEMIL SOMAY MANTUL BANGET KI LUR!!! – Koyo aku ki

-
SORE SORE NONGKRONG SAMBIL NYEMIL SOMAY MANTUL BANGET KI LUR!!!
-
Koyo aku ki

– SORE SORE NONGKRONG SAMBIL NYEMIL SOMAY MANTUL BANGET KI LUR!!!🤤🔥 – Koyo aku ki mau bar jajan siomay karo ndoro putriku neng Food Festival Solo Baru lur, tekan nggone ki mau aku langsung mampir neng nggone @siomay_teh_wiwid lur 🤤 aku ki mau mampir mrene mergo penasaran banget karo rasane lur, ha pie jarang tenan [baca…]

– PROMO PAS JAM MAKAN SIANG?WADIDAWWW MANTUL, SESUK LANGSUNG GAS!!! . yoih lurrr

-
PROMO PAS JAM MAKAN SIANG?WADIDAWWW MANTUL, SESUK LANGSUNG GAS!!!
.
yoih lurrr

– PROMO PAS JAM MAKAN SIANG?WADIDAWWW MANTUL, SESUK LANGSUNG GAS!!!😍🤟 . yoih lurrrr! kapan meneh bebas milih ALL VARIANT PIZZA panties wong loro karo konco utowo yangmu gur cukup bayar 55K tok!!! 😍😍😍 . cabskuy neng outlet terdekat dikotamu, promo MAKSIBAR iki mung berlaku neng tanggal 21-24 Oktober 2019 lur, catet dan agendakne ya! . [baca…]

– NASI KOYO BURGER???WAH MANTUL TENAN KI LUR!!! – Awan ki mau aku bar mampir gol

-
NASI KOYO BURGER???WAH MANTUL TENAN KI LUR!!!
-
Awan ki mau aku bar mampir gol

– NASI KOYO BURGER???WAH MANTUL TENAN KI LUR!!!🤤 – Awan ki mau aku bar mampir golek jajanan neng daerah makamhaji lur, tepate neng nggone Nasgem a.k.a NASI GEMBIRA @nasgemsolo 🤤 sing marai aku mampir mrene ki mergo nasine ki penyajiane mirip koyo burger lur, dadi isine nasi trus di wenehi isian macem macem lur, enek [baca…]

– SARAPAN NASI GORENG KEBULI PAK MANSYUR MANTUL TENAN KI LUR – Panggone iki nen

-
SARAPAN NASI GORENG KEBULI PAK MANSYUR MANTUL TENAN KI LUR 
-
Panggone iki nen

– SARAPAN NASI GORENG KEBULI PAK MANSYUR MANTUL TENAN KI LUR 😍🤟 – Panggone iki neng daerah Gentan lur, sing marai aku mampir mrene ki mergo jarang tenan neng Solo enek sing dodol nasi goreng kebuli sing model kaki lima koyo ngene 😍 opo neh sing marai aku semangat ki pas nginguk regane lur, ha [baca…]

– SORE SORE NYEMIL MAKARONI DULU MANTUL BANGET NIH LUR – Koyo aku ki mau bar ne

-
SORE SORE NYEMIL MAKARONI DULU MANTUL BANGET NIH LUR 
-
Koyo aku ki mau bar ne

– SORE SORE NYEMIL MAKARONI DULU MANTUL BANGET NIH LUR 🤤 – Koyo aku ki mau bar nemokne salah siji warung cemilan sing komplit banget, Tepate neng nggone @makaroni.kampreet_id lur 😁 – Dadi neng nggone @makaroni.kampreet_id ki special dodolan cemilan kekinian sing nganggo bumbu macem macem, dan varian cemilane ki enek aneka macam lur, enek [baca…]

– MAKAN SIANG PAKE MENU KOREA DULU MANTUL BANGET SLURRR – Koyo aku ki mau bar m

-
MAKAN SIANG PAKE MENU KOREA DULU MANTUL BANGET SLURRR 
-
Koyo aku ki mau bar m

– MAKAN SIANG PAKE MENU KOREA DULU MANTUL BANGET SLURRR 🤤 – Koyo aku ki mau bar mampir neng nggone @daehan.id lur, neng kene ki special dodolan berbagai macam olahan makanan korea, dan kuomplit tenan lur menune, enek kimchi, takoyaki, kimbap, ramyeon 😍 dan dijamin rasane enak tur hargane yo bersahabat tenan lur 😍 . [baca…]