WADAWWW, ENEK PROMO MANTUL TENAN IKI LUR!!! – WIHIYYYW bakal enek Paket Candu s

WADAWWW, ENEK PROMO MANTUL TENAN IKI LUR!!!
-
WIHIYYYW  bakal enek Paket Candu s

WADAWWW, ENEK PROMO MANTUL TENAN IKI LUR!!!😍 – WIHIYYYW @pantiespizzaindonesia bakal enek Paket Candu sing marai kecanduan tenan ki lur, hapie mangan pizza all variant + drink all variant MUNG BAYAR 30K TOK!!!😍 (gek wes termasuk PPN lho) wadidaw mantul tenan ki promone 😍 – Syarat PROMONE yo gampang banget lur, dadi promone iki 1. [baca…]

. WAH BAR UDAN UDAN NGENE KI NYEMIL NUGGET MANTUL TENAN LUR!!! . Yen bar udan ng

.
WAH BAR UDAN UDAN NGENE KI NYEMIL NUGGET MANTUL TENAN LUR!!!
.
Yen bar udan ng

. WAH BAR UDAN UDAN NGENE KI NYEMIL NUGGET MANTUL TENAN LUR!!!🤤 . Yen bar udan ngene ki pengene golek cemilan ya lur, nahh saiki nek koe pengen golek cemilan rasah perlu bingung meneh lur, nyohh tak wenehi referensi panggon golek cemilan nggo koe, panggone neng daerah semanggi lur, tepate neng nggone @tokosafierafood 😁 sing [baca…]

. HABIS UJAN UJAN NYEMIL NI PANGSIT MANTUL BANGET LUR!!! . Tepate neng nggone l

.
HABIS UJAN UJAN NYEMIL NI PANGSIT MANTUL BANGET LUR!!!
.
Tepate neng nggone  l

. HABIS UJAN UJAN NYEMIL NI PANGSIT MANTUL BANGET LUR!!!🤤 . Tepate neng nggone @hotpangsit_nyonyorsolo lur 😍 dadi wingi aku nemokne cemilane iki neng nggon daerah UMS lur 😍 sing special neng nggon kene ki pangsite isine wakeh tenan lur, dan enek 3 varian isi, enek bakso, ayam, karo sosis 😍 selain kui koe yo [baca…]

– HAWANE ADEM NGENE KI NYEMIL TAKOYAKI MANTUL TENAN LUR!!! – Wadaww sing wingi d

-
HAWANE ADEM NGENE KI NYEMIL TAKOYAKI MANTUL TENAN LUR!!!
-
Wadaww sing wingi d

– HAWANE ADEM NGENE KI NYEMIL TAKOYAKI MANTUL TENAN LUR!!!🤤 – Wadaww sing wingi durung sempet njajal kenikmatan takoyaki nggone @tako_pico , langsung agendakne wae lur, mumpung dino iki lagi enek neng event Food Festival Solo Paragon nganti suk Minggu lho lur 😁 – Sing marai aku selalu mampir mrene ki yo mergo kabeh masakan [baca…]

– AYAM GEPREK ANDALANKU PALING MANTUL KI!!! – Wah baknen saiki bar mbukak caban

-
AYAM GEPREK ANDALANKU PALING MANTUL KI!!!
-
Wah baknen saiki  bar mbukak caban

– AYAM GEPREK ANDALANKU PALING MANTUL KI!!!🤤 – Wah baknen saiki @geprekchiki bar mbukak cabange neng nggon daerah Sondakan lho lur, ra nggumun sih nek saiki nganti isoh buka cabang anyar, soale yo wenak tenan, tur regane murah lur 🤤 sing marai special neng nggone @geprekchiki ki dadi neng kene ki special dodolan geprek dengan [baca…]

. HABIS UJAN UJAN, MAKAN MAKANAN THAILAND DULU MANTUL BANGET KI LUR!!! . Baknen

.
HABIS UJAN UJAN, MAKAN MAKANAN THAILAND DULU MANTUL BANGET KI LUR!!!
.
Baknen

. HABIS UJAN UJAN, MAKAN MAKANAN THAILAND DULU MANTUL BANGET KI LUR!!!🔥 . Baknen saiki @thaistreet_smg lagi enek neng beberapa Food Festival lur, neng Paragon, karo The Park Mall Solo Baru 😍 tentune dengan PROMO MENARIK tenan iki lur, hapie @thaistreet_smg lagi ngenekne PROMO BELI 2 GRATIS 1 CUP KECIL JE!!!🔥 wadidaw mancapss . Iki [baca…]

– WADAWWW, TANGGAL TUO ENEK PROMO MANTUL TENAN IKI LUR!!! – WIHIYYYW bakal enek

-
WADAWWW, TANGGAL TUO ENEK PROMO MANTUL TENAN IKI LUR!!!
-
WIHIYYYW  bakal enek

– WADAWWW, TANGGAL TUO ENEK PROMO MANTUL TENAN IKI LUR!!!😍 – WIHIYYYW @pantiespizza bakal enek Paket Candu sing marai kecanduan tenan ki lur, hapie mangan pizza + tea/soda MUNG BAYAR 25K TOK!!!😍 (gek wes termasuk PPN lho) wadidaw mantul tenan ki promone 😍 – Syarat PROMONE yo gampang banget lur, dadi promone iki 1. Berlaku [baca…]

– SARAPAN NASI GORENG KEBULI MANTUL KI LUR!!! – Panggone iki neng daerah Gentan

-
SARAPAN NASI GORENG KEBULI MANTUL KI LUR!!!
-
Panggone iki neng daerah Gentan

– SARAPAN NASI GORENG KEBULI MANTUL KI LUR!!!🤤 – Panggone iki neng daerah Gentan lur, sing marai aku mampir mrene ki mergo jarang tenan neng Solo enek sing dodol nasi goreng kebuli sing model kaki lima koyo ngene 😍 opo neh sing marai aku semangat ki pas nginguk regane lur, ha pie regane murah murah [baca…]

ADA YANG BARUU NIHH !!!! PROMO KENYANG SEAFOOD RAME-RAME Mantul banget lurr, di

ADA YANG BARUU NIHH !!!!
PROMO KENYANG SEAFOOD RAME-RAME 
Mantul banget lurr, di

ADA YANG BARUU NIHH !!!! PROMO KENYANG SEAFOOD RAME-RAME @warung.segoroso Mantul banget lurr, dijamin uwuw banget !! . MIX SEAFOOD ATLANTIS REGULAR 2 NASI PUTIH 2 ES TEH . MIX SEAFOOD ATLANTIS JUMBO 4 NASI PUTIH 4 ES TEH . Isian : udang, cumi, kepiting, kerang dara, kerang hijau, kerang srimping, jagung . Harga promo [baca…]

. WADAWWW MASAKANE MANTUL TENAN IKI LUR . Hayo sopo sing durung tau njajal makan

.
WADAWWW MASAKANE MANTUL TENAN IKI LUR
.
Hayo sopo sing durung tau njajal makan

. WADAWWW MASAKANE MANTUL TENAN IKI LUR🤤 . Hayo sopo sing durung tau njajal makan siang neng nggone @wartegboss ?😁dadi sing special neng kene ki kabeh menu masakane FRESH dan dijamin ANTI AMIS AMIS CLUB 😍 tur rasah khawatir, neng kene koe isoh njikuk sego dewe sak njemblingmu lur, dan terutama nek masalah rego neng [baca…]

. WOLHAYO IKI TANGGAL TUO ENEK PROMO MANTUL TENAN LUR!!! . Pizza sing paling coc

.
WOLHAYO IKI TANGGAL TUO ENEK PROMO MANTUL TENAN LUR!!!
.
Pizza sing paling coc

. WOLHAYO IKI TANGGAL TUO ENEK PROMO MANTUL TENAN LUR!!!😍🔥 . Pizza sing paling cocok neng ilatku yo mung neng nggone @pantiespizza lur 😍, tur neg selain wenak, @pantiespizza iki menurutku paling sregep ngadakne PROMO MENARIK lur, jossss tenan 😍 nah ndelalah ki mau aku pas mrene ki baknen lagi enek PAKET PROMO DINGGO MANGAN [baca…]

– MENTAI RICE PALING MANTUL KI!!! – Wah baknen dino iki neng The Park Solo Baru

-
MENTAI RICE PALING MANTUL KI!!!
-
Wah baknen dino iki neng The Park Solo Baru

– MENTAI RICE PALING MANTUL KI!!!🤤 – Wah baknen dino iki neng The Park Solo Baru lagi enek FOOD FESTIVAL lho lur 😍 tentune dengan makanan sing menarik banget 🤤 nek aku sih andalane yo tetep neng nggone mentai rice @bang_apeyy lur, hapie ki PIONER MENTAI RICE neng Solo je 😍 dadi mentai rice ki [baca…]