. HABIS UJAN UJAN NYEMIL NI PANGSIT MANTUL BANGET LUR!!! . Tepate neng nggone l

.
HABIS UJAN UJAN NYEMIL NI PANGSIT MANTUL BANGET LUR!!!
.
Tepate neng nggone  l

. HABIS UJAN UJAN NYEMIL NI PANGSIT MANTUL BANGET LUR!!!🤤 . Tepate neng nggone @hotpangsit_nyonyorsolo lur 😍 dadi wingi aku nemokne cemilane iki neng nggon daerah UMS lur 😍 sing special neng nggon kene ki pangsite isine wakeh tenan lur, dan enek 3 varian isi, enek bakso, ayam, karo sosis 😍 selain kui koe yo [baca…]

– HAWANE ADEM NGENE KI NYEMIL TAKOYAKI MANTUL TENAN LUR!!! – Wadaww sing wingi d

-
HAWANE ADEM NGENE KI NYEMIL TAKOYAKI MANTUL TENAN LUR!!!
-
Wadaww sing wingi d

– HAWANE ADEM NGENE KI NYEMIL TAKOYAKI MANTUL TENAN LUR!!!🤤 – Wadaww sing wingi durung sempet njajal kenikmatan takoyaki nggone @tako_pico , langsung agendakne wae lur, mumpung dino iki lagi enek neng event Food Festival Solo Paragon nganti suk Minggu lho lur 😁 – Sing marai aku selalu mampir mrene ki yo mergo kabeh masakan [baca…]

– AYAM GEPREK ANDALANKU PALING MANTUL KI!!! – Wah baknen saiki bar mbukak caban

-
AYAM GEPREK ANDALANKU PALING MANTUL KI!!!
-
Wah baknen saiki  bar mbukak caban

– AYAM GEPREK ANDALANKU PALING MANTUL KI!!!🤤 – Wah baknen saiki @geprekchiki bar mbukak cabange neng nggon daerah Sondakan lho lur, ra nggumun sih nek saiki nganti isoh buka cabang anyar, soale yo wenak tenan, tur regane murah lur 🤤 sing marai special neng nggone @geprekchiki ki dadi neng kene ki special dodolan geprek dengan [baca…]

. HABIS UJAN UJAN, MAKAN MAKANAN THAILAND DULU MANTUL BANGET KI LUR!!! . Baknen

.
HABIS UJAN UJAN, MAKAN MAKANAN THAILAND DULU MANTUL BANGET KI LUR!!!
.
Baknen

. HABIS UJAN UJAN, MAKAN MAKANAN THAILAND DULU MANTUL BANGET KI LUR!!!🔥 . Baknen saiki @thaistreet_smg lagi enek neng beberapa Food Festival lur, neng Paragon, karo The Park Mall Solo Baru 😍 tentune dengan PROMO MENARIK tenan iki lur, hapie @thaistreet_smg lagi ngenekne PROMO BELI 2 GRATIS 1 CUP KECIL JE!!!🔥 wadidaw mancapss . Iki [baca…]

– WADAWWW, TANGGAL TUO ENEK PROMO MANTUL TENAN IKI LUR!!! – WIHIYYYW bakal enek

-
WADAWWW, TANGGAL TUO ENEK PROMO MANTUL TENAN IKI LUR!!!
-
WIHIYYYW  bakal enek

– WADAWWW, TANGGAL TUO ENEK PROMO MANTUL TENAN IKI LUR!!!😍 – WIHIYYYW @pantiespizza bakal enek Paket Candu sing marai kecanduan tenan ki lur, hapie mangan pizza + tea/soda MUNG BAYAR 25K TOK!!!😍 (gek wes termasuk PPN lho) wadidaw mantul tenan ki promone 😍 – Syarat PROMONE yo gampang banget lur, dadi promone iki 1. Berlaku [baca…]

– SARAPAN NASI GORENG KEBULI MANTUL KI LUR!!! – Panggone iki neng daerah Gentan

-
SARAPAN NASI GORENG KEBULI MANTUL KI LUR!!!
-
Panggone iki neng daerah Gentan

– SARAPAN NASI GORENG KEBULI MANTUL KI LUR!!!🤤 – Panggone iki neng daerah Gentan lur, sing marai aku mampir mrene ki mergo jarang tenan neng Solo enek sing dodol nasi goreng kebuli sing model kaki lima koyo ngene 😍 opo neh sing marai aku semangat ki pas nginguk regane lur, ha pie regane murah murah [baca…]

ADA YANG BARUU NIHH !!!! PROMO KENYANG SEAFOOD RAME-RAME Mantul banget lurr, di

ADA YANG BARUU NIHH !!!!
PROMO KENYANG SEAFOOD RAME-RAME 
Mantul banget lurr, di

ADA YANG BARUU NIHH !!!! PROMO KENYANG SEAFOOD RAME-RAME @warung.segoroso Mantul banget lurr, dijamin uwuw banget !! . MIX SEAFOOD ATLANTIS REGULAR 2 NASI PUTIH 2 ES TEH . MIX SEAFOOD ATLANTIS JUMBO 4 NASI PUTIH 4 ES TEH . Isian : udang, cumi, kepiting, kerang dara, kerang hijau, kerang srimping, jagung . Harga promo [baca…]

. WADAWWW MASAKANE MANTUL TENAN IKI LUR . Hayo sopo sing durung tau njajal makan

.
WADAWWW MASAKANE MANTUL TENAN IKI LUR
.
Hayo sopo sing durung tau njajal makan

. WADAWWW MASAKANE MANTUL TENAN IKI LUR🤤 . Hayo sopo sing durung tau njajal makan siang neng nggone @wartegboss ?😁dadi sing special neng kene ki kabeh menu masakane FRESH dan dijamin ANTI AMIS AMIS CLUB 😍 tur rasah khawatir, neng kene koe isoh njikuk sego dewe sak njemblingmu lur, dan terutama nek masalah rego neng [baca…]

. WOLHAYO IKI TANGGAL TUO ENEK PROMO MANTUL TENAN LUR!!! . Pizza sing paling coc

.
WOLHAYO IKI TANGGAL TUO ENEK PROMO MANTUL TENAN LUR!!!
.
Pizza sing paling coc

. WOLHAYO IKI TANGGAL TUO ENEK PROMO MANTUL TENAN LUR!!!😍🔥 . Pizza sing paling cocok neng ilatku yo mung neng nggone @pantiespizza lur 😍, tur neg selain wenak, @pantiespizza iki menurutku paling sregep ngadakne PROMO MENARIK lur, jossss tenan 😍 nah ndelalah ki mau aku pas mrene ki baknen lagi enek PAKET PROMO DINGGO MANGAN [baca…]

– MENTAI RICE PALING MANTUL KI!!! – Wah baknen dino iki neng The Park Solo Baru

-
MENTAI RICE PALING MANTUL KI!!!
-
Wah baknen dino iki neng The Park Solo Baru

– MENTAI RICE PALING MANTUL KI!!!🤤 – Wah baknen dino iki neng The Park Solo Baru lagi enek FOOD FESTIVAL lho lur 😍 tentune dengan makanan sing menarik banget 🤤 nek aku sih andalane yo tetep neng nggone mentai rice @bang_apeyy lur, hapie ki PIONER MENTAI RICE neng Solo je 😍 dadi mentai rice ki [baca…]

. BANGBAYIKKK!!!! PARAH TENAN KULIT AYAM CRISPYNE, MANTUL TENAN LURRRR . Mumpun

.
BANGBAYIKKK!!!! PARAH TENAN KULIT AYAM CRISPYNE, MANTUL TENAN LURRRR 
.
Mumpun

. BANGBAYIKKK!!!! PARAH TENAN KULIT AYAM CRISPYNE, MANTUL TENAN LURRRR 🤤 . Mumpung sesuk prei gek ndang gage dolan golek diskonan lur, tak saranke neng o Solo Paragon Mall sisan mampir @hellomarketsolo 😍 akeh banget stand makanan e lur, dan koe kudu nyobo gone @bangbayik_official 😍 . Dadi gone @bangbayik_official iki dodolan berbagai macam kulit [baca…]

– WADAWWW MANTUL TENAN IKI JAJANANE!!! – Yo iki salah siji jajanan anyar sing wa

-
WADAWWW MANTUL TENAN IKI JAJANANE!!!
-
Yo iki salah siji jajanan anyar sing wa

– WADAWWW MANTUL TENAN IKI JAJANANE!!!🤤 – Yo iki salah siji jajanan anyar sing wajib di jajal nek neng Food Festival lur, tepate neng nggone @baksomercon_endogjugil lur 😍 dadi ki mau aku ra sengojo nonton jajanan siji iki, soale jarang tenan enek sing dodol bakso mercon karo endok jugil koyo jajanan SD neng njero MALL [baca…]