• Bagi tim mangan Sukoharjo / UNS seng nek luwe terus ngamuk Pokoe kabeh seng p

• Bagi tim mangan Sukoharjo / UNS seng nek luwe terus ngamuk 😂 Pokoe kabeh seng phobia luwe Ki tak kei referensi panganan seng rasane ra ilang ilang neng ilat 🤣 . @segolemaks seng iso mbok tuku ng Nawasena Mburi UNS atau ng Cedak Proliman Sukoharjo 😁 Nek mager yo langsung Grabfood nek ra Gofood [baca…]

. MANGAN DUREN KARO NGOMBE ES, LAPIS AREN IS THE BEST!!! . Wadidaww, sopo sing

.
MANGAN DUREN KARO NGOMBE ES, LAPIS AREN IS THE BEST!!! 
.
Wadidaww, sopo sing

. MANGAN DUREN KARO NGOMBE ES, LAPIS AREN IS THE BEST!!! 🔥 . Wadidaww, sopo sing wes njajal kenikmatan varian barune sing Red Velvet nggone @lapisaren lur?😍 nah sing penasaran karo rasane langsung gas blodot pesen wae, soale selain nagih, regane yo relatif terjangkau tenan lur, cocok tenan nggo sangu ngoleh olehi yangmu utowo mertuomu [baca…]

. AWAN AWAN MANGAN SAMBEL NGANGGO GEREH NIKMAT TENAN KI LUR . Yo iki menu favor

.
AWAN AWAN MANGAN SAMBEL NGANGGO GEREH NIKMAT TENAN KI LUR 
.
Yo iki menu favor

. AWAN AWAN MANGAN SAMBEL NGANGGO GEREH NIKMAT TENAN KI LUR 🤤 . Yo iki menu favoritku sing isoh marai ngentekne sego sak Cething 🤤 Sego gereh diwenehi sambel 🤤 beuhhhh moncorrr tenan 🤤 iki wingi aku tuku sambele neng nggone @silkymilky__solo lur, dadi sambele iki modele sachetan dan enek 3 varian rasa, enek sambel [baca…]

. NUMPAK KRETO KARO MANGAN ROTI, BEBEK PAK BROTO SELALU DI HATI . Yo iki warung

.
NUMPAK KRETO KARO MANGAN ROTI, BEBEK PAK BROTO SELALU DI HATI 
.
Yo iki warung

. NUMPAK KRETO KARO MANGAN ROTI, BEBEK PAK BROTO SELALU DI HATI 😍 . Yo iki warung bebek andalanku lur, panggone neng nggone Warung Bebek @pakbroto_solo lur, iki panggone neng daerah Kelurahan Bumi lur 😁 tentune sing marai aku lengganan mrene ki yo mergo rasane wenak, higenis, panggone jembar, dan sing paling penting MURAH MERIAH!!!😍 [baca…]

. KRIUK KRIUUUKKKK, YO KUI SING TAK RASAKNE NEK PAS MANGAN IKI LUR!!!! . Sopo si

.
KRIUK KRIUUUKKKK, YO KUI SING TAK RASAKNE NEK PAS MANGAN IKI LUR!!!!
.
Sopo si

. KRIUK KRIUUUKKKK, YO KUI SING TAK RASAKNE NEK PAS MANGAN IKI LUR!!!!🤤 . Sopo sing durung nyobo kenikmatan kulit ayam crispy gone @bangbayik_official ?😍 wah nek durung jan kesalahan tenan lur, soale wenak tenannn, dan dijamin nagih polll!!!🤤 . Dadi gone @bangbayik_official iki dodolan berbagai macam kulit ayam crispy lur, koe iso milih pengen [baca…]

– MANGAN APEM NENG NGISOR WIT MLINJO, ADEM ADEM ENAKE MBAKSO – Udan udan ngene

-
MANGAN APEM NENG NGISOR WIT MLINJO, ADEM ADEM ENAKE MBAKSO 
-
Udan udan ngene

– MANGAN APEM NENG NGISOR WIT MLINJO, ADEM ADEM ENAKE MBAKSO 😍 – Udan udan ngene ki pancen enake nyeger karo bakso sek lur, ben awake anget!!!🔥 koyo aku ki wingi bar mampir nyeger neng nggone bakso patung kuda lur 🤤 – Nek aku sih tiap pesen bakso mesti pesene sing urat, soale rumangsaku nek [baca…]

. TANGGAL TUO TETEP SEMANGAT, MANGAN SEAFOOD SEK BEN TAMBAH NJENGAT!!! . Yo iki

.
TANGGAL TUO TETEP SEMANGAT, MANGAN SEAFOOD SEK BEN TAMBAH NJENGAT!!!
.
Yo iki

. TANGGAL TUO TETEP SEMANGAT, MANGAN SEAFOOD SEK BEN TAMBAH NJENGAT!!!✊ . Yo iki lur, salah satu warung seafood sing wajib banget mbok jajal, panggone neng nggone @podo_moro_seafood_dan_ayam lur 😍 aku mrene ki mergo jare testimonine konco koncoku selain regane murah, rasane yo enak, tur PORSINE AKEH BANGET!!!😍 . Jyan tenan og, pas pesen mrene [baca…]

. WOLHAYO IKI AWAN AWAN MANGAN SATE KERE KHAS KOTA SOLO MESTI WENAK TENAN LUR .

.
WOLHAYO IKI AWAN AWAN MANGAN SATE KERE KHAS KOTA SOLO MESTI WENAK TENAN LUR 
.

. WOLHAYO IKI AWAN AWAN MANGAN SATE KERE KHAS KOTA SOLO MESTI WENAK TENAN LUR 😍 . Mumpung prei enake golek sate kere sek wae neng nggone Sate Kere Mas Arul Ngarsopuro 😁 sing special neng kene ki sate kerene lumayan komplit lur, varian sundukane enek 3 macem kikil?enek, koyor?enek, gembus?enek, jan komplit tenan, dan [baca…]

. BENGI BENGI ADEM NGENE KI MANGAN ZUPPA SOUP NAK NAN KI!!! . Glo koyo aku ki ma

.
BENGI BENGI ADEM NGENE KI MANGAN ZUPPA SOUP NAK NAN KI!!!
.
Glo koyo aku ki ma

. BENGI BENGI ADEM NGENE KI MANGAN ZUPPA SOUP NAK NAN KI!!!🔥 . Glo koyo aku ki mau lho lur, bar mampir nang The Park Solo Baru, ki mau mampir mrene mergo nuruti ndoro putrine kepengen Zuppa Soup, eh pucuk di cinta ulam pun tiba, baknen enek sing dodol, ki mau aku tuku neng nggone [baca…]

. TANGGAL TUO MANGAN SEAFOOD?WANIH!!!! . Yo iki lur, salah satu warung seafood s

.
TANGGAL TUO MANGAN SEAFOOD?WANIH!!!!
.
Yo iki lur, salah satu warung seafood s

. TANGGAL TUO MANGAN SEAFOOD?WANIH!!!!🔥 . Yo iki lur, salah satu warung seafood sing wajib banget mbok jajal, panggone neng nggone @podo_moro_seafood_dan_ayam lur 😍 aku mrene ki mergo jare testimonine konco koncoku selain regane murah, rasane yo enak, tur PORSINE AKEH BANGET!!!😍 . Jyan tenan og, pas pesen mrene ki ndelalah yo lagi enek PROMO [baca…]

– MANGAN PIZZA SAK OMBENE GUR 25K??MURAH TENAN!!! – WADIDAWWW dino iki lagi ene

-
MANGAN PIZZA SAK OMBENE GUR 25K??MURAH TENAN!!!
-
WADIDAWWW  dino iki lagi ene

– MANGAN PIZZA SAK OMBENE GUR 25K??MURAH TENAN!!!🔥 – WADIDAWWW @pantiespizza dino iki lagi enek Paket Candu sing marai kecanduan tenan ki lur, hapie mangan pizza + tea/soda MUNG BAYAR 25K TOK!!!😍 (gek wes termasuk PPN lho) wadidaw mantul tenan ki promone 😍 – Syarat PROMONE yo gampang banget lur, dadi promone iki 1. Berlaku [baca…]

. HAAAA BENGI BENGI MANGAN PRENGUSAN?YO GAS DOR LANGSUNG RA KAKEAN REWEL!!! . Pe

.
HAAAA BENGI BENGI MANGAN PRENGUSAN?YO GAS DOR LANGSUNG RA KAKEAN REWEL!!!
.
Pe

. HAAAA BENGI BENGI MANGAN PRENGUSAN?YO GAS DOR LANGSUNG RA KAKEAN REWEL!!! . Pecinta adegan berbahaya mari merapat, bukan sulap bukan sihir, tapi ini nasi kebuli, yapsss, iki aku tuku neng nggone @kebulimbahsoleh lur, hapie yen pas bengi ngene ki nek lagi pengen golek makanan sing marai njengat njengat ngene ki rodo angel je, langsung [baca…]