. VALENTINENAN NENG NDI?WES RASAH BINGUNG, MENDING MAMPIR MRENE WAE LUR!!! . Koy

. VALENTINENAN NENG NDI?WES RASAH BINGUNG, MENDING MAMPIR MRENE WAE LUR!!!😍 . Koyo aku ki lho lur, bar mampir neng nggone @pawon.omahkoe lur 😍 aku mampir mrene mergo di rekomendasikne koncoku jarene pepak tenan masakane, dan sing genah rasane nyuss kabeh lur 🤤 . Pas tekan nggone wingi kaget aku lur, panggone jembar tenan je, [baca…]

. SING BAR JOGGING OJO LALI MAMPIR MRENE LUR!!! . Sopo sing lagi diet tapi bingu

.
SING BAR JOGGING OJO LALI MAMPIR MRENE LUR!!!
.
Sopo sing lagi diet tapi bingu

. SING BAR JOGGING OJO LALI MAMPIR MRENE LUR!!!💦 . Sopo sing lagi diet tapi bingung golek jujukan nggo golek minuman sing iso nggo menunjang olahraga utowo dietmu?nahhh tenang wae lur, saiki neng kota Solo wes enek panggone, tepate neng nggone @kendipressjuicery sing panggone neng Manahan selatan KFC lur 😁 dadi neng kene ki special [baca…]

Cus buruan mampir ke booth di Solo Paragon Mall. Koleksinya uda banyak dipake

Cus buruan mampir ke booth  di  Solo Paragon Mall.

Koleksinya uda banyak dipake

Cus buruan mampir ke booth @sassaskirt di @hellomarketsolo Solo Paragon Mall. Koleksinya uda banyak dipake selebgram2 hits. Buruan kepo IG @sassaskirt dan mampir ke booth nya ya..cuma sampai besok Minggu 🥳   Sumber Berita

. LONG WEEKEND WES DOH MAMPIR GOLEK GUDEG DURUNG LUR??? . Sing lagi golek gudeg

.
LONG WEEKEND WES DOH MAMPIR GOLEK GUDEG DURUNG LUR???
.
Sing lagi golek gudeg

. LONG WEEKEND WES DOH MAMPIR GOLEK GUDEG DURUNG LUR???😁 . Sing lagi golek gudeg enak dan murah monggo merapat 😁 panggone neng nggon daerah Ngasem, cedak Exit Tol Ngasem lur 😁 tepate neng nggone @gudegsolo.ok 😁 sing marai aku tertarik mrene ki mergo selain gudeg e komplit, regan kui lho lur, murah meriah tenan [baca…]

Happy Weekend Mumpung besok tanggal merah mampir yuk ke dengan orang tersayang

Happy Weekend
Mumpung besok tanggal merah mampir yuk ke  dengan orang tersayang

Happy Weekend🤗 Mumpung besok tanggal merah mampir yuk ke @balerantjah dengan orang tersayang kalian..🤗 . Ada banyak promo menarik loh.. 😍 . @balerantjah cocok banget buat acara kumpul keluarga, rapat, kopdar, gathering, outbond, wedding, ataupun event lainnya. Selain ada paket yg sangat menarik, harga nya juga gak bkin jebol kantong. 😁 . Fasilitas : 🌸 [baca…]

. JAJANAN KHAS JEPANG UNIK TENAN KI LUR!!!! . Hayo sopo sing wes mampir neng Foo

.
JAJANAN KHAS JEPANG UNIK TENAN KI LUR!!!!
.
Hayo sopo sing wes mampir neng Foo

. JAJANAN KHAS JEPANG UNIK TENAN KI LUR!!!!😍 . Hayo sopo sing wes mampir neng Food Festival @theparksolo_official ?😁 Nah nek koe lagi mampir mrene ojo lali mampir neng nggone salah satu spot jajanan khas jepang sing menurutku rekomen banget lur, panggone neng nggone @dokidoki_streetfood 😁 iki jajanane unik tenan lur, dan gur enek nek [baca…]

. AWALI HARIMU DENGAN SARAPAN LUR!!! . Koyo aku ki wingi lur, bar mampir sarapan

.
AWALI HARIMU DENGAN SARAPAN LUR!!!
.
Koyo aku ki wingi lur, bar mampir sarapan

. AWALI HARIMU DENGAN SARAPAN LUR!!!🔥 . Koyo aku ki wingi lur, bar mampir sarapan neng nggon @pawon.omahkoe lur 😍 aku mampir mrene mergo di rekomendasikne koncoku jarene pepak tenan masakane, dan sing genah rasane nyuss kabeh lur 🤤 . Pas tekan nggone wingi kaget aku lur, panggone jembar tenan je, enek pendopo joglone, trus [baca…]

– BAR KUDANAN NAMPIR NYUKI SEK WAE LUR!!! – Gloooo, koyo aku ki lho bar mampir g

-
BAR KUDANAN NAMPIR NYUKI SEK WAE LUR!!!
-
Gloooo, koyo aku ki lho bar mampir g

– BAR KUDANAN NAMPIR NYUKI SEK WAE LUR!!!🤤 – Gloooo, koyo aku ki lho bar mampir golek kehangatan neng nggone @kakkoii_id lur 😍 neng kene ki All You Can Eat sing paling komplit banget neng kota Solo lur 😍 hapie sak mben aku mrene ki mesti rame polll 😍 maklum lur, dinggo ukuran all you [baca…]

. BEST PRICE!! BEST PROMO!! HANYA TINGGAL HARI INI AJA YAAA . Monggo mampir Ke T

.
BEST PRICE!! BEST PROMO!!
HANYA TINGGAL HARI INI AJA YAAA
.
Monggo mampir Ke T

. BEST PRICE!! BEST PROMO!! HANYA TINGGAL HARI INI AJA YAAA . Monggo mampir Ke Toko Arimbi Cosmetics Alamat : Jl. Baturan Raya Ruko Fajar Indah Permata 2 nomor 5 BARAT LAPANGAN BATURAN, colomadu. Toko buka sampe jam 8 malam . Cek katalog Monggo ke👇 . @bimbaggage @bimbaggage @bimbaggage Sumber Berita

. BENGI BENGI NYEMIL DESSERT WENAK TENAN KI LUR!!! . Koyo aku ki mau bar mampir

.
BENGI BENGI NYEMIL DESSERT WENAK TENAN KI LUR!!!
.
Koyo aku ki mau bar mampir

. BENGI BENGI NYEMIL DESSERT WENAK TENAN KI LUR!!!🤤 . Koyo aku ki mau bar mampir neng nggone outlet e @silkymilky_solo sing lagi enek neng Food Festival Solo Paragon Mall 😍 dadi @silkymilky_solo iki dodolan macem macem pudding lur, enek sing cup cilik karo cup gedhe, neng kene yo dodol salad buah wuihhh pokoke cocok [baca…]

– WADAWWW SAIKI MENUNE TAMBAH KOMPLIT TENAN LUR!!! – Sopo sing durung tau mampir

-
WADAWWW SAIKI MENUNE TAMBAH KOMPLIT TENAN LUR!!!
-
Sopo sing durung tau mampir

– WADAWWW SAIKI MENUNE TAMBAH KOMPLIT TENAN LUR!!!🤤 – Sopo sing durung tau mampir mangan neng kene??? iki lho lur, all you can eat sing paling komplit banget neng kota Solo 😍 tepate neng gone @kakkoii_id lur, hapie sak mben aku mrene ki mesti rame polll 😍 maklum lur, dinggo ukuran all you can eat [baca…]