– MALEM MINGGU GOLEK CEMILAN GURITA SEK WAE LUR!!! – Yo iki jujukan takoyaki and

-
MALEM MINGGU GOLEK CEMILAN GURITA SEK WAE LUR!!!
-
Yo iki jujukan takoyaki and

– MALEM MINGGU GOLEK CEMILAN GURITA SEK WAE LUR!!!🔥 – Yo iki jujukan takoyaki andalanku lur, hapie ko kadohan guritane ngawe awe tenan je 🤤 menul menul 😍 dan sing marai aku selalu mampir mrene ki yo mergo kabeh masakan menu guritane wenak tenan lur, nagih poll 🤤 seko tampilane wes ketok moncor banget 😍 [baca…]

– MALEM MINGGU JAJAN MENTAI RICE KARO NONGKRONG ENAK TENAN KI LUR!!! – Wah bakne

– MALEM MINGGU JAJAN MENTAI RICE KARO NONGKRONG ENAK TENAN KI LUR!!!🔥 – Wah baknen dino iki neng Solo Paragon lagi enek FOOD FESTIVAL lho lur 😍 tentune dengan makanan sing menarik banget 🤤 nek aku sih andalane yo tetep neng nggone mentai rice @bang_apeyy lur, hapie ki PIONER MENTAI RICE neng Solo je 😍 [baca…]

. SARAPAN SEK LUR, BEN KUAT MALEM MINGGON . Wayoikiiii salah satu spot tahu kup

. SARAPAN SEK LUR, BEN KUAT MALEM MINGGON 😂🤟 . Wayoikiiii salah satu spot tahu kupat andalanku lur, panggone neng nggone Tahu Kupat Pak Gombloh Sondakan lur, sing marai aku lengganan mrene ki selain enak, regane yo murah banget, regane paling murah nek neng jajaran pertahu kupatan neng kota Solo 😁 . Seko tampilane sih [baca…]

. MALEM MINGGON DARIPADA BINGUNG MENDING MRENEO WAE LUR!!! . Koyo aku ki mau bar

.
MALEM MINGGON DARIPADA BINGUNG MENDING MRENEO WAE LUR!!!
.
Koyo aku ki mau bar

. MALEM MINGGON DARIPADA BINGUNG MENDING MRENEO WAE LUR!!!😁 . Koyo aku ki mau bar malem minggon golek madang karo nonton konsere @tasya_ratu_gopo mbi mas @ndarboy_genk #FestivalKulinerIndomaret wah gayeng tenan pokoke wajib banget rene lur 😍🤟 . Akeh banget sing takon aku mlebune mbayar opo ora, MLEBUNE GRATIS!!!! mbayar parkir tok 2K, nek pengen jajan [baca…]

. MALEM MINGGON DARIPADA BINGUNG MENDING MRENEO WAE LUR!!! Koyo aku ki mau bar m

. MALEM MINGGON DARIPADA BINGUNG MENDING MRENEO WAE LUR!!!😁 Koyo aku ki mau bar malem minggon golek madang karo nonton konsere @tasya_ratu_gopo mbi mas @ndarboy_genk #FestivalKulinerIndomaret wah gayeng tenan pokoke wajib banget rene lur 😍🤟 . Akeh banget sing takon aku mlebune mbayar opo ora, MLEBUNE GRATIS!!!! mbayar parkir tok 2K, nek pengen jajan neng [baca…]

– MALEM MINGGU GOLEK JUJUKAN NGGO NGEMIL SEK WAE KI ENAKE!!! – Wadaww sing wingi

-
MALEM MINGGU GOLEK JUJUKAN NGGO NGEMIL SEK WAE KI ENAKE!!!
-
Wadaww sing wingi

– MALEM MINGGU GOLEK JUJUKAN NGGO NGEMIL SEK WAE KI ENAKE!!!😍 – Wadaww sing wingi durung sempet njajal kenikmatan takoyaki nggone @tako_pico , langsung agendakne wae lur, mumpung dino iki lagi enek neng event Food Festival Solo Paragon nganti suk Minggu lho lur 😁 – Sing marai aku selalu mampir mrene ki yo mergo kabeh [baca…]

Malem minggu iki meh do neng ndi lur ? Wes tau njajal panggon iki rung . Cocok

Malem minggu iki meh do neng ndi lur ? Wes tau njajal panggon iki rung  
.
Cocok

Malem minggu iki meh do neng ndi lur ? Wes tau njajal panggon iki rung @tenda.daun 😁 . Cocok banget nggo nongkrong rame-rame panggone, nggo ngumpul konco lawas penak banget 😁 cozy Oponeh regone murah buanget lho, jajalen dewe ra percoyo 🤣 . 50ewu wes turah-turah dan wareg buanget lur 😂 ki ig ne panggone [baca…]

. MALEM JUMAT NGISI AMUNISI SARAPAN PRENGUSAN SEK BEN TAMBAH NJENGAT!!! . Sing p

.
MALEM JUMAT NGISI AMUNISI SARAPAN PRENGUSAN SEK BEN TAMBAH NJENGAT!!!
.
Sing p

. MALEM JUMAT NGISI AMUNISI SARAPAN PRENGUSAN SEK BEN TAMBAH NJENGAT!!!🔥🤙 . Sing pengen golek asupan nutrisi ben tambah njengat nyoh tak wenehi referensi tengkleng masak neng nggon daerah kerten, tepate neng nggone warung sate kambing mas agus thowil lur 😁 aku langganan neng kene ki soale selain regane murah, porsine yo wakeh tenan lur🤤 [baca…]

MALEM MINGGU MAKAN BAKSO BARENG SIAPA? . YOOKK kaum kaum rebahan, kaum kaum tert

MALEM MINGGU MAKAN BAKSO BARENG SIAPA? .
YOOKK kaum kaum rebahan, kaum kaum tert

MALEM MINGGU MAKAN BAKSO BARENG SIAPA? . YOOKK kaum kaum rebahan, kaum kaum tertindas dan kaum LDR udah saatnya kalian malam minggu keluar rumah!!! Daripada gabut perut laper mending kalian langsung aja meluncur ke @baksomblenger. . Disana menunya lengkap mulai dari : BAKSO POLOS, BAKSO CINCANG MEMBARA, BAKSO GRANAT, BAKSO KEJU SAMPE BAKSO BERANAK! Tapi [baca…]

Seng malem tahun baru Imlek neng sar Gede sopo wae lurr.. Tetep jogo kebersihan

Seng malem tahun baru Imlek neng sar Gede sopo wae lurr.. Tetep jogo kebersihan

Seng malem tahun baru Imlek neng sar Gede sopo wae lurr.. Tetep jogo kebersihan lan barang bawaan ya 👍 . Mbengi iki ono live music & barongsai hingga tengah malam Sumber Berita

Daerah Dk.Candi, Ds.Bentak, Kec.Sidoarjo, Kab.Sragen . Td malem Ada rumah habis

Daerah Dk.Candi, Ds.Bentak, Kec.Sidoarjo, Kab.Sragen
.
Td malem Ada rumah habis

Daerah Dk.Candi, Ds.Bentak, Kec.Sidoarjo, Kab.Sragen . Td malem Ada rumah habis Kebakaran Lur,, Info dikarenkan karena Obat Nyamuk . 🙏Tdk ada korban jiwa . . 🔄Bayu_keple14 Sumber Berita

– MALEM MINGGU WES OLEH JUJUKAN DINGGO GOLEK CEMILAN DURUNG LUR? – Nyoh tak anda

-
MALEM MINGGU WES OLEH JUJUKAN DINGGO GOLEK CEMILAN DURUNG LUR?
-
Nyoh tak anda

– MALEM MINGGU WES OLEH JUJUKAN DINGGO GOLEK CEMILAN DURUNG LUR?😁 – Nyoh tak andani, Panggone neng nggone @tako_pico , iki cemilan sing ratau tak lewatkan nek pas lagi neng Food Festival lur, mumpung lagi enek neng event Food Festival Solo Paragon langsung tak GASS lur 😍 – Maklum aku wes lengganan banget jajan mrene [baca…]