– MALEM MINGGU GOLEK JAJANAN BAKSO MERCON SEK WAE KI LUR – Yo iki salah siji ja

-
MALEM MINGGU GOLEK JAJANAN BAKSO MERCON SEK WAE KI LUR 
-
Yo iki salah siji ja

– MALEM MINGGU GOLEK JAJANAN BAKSO MERCON SEK WAE KI LUR 🀀 – Yo iki salah siji jajanan anyar sing wajib di jajal nek neng Food Festival lur, tepate neng nggone @baksomercon_endogjugil lur 😍 dadi ki mau aku ra sengojo nonton jajanan siji iki, soale jarang tenan enek sing dodol bakso mercon karo endok jugil [baca…]

– MALEM MINGGU GOLEK PANGGON NONGKRONG MURAH MERIAH SEK WAE KI, MAKLUM TANGGAL T

-
MALEM MINGGU GOLEK PANGGON NONGKRONG MURAH MERIAH SEK WAE KI, MAKLUM TANGGAL T

– MALEM MINGGU GOLEK PANGGON NONGKRONG MURAH MERIAH SEK WAE KI, MAKLUM TANGGAL TUO πŸ˜‚πŸ€Ÿ – Koyo aku wingi bar golek panggon nongkrong syahdu neng nggone @delanapizzeria.id 😍 sing special neng kene ki dodolan berbagai macam jenis pizza dengan harga sing terjangkau banget lur 😍 EITSSS selain murah neng kene ki panggone yo uapik tenan, [baca…]

. MALEM JUMAT OJO LALI NYUSU SEK BEN TAMBAH KUAT!!! . Yuhuuuu sing seneng nyusu

.
MALEM JUMAT OJO LALI NYUSU SEK BEN TAMBAH KUAT!!!
.
Yuhuuuu sing seneng nyusu

. MALEM JUMAT OJO LALI NYUSU SEK BEN TAMBAH KUAT!!!πŸ˜‚πŸ€Ÿ . Yuhuuuu sing seneng nyusu wajib nyobo susu neng gone @thumbassusu lur 😍 susu neng kene iki nganggo susu segar asli lho lur, dudu susu kemasan, dan varian rasane macem macem enek oreo, cokelat, taro, greentea, vanilla, tiramisu 🀀 trus enek varian rasa buah-buah asli [baca…]

– COCOK TENAN KI MALEM MINGGON MAMPIR MRENE!!! – Yok sing bingung golek panggon

-
COCOK TENAN KI MALEM MINGGON MAMPIR MRENE!!!
-
Yok sing bingung golek panggon

– COCOK TENAN KI MALEM MINGGON MAMPIR MRENE!!!😍🀟 – Yok sing bingung golek panggon jujukan nggo malem minggon karo jajan, langsung gas neng Beteng Vastenburg wae lur, mumpung lagi enek Food Festival nganti tekan tanggal 17 November lho lur 😍 pokoke wajib banget dijajal ki, acarane dijamin seru dan regone murah meriaah!!!😍 – πŸš€Langsung agendakne [baca…]

– MALEM MINGGU GOLEK PANGGON NONGKRONG KARO NYEMIL BABY GURITA SEK WAE KI LUR –

-
MALEM MINGGU GOLEK PANGGON NONGKRONG KARO NYEMIL BABY GURITA SEK WAE KI LUR 
-

– MALEM MINGGU GOLEK PANGGON NONGKRONG KARO NYEMIL BABY GURITA SEK WAE KI LUR 🀀 – Wingi bengi aku bar golek cemilan neng nggone @tako_pico karo lur, mumpung lagi enek neng event Food Festival Beteng Vastenburg lur 😍 dadi sing special neng kene ki hampir menune kabeh ki bahan baku utamane nganggo Gurita lur 😍 [baca…]

– WADUDUHHHH MALEM MINGGU ASOYYY PALING ENAK MAKAN SOMAY!!! – Koyo aku ki mau ba

-
WADUDUHHHH MALEM MINGGU ASOYYY PALING ENAK MAKAN SOMAY!!!
-
Koyo aku ki mau ba

– WADUDUHHHH MALEM MINGGU ASOYYY PALING ENAK MAKAN SOMAY!!!🀀 – Koyo aku ki mau bar jajan siomay karo ndoro putrine neng Food Festival Solo Baru lur, tekan nggone ki mau aku langsung mampir neng nggone @siomay_teh_wiwid lur 🀀 aku ki mau mampir mrene mergo penasaran banget karo rasane lur, ha pie jarang tenan lho lur [baca…]

– MALEM MINGGU TIMBANGE SUWUNG MENDING MAMPIR MERENE WAE LUR!!! – Nah ki mau aku

-
MALEM MINGGU TIMBANGE SUWUNG MENDING MAMPIR MERENE WAE LUR!!!
-
Nah ki mau aku

– MALEM MINGGU TIMBANGE SUWUNG MENDING MAMPIR MERENE WAE LUR!!!😍 – Nah ki mau aku critane bar mampir neng Hartono Trade Center lur, ki mau aku mampir mrene mergo penasaran kok enek hiasan hiasan ala ala hallowen, tak pikir lagi enek opo, baknen ki mau lagi enek Food Festival seko @baramarkette 😍 pas mampir ki [baca…]

Wis do mampir pasar malem Alkid hurung gaes? . Gek ndang gass mumpung malem ming

Wis do mampir pasar malem Alkid hurung gaes?
.
Gek ndang gass mumpung malem ming

Wis do mampir pasar malem Alkid hurung gaes? . Gek ndang gass mumpung malem minggu. Pasar malame yo rung suwe mulaine πŸ‘Œ . Sekedar info, puncak Sekaten digelar bulan November berupa Kirab Gunungan Grebeg Maulud dari Keraton Surakarta Hadiningrat – Masjid Agung Surakarta . . πŸ“· @solopunyacerita1 Sumber Berita

– MALEM MINGGU OJO LALI JAJAN BEN TAMBAH DI SAYANG – Koyo aku ki mau bar seko F

-
MALEM MINGGU OJO LALI JAJAN BEN TAMBAH DI SAYANG 
-
Koyo aku ki mau bar seko F

– MALEM MINGGU OJO LALI JAJAN BEN TAMBAH DI SAYANG πŸ˜‚πŸ€Ÿ – Koyo aku ki mau bar seko Food Festival Hello Market Solo Paragon lur, tekan nggone ki mau aku langsung mampir neng nggone @mieluber lur 😍 sing rung mudeng gone @mieluber dodol opo wae, dadi neng kene ki dodolane komplit banget lur, enek crabby [baca…]

– MALEM MINGGU SYAHDU, NYEMIL GURITA DULU – Wadidawww guritane KRENYEL KRENYELL

-
MALEM MINGGU SYAHDU, NYEMIL GURITA DULU 
-
Wadidawww guritane KRENYEL KRENYELL

– MALEM MINGGU SYAHDU, NYEMIL GURITA DULU 😍πŸ”₯ – Wadidawww guritane KRENYEL KRENYELL!!!πŸ”₯🀀 dino iki @tako_pico lagi enek neng event Hello Market Solo Paragon karo neng Food Festival The Park Mall Solo Baru lho lur 😍 sing durung mudeng @tako_pico dodolan opo, tak jelasne singkat wae ya lur 😁 dadi sing special neng kene ki [baca…]